-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια οι νικες των ομαδων μας εγιναν στο ΟΥΕΦΑ. Το Αεκακι επαιξε 2 ματς επιπεδου c.l και εφαγε 4αρα. ΕΛΕΟΣ
Και ναι η Σαραγοσα ειναι ομαδαρα και η Μπλακμπερν απλα καλη ομαδα. ΑΛΛΑ Η ΑΡΤΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Και μην μου πειτε για Χερενφεν. Γυρω στις 2000000000 φορες καλυτερη ομαδα ηταν η Χερενφεν οταν την αντιμετωπιαε ο Ολυμπιακος. Βγαλτε για μια φορα τα οπαδικα γυαλια σας γαμωτοΤι σημαινει αυτο ?
Καθε ομαδα βαθμολογειται απο τα αποτελεσματα ξεχωριστα για την γενικη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και η Ελλαδα σαν συνολο. Αυτα μετρανε...... -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Βγαλτε για μια φορα τα οπαδικα γυαλια σας γαμωτο
Red είσαι θεός ρε φιλε!!!
+1.
-
παρτε αυτο
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/168472.htmlπαντως η σαλτσμπουργκ οντως εχει μεγαλο μπατζετ κ καλους παιχτες κ παιρνει αερα το πρωταθλημα της αυστριας εδω κ 2 χρονια
το οτι επαιξε χαλια σε ενα ματς δε λεει τιποτα
κ η τσελσι χθες ηρθε 1-1 με τη ροζενμποργκ -
ΠΟΛΥ το χάρηκα το σημερινό
-
Φοβερο!!! 5 νικες σε 5 match!!! Αν ειχαν κλεισει και τα συνορα της Ευρωπης για τον γαυρο και βγαζαμε τον Λεβαδειακο πχ θα ειχαμε 6 στα 6
Μεχρι και ο Πανθηρωνιος κανει εκτος εδρας νικες
Η Λατσιο ομαδαρα, θηριο ανημερο, ποσο χρονων ειναι ο τερματοφυλακας τους???? -
Α και κατι αλλο πασχερν
Σε αυτο το uefa που εσυ δεν θεωρεις ευρωπη παιζουν αυτη τη στιγμη
μπαγερν μοναχου
γαλατασαραι
βιγιαρεαλ
και αλλες πολλες ομαδουλες που φυσικα ειναι κατωτερες απο τα πυραυλοκινητα σου -
Ρε παιδια οι νικες των ομαδων μας εγιναν στο ΟΥΕΦΑ. Το Αεκακι επαιξε 2 ματς επιπεδου c.l και εφαγε 4αρα. ΕΛΕΟΣ
Και ναι η Σαραγοσα ειναι ομαδαρα και η Μπλακμπερν απλα καλη ομαδα. ΑΛΛΑ Η ΑΡΤΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Και μην μου πειτε για Χερενφεν. Γυρω στις 2000000000 φορες καλυτερη ομαδα ηταν η Χερενφεν οταν την αντιμετωπιαε ο Ολυμπιακος. Βγαλτε για μια φορα τα οπαδικα γυαλια σας γαμωτοσυγνωμη αλλα η αρτμιντια η οποια ειναι η μοναδικη ομαδα στην ιστορια που περασε ομιλους προπερσι ξεκινωντας απο τον α προκριματικο,κερδισε 5-0 τη σελτικ κ στη συνεχεια στους ομιλους 2-3 μεσα στην πορτογολια τη πορτο,δεν ειναι κ της πλακας κ ειναι σχεδον ιδια ομαδα η τοτε με την τωρα.
οχι οτι ο βαζελος εκανε μεγαλη νικη σημερα αλλα δεν ειναι κ της πλακας η πετρζαλκα
γαυρος ειμαι αλλα μου τη σπαει να βλεπω ανακριβειες λογω οπαδισμου -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Η Λατσιο ομαδαρα, θηριο ανημερο, ποσο χρονων ειναι ο τερματοφυλακας τους????Ε, όσο ο γεροτάζιο περίπου..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Α και κατι αλλο πασχερν
μπαγερν μοναχου
γαλατασαραι
βιγιαρεαλ
και αλλες πολλες ομαδουλες που φυσικα ειναι κατωτερες απο τα πυραυλοκινητα σουΕχουν παρει πολλες φορες Uefa για αυτο και το σνομπαρουν
-
pasxos
Εχεις ταλεντο στο γραψιμο παντως.....Μην σταματας να μας διασκεδαζεις please....
PS: Παλι quote τα post σου κανω ρε γμτ.....Θα πεσει φωτια να με καψει σε λιγο.....
Τελος γραψε οτι θελεις,δεν με ενδιαφερει
Ρεντ η ΑΕΚ επαιξε 2 ματς επιπεδου champions league και δεχτηκε 6 γκολ απο τη Σεβιλλη...Ε και ? Και η Ρεαλ τοσα εφαγε και οι περισσοτερες ομαδες τοσα θα φανε απεναντι σε αυτη τη Σεβιλη...Τι το λετε συνεχεια για να μας πικαρετε ?
Πειτε μας τωρα οτι θα το Ολυμπιακακι θα τη κερδιζε και εκτος εδρας για να μας αποτελειωσετε....Αντε καλη σας νυχτααααα γιατι αυριο δεν θα ξυπναω για να παω στα ΚΑΑΥ...
-
Α και κατι αλλο πασχερν
μπαγερν μοναχου
γαλατασαραι
βιγιαρεαλ
και αλλες πολλες ομαδουλες που φυσικα ειναι κατωτερες απο τα πυραυλοκινητα σουΑστον δεν καταλαβαινει......
'Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.......' -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Και ναι η Σαραγοσα ειναι ομαδαρα και η Μπλακμπερν απλα καλη ομαδα. ΑΛΛΑ Η ΑΡΤΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Και μην μου πειτε για Χερενφεν. Γυρω στις 2000000000 φορες καλυτερη ομαδα ηταν η Χερενφεν οταν την αντιμετωπιαε ο Ολυμπιακος. Βγαλτε για μια φορα τα οπαδικα γυαλια σας γαμωτοσυγνωμη αλλα η αρτμιντια η οποια ειναι η μοναδικη ομαδα στην ιστορια που περασε ομιλους προπερσι ξεκινωντας απο τον α προκριματικο,κερδισε 5-0 τη σελτικ κ στη συνεχεια στους ομιλους 2-3 μεσα στην πορτογολια τη πορτο,δεν ειναι κ της πλακας κ ειναι σχεδον ιδια ομαδα η τοτε με την τωρα.
οχι οτι ο βαζελος εκανε μεγαλη νικη σημερα αλλα δεν ειναι κ της πλακας η πετρζαλκα
γαυρος ειμαι αλλα μου τη σπαει να βλεπω ανακριβειες λογω οπαδισμουκαι να συμπηρωσω οτι βγηκε τριτη στον ομιλο αφηνοντας 4τη την πορτο.
Ετσι τουλαχιστον ακουσα -
Ρε παιδια οι νικες των ομαδων μας εγιναν στο ΟΥΕΦΑ. Το Αεκακι επαιξε 2 ματς επιπεδου c.l και εφαγε 4αρα.καλα... η αεκ έφαγε 4 γκολ από την καλύτερη ομάδα της ευρώπης αυτή την περίοδο... να έβλεπα πόσα θα έτρωγε ο ολυμπιακός...
-
Δειτε το γκολ του Μπακαγιοκο!!!
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
γαυρος ειμαι αλλα μου τη σπαει να βλεπω ανακριβειες λογω οπαδισμουΞεχασε οταν ετρωγε 5 απο τα κρουασαν της Μολντε, 5 απο τους ξυλοκοπους της Ροζενγπορκ, χανανε απο της καρδουλες της μικρης Ολλανδεζας και γινοντουσαν ρομπες στην Κυπρο απο τους Εβραιους
Η Αρτμιντια τουλαχιστον εριξε και 5 στην Celtic και νικησε και Πορτο -
Να ξεχάσουν την απογοήτευση και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά και την ισοπαλία με την Λάτσιο, θέλουν στον Ολυμπιακό. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, αλλαγές σε πρόσωπα και σε σύστημα ετοιμάζει ο τεχνικός της ομάδας, Sir takis.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ρε παιδια οι νικες των ομαδων μας εγιναν στο ΟΥΕΦΑ. Το Αεκακι επαιξε 2 ματς επιπεδου c.l και εφαγε 4αρα.
καλα... η αεκ έφαγε 4 γκολ από την καλύτερη ομάδα της ευρώπης αυτή την περίοδο... να έβλεπα πόσα θα έτρωγε ο ολυμπιακός...
Βαλε οτι εφαγε 7 απο τα δευτερα της Γιουβε.......απο την Sevilla 10-0 θα εχανε.......εκτος εδρας, στο απορθητο Καραισκακη εχει ταριφα την 4αρα (βλεπε Λυων, Βαλενθια)
-
γαυρος ειμαι αλλα μου τη σπαει να βλεπω ανακριβειες λογω οπαδισμουκαι να συμπηρωσω οτι βγηκε τριτη στον ομιλο αφηνοντας 4τη την πορτο.
Ετσι τουλαχιστον ακουσαΜηπως ακουσες να εχει και εκτος εδρας νικη? Ρωταω εγω τωρα......
-
Να ξεχάσουν την απογοήτευση και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε** από τις νίκες όλων των άλλων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη** θέλουν στον Ολυμπιακό. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, αλλαγές σε πρόσωπα και σε σύστημα ετοιμάζει ο τεχνικός της ομάδας, Sir takis. -
Tα βλεπεις sir takis??? πως κερδιζουν οι ομαδες?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--