-
Κοντρα pasxos-GTI στα Μεγαρα. Fiesta ST VS BRAVO
Youtube Video -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Κοντρα pasxos-GTI στα Μεγαρα. Fiesta ST VS BRAVO
Youtube VideoΟχι σεξ και βια στο φορουμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχεις θρασσος τελικα..
Περαστικα λοιπον...
Απλά συμpasxo.
ρενταρμη
Δεν φταίω εγώ αν ο pasxos ψεκάζει νίτρα ακόμα και στην πίστα
-
Δε φυσαω ποτε νιτρα αν δεν συμφωνηθει ρε..
-
Τουλάχιστον ο Ουγκουνσότο δεν έχει παρακολουθήσει 6τάξιο Δημοτικό στην Ελλάδα ... Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αξεπέραστος...
Υ.Σ. Για διαιτησίες γενικότερα. Ντόρος μεγάλος γίνεται για τους 3 του ΠΟΚ αλλά το τι σφαγές γίνονται στα λοιπά παιγνίδια είναι πέρα από κάθε φαντασία. Στο παιγνίδι Εργοτέλης - ΟΦΗ η Ελληνική Διαιτησία έγραψε ακόμα μία Χρυσή Σελίδα....
-
Χαμός απο μεταγραφες στην Σουπερλιγκα.
Το πρωταθλημα ανεβαινει συνεχως επιπεδο με τους 3 μεγάλους να τα χωνουν χοντρα και τους υπολοιπους να ακολουθουν.
Στο μεταξυ ο Παναθηναικος συνεχιζει να εφοδιαζει με παλτα την Μπουντεσλιγκα
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Aυτά σας λένε και τα πιστεύετε...
Παλτό ο Γκέκας που παίζει μπάλα και σας ειρωνεύεται κιόλας για τον τρόπο που του φερθήκατε; Κρατήστε τον Γκονζάλες και τον Παπαδόπουλο να χαίρεστε.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Aυτά σας λένε και τα πιστεύετε...
Παλτό ο Γκέκας που παίζει μπάλα και σας ειρωνεύεται κιόλας για τον τρόπο που του φερθήκατε; Κρατήστε τον Γκονζάλες και τον Παπαδόπουλο να χαίρεστε.
Προφανως και ειρωνευομαι..
Ποιοι και τι μας λενε ακριβως;
Σε χαλαει εσενα ο Γκονζαλες δηλαδη;
Χαιρεται κανεις με τον Παπαδοπουλο;;
Με μπερδεψες τελειως...ελπιζω να κανεις και εσυ πλακα -
Nομίζω ότι ο og2002gr το έγραψε ειρωνικά αυτό περί ''παλτών''.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σε χαλαει εσενα ο Γκονζαλες δηλαδη;Αντιστρεφω την ερωτηση,οχι προς εσενα αλλα προς καποιους αλλους βαζελισκους,ο Ραουλ Μπραβο σε χαλαει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε χαλαει εσενα ο Γκονζαλες δηλαδη;
Αντιστρεφω την ερωτηση,οχι προς εσενα αλλα προς καποιους αλλους βαζελισκους,ο Ραουλ Μπραβο σε χαλαει;
Mολις παιξει θα σου πω.
εδιτ: τωρα το ειδα το 'οχι προς εσενα'
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Δηλαδη οταν παει (λεμε τωρα, γιατι στο ουεφα μονο χωρια παιζουν) ο βαζελος στο μπερναμπεου περιμενει η διαιτησια να τον παιξει 50-50?
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα οταν οι διαιτητες μας παιζανε 50-50 στις μεγαλες εδρες στο cl (ρεαλ,μπαρτσα,γιουβε κλπ),εσενα σε παιζανε 90-10 (χερι ρ.καρλος κλπ κλπ)
Οταν ο παναθηναικος ειχε τον σεβασμο της διαιτησιας,εσυ επαιζες τον ρολο του καρπαζοεισπρακτορα στην ευρωπη
Αλλα ετσι ειμαστε στην ελλαδα.Μια καλη χρονια στο cl διαγραφει μονομιας τις ντροπες των 10 προηγουμενων ετωνΔεν θελω να σε στεναχωρησω ουτε εγω, αλλα...
Η ομαδα με το ρεκορ εισπραξης γκολ σε ολοκληρη την πρωτη φαση, συμπεριλαμβανομενου και το προκριματικου ΔΕΝ δικαιουται να μιλαει..
Η ομαδα που 3 στις 2 φορες περναει τους ομιλους βασιζομενη σε 128 ΜΗ ΔΙΚΑ ΤΗΣ αποτελεσματα ΔΕΝ δικαιουται να μιλαει...
Η ομαδα που ειναι τριτοδευτερη στην χωρα της εδω και 11 χρονια, ΔΕΝ δικαιουται να μιλαει..
Η ομαδα που ΕΦΑΓΕ ΤΕΣΣΑΡΑ μολις εβγαλε λιγο γλωσσα παιρνοντας ισοπαλια 2 μερες πριν, ΔΕΝ δικαιουται να μιλαει...
ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΛΑΤΕΣ...
Επειδη ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας σου παραθετω το παρακατω
Ειναι η ολικη βαθμολογια cl απο την αρχη του εως το 2007
Για να μην ψαχνεις και αδικα κοιτα στις θεσεις 30 και 46
http://sathanasias.bravepages.com/f-tea ... k-all.html -
Εσυ κοιτα την 4αρα σου και παρε καναν παικτη δανεικο παλι σαν τον μανουτσο που πηρες για 3 μηνες.Ε ρε γλεντια... Αυτος κι ο πουστιγκα ρε μεχρι να μαθουν τα ονοματα των συμπαικτων τους θα χει τελειωσει το πρωταθλημα..
-
για το κεντρο δεν βλεπω παικτη......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσυ κοιτα την 4αρα σου και παρε καναν παικτη δανεικο παλι σαν τον μανουτσο που πηρες για 3 μηνες.Ε ρε γλεντια... Αυτος κι ο πουστιγκα ρε μεχρι να μαθουν τα ονοματα των συμπαικτων τους θα χει τελειωσει το πρωταθλημα..Ετσι μπραβο αγορινα μοκο οταν μιλαμε για ευρωπη
-
σιγα μη δεις.Ο,τι ειχε και δεν ειχε ο τζιγγερ τα δωσε στον Σπυροπουλο.Δε βασταει αλλα εξοδα το μπατζετ..
**
Υγ για τον Bagus: Παικτης του Ολυμπιακου θα πρεπει να θεωρειται ο Παπαδοπουλος του Ηρακλη που πιθανοτατα θα ενταχθει στην ομαδα το καλοκαιρι. ** -
Όπως και ο Σπυρόπουλος?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εσυ κοιτα την 4αρα σου και παρε καναν παικτη δανεικο παλι σαν τον μανουτσο που πηρες για 3 μηνες.Ε ρε γλεντια... Αυτος κι ο πουστιγκα ρε μεχρι να μαθουν τα ονοματα των συμπαικτων τους θα χει τελειωσει το πρωταθλημα..
Ετσι μπραβο αγορινα μοκο οταν μιλαμε για ευρωπη
Αγορι εχεις ορεξη βλεπω...,ε ρουφηξες με την 4αρα και ακομα βγαζεις γλωσσα.Μην με κανεις να σου βαλω το αληστου μνημης εκεινο ποστ σου και να εξαφανιστεις παλι απ το τοπικ..
Για σενα,επειδη το χω κρατησει...:
σου ειπε κανεις οτι θα το εβαζε?
Α μαλιστα.Ακραδαντο επιχειρημα και επιτελους επεσες στην παγιδα μου...
Να σε ρωτησω φιλε μου κατι.Πριν μια αγωνιστικη κατι ελεγες για διαμορφωση αποτελεσματος απο τον διαιτητη με το πεναλτυ που δε σας εδωσε.Και ερχομαι λοιπον ξυνοντας το δεξι μου να σε ρωτησω:Και ποιος σου ελεγε οτι θα το εβαζες το πεναλτυ;Αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ρε συ μου το κανεις πολυ ευκολο και δε θελω,βαλε μου λιγακι πιο δυσκολα,λιγο τοσο δα.
Οριστε λοιπον,να δω τωρα τι εχεις να μου πεις φιλτατε μου που μου κανεις οτι δεν φορας πρασσινα γυαλια και μου λες να βγαλω τα δικα μου...
καταρχην στο ειπα για πλακα(εαν δεν το καταλαβες)
Αλλα εαν παρολα αυτα νομιζεις οτι το ειπα στα σοβαρα,τοτε να το συνεχισω
Αλλο πραγμα το πεναλτι και αλλο το τετατετ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως και ο Σπυρόπουλος?Ο οποιος οχι μονο δεν αποτελει πηγη επενδυσης για τον Βαο αλλα πηγη απωλειας χρηματων μιας και για να την μπει στον βγενο ο τζιγγερ δεχτηκε να του βαλει δαχτυλο ο τσακιρης..
-
Ετσι μπραβο bujinkan...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--