-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
red_army7
Εισαι στο -6 ηδη..προλαβαινεις να φτασεις στο -17;Βασικα ειμαστε ισοβαθμοι. Χανεις αυριο απο Αεκακι και παιρνει ο Ολυμπιακος τους 3 βαθμους με Καλαμαρια. Και αν φερεις και χ με Ατρομητο(αν και αυτο ειναι στημενο και θα το παρεις) ειμαι απο πανω σου 2 βαθμους
-
με τις υγειες μας σημερα, φαινεται οτι εκτος εδρας δε μπορουμε να κερδισουμε με καμια παναγια...
με τις υγειες και στο γαβρο να μαθει αλλη φορα να κανει πιο πολλες μεταγραφες...
και ενα τεραστιο μπραβο στον παο που αμα τα καταφερει αυριο με το τσουκου τσουκου μπολ θα σηκωσει πελλοκυ!!! ο πεσειρο θα πρεπει να αποκτησει αγαλμα στη λεωφορο!
οσο για το ελληνικο ποδοσφαιρο... τεεεεεεεσπα...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
red_army7
Εισαι στο -6 ηδη..προλαβαινεις να φτασεις στο -17;Βασικα ειμαστε ισοβαθμοι. Χανεις αυριο απο Αεκακι και παιρνει ο Ολυμπιακος τους 3 βαθμους με Καλαμαρια. Και αν φερεις και χ με Ατρομητο(αν και αυτο ειναι στημενο και θα το παρεις) ειμαι απο πανω σου 2 βαθμους
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
ΒΑΟ 49
ΘΡΗΝΟΣ 48 -
-
Με τον bujinkan μιλας ρε κωστα...αστον να πει ο,τι θελει και παμε παρακατω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
http://www.in.gr/sports/stats.asp?lngDtrID=1100&lngEntityID=702883Λαθος μου δεν ειχε ενημερωθει η βαθμολογια με τον σημερινο αγωνα του γαυρου
-
O Αστέρας σήμερα έπρεπε να τελειώσει το ματς με 7 παίκτες!
Δε μπορώ να καταλάβω την προκλητική ανοχή του διαιτητή στο αντιαθλητικό παιχνίδι!
Δεν υπάρχει καμία άλλη αιτία σήμερα.
Δε μπορείς να παίξεις όταν σε κλωτσάνε συνεχώς και μένουν ατιμώρητοι. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
O Αστέρας σήμερα έπρεπε να τελειώσει το ματς με 7 παίκτες!
Δε μπορώ να καταλάβω την προκλητική ανοχή του διαιτητή στο αντιαθλητικό παιχνίδι!
Δεν υπάρχει καμία άλλη αιτία σήμερα.
Δε μπορείς να παίξεις όταν σε κλωτσάνε συνεχώς και μένουν ατιμώρητοι.Μεγαλη ομαδα εισαι,βρες τροπο να σκοραρεις
-
Καλα δεν εχεις κι αδικο...απλα δεν ειχαν καθαρο μυαλο επειδη πρωτη φορα βρισκονται να παλευουν τοσο πολυ για το πρωταθλημα (εξαιτιας του cl βεβαια..) και αγχωθηκαν προσπαθωντας με προβλεψιμο τροπο να βαλουν γκολ.Μονο απο σποντα θα μπαινε,αλλα αφου δεν μπηκε τεσπα..
Στα αλλα τυχερο γκολ του αστερα (περασε απο 3 ματια βελονας ) και φυσικα σ αυτο που λεει ο kovathe εχει δικιο.Δεν ηξερα οτι σαν ομαδα ο Αστερας εχει τοσες πολλες κιτρινες σε 23 αγωνιστικες (75 περιπου στο συνολο... 3+ανα αγωνα δλδ..) αλλα σημερα επρεπε να χει τουλαχιστον 5-6 ακομα παραπανω απ οσες πηρε..Χαλαρα ο,τι πιο βιαιο εχω δει φετος.. -
Δηλαδή έπρεπε να μείνει με 7 ο Αστέρας σήμερα για να τον κερδίσει ο Ολυμπιακός; Για τον Ολυμπιακό λέμε δεν λέμε για την Κάτω Ραχούλα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα δεν εχεις κι αδικο...βλεπω δεν επεσες στην παγιδα μου
-
Μονο εσυ πεφτεις σε παγιδες και την πατας...
-
2-4 εξω ο Λουα Λουα. Επαθε ζημια το παιδι, ας ελπισουμε να γυρισει σιδερενιος
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 89852.html -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
2-4 εξω ο Λουα Λουα. Επαθε ζημια το παιδι, ας ελπισουμε να γυρισει σιδερενιος
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 89852.html+1, θα τον χρειαστεί ο Ολυμπιακός για τα playoff.
-
-
yeah right...
Ολα τα χε η μαριορη (λεμονης)...
-
Νταξει και ο Πελε με ναρθηκα ειχε παιξει
Περα απο την πλακα, ευτυχως δεν επαθε καμια ζημια στα ποδια, ειναι το χειροτερο πιστευω. Εχουμε χασει Γκαλεττι, παει και ο Λουα x2 τι να πω πλεον....
...θα προκριθουμε, ετσι ρε κοντρα σε ολες τις πιθανοτητες
-
Προτεινω προς τα γαυρακια να στειλουν μαζικα mail στην παε ολυμπιακακι ζητωντας να γινει ενσταση διοτι ο Αστερας δεν τελειωσε το ματς με 5 παικτες και επιπροσθετα τολμησε να σκοραρει στο Καραϊσκακη.
Κ κατι σοβαρο τωρα: Η κοκκινη στον παικτη του Αστερα ειναι για σεμιναρια διαιτησιας. Πολλα υποσχομενος νυν και μελλοντικος χεσμενος ο διαιτητης που σφυριξε χθες.Συντομα θα γινει διεθνης...
Σημερα ειναι ματς ζωης κ θανατου για την ΑΕΚ αλλα κ σε μικροτερο βαθμο για τον λαγουδακο.Αν η ΑΕΚ δεν κερδισει τελος το πρωταθλημα για αυτη.Με ισοπαλια ο Παο γινεται ακλονητο φαβορι και με νικη του τελειωνει οριστικα το πρωταθλημα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Προτεινω προς τα γαυρακια να στειλουν μαζικα mail στην παε ολυμπιακακι ζητωντας να γινει ενσταση διοτι ο Αστερας δεν τελειωσε το ματς με 5 παικτες και επιπροσθετα τολμησε να σκοραρει στο Καραϊσκακη.Κ κατι σοβαρο τωρα: Η κοκκινη στον παικτη του Αστερα ειναι για σεμιναρια διαιτησιας. Πολλα υποσχομενος νυν και μελλοντικος χεσμενος ο διαιτητης που σφυριξε χθες.Συντομα θα γινει διεθνης...
Σημερα ειναι ματς ζωης κ θανατου για την ΑΕΚ αλλα κ σε μικροτερο βαθμο για τον λαγουδακο.Αν η ΑΕΚ δεν κερδισει τελος το πρωταθλημα για αυτη.Με ισοπαλια ο Παο γινεται ακλονητο φαβορι και με νικη του τελειωνει οριστικα το πρωταθλημα.
Kαλά εσύ μας δουλεύεις έτσι??
Η κάρτα που πήρε ο προκλητικότατος θεριστής ήταν σωστότατη. Ενώ είχε ήδη κάρτα παίρνει τη μπάλα και δεν τη δίνει πίσω βρίζοντας και πουλάει μαγκιά.
Πολύ χεσμένος ο διαιτητής, το δεξί μπακ του Αστέρα που έκανε εμετό στο 1ο ημίχρονο από Τζόλε, Λούα Λούα και Λεοναρντο, έπρεπε να πάρει 2η κίτρινη σε 3-4 περιπτώσεις!
Ο αφάνας κωλοφαρδος Καρντόσο πάει με τα δύο πόδια στο πόδι του Τζόλε και δεν παίρνει 2η κίτρινη. Είναι κι άλλα που δεν τα θυμάμαι..
Πολύ χεσμένος ο διαιτητής κατά τ'άλλα! Έκανε ότι μπορούσε να γαμηθεί το παιχνίδι και να σπάσουν τα νεύρα των παιχτών!Καλά για το αεκάκι δε περιμένεις και τίποτα παραπάνω, μικρή ομαδούλα είναι, το αποδεικνύει κάθε φορά στα ντέρμπι και στα κρίσιμα ματς, το πιθανότερο για μένα είναι ότι άλλη μια φορά θα χάσετε σαν κοτούλες απ' το βαζελο. Θέλετε και πρωτάθλημα
Και σε λίγο θα σε γλεντήσω κι εγώ ξανά...
-
Κριμα για Λουα Λουα..το εχω παθει και εγω αυτο σε αγωνα (αλλα μετα απο μια εβδομαδα ξαναπαιξα ).
Αν το παθεις μια φορα, μετα σου βγαινει ακομα και στο λεωφορειοΚαι ναι οι γαυροι ξαφνικα ανακαλυψαν την Αμερικη για τον Αστερα...αλλα οταν βλεπανε τον Παναθηναικο βγαζανε τις καφριλες.
Τωρα του kovathe του φταει η διαιτησια Οι αποτυχιες μας κανουν γραφικους ωρες ωρες
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--