-
Τελος...1-0 και ο Αρης
ΜΠΡΑΒΟ...... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Scripta manent Πασχερν κ δεν μπορεις να «μπαλωσεις» αυτα που εγραφες...
Κ που'σαι και η Λατσιο ειναι ο Λεβαδειακος της Ιταλιας,αλλα δεν το κανουμε και θεμα....
Τι να μπαλωσω ρε συ; Σοβαρολογας; Αυτο νομιζα οτι ισχυει,εφοσον το διαβασα,τι μου ζητας να μπαλωσω τωρα; Μοδιστρα ΔΕΝ ειμαι μια φορα.. Κοιτα παντως,αυτο που ειδα σημερα και λεγεται Σαλτσμπουργκ δε μου εκανε για επαγγελματικη ομαδα,σορρυ αλλα αυτο ειδα..
Επισης,μπορει η λατσιο να μην ειναι στα καλα της αλλα ουτε εχασα απ αυτη (αντιθετως εφερα ΑΔΙΚΗ ισοπαλια) + οτι δε συγκρινεται με σαλτσμπουργκ κλπ.. Επομενως;Α και τα λατινικα μη μου τα τσαμπουνας και πολυ,για δεν τα πηγαινα καλα με τα θεωρητικα...
Τεσπα,αντε πολλή φαια ουσια εκαψα σημερα για τους τριτοδευτερους... Πολυ διασκεδασα και σημερα..
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Facts:
α) Έχεις να με κερδίσεις ΠΟΛΥ καιρό.
β) Η χειρότερη μου χρονιά στην Ευρώπη, είναι 3ος στους ομίλους, εσένα μάλλον η καλύτερη σου χρονιά είναι 3ος στους ομίλους. (υπάρχει πάντα και το στατιστικό λάθος )
γ) Φέτος, έχω ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς από σένα + προβλέπεται να μαζέψω ακόμα περισσότερους.
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?Μικρέ σταμάτα να κάνεις προκλητικές δημοσιεύσεις και να λες και ψεματάκια...
Κάνε με warn.
Επίσης, ξέρεις ότι το αλατοπίπερο της μπάλας είναι το δούλεμα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Facts:
β) Η χειρότερη μου χρονιά στην Ευρώπη, είναι 3ος στους ομίλους, εσένα μάλλον η καλύτερη σου χρονιά είναι 3ος στους ομίλους. (υπάρχει πάντα και το στατιστικό λάθος )
γ) Φέτος, έχω ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς από σένα + προβλέπεται να μαζέψω ακόμα περισσότερους.
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?a) Εχω 30 νικες παραπανω απο εσενα
β)Εχεις βγει αρκετες φορες 4ος και ο Ολυμπιακος εχει περασει στους 8 και εχει βγει 2 φορες 3ος
γ)Παιζεις στο Ουεφα με την Αρτμιντια κα παιζω στο cl με την Λατσιο
δ)Στο ουεφα ο Ολυμπιακος εχει νικες με Γιουβεντους,Σοσο κ.τ.λΜην εκτιθεσαι ρεντ
Στις καλες μου ειχα για πλακα τους 8 και 2-3 φορες ημουν και στους 4
Αυτα για σενα ειναι ονειρα θερινης νυκτος
Οπως επισης και οι 7 νικες εκτος εδρας που εχω στο θεσμο του CL
Καλη σου νυχτα αποτυχημενε περιπατητη της ευρωπης -
Καταρχήν μπράβο σε όλες τις ελληνικές ομάδες
Για τον Παναθηναικό,όσοι κάτσατε και είδατε το ματς και δεν βλέπατε 'θα βρεις τον δάσκαλό σου στον ΑΝΤ1'και απλά γυρίζατε να δείτε το σκορ
να πω ότι ο Παναθηναικός είχε τις τριπλάσιες ευκαιρίες,έπαιξε την Αρτμέντια στο μισό γήπεδο σε αρκετά μεγάλο διάστημα και επέδειξε όση σοβαρότητα χρειαζόταν για να πάρει το ματσάκι.Επομένως ο χαρακτηρισμός 'χάλια ο ΠΑΟ'δεν ευσταθεί Kouk
Το σημαντικό για την Ελλάδα είναι ότι κερδίζει βαθμούς.
Ολίγο από τύχη και ολίγο από αυτοπεποίθηση χρειάζονταν οι ελληνικές ομάδες.Σήμερα τα είχαν και τα δύο.
Και αυτά είναι αρκετά για την παρούσα φάση.
ΥΓ:pasxos το ξέρω ότι τσούζει και λυπάμαι γιατί είσαι καλό παιδί.Προσπάθησε όμως κι εσύ να προστατεύσεις τον εαυτό σου λίγο.Μην τα βλέπεις τα ευρωπαικά ματς,δεν είναι για σένα.
Η μόνη διάκριση του γάβρου στην Ευρώπη είναι μία και δεν έχει καμία σχέση με την μπάλα.Το νόμπελ του Χατζιδάκι με'τα παιδιά του Πειραιά'.Βάλτο στο cd player να το ακούσεις και να ξερχαμανιάσεις και άσε τις ευρώπες και τις αναλύσεις. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοιτα παντως,αυτο που ειδα σημερα και λεγεται Σαλτσμπουργκ δε μου εκανε για επαγγελματικη ομαδα,σορρυ αλλα αυτο ειδα..
Επισης,μπορει η λατσιο να μην ειναι στα καλα της αλλα ουτε εχασα απ αυτη (αντιθετως εφερα ΑΔΙΚΗ ισοπαλια) + οτι δε συγκρινεται με σαλτσμπουργκ κλπ.. Επομενως;η σαλτσμπούργκ είναι 1 βαθμό πίσω από την πρώτη αυστρίας.
δεν είναι ό,τι κ ό,τι...επίσης πρόσεχε... μη διαπράττεις ύβρη, γιατί μπορεί φέτος να πας δευτεροτρίτος.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Facts:
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?a) Εχω 30 νικες παραπανω απο εσενα
β)Εχεις βγει αρκετες φορες 4ος και ο Ολυμπιακος εχει περασει στους 8 και εχει βγει 2 φορες 3ος
γ)Παιζεις στο Ουεφα με την Αρτμιντια κα παιζω στο cl με την Λατσιο
δ)Στο ουεφα ο Ολυμπιακος εχει νικες με Γιουβεντους,Σοσο κ.τ.λΜην εκτιθεσαι ρεντ
Στις καλες μου ειχα για πλακα τους 8 και 2-3 φορες ημουν και στους 4
Αυτα για σενα ειναι ονειρα θερινης νυκτος
Οπως επισης και οι 7 νικες εκτος εδρας που εχω στο θεσμο του CL
Καλη σου νυχτα αποτυχημενε περιπατητη της ευρωπηςΕιπαμε να δει την γενικη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.......
-
pasxos
Διασκεδασες οταν ολες κερδισανΕμεις να δεις ποσο διασκεδασαμε με τα χαλια σας
Και η πλακα ειναι οτι εχουμε ακομα αλλες 5 βραδιες....Μπραβο και στον Αρη....
5χ5
Νομιζω οτι στους ομιλους θα εχουμε σιγουρα 3 ομαδες(Πανθηρωνιος,ΠΑΟ,ΑΕΚ) και μετα παμε για οτι καλυτερο με Λαρισα και Αρη...
Καταπληκτικη βραδια...
υγ:Πω πω γκολαρα ο Μπακαγιοκο!!!!
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στέλιο, πώς έβγαλες τους βαθμούς 11?3 x 5 = 15 + 1 = 16.
Παίζει τίποτα περίεργο με τους συντελεστές?
Η νίκη μετράει για 2 βαθμούς και η ισοπαλία για 1 στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Έτσι πήραμε αυτή την αγωνιστική 11 βαθμούς στους αγώνες και διαιρώντας με 6, πήραμε 1,833 βαθμούς και φθάνουμε σαν χώρα τους 20,830 και ανεβήκαμε τουλάχιστον μια θέση. Αν οι Νορβηγοί έχασαν σήμερα τότε ήδη ανεβήκαμε στην 16η θέση!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΥΓ:pasxos το ξέρω ότι τσούζει και λυπάμαι γιατί είσαι καλό παιδί.Προσπάθησε όμως κι εσύ να προστατεύσεις τον εαυτό σου λίγο.Μην τα βλέπεις τα ευρωπαικά ματς,δεν είναι για σένα.
Η μόνη διάκριση του γάβρου στην Ευρώπη είναι μία και δεν έχει καμία σχέση με την μπάλα.Το νόμπελ του Χατζιδάκι με'τα παιδιά του Πειραιά'.Βάλτο στο cd player να το ακούσεις και να ξερχαμανιάσεις και άσε τις ευρώπες και τις αναλύσεις.Γενικα ολο το ποστ ειναι κλασσικο βαζελικο.. Στεκομαι εδω και ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΔΕΝ εισαι στην ευρωπη και δεν παιζεις στην Ευρωπη. Σε περιπτωση που φορας γυαλια απλα σε βοηθαω.Σε περιπτωση παλι που τρως και διαβαζεις απλα σε βοηθαω να τρως πιο μακρυα απ την οθονη..Αυτα.Και επιτελους και εσυ και ο bujinkan παψτε να βλεπετε φαντασματα με το ΠΑΡΕΛΘΟΝ της ομαδας σας.Αυτο κανετε εσεις οι φιλαθλοι του Βαο και γι αυτο βλεπετε την πλατη του γαυρου 11 χρονια τωρα..Δειτε τωρα τα χαλια της εντεκαδας σας (ομαδα δεν εχεις οσο κι αν σε τσουζει και σουφριζει) και αναρρωτησου τι πρεπει να γινει.
-
δ)Στο ουεφα ο Ολυμπιακος εχει νικες με Γιουβεντους,Σοσο κ.τ.λ
κ η αεκ κέρδισε πέρυσι στο champions leaque την μίλαν, που τελικά βγήκε πρωταθλήτρια...
αυτή είναι ΝΙΚΗ... όλα τα άλλα είναι 'να χαμε να λεγαμε'...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Στέλιο, πώς έβγαλες τους βαθμούς 11?
3 x 5 = 15 + 1 = 16.
Παίζει τίποτα περίεργο με τους συντελεστές?
Η νίκη μετράει για 2 βαθμούς και η ισοπαλία για 1 στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Έτσι πήραμε αυτή την αγωνιστική 11 βαθμούς στους αγώνες και διαιρώντας με 6, πήραμε 1,833 βαθμούς και φθάνουμε σαν χώρα τους 20,830 και ανεβήκαμε τουλάχιστον μια θέση. Αν οι Νορβηγοί έχασαν σήμερα τότε ήδη ανεβήκαμε στην 16η θέση!
Thnx for the tip & περαστικά για την ομάδα σου.
-
Η βαθμολογια της ουεφα πριν τα ματς των Ελληνικων ομαδων σημερα!!!
- Βέλγιο 22.950 3/4
- Τσεχία 22.750 3/4
- Βουλγαρία 22.166 3/4
- Νορβηγία 20.425 3/5
- Ελβετία 19.475 3/4
- ΕΛΛΑΔΑ 18.997 6/6
- Δανία 17.450 4/4
- Αυστρία 16.300 3/5
- Σερβία 15.750 1/4
- Ισραήλ 14.500 1/4
Αυριο θα ανεβασουν τις βαθμολογιες επειτα απο το 5 στα 5....
Νομιζω οτι μας ανεβαζει στην 16 θεση.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η μόνη διάκριση του γάβρου στην Ευρώπη είναι μία και δεν έχει καμία σχέση με την μπάλα.Το νόμπελ του Χατζιδάκι με'τα παιδιά του Πειραιά'.Βάλτο στο cd player να το ακούσεις και να ξερχαμανιάσεις και άσε τις ευρώπες και τις αναλύσεις.Γενικα ολο το ποστ ειναι κλασσικο βαζελικο.. Στεκομαι εδω και ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΔΕΝ εισαι στην ευρωπη και δεν παιζεις στην Ευρωπη. Σε περιπτωση που φορας γυαλια απλα σε βοηθαω.Σε περιπτωση παλι που τρως και διαβαζεις απλα σε βοηθαω να τρως πιο μακρυα απ την οθονη..Αυτα.Και επιτελους και εσυ και ο bujinkan παψτε να βλεπετε φαντασματα με το ΠΑΡΕΛΘΟΝ της ομαδας σας.Αυτο κανετε εσεις οι φιλαθλοι του Βαο και γι αυτο βλεπετε την πλατη του γαυρου 11 χρονια τωρα..Δειτε τωρα τα χαλια της εντεκαδας σας (ομαδα δεν εχεις οσο κι αν σε τσουζει και σουφριζει) και αναρρωτησου τι πρεπει να γινει.
Το ιδιο και εσυ στην Ευρωπη.....
Το εχω πει και θα το ξαναπω...100 πρωταθληματα να παρετε στην Ευρωπη εχετε κομπλεξ......ειστε πισω στην γενικη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ......και δεν σας λογαριαζουν.....οι ξενες ομαδες σπανε πλακα με σας...... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
pasxos
Διασκεδασες οταν ολες κερδισανΕμεις να δεις ποσο διασκεδασαμε με τα χαλια σας
Και η πλακα ειναι οτι εχουμε ακομα αλλες 5 βραδιες....Διασκεδασα φυσικα με την αποδοση αεκ και ειδικα βαζελου.. Μη μου κανεις το χαζουλη τωρα οτι δεν καταλαβαινεις τι εννοω..
Επισης αν εγω εχω χαλια ομαδα ( εδω φαινεται οτι..τελος παντων αν οχι εκτος πραγματικοτητος,ζεις στη φαντασια.. ) εσυ ουτε καν υπαρχεις σαν εννοια κι οταν λες αεκ εννοείς κατι δικο σου.. Μη μας συγκρινεις σε παρακαλω παρα παρα πολυ... Ντροπη.. -
Ρε παιδια οι νικες των ομαδων μας εγιναν στο ΟΥΕΦΑ. Το Αεκακι επαιξε 2 ματς επιπεδου c.l και εφαγε 4αρα. ΕΛΕΟΣ
Και ναι η Σαραγοσα ειναι ομαδαρα και η Μπλακμπερν απλα καλη ομαδα. ΑΛΛΑ Η ΑΡΤΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Και μην μου πειτε για Χερενφεν. Γυρω στις 2000000000 φορες καλυτερη ομαδα ηταν η Χερενφεν οταν την αντιμετωπιαε ο Ολυμπιακος. Βγαλτε για μια φορα τα οπαδικα γυαλια σας γαμωτο -
Βγαλτε για μια φορα τα οπαδικα γυαλια σας γαμωτοRed είσαι θεός ρε φιλε!!!
-
η σαλτσμπούργκ είναι 1 βαθμό πίσω από την πρώτη αυστρίας.
Εχεις δει ομαδες της αυστριας?πολυ χαμηλο επιπεδο!
Παρολα αυτα η σαλτσμπουργκ εχει 35 εκ ευρω μπατζετ!Απλα σημερα ηταν σαν να μην κατεβηκε...πολυ καλη η αεκ ...μαλλον!Το μεγαλο μπραβο σημερα ειναι για τους πανθηρες που δειχνουν οτι ο προγραματισμος ειναι τα παντα στο ποδοσφαιρο...καλος προπονητης και δουλεια!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.uefa.com/
Αυτο ειναι το σαιτ της uefa
Αν παρατηρησεις στο κεντρο επανω λεει uefa champions league και διπλα
uefa cupΔεν σου φενεται λιγο περιεργο?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--