-
ήμουν στο γήπεδο...κάποιοι φίλοι έχουν διαρκείας και πηγαίνω με το δικό τους όταν μπορώ...
Σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε καλά αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είμασταν και εμείς μια φορα τυχεροί. Ο γαύρος και το ΑΕΚακι έχουν κερδίσει πολλούς αγώνες από τύχη οπότε δικαιούμαι να χαμογελώ.
Σήμερα εμείς οι παναθηναϊκοί πρέπει να βάλουμε παλτό...
έχει ψύχρα στην κορυφή...του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϋ...με την εξαίρεση του πόλο είμαστε παντού πρώτοι...ακόμα και στην δηλωτή!Ας συνεχίσουμε έτσι στους 2 εναπομείναντες στόχους...
Ευτυχισμένα γενέθλια φίλοι παναθηναϊκοί! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε άρα και μεις πέρσυ έπρεπε να μασταν πρωτοί, αφού σας σκίσαμε εις διπλούν.. Ε πάσχο?+100
-
Mιλαει ο κλαψας τωρα ο Νικολαιδης. Αι σιχτιρ και εσυ απατεωνα ατιτλε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε άρα και μεις πέρσυ έπρεπε να μασταν πρωτοί, αφού σας σκίσαμε εις διπλούν.. Ε πάσχο?Δεν εννοω ρε μλκ οτι ειμαι καλυτερος μονο απο το οτι σε κερδισα 4-0.Βαζω μεσα ολοκληρη την σεζον μεχρι τωρα και το πως εχουν παιξει συνολικα οι 3.Περιμενω απαντηση απ τον Ορεστη να δω αν μιλαω με σοβαρους ή τραμπουκους.
-
Σιγά την καλυτερη μπάλα που έχεις παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.. Ότι καλό ματς έχεις κάνει είναι στην Ευρώπη και η 6άρα στον ΟΦΗ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε άρα και μεις πέρσυ έπρεπε να μασταν πρωτοί, αφού σας σκίσαμε εις διπλούν.. Ε πάσχο?
Δεν εννοω ρε μλκ οτι ειμαι καλυτερος μονο απο το οτι σε κερδισα 4-0.Βαζω μεσα ολοκληρη την σεζον μεχρι τωρα και το πως εχουν παιξει συνολικα οι 3.Περιμενω απαντηση απ τον Ορεστη να δω αν μιλαω με σοβαρους ή τραμπουκους.
σαν και εσενα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι ειμαι; Δεν καταλαβα.Επειδη εχασα σημερα κι εκανα μολις τη 2η ηττα μου στο πρωταθλημα ειμαι χειροτερος απο σενα που σου ριξα 4; Φυσικα και μεχρι τωρα ειμαι ο καλυτερος απο τους 3.Υπαρχει καποιος που διαφωνει;Αν το παρπυμε αξιοκρατικα ναι επρεπε να ειμαι στην κορυφη.Μπορει και να μη γινει ενσταση και να μεινω 3ος με 2 βαθμους διαφορα.ΚΑΙ;Κοιτα να δεις το κουραζουμε,δεν ξερω τι σκατα πιστευεις:οτι αραγε εχεις καλυτερη ομαδα απ την δικη μου;Αμα ειναι πεστο στην ψυχρα να τελειωνουμε να παμε κατα δαφνι μερια.
Το ποιος ειναι καλυτερη ομαδα συνολικα και διαχρονιακα ειναι μεγααααααααααααλη κουβεντα.
Το θεμα ειναι οτι με τα αποτελεσματα σου πρεπει να εισαι δικαια 3ος.
Αν πας 1ος στα χαρτια, δεν σημαινει κιολας οτι αξιζει να εισαι 1ος.
Η αληθινη, η δικαια εικονα της βαθμολογια ειναι Ολυμπιακος 3ος.
Αν αυριο λεει Ολυμπιακος 1ος ξερουμε οτι ειναι πλαστο.
Αν μεινεις 3ος και παρεις το πρωταθλημα μπραβο σου, αξιος.
Αν πας 1ος και παρεις το πρωταθλημα τοτε θα εχω να σου λεω οτι πηρες τζαπα 3 βαθμους.Παντως μεγαλη πουστι@ ο Ολυμπιακος, να κανει την ενσταση μετα τον αγωνα. Τοσο κοτες ρε παιδια;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αντε καλο βραδυ..
-
Τι ειμαι; Δεν καταλαβα.Επειδη εχασα σημερα κι εκανα μολις τη 2η ηττα μου στο πρωταθλημα ειμαι χειροτερος απο σενα που σου ριξα 4; Φυσικα και μεχρι τωρα ειμαι ο καλυτερος απο τους 3.Υπαρχει καποιος που διαφωνει;Αν το παρπυμε αξιοκρατικα ναι επρεπε να ειμαι στην κορυφη.Μπορει και να μη γινει ενσταση και να μεινω 3ος με 2 βαθμους διαφορα.ΚΑΙ;
Κοιτα να δεις το κουραζουμε,δεν ξερω τι σκατα πιστευεις:οτι αραγε εχεις καλυτερη ομαδα απ την δικη μου;Αμα ειναι πεστο στην ψυχρα να τελειωνουμε να παμε κατα δαφνι μερια.
Το ποιος ειναι καλυτερη ομαδα συνολικα και διαχρονιακα ειναι μεγααααααααααααλη κουβεντα.
Το θεμα ειναι οτι με τα αποτελεσματα σου πρεπει να εισαι δικαια 3ος.
Αν πας 1ος στα χαρτια, δεν σημαινει κιολας οτι αξιζει να εισαι 1ος.
Αν αυριο λεει Ολυμπιακος 1ος ξερουμε οτι ειναι πλαστο.
Αν μεινεις 3ος και παρεις το πρωταθλημα μπραβο σου, αξιος.
Αν πας 1ος και παρεις το πρωταθλημα τοτε θα εχω να σου λεω οτι πηρες τζαπα 3 βαθμους.Παντως μεγαλη πουστι@ ο Ολυμπιακος, να κανει την ενσταση μετα τον αγωνα. Τοσο κοτες ρε παιδια;
μα ειπαμε θα αφησει το αδελφο σωματειο(λεβαδειακο) να την κανει για να μην ξεφτυλιστει
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε καλο βραδυ..
...και ονειρα γλυκα!!
(δεν ηξερα οτι ηθελες να μιλησω σαν τραμπουκος...σου εγραψα σοβαρα γιατι νομιζα αυτο ηθελες)
-
ΠΡΩΤΟΙ!!!Σημερα κατερευσαν τα κιτρινα παραμυθια και τα ποντιακα ανεκδοτα.
Enjoy it, while it lasts
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΠΡΩΤΟΙ!!!
Σημερα κατερευσαν τα κιτρινα παραμυθια και τα ποντιακα ανεκδοτα.
Enjoy it, while it lasts
συνονόμαστε σήμερα γιορτάζουμε...απλά σωπάστε και αφήστε μας να το χαρούμε...μετά την κρυάδα του κυπέλλου το χρειαζόμασταν...
Δεν ξέρω πόσο και αν θα διαρκέσει αλλά πλέον δικαιούμαι να ελπίζω για το πρωτάθλημα...μάλιστα πλέον είμαι και φαβορί. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ΠΡΩΤΟΙ!!!
Σημερα κατερευσαν τα κιτρινα παραμυθια και τα ποντιακα ανεκδοτα.
Enjoy it, while it lasts
συνονόμαστε σήμερα γιορτάζουμε...απλά σωπάστε και αφήστε μας να το χαρούμε...μετά την κρυάδα του κυπέλλου το χρειαζόμασταν...
Δεν ξέρω πόσο και αν θα διαρκέσει αλλά πλέον δικαιούμαι να ελπίζω για το πρωτάθλημα...μάλιστα πλέον είμαι και φαβορί.Μα... αυτό ακριβώς (το bold) υποδηλώνει το ποστ μου. Το βουλώνω, και περιμένω να τον ξαναπιείτε για ν' αρχίσει το κάζο
-
Κρουζενμπόιλερ μην ξανοίγεσαι, παίζεις στην πλατεία την άλλη βδομάδα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κρουζενμπόιλερ μην ξανοίγεσαι, παίζεις στην πλατεία την άλλη βδομάδα.Οι Πανιώνιοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας
-
Mοιρολατρια απο τον Ντεμη?τι του εφταιξε η διαιτησια σημερα
-
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος από την πλευρά του έκανε την εξής απίστευτη δήλωση: 'Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα και ρώτησα τον επόπτη γιατί δεν υπέδειξε το πέναλτι που έγινε στον Ριβάλντο. Εκείνος τότε μου απάντησε πως πάτησε το κουμπί στο σημαιάκι του, αλλά ο διαιτητής δεν το κατάλαβε. Δεν γίνεται όμως πάντα να τα ρίχνουμε στην διαιτησία. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης που έπρεπε'.
πηγή: http://www.supersport.gr
-
Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι η μετεγγραφή και η χρησιμοποίηση του Διεθνούς Αυστριακού επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Roman Wallner, είναι καθ όλα νόμιμη, σύμφωνα με το πλαίσιο κανονισμών μετεγγραφών της FIFA.
Συγκεκριμένα, η FIFA δεν αναγνωρίζει τον οποιονδήποτε δανεισμό, που επιτελείται κατά τη διάρκεια του ίδιου αγωνιστικού εξαμήνου της ίδιας αγωνιστικής σεζόν, ως μετακίνηση - μετεγγραφή. Αυτό σημαίνει, για τη συγκεκριμένη υπόθεση του ποδοσφαιριστή μας Roman Wallner, ότι ο δανεισμός του από την Falkirk (Α Εθνική Σκωτίας) στην οποία ανήκε από το καλοκαίρι του 2007 και αγωνίστηκε μέχρι τον Οκτώβριο του 2007 και κατόπιν δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Hamilton (Β Εθνική Σκοτίας) μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007, δεν υπολογίζεται από τη FIFA ως δύο μετακινήσεις - μετεγγραφές αλλά ως μία.
Γιαυτό ακριβώς το λόγο, η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς εξετάζοντας πολύ προσεχτικά με το διοικητικό και νομικό επιτελείο της την συγκεκριμένη υπόθεση πριν την υπογραφή συμβολαίου με τον συγκεκριμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή και παίρνοντας ταυτόχρονα επίσημες οδηγίες και κατευθύνσεις από FIFA, UEFA και ΕΠΟ, προχώρησε στην ολοκλήρωση της απόκτησης του τον Ιανουάριο του 2008.'
-
από το supersport κ αυτό πιο πάνω...
μάλλον δεν τίθεται θέμα για τον παίχτη αυτόν...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
από το supersport κ αυτό πιο πάνω...μάλλον δεν τίθεται θέμα για τον παίχτη αυτόν...
φιλος δημοσιογραφος μου ειπε οτι οι ομαδες που θα κανουν ενσταση θεωρουν οτι θα δικαιωθουν 100% και οτι λενε οτι ειναι σιγουρα χαμενη η υποθεση για απολλωνα
Για να δουμε
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--