-
Εγώ πάλι είδα χθες τον Κοβάσεβιτς στον Βασιλόπουλο (δεν λέω σε ποια περιοχή για να μην κάνω διαφήμιση) να ψωνίζει φακές. Τον πλησιάζω και τον ρωτάω 'ντου γιου λάικ μαμζέλ δε γκρις'; Αυτός μου γύρισε την πλάτη με ανάποδο ψαλίδι (πώς το κανε ο μάγος αυτό ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ) και τότε εγώ αρπάζω έναν κατεψυγμένο γάβρο από το τμήμα ιχθυοπωλείου και αρχίζω να του τον κοπανάω στο κεφάλι.
Τον αγώνα μπορεί να τον είδα και να θυμήθηκα το σήριαλ'στη ζώνη του λυκόφωτος', αλλά η φάτσα του Κοβάσεβιτς μπορώ να πω πως με έφτιαξε για το μεσημέρι!!
-
Πάντως θα περάσει δύσκολες μέρες ο ΠΑΟ και ο Τζίγγερ με την όλη κίνηση Βγαινόπουλου.
Πιστεύω αν ο Βγαινόπουλος αγοράσει την ΠΑΕ θα ρίξει πολύ χρήμα το όλο MIG Group.
Μου μοιάζει για την σωτηρία σας το όλο αυτό concept.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ πάλι είδα χθες τον Κοβάσεβιτς στον Βασιλόπουλο (δεν λέω σε ποια περιοχή για να μην κάνω διαφήμιση) να ψωνίζει φακές. Τον πλησιάζω και τον ρωτάω 'ντου γιου λάικ μαμζέλ δε γκρις'; Αυτός μου γύρισε την πλάτη με ανάποδο ψαλίδι (πώς το κανε ο μάγος αυτό ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ) και τότε εγώ αρπάζω έναν κατεψυγμένο γάβρο από το τμήμα ιχθυοπωλείου και αρχίζω να του τον κοπανάω στο κεφάλι.Τον αγώνα μπορεί να τον είδα και να θυμήθηκα το σήριαλ'στη ζώνη του λυκόφωτος', αλλά η φάτσα του Κοβάσεβιτς μπορώ να πω πως με έφτιαξε για το μεσημέρι!!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πιστεύω αν ο Βγαινόπουλος αγοράσει την ΠΑΕ θα ρίξει πολύ χρήμα το όλο MIG Group.
Μου μοιάζει για την σωτηρία σας το όλο αυτό concept.
Τέτοιες δηλώσεις ούτε για αστείο.
Αν ο Βαρδινογιάννης κατηγορείται ότι έχει καβούρια στις τσέπες, αυτός έχει οχιές...
Είναι κρίμα για τον κόσμο του Παναθηναικού να δικαιωθεί ο Βαρδινογιάννης δια του Βγενόπουλου.
Πέραν αυτού, φιλολογικού ενδιαφέροντος το θέμα. Δεν πουλάει λέμε.
-
Εγώ πάντως προτιμώ Βγενόπουλο, είναι μεγάλη γάτα..
-
Όλα για το πλυντήριο λέμε...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ πάλι είδα χθες τον Κοβάσεβιτς στον Βασιλόπουλο (δεν λέω σε ποια περιοχή για να μην κάνω διαφήμιση) να ψωνίζει φακές. Τον πλησιάζω και τον ρωτάω 'ντου γιου λάικ μαμζέλ δε γκρις'; Αυτός μου γύρισε την πλάτη με ανάποδο ψαλίδι (πώς το κανε ο μάγος αυτό ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ) και τότε εγώ αρπάζω έναν κατεψυγμένο γάβρο από το τμήμα ιχθυοπωλείου και αρχίζω να του τον κοπανάω στο κεφάλι.Τον αγώνα μπορεί να τον είδα και να θυμήθηκα το σήριαλ'στη ζώνη του λυκόφωτος', αλλά η φάτσα του Κοβάσεβιτς μπορώ να πω πως με έφτιαξε για το μεσημέρι!!
γελάω σαν τον χαζό και με κοιτά και περίεργα η γυναίκα μου...
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!
κορυφαίος...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όλα για το πλυντήριο λέμε...Τι να πλύνει αυτός ρε? Τα πλυνε όλα με τους Άραβες..
-
Kidάκο δεν σε παρεξηγώ. Είσαι μικρός ακόμα. Κάποια στιγμή θα μάθεις
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Kidάκο δεν σε παρεξηγώ. Είσαι μικρός ακόμα. Κάποια στιγμή θα μάθειςΘα πάρω και ιταλικό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kidάκο δεν σε παρεξηγώ. Είσαι μικρός ακόμα. Κάποια στιγμή θα μάθεις
Θα πάρω και ιταλικό?
Εξαρτάται τι δασκάλους θα έχεις. Π.χ. η πολύ συναναστροφή με τον πασχο μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα
-
Ο GTI_ τι θελει ρε παιδια εδω μεσα;Ας του απαγορευσει καποιος την εισοδο στο θεμα..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
-
Νατοι,επανερχονται σιγα απ το πολυ σκοταδι.. Αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει και κατι που υπαρχει να συζητησουμε πλεον.. Να βαζουμε καμια εικονιτσα να περναει η ωρα..
-
μηπως πρεπει....
φως στο τουνελ....????? -
βρε βρε καλως τους... Καμια εικονιτσα να βαλουμε; Η σας θυμιζει την ταριφα-4αρα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο GTI_ τι θελει ρε παιδια εδω μεσα;Ας του απαγορευσει καποιος την εισοδο στο θεμα..Αστο μωρε το παιδακι . Τι σου εκανε. Αυτος φταιει που τον εκανε ο μπαμπακας του Παο?
Αν μπορουσε θα αλλαζε ομαδα ,αλλα φοβαται. GTI μην ντρεπεσαι και μην φοβασαι. Θα σου προτεινα να γινεις Ολυμπιακος ,αλλα δυστυχως ο Ολυμπιακος δεν δεχεται πρωην τριφυλλοφορους. Μπορεις να γινεις ομως Αστερας Τριπολης. Μια χαρα ομαδα εχει
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Θα σου προτεινα να γινεις Ολυμπιακος ,αλλα δυστυχως ο Ολυμπιακος δεν δεχεται πρωην τριφυλλοφορους. Μπορεις να γινεις ομως Αστερας Τριπολης. Μια χαρα ομαδα εχειΠου και που ομως τους δεχεται, τους κανει αρχηγους του και τους αποθεωνει ολο το γηπεδο γιατι βγηκαν MVP σώζοντας την ομαδα τους απο 4αρα.
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αυτος φταιει που τον εκανε ο μπαμπακας του Παο?Κοίτα, πίσω από κάθε γέννηση μωρού στην Αττική ένας φυσικός μπαμπάκας βάζελος κρύβεται. Τώρα αν το μωρό καταλήξει γαβράκι, μάλλον το οφείλει στον μπαμπάκα γάβρο που το μεγαλώνει
no offence
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--