-
Η VW καλύπτει ΚΑΙ τα φανάρια για 4 χρόνια και τα εμπρός και τα πίσω
+1
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Αγορασα Vw για την αριστη ποιοτητα κατασκευης,
την πολυ καλη οδικη συμπεριφορα,
τις επιδοσεις του συγκεκριμενου κινητηρα(Τsi) σε συνδιασμο με την αναλογη καταναλωση,
την υψηλη μεταπωλητικη αξιαΗ ποιοτητα κατασκευης στο golf δεν με ενθουσιαζει.
Και εξηγω: καλη ποιοτητα συναρμολογησης, ισως. Ποιοτητα κατασκευης, οχι. Παραδειγμα: τα χερουλια στις πορτες που σταδιακα φευγει το χρωμα τους, τα παραθυρα που πεφτουν, οι ποτηροθηκες που χαλανε. Τουλαχιστον στο golf προηγουμενης γενιας. Το πουντο μου να σκεφτεις, μπορει να τριζει οταν πεφτει σε τρικυμια αλλα τα πλαστικα του ειναι σα καινουργια...Προσωπικα, θα εβρισκα πιο συμφερουσα την αγορα ενος corsa opc, αφου ειναι περιπου στα ιδια χρηματα, εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, καλη συναρμολογηση, πολυ καλυτερες επιδοσεις, αναλογικα χαμηλη καταναλωση, σχεδον αψογη οδικη συμπεριφορα και ειναι και λιγο...διαφορετικο. Καθεσαι και σε ενα πραγματικο μπακετ ρε αδερφε...
-
Το ζήτημα είναι ότι αν ρωτήσεις 100 κατόχους Avensis οι 5 θα έχουν πρόβλημα, αν ρωτήσεις 100 κατόχους TSi οι 25 θα έχουν πρόβλημα.
Όσο για την κατανάλωση λαδιού που λες ΔΕΝ ισχύει ούτε κατά διάνοια ότι τα νέα αυτοκίνητα καίνε περισσότερο λάδι απ' ότι τα παλιά. Το αντίθετο μάλιστα. Μάλλον τα σκίζουν λίγο οι γνωστοί σου. Εκτός φυσικά αν η Corolla του πατέρα μου, ο οποίος αλλάζει λάδια στα 15000 χλμ είναι εξαίρεση που από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα η βελόνα είναι στο max.
Αντίστοιχα και στη C4 του ξαδέρφου μου, και στην Ε200 του θείου μου, κτλ...
Και μπορεί ο μεν πατέρας μου να μην πιέζει το αυτοκίνητο, στο εγγυώμαι ότι οι άλλοι δύο που ανέφερα αξιοποιούν πλήρως τους κινητήρες τους.Από κει και πέρα ναι φυσικά και θα κάνω δεξιά να με περάσεις με 220. Δεν έχω κόμπλεξ φίλε μου. Αμάξι θα αγοράσω, όχι πολεμική μηχανή για να με στεναχωρεί το γεγονός ότι θα με προσπεράσεις.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αγορασα Vw για την αριστη ποιοτητα κατασκευης,
την πολυ καλη οδικη συμπεριφορα,
τις επιδοσεις του συγκεκριμενου κινητηρα(Τsi) σε συνδιασμο με την αναλογη καταναλωση,
την υψηλη μεταπωλητικη αξιαΗ ποιοτητα κατασκευης στο golf δεν με ενθουσιαζει.
Και εξηγω: καλη ποιοτητα συναρμολογησης, ισως. Ποιοτητα κατασκευης, οχι. Παραδειγμα: τα χερουλια στις πορτες που σταδιακα φευγει το χρωμα τους, τα παραθυρα που πεφτουν, οι ποτηροθηκες που χαλανε. Τουλαχιστον στο golf προηγουμενης γενιας. Το πουντο μου να σκεφτεις, μπορει να τριζει οταν πεφτει σε τρικυμια αλλα τα πλαστικα του ειναι σα καινουργια...Προσωπικα, θα εβρισκα πιο συμφερουσα την αγορα ενος corsa opc, αφου ειναι περιπου στα ιδια χρηματα, εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, καλη συναρμολογηση, πολυ καλυτερες επιδοσεις, αναλογικα χαμηλη καταναλωση, σχεδον αψογη οδικη συμπεριφορα και ειναι και λιγο...διαφορετικο. Καθεσαι και σε ενα πραγματικο μπακετ ρε αδερφε...
Ε οχι και opel corsa βρε αδερφε..
Τα αμαξια που εκτιμω περισσοτερο ειναι τα ιαπωνικα αφου προσφερουν
επιδοσεις,αξιοπιστια και καταναλωση(ιδανικος συνδιασμος)Αυτο ομως που δεν μου αρεσε καθημερινα αφου το προηγουμενο μου ηταν ιαπωνικο,ηταν εκτος του οτι ηταν πολυ ελαφρυ και πηγαινε σαν καρουδοτσουφλο στις υψηλες ταχυτητες, με εκνευριζαν οι χιλιαδες τριγμοι
που ακουγοντουσαν μετα απο καποια χρονια χρησης .Προς το παρον το ταξιδι με το golf ειναι απολαυστικο και το πλαισιο στιβαρο στις υψηλες ταχυτητες.
Το τιμημα ομως ηταν η καταναλωση.
Το μελλον θα δειξει αν θα αποδειχθει αξιοπιστος και ο κινητηρας Tsi(φοβερες επιδοσεις μεν,αλλα καθε μερα διαβαζω στο φορουμ και διαφορετικα προβληματα) -
Πριν μερικές μέρες έζησα μια απογοήτευση από την ποιότητα κατασκευής του κατά τα άλλα υπερλατρεμένου Golfακίου μου.
Βγήκε ο συνοδηγός αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή (κλασσικός κοιμησμένος, τέσπα) οπότε τεντώθηκα από τη θέση του οδηγού για να τη φτάσω όπως μπορούσα και να την τραβήξω, αφού είχα σταματήσει σε κεντρικό δρόμο και δεν ήθελα να βγω από το αμάξι. Δεν την έπιασα από το χερούλι (ήταν αδύνατο, δεν έφτανα εκεί) αλλά από το κάτω μέρος όπου έχει τον χώρο για αντικείμενα, και αντί να δω την πόρτα να κλείνει, ακούω να ξεκουμπώνει και να βγαίνει από τη θέση του το κάτω πλαστικό μέρος της πόρτας Κατέβηκα από το αμάξι, πήγα στην πόρτα του συνοδηγού το κούμπωσα και την έκλεισα κανονικά.Ο από πίσω σε όλη την διαδικασία αυτή κόρναρε μανιασμένα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πριν μερικές μέρες έζησα μια απογοήτευση από την ποιότητα κατασκευής του κατά τα άλλα υπερλατρεμένου Golfακίου μου.
Βγήκε ο συνοδηγός αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή (κλασσικός κοιμησμένος, τέσπα) οπότε τεντώθηκα από τη θέση του οδηγού για να τη φτάσω όπως μπορούσα και να την τραβήξω, αφού είχα σταματήσει σε κεντρικό δρόμο και δεν ήθελα να βγω από το αμάξι. Δεν την έπιασα από το χερούλι (ήταν αδύνατο, δεν έφτανα εκεί) αλλά από το κάτω μέρος όπου έχει τον χώρο για αντικείμενα, και αντί να δω την πόρτα να κλείνει, ακούω να ξεκουμπώνει και να βγαίνει από τη θέση του το κάτω πλαστικό μέρος της πόρτας Κατέβηκα από το αμάξι, πήγα στην πόρτα του συνοδηγού το κούμπωσα και την έκλεισα κανονικά.Ο από πίσω σε όλη την διαδικασία αυτή κόρναρε μανιασμένα
Λαθος αντιδραση φιλε μου.
Επρεπε να παρεις το πλαστικο μερος της πορτας που ξεκολλησε,
,να βγεις εξω και να το κουνησεις απειλητικα στο μερος του πισω οδηγου
που σου κορναριζε.Και να του πεις..Εχεις δοκιμασει πλαστικο Vw στο κεφαλι?
Ετσι θα ηταν πιο συγκαταβατικος πιστευω. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Λαθος αντιδραση φιλε μου.
Επρεπε να παρεις το πλαστικο μερος της πορτας που ξεκολλησε,
,να βγεις εξω και να το κουνησεις απειλητικα στο μερος του πισω οδηγου
που σου κορναριζε.Και να του πεις..
**
Εχεις δοκιμασει πλαστικο Vw στο κεφαλι?
Ετσι θα ηταν πιο συγκαταβατικος πιστευω. **:shifty:Γέλασα στα αλήθεια με ποστ του τομάσο.
Η κόλαση πάγωσε. -
Neos έγραψε:
golf lego-φτιαξτο μονο σου
και τα παραθυρα πεφτουν μονα τους για χαιρετησουν τον ιδιοκτητη!
-
Ειπα και εγω δεν θα πεταχτει ο drdino σημερα να σχολιασει
σαν το πενταχρονο..Πως φαινεται ο ωριμος ο ανθρωπος με επιπεδο..
Ειναι και φτιαγμενος..μη το ξεχναμε.. -
Mάλιστα... Ο tommaso ελπίζει για καλή αξιοπιστία του αυτοκινήτου του, το οποίο ως τώρα του έχει βγει απροβλημάτιστο...
Ο χρήστης Πριν λίγο καιρό όμως γεμάτος αγωνία έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GOLF TSI ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 13500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ SΕRVICE ΤΗΣ ΚΑΡΕΝΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ IMOBILAIZER KAI STA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ .ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΠΩς ΤΟ TSI ME ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ STO SERVICE.ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟ GOLF ,ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ! ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕ ΚΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ!
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ! ΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ??ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ.Ο ΗΧΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΧΥΣ.ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ??
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!
ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΕΝΑ GOLF TSI (TURBO KINHTHRA) ΜΕ 19000 ΕΥΡΩ
H ENA SUZUKI IGNIS (ME TΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ) ΜΕ 16000ΕΥΡΩ ?ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!
τώρα το πήρες, τί ψάχνεις?
Τecknik aν ξερεις καποιον που να πουλα μεταχειρισμενα τζιπ 4 χρονων ενδιαφερομαι για Τerios kai Suzuki Sx4 kυριως
Μαλλον θα πουλησω το golf μολις ακριβως μολις το ξοφλησω .ΥΓ. Ξέρω και εγώ να βάζω , μόνο που όταν τα βάζω έχουν πιο πολύ λόγο ύπαρξης...
-
ρε σεις! δεν το κλειδωνετε?
υπαρχει λογος υπαρξης? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
υπαρχει λογος υπαρξης?Συμφωνώ!Να ανοίξουμε ένα καινούργιο με τίτλο:Γιατί αγοράσατε renault.
Τι λέτε; -
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
υπαρχει λογος υπαρξης?Συμφωνώ!Να ανοίξουμε ένα καινούργιο με τίτλο:Γιατί αγοράσατε renault.
Τι λέτε;γιατι, ποιος αγορασε Ρενο εδω μεσα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μάλλον θα ήταν πιο κατατοπιστική η ψηφοφορία, αν έλεγε: 'Γιατί αγοράσατε VW και όχι Renault;'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μάλλον θα ήταν πιο κατατοπιστική η ψηφοφορία, αν έλεγε: 'Γιατί αγοράσατε VW και όχι Renault;'Μα αυτό δεν ήθελε να ρωτήσει ουσιαστικά;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
που σαι ρε! σε εχασα!! -
Εγώ προτείνω νέα ψηφοφορία: 'Τι θ' αγοράσετε μόλις βγείτε στην σύνταξη;'
1.Toyota Corolla 1.4 , δεν σπάει δεν χαλάει και είναι και Corolla
2. Toyota , δεν σπάει δεν χαλάει και δεν είναι Corolla που έχει όλος ο κό σμος
3. Hyundai Accent, δεν σπάει δεν χαλάει και είναι φθηνότερο από την Corolla , που έχει όλος ο κόσμος
4. 2(αρ. δύο) Toyota Yaris 1.0 base, δεν σπάνε δεν χαλάνε, κοστίζουν όσο μια Corolla και μπορεί να έχει ένα και η γυναίκα να πάει στην λαϊκή
5. Toyota γκιAuris, δεν σπάει(;) δεν χαλάει(;) κοστίζει όσο μια Corolla και παρκάρει πιο εύκολα . Τέλος είναι γκιAuris και όχι Corolla που έχει όλος ο κόσμος
6. Avensis , δεν σπάει δεν χαλάει, δεν είναι Corolla που έχει όλος ο κόσμος και προφανώς είστε δημόσιος υπάλληλος και περίσσεψαν λεφτά από το εφ' άπαξ
7. BMW 316 γιατί δεν κάνετε αγώνες και είναι και BMW και έχετε μεγάλο εφ' άπαξ και επιπλέον είστε και άκληρος
8. VW, οποιοδήποτε. Γιατί είστε άκληρος, με μεγάλο εφ' άπαξ, άπειρο ελεύθερο χρόνο και επιπλέον κοινωνικός, με ιδιαίτερη συμπάθεια στο προσωπικό των συνεργείων της VW. Ως γνωστόν, τα VW χαλάνε συνέχεια. Σημ:Για τις μετακινήσεις σας όταν το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο, καλό είναι να πάρετε ένα Aygo, που δεν σπάει δεν χαλάει , καμία σχέση με κάτι C1 και 107 που είναι συνέχεια στα συνεργεία (όχι όπως τα VW πάντως, αυτά είναι σε δική τους κατηγορία...)
9. Mercedes SLK, γιατί είστε πρόσφατα διαζευγμένος και σε αναζήτηση ζεστής συντροφιάς (στο χώρο σας με απόλυτη εχεμύθεια...)
10. Ferrari 430 (coupe ή spyder) γιατί έτσι σας αρέσει (πρέπει να πουληθεί το σπίτι όμως και ίσως και ένα νεφρό εν ανάγκη...)
11. Den exw autokinhto kardia mou.
12. Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ
13. Είμαι κάτοχος Corolla/Accent
14. Είμαι κλασικός αγοραστής Toyota, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι σκ@τα και χαλάνε συνέχεια.
15. Αλλο; -
Αναρωτιέμαι, για ποιό λόγο όποτε αναφέρονται προβλήματα στα VAG αρχίζουν οι γκρίνιες και οι δυσαρέσκειες? Σε κάποιους δεν αρέσει η ερώτηση και θέλουν να κλείσει το thread, άλλοι θέλουν να αλλάξει το ερώτημα κλπ........
Ψυχραιμία.......... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η μούφα εγγύηση στην οποία αναφέρεσαι είναι 3+3, όπου στα 3 πρώτα χρόνια περιλαμβάνονται τα πάντα (πλην αυτών που φθείρονται λόγω χρήσης) και στα υπόλοιπα τρία περιλαμβάνονται τα μηχανικά μέρη και μερικά άλλα. Αν μη τι άλλο δηλαδή ό,τι μπορεί να βγάλει κάποια σοβαρή ζημιά...Τα φανάρια δε νομίζω ότι περιλαμβάνονται στην εγγύηση ΚΑΝΕΝΟΣ αυτοκινήτου. Το ότι λοιπόν χ στον αριθμό αυτοκίνητα έβγαλαν πρόβλημα στα φανάρια τους δεν καθιστά μούφα μια εγγύηση ούτε αναξιόπιστη μια εταιρία.
Ελπίζω να είσαι από τους τυχερούς που δε θα γνωρίσουν τη VW απ' την κακή πλευρά της. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα κάτοχο VW που να μην έχει πάθει κάτι το αμάξι του.
VW Golf V TSi φίλου καίει 1λίτρο λάδι ανά 5000 χλμ
VW Golf V 1.6 FSi φίλου παρουσίασε πρόβλημα στο ηχοσύστημα και χρειάστηκε να αλλαχτεί ολόκληρη η μονάδα
VW Golf IV 1.4 φίλου καίει λάδι σαν τρελό
VW Golf IV 1.4 φίλου χρειάστηκε αλλαγή κιβωτίουΠρακτικά δε ξέρω κάποιον που να έχει VW και να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πλην ενός φίλου των γονέων μου με VW Touareg, μόνο που το έχει ~2 μήνες μόνο.
Δεν είναι λοιπόν θέμα εμπάθειας με τη μάρκα. Ποιοτικά μ' αρέσουν τ' αυτοκίνητα, όπως και από άποψη απόδοσης οι κινητήρες τους. Μ' αυτά που διαβάζω όμως και μ' αυτά που βλέπω, μου λένε οι φίλοι μου γιατί ν' αγοράσω VW; Θ' αγοράσω κάτι που θα είναι πιο πιθανό ότι θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Tα φανάρια περιλαμβάνονται σε όλες τις εργοστασιακές εγγύησεις δεν είναι αναλώσιμα.
Τα Avensis πρώτης γενιάς είχαν παααρα πολλά προβλήματα τόσο με τον εμπρός όσο και με τον πίσω άξονα καθώς και με το σύστημα πέδησης του πίσω άξονα. Αυτά είναι γνωστά πράγματα.
Για Carina προβληματική δεν έχω ακούσει αντίθετα γνωρίζω οτι ιδιοκτήτες MR2 και Celica είχαν προβλήματα με σπασμένα μοτέρ λόγω ελλειπούς λίπανσης.
Το κάψιμο λαδιού σε λογικό βαθμό δεν είναι πρόβλημα. Αντιθετα το να καίει το αμάξι 1 λίτρα στα 1000χλμ ( ακόμα και αν το λέει το manual ) είναι πρόβλημα και ας λέει οτι θέλει ο τσακαλάκος στην αντιπροσωπεία κι αυτός την δουλειά του κάνει. Έχω φίλο με Polo 1.4 και έχουμε φτάσει να βάζουμε 1.5 λίτρο λάδι στα 1000 χλμ ( παλιά ήταν 800ml και στην αντιπροσωπεία του λέγανε δεν υπάρχει θέμα ). Το αμάξι δεν είναι ποια στην εγγύηση και θα πληρώσει τα ελατηριά βαλβίδων από την τσέπη του. Κανονικά έπρεπε να είχαν αλλαχτεί...αλλά αφού το βιβλίο του κατασκευαστή έλεγε άλλα δεν το δέχτηκε η αντιπροσωπεία και ας είναι γνωστό το πρόβλημα.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- Mercedes SLK, γιατί είστε πρόσφατα διαζευγμένος και σε αναζήτηση ζεστής συντροφιάς (στο χώρο σας με απόλυτη εχεμύθεια...)
Απίστευτο, έχω γνωστό, πρόσφατα διαζευγμένο, που την αγόρασε. Βλέπω ότι πλέον ωρίμασε το target group της SLK, και δεν είναι πλέον μόνο το ιδανικό αυτοκίνητο του Τρύφωνα Σαμαρά
Γιατί αγοράσατε VW;