-
Καλά, δε λέω ότι είναι και στάνταρ διαδικασία...
Ξέρω όμως π.χ. γιατρό πατέρα φίλης μου που πούλησε την C-Class που είχε γιατί όλο χάλαγε και πήρε... τη νέα C-Class. Όπως μου είπε η φίλη μου ο πατέρας της αγοράζει μόνο αστέρι ό,τι και να συμβεί. Είναι λέει θέμα πρεστίζ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλά, δε λέω ότι είναι και στάνταρ διαδικασία...Ξέρω όμως π.χ. γιατρό πατέρα φίλης μου που πούλησε την C-Class που είχε γιατί όλο χάλαγε και πήρε... τη νέα C-Class. Όπως μου είπε η φίλη μου ο πατέρας της αγοράζει μόνο αστέρι ό,τι και να συμβεί. Είναι λέει θέμα πρεστίζ
Ξέρεις πως αν σκάσεις με 'καλό' αμάξι στην επίσκεψη δικαιούσαι να ζητάς παραπάνω (ή μάλλον στα δίνουν με ευχαρίστηση) ;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα κλασσικά αερόψυκτα παραμένουν ο έρωτάς μου!
Τι καύλα...
Ντουκουντούκουμπρρρσσσζ!Edit: Γεννήθηκα και υπήρξα Φολκσβαγκενόβιος λόγω της porca miseria (βλέπε Σκαραβαίος, Σκόντα).
Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία για κάτι πολύ ακριβότερο, θα προδώσω αυτήν τη φορά την 'οικογένεια' πάλι λόγω της μιζέριας (διότι και πάλι δεν φτάνω τα Porsche)Η εξαθλίωση του προλεταριάτου των υπαμειβόμενων κρατικών απαράτνικων...
-
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-185648
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-185648O θρυλικος σκαραβαιος... κι αυτο το αμαξι εκανε τρελες πωλησεις!
Οσο κι αν μου πινουν το αιμα στη Vw
για να ξεπληρωσω τις δοσεις του tsi μουειναι ενα αυτοκινητο ανωτερο σε πολλους τομεις απο τα υπολοιπα
μικρομεσαια,οχι μονο στα χαρτια.
μπορει να ενοχλει αλλα ειναι η πραγματικοτητα. -
Όπως μου είπε η φίλη μου ο πατέρας της αγοράζει μόνο αστέρι ό,τι και να συμβεί.
Αν δεν εχεις ζησει με μια μερκα δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοει ο ανθρωπος!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-185648Το αυτοκίνητο αυτό φέρνει πολλές αναμνήσεις...Παιδικές, εφηβικές, φοιτητικές, τις πρώτες οδηγικές εμπειρίες.
Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αν καταφέρω να έχω περισσευούμενο πάρκινγκ θα πάρω ένα (μόνο και μόνο για να το χαζεύω και να το βγάζω βόλτα τα ΣΚ) . Σε θαλασσί χρώμα (fiord Blau κατά προτίμηση). -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-185648
Το αυτοκίνητο αυτό φέρνει πολλές αναμνήσεις...Παιδικές, εφηβικές, φοιτητικές, τις πρώτες οδηγικές εμπειρίες.
Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αν καταφέρω να έχω περισσευούμενο πάρκινγκ θα πάρω ένα (μόνο και μόνο για να το χαζεύω και να το βγάζω βόλτα τα ΣΚ) . Σε θαλασσί χρώμα (fiord Blau κατά προτίμηση).To πρωτο αυτοκινητο του πατερα μου ηταν αυτο !
Το μονο που θυμαμαι ηταν τα ζεστα καθισματα πισω και η μηχανη στο πισω καπο! -
εγώ αγόρασα vw γιατί είναι η πιο κοντινή αντιπροσωπία στο σπίτι μου.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Όπως μου είπε η φίλη μου ο πατέρας της αγοράζει μόνο αστέρι ό,τι και να συμβεί.
Αν δεν εχεις ζησει με μια μερκα δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοει ο ανθρωπος!
μη μας καταριεσαι ρε συ!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ αγόρασα vw γιατί είναι η πιο κοντινή αντιπροσωπία στο σπίτι μου.Η πιο θεϊκή 'δικαιολογία' μέχρι τώρα
-
Μια δικαιολογία ύπαρξης αυτού του τόπικ θα μου πει κάποιος;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μια δικαιολογία ύπαρξης αυτού του τόπικ θα μου πει κάποιος;Να αφήνει ήσυχα τα άλλα τόπικς ο tommaso.
-
Μια δικαιολογία ύπαρξης αυτού του τόπικ θα μου πει κάποιος;Είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Ίσως είναι επακόλουθο της κυκλοφορούσας φήμης ότι οι tsi είναι προβληματικοί. Μπορεί να είναι και σύμπτωση βέβαια. Πάντως όταν βλέπω topic περί vw και golf μόλις κάνω 'κλικ' στατιστικά αναμένω να διαβάσω γνωστά πράγματα.
-
Μια δικαιολογία ύπαρξης αυτού του τόπικ θα μου πει κάποιος;Για να μη 'χαλάμε' το σουβλατζίδικο
-
Μια δικαιολογία ύπαρξης αυτού του τόπικ θα μου πει κάποιος;Ο συγγραφέας κάτι θα ξέρει
-
Μια δικαιολογία ύπαρξης αυτού του τόπικ θα μου πει κάποιος;Δεν χρειαζεται δικαιολογια... Φορουμ ειναι...
Ετσι ...για το τζερτζελε που λενε...
Κουβεντα να γινεται βρε αδερφε...
Γιατί αγοράσατε VW;