-
Ο Φιλόπουλος περαστικός ήτανε από κει;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο Φιλόπουλος περαστικός ήτανε από κει;Ναι ειδε φως και μπηκε. Ειναι κριμα που χαθηκε μια ζωη ,αλλα και αυτος πηγε για να σκοτωσει φυσικα ολοι αυτοι που λενε οτι περνουσε τυχαια απο εκει ειναι γραφικοι
-
και τα παιδια απο το Μαρκοπουλο που πηγαιναν για προπονηση στην μαρκό περαστικα ηταν, αλλα τις μαχαιριες τους τις εφαγαν
-
KaragouniS
Ο Φιλόπουλος βρέθηκε εκεί γιατί ήθελε να σφάξει και να παίξει ξύλο. Μην τα ξαναλέμε. Συνάντηση είχαν τα καλόπαιδα και των 2 αιωνίων για να σφαχτούν. ΙΜΗΟ ελάχιστα έχει σημασία αν ο Φιλόπουλος ήταν Πράσινος ή Κόκκινος καθώς ήταν άνθρωπος πάνω από όλα.
Όμως βρέθηκε έκει με δικιά του ευθύνη σε μία κατάσταση ανεξέλεκτη από την οποία βρήκε τον θάνατο.
Αυτό που με θλίβει όμως περισσότερο είναι ότι η Πολιτεία και οι αρχές αντί να τους μπουντρουμιάσουν όλους να τους απαγγείλουν τις δέουσες κατηγορίες και να τους στείλουν να σαπίσουν στη φυλακή ακόμα και σήμερα ψάχνουν να βρουν τους 2~3 που ενεπλάκησαν με τον Φιλόπουλο. Για τους υπόλοιπους μούγγα στη Στρούγκα....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
KaragouniSΟ Φιλόπουλος βρέθηκε εκεί γιατί ήθελε να σφάξει και να παίξει ξύλο. Μην τα ξαναλέμε. Συνάντηση είχαν τα καλόπαιδα και των 2 αιωνίων για να σφαχτούν. ΙΜΗΟ ελάχιστα έχει σημασία αν ο Φιλόπουλος ήταν Πράσινος ή Κόκκινος καθώς ήταν άνθρωπος πάνω από όλα.
Όμως βρέθηκε έκει με δικιά του ευθύνη σε μία κατάσταση ανεξέλεκτη από την οποία βρήκε τον θάνατο.
Αυτό που με θλίβει όμως περισσότερο είναι ότι η Πολιτεία και οι αρχές αντί να τους μπουντρουμιάσουν όλους να τους απαγγείλουν τις δέουσες κατηγορίες και να τους στείλουν να σαπίσουν στη φυλακή ακόμα και σήμερα ψάχνουν να βρουν τους 2~3 που ενεπλάκησαν με τον Φιλόπουλο. Για τους υπόλοιπους μούγγα στη Στρούγκα....
+1
και οι αστυνομικοί έκαναν πλημελείς αναφορές ή πήραν άκυρες καταθέσεις από εμπλεκόμενους ή αυτόπτες μάρτυρες. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
μέχρι κι ο πάσχος μπερδεύτηκε και νόμιζε οτι ανακοίνωση της ΠΑΕ ξεκινάει από την αρχή του κειμένου...Αδερφε δεν μπερδευτηκα καθολου...πως σου ηρθε; Μαλιστα στο ποστ μου εχω βαλει με bold την ανακοινωση της Παε και τα αλλα που λεει το αρθρο τα εχω αφησει οπως ηταν.Αλλωστε οποιος διαβασει το ποστ θα καταλαβει ποιο σημειο ειναι της ανακοινωσης και ποιο του αρθρου,εκτος κι αν ειναι τοσο πρεσβυωπας που δεν βλεπει τα bold..
Περι sport24.gr εγω δε θεωρω οτι ειναι φιλογαυρικο γιατι με τον ιδιο τροπο γραφει και για τις υπολοιπες ομαδες.Εσυ θεωρεις οτι ειναι φιλογαυρικο.so what;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αδερφε δεν μπερδευτηκα καθολου...πως σου ηρθε;
Ναι μωρε εντάξει το κατάλαβα, bad χούμορ έκανα επειδή έβαλες τίτλο σε όλη την παράθεση 'η ανακοίνωση της ΠΑΕ'
Αλλωστε οποιος διαβασει το ποστ θα καταλαβει ποιο σημειο ειναι της ανακοινωσης και ποιο του αρθρου,εκτος κι αν ειναι τοσο πρεσβυωπας που δεν βλεπει τα bold..
Σωστά! μονο που αν βγάλεις τα (b)(/b) και τα '' μπερδεύεσαι
Περι sport24.gr εγω δε θεωρω οτι ειναι φιλογαυρικο γιατι με τον ιδιο τροπο γραφει και για τις υπολοιπες ομαδες.
αν κάποια στιγμή δεις κατι που αφορά άλλη ομάδα και είναι γραμμένο σε αντίστοιχο ύφος ρίχτο... τι να πω... παίζει να έχουν βάλει δημοσιογράφους-οπαδούς στο 'ρεπορτάζ' και άλλων ομάδων. Εγώ μέχρι στιγμής πάντως προτίμηση βλέπω μόνο στον Ολυμπιακό και δεν το αναφέρω για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί αρκετές φορες σε αμφισβητούμενες καταστάσεις έπεσε λινκ από το συγκεκριμένο site για επιβεβαίωση της μιας ή της άλλης άποψης
Εσυ θεωρεις οτι ειναι φιλογαυρικο.so what;
So nothing. κουβέντα κάνουμε
-
Α να με συγχωρεις δεν καταλαβα οτι τι ειπες για πλακα γιατι οντως ετσι φαινεται οπως εγραψα το ποστ..
Εγώ μέχρι στιγμής πάντως προτίμηση βλέπω μόνο στον Ολυμπιακό και δεν το αναφέρω για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί αρκετές φορες σε αμφισβητούμενες καταστάσεις έπεσε λινκ από το συγκεκριμένο site για επιβεβαίωση της μιας ή της άλλης άποψης.
Εγω που το χρησιμοποιω συχνα και το βαζω δεν το βαζω εδω για να ενισχυσω την αποψη που εχω σε ενα θεμα απλα για να ενημερωσω οτι αυτη η αποψη που εχω πχ καπου στεκει,δεν το κατεβαζω απ το κεφαλι μου.Τωρα ο καθενας κρινει αν ειναι (οσο το δυνατον πιο) αντικειμενικη η αποψη του sport24 η του contra...
-
Αυτο το φυντανι ο φυντανιδης επρεπε να εχει βγει απ το 15 με κοκκινη.Κι ομως εχει μονο μια μεχρι το 45 ενω μετρησα τουλαχιστον 4 περιπτωσεις ξεκαθαρης κιτρινης καρτας. Εκει στο 41-42 το παιχνιδι στο κεντρο μου θυμισε παιχνιδι αλανας που απλα δεν υπαρχει διαιτητης..
-
-
Τελικα τα λογια του og2002gr μετα τον αγωνα Βαο-Αστερας ηταν σωστα..
-
καθαριζει σιγα σιγα το τοπιο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελικα τα λογια του og2002gr μετα τον αγωνα Βαο-Αστερας ηταν σωστα..Θυμισε μου τι ειχα πει
-
Βαριεμαι τωρα ρε συ.. Για τον Αστερα ελεγες περι αντιποδοσφαιρου,καθυστερησεων..τεσπα.Σιχαμενο πραγμα το σημερινο.Οχι οτι εμεις ημασταν τιποτα φοβερο αλλα πολυ σιχαμα ρε παιδι μου...Μου θυμιζει Stoddart με Μinardi πριν 4-5 χρονια στην F1..
-
Ολυμπιακός - Αστέρας 1-1
-
ΑΕΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΒΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
-
red_army7
Εισαι στο -6 ηδη..προλαβαινεις να φτασεις στο -17; -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΑΕΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΒΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣΕισαι απαιχτος
-
αν δε χασει αυριο ο ΠΑΟ πηρε το πρωταθλημα νομιζω. red...οτι θα φτανες να παρακαλας την αεκ .... ξεπεσμος !!!
-
Ε οχι να παρακαλαμε και το αεκακι... Απλα να,αμα κερδισει τον Βαο αυριο θα βγουμε σαν το Σημιτη το 96 και θα πουμε 'Thank you ΑΕΚ'...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--