-
Δεν ξέρω για εσας, αλλά εμένα ο Παναθηναικός μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ. Τρώγονται κ σκοτώνονται για το ποιος θα φάει πιο πολλά κ στα τέτοια τους η ομάδα. Παρ'όλο που είναι πρώτοι κ έχουν τις περισσότερες ελπίδες για πρωτάθλημα, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, κάποιοι χαίρονται με τις ήττες τις ομάδας, κάποιοι αποθαρρύνουν τον κόσομο απ' το να πηγαίνει στο γήπεδο. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια περιμένετε οι Βάζελοι να πάει μπροστά η ομάδα? Για τον λούτσο είστε μερικοί... Βέβαια εμάς μας συμφέρει, καλά κάνετε! Συνεχίστε έτσι! Κάντε κ μια ΠΑΚ, μια ΠΟΚ κτλ.!
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
κάποιοι αποθαρρύνουν τον κόσομο απ' το να πηγαίνει στο γήπεδο.Να σου πω εγω ποιοι αποθρρανουν τους βαζελους να πανε στο γηπεδο.Κατι βυντρες,καραγκιοζογκουνηδες-γυφτοι,κατι σεριτς,δαρλες,παπαδοπουλοι κλπ.Αμπαλοσυνη δλδ που απλα φετος (ειπαμε 100...) εχει παρθει απ το χερακι να ειναι εκει που ειναι..το θεμα ειναι για ποσο;Γι αυτο και δε θα παει μπροστα η ομαδα αυτη.
-
πασχο, ξερεις καλα πως η ομαδα μας δεν ειναι σαν καποιες αλλες που εχουν επαγγελματιες οπαδους-δολοφονους με εισοδηματα στην ιντρακομ ή και να συμμετεχουν στα διοικητικα συμβουλια της ΠΑΕ
-
Το πας αλλου τωρα,σε καποια σημειο που ξερεις οτι δεν ειναι δυνατον να μην συμφωνω.Μιλησα αγωνιστικα..
-
Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο και τα δύο γκολ τα έχει πετύχει ο ....Μενδρινός!
-
Moυ φαίνεται πρέπει να βάζουμε τα δεύτερα να παίζουνε πρωτάθλημα!
Έχουνε κέφια σήμερα.... να δούμε στα πόσα θα σταματήσουν??
-
Ρε τι κανει ο Σισιτς σημερα? Κριστιανο Ροναλντο μου θυμιζει. Κατι τριπλες πανω στην γραμμη,τακουνακια,σεντρες κ.τ.λ
-
Το 2-0 παρέμεινε καθώς στο Β είμασταν με σβηστές τις μηχανές και στο Α δεν υπήρχε η ψυχραιμία που χρειαζόταν όταν έπρεπε.
-
Eγώ είδα πως από τη στιγμή που μπήκε ο πιτσιρικάς ο Γιάντσης του Ηρακλή, κινδυνέψαμε πάρα πολύ. Μόνο από τύχη δεν δεχτήκαμε (παραπάνω από) ένα γκολ. Πάρα πολύ καλός παίκτης! Και ο Ολυμπιακός πάντως σήμερα ήταν πολύ καλύτερος από το μέσο όρο των παιχνιδιών του στην Ελλάδα και παίχτηκε ωραίο ματς.
-
και θα μπορούσε να έχει και ένα 3 ή 4-0 να τελειώσει από σήμερα...
-
Ρε τι κανει ο Σισιτς σημερα? Κριστιανο Ροναλντο μου θυμιζει. Κατι τριπλες πανω στην γραμμη,τακουνακια,σεντρες κ.τ.λ
-
Αυτός ο μικρός ο Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού ή είναι άτυχος λόγω απειρίας (16 χρ.), ή είναι εκκολαπτόμενο τσεκούρι. Πήγε με τάκλιν με τα 2 πόδια πάνω στο καλάμι επιθετικού του Ηρακλή για να κόψει αντεπίθεση.
-
Mπορει να ειναι ενα ατυχο εκκολαπτομενο τσεκουρι που λογω απειριας πηγε να σπασει το καλαμι του επιθετικου...
-
Εβλεπα το βιντεο απο τον τραυματισμο του Εντουαρντο απο τον Τειλορ.Φρικη!!!Δεν μπορω να το βρω ομως παλι στο γιουτουμπ το ιδιο βιντεο.Ανατριχιασα βλεποντας το.
Μονο λιγες φωτο οταν αρχιζει εδω http://www.youtube.com/watch?v=vMTrQG37 ... re=related -
Πραγματικα δεν πρεπει να υπαρχει πιο καφρο-κομπλεξικη εφημεριδα απο την 'Ενωση' που πλεον ξεπερασε των 'Π' και την 'Πρασινη'.
Στο σημερινο πρωτοσελιδο προλαβαινει να θαψει το μπασκετ του Παναθηναικου, το ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟ, τον Ολυμπιακο για το χθεσινο ματς, για την υποθεση Βαλνερ, και ξεχειλιζει απο οργη κατωτεροτητας για το ντερμπι!Τι γελειοι ανθρωποι που υπάρχουν
-
Aτσαλώνονται...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πραγματικα δεν πρεπει να υπαρχει πιο καφρο-κομπλεξικη εφημεριδα απο την 'Ενωση' που πλεον ξεπερασε των 'Π' και την 'Πρασινη'.
Στο σημερινο πρωτοσελιδο προλαβαινει να θαψει το μπασκετ του Παναθηναικου, το ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟ, τον Ολυμπιακο για το χθεσινο ματς, για την υποθεση Βαλνερ, και ξεχειλιζει απο οργη κατωτεροτητας για το ντερμπι!Τι γελειοι ανθρωποι που υπάρχουν
Ενωση=Πρω(κ)ταθλητης=Πρασινη= ΓΤΠΚ ολες τους.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ενωση=Πρω(κ)ταθλητης=Πρασινη= ΓΤΠΚ ολες τους.
Μα αυτο σου λεω...μολις τις ξεπερασε ολες!!Ειναι γελοιο το σημερινο θεαμα με το κουτακια οπου κραζει και καποιον σε καθε ενα!
Μην θιγεσαι, δεν ειναι θεμα ΑΕΚ, ειναι θεμα γελοιων καφρων!
Ετσι και αλλιως και εδω μεσα μερικοι, τα ιδια θα εγραφαν αν ειχαν εφημεριδα... -
Θιγομαι ? ? ?
Ναι ρε γμτ. Να φανταστεις εχω κατι σταβλισιες για το βραδυ,αλλα δεν θα φαω απο το κακο μου.....
-
Μας τα εχει κανει τσουρεκια αυτη η ΠΕΚ..αι σιχτιρ αυτη και ο Βαρδινογιαννης που δεν παιρνει θεση..
Λες και δεν εχουμε αλλο πραγμα να ασχοληθουμε στον Παναθηναικο (πχ Mανουτσο )Bagus πως το βλεπεις το παιχνιδι την Κυριακη;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--