-
μια και μαζευτηκαμε ετσι πολλοι, να σας πω ενα ανεκδοτο..
Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο:
- Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο!
Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό...
- Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο!
-
Εγω πάντως αγόρασα Γκόλφ 1.4 75 ps το 2004 και το πούλησα μέσα σε δυό χρόνια,όχι γιατί το μέτάνοιωσα αλλα γιατί ήθελα suv και φυσικά κράτησα το Ρενω μου... .
Για το Γκόλφ έχω να πω καλά λόγια για την συνολική ποιότητα κύλισης,τους χώρους,τα φρένα,την οδική συμπεριφορά αλλά έχω να επισημάνω και κάποια αρνητικά στην ποιότητα όπως ξεφλουδισμένες χειρολαβές στις πόρτες,σπασμένη κλειδαριά 5ης πόρτας,προχειροφτιαγμένος καπλαμάς στην πόρτα του οδηγού με ύφασμα που δεν εφάρμοζε καλά,σπασμένες κεντρικές περσίδες αεραγωγών (δεν άντεξαν το κρύο και τη ζέστη τα πλαστικά τους) κ.α.,χαλασμένος διακόπτης κλιματισμού στο ταμπλώ κ.α.
Τέλος ο κινητήρας των 75 ίππων ήταν καθαρά για μέσα στην πόλη...
Για εκτός πόλης,με τα σημερινά δεδομένα,ήταν αστείος σε απόδοση!!!
Ως καλή τελική ανάμνηση του Γκόλφ μου έμεινε η μεταπωλητική του αξία και η ευκολία με την οποία το πούλησα (μέσα σε 3 μέρες αφότου το πάρκαρα σε κεντρικό σημείο της πόλης με το πωλητήριο...) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μια και μαζευτηκαμε ετσι πολλοι, να σας πω ενα ανεκδοτο..Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο:
Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό...
Εγώ ξέρω οτι απαντάει
'την έχεις μεγαλύτερη από τον αδερφό σου' - Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο!
-
Είχα 2 Golf IV , πλέον έχω ένα 1.6 το οποίο και αυτό θα φύγει σύντομα!!!!!
Ήμουν ευχαριστημένος!!!!!! Δεν με άφησαν ποτέ στο δρόμο!!!
Το GTI που έκανε όλες τις δύσκολες δουλειές και τα ταξίδια με απαγορευμένες ταχύτητες, ήταν χιλιομετροφάγος και είχε τις ΡΕΠΡΙΖ που γούσταρα!!!
Δεν έκαψε ποτέ λάδι!!!!!
Κάποια στιγμή άρχισα να ρωτάω στην αντιπρωσοπεία 'Ρε παιδιά σε όλο τον κόσμο καίνε λάδια!!!!!' Μήπως κάνω κάτι λάθος????
Εβγαλε μόνο μια βλάβη που με τσάντισε, τότε θυμάμαι, climatronic off!!!!! (Στατιστικά το δέχομαι μετά από 6 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα)
Κινητήρας 1.8Τ μαμά με 160,000χλμ το turbo δούλευε κανονικότατα σαν να το είχα μια μέρα και πουλήθηκε μετά από 7 χρόνια, σε μια μέρα στα λεφτά που ζήταγα!!!!Ψάχνοντας τον αντικαταστάτη πήγα σε αρκετές αντιπροσωπείες χωρίς προκατάλήψεις αλλά πάλι το VAG είχε σαν concept το αυτοκίνητο που ήθελα και έτσι προχώρησα σε Audi.
Το έτερο Golfaki IV με 95,000 χλμ, το οποίο και αυτό δεν έχει παθει τίποτα, ετοιμάζεται να αναχωρήσει με επόμενο σταθμό DSG πόλης κάτι ανάμεσα σε Α3 Sportback TSI και VW Tiguan!!!!! Ακόμα το σκέφτομαι!!!!!
Τελικά μάλλον εγω είμαι τυχερός και οι άλλοι θύματα!!!!!
Στα περι βλαβών ακούς πολλές αλήθειες και πολλούς μύθους!!!!!Το μεγαλύτερο ξενέρωμα λόγω βλάβης το έχω φάει από την Mercedes με το εσφαλμένο μήνυμα περι προβλήματος στα ελαστικά 'Σταματήστε Επιγόντως' και να έχεις να κάνεις 300 χλμ και να μην νιώθεις εμπιστοσύνη ανα τα λάστιχα είναι ΟΚ ή όχι!!!!!
-
Εγινε λαθος...Αυτες ειναι οι σωστες επιλογες....
Για την ποιότητα κατασκευής Για την αξιοπιστία Για τον εξωτερικό σχεδιασμό Για την οδική συμπεριφορά (τιμόνι , ανάρτηση) Για το όνομα της VW Για την υψηλη μεταπωλητική αξία Για την καλή επίδοση στις δοκιμές των περιοδικών Για τις επιδόσεις του κινητήρα **Επειδη είστε κορόιδο**
-
Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα τώρα τελευταία εδώ μέσα, δεν μπορείτε να πείτε
-
Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα για όλες τις εταιρείες;;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα για όλες τις εταιρείες;;;;Θα υπάρξει και νέα επιλογή:
'επειδή δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες - Αυτή ξέρουμε αυτή εμπιστευόμαστε'
(κάτι σα τη χλωρίνη κλινέξ ενα πράγμα)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε σεις! δεν το κλειδωνετε?
υπαρχει λογος υπαρξης?Συμφωνώ!Να ανοίξουμε ένα καινούργιο με τίτλο:Γιατί αγοράσατε renault.
Τι λέτε;γιατι, ποιος αγορασε Ρενο εδω μεσα?
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
που σαι ρε! σε εχασα!!χθες δε τα ειπαμε ρε?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Εγινε λαθος...Αυτες ειναι οι σωστες επιλογες....Για την ποιότητα κατασκευής
Για την αξιοπιστία
Για τον εξωτερικό σχεδιασμό
Για την οδική συμπεριφορά (τιμόνι , ανάρτηση)
Για το όνομα της VW
Για την υψηλη μεταπωλητική αξία
Για την καλή επίδοση στις δοκιμές των περιοδικών
Για τις επιδόσεις του κινητήρα
Επειδη είστε κορόιδοΝα προσθέσω μία ακόμα επιλογή.
Επειδη ήθελα να παραλάβω το αμάξι μου 3 μήνες μετά την αρχική παραγγελία και όχι 3 χρόνια μετά (βλ. Civic)
-
Κάποιοι το έχουν βρει και ετοιμοπαράδοτο, με τα extra που ήθελαν...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάποιοι το έχουν βρει και ετοιμοπαράδοτο, με τα extra που ήθελαν...Το civic? Αποκλείεται, εδώ δεν τα φέρνουν ούτε με παραγγελία, σιγά μην είχαν ετοιμοπαράδοτο.
(Το ξέρω ότι λες για το GTi, απλά δεν άντεχα να μην το γράψω. Τι έξτρα του χεις βάλει εκτός από DSG?)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το civic? Αποκλείεται, εδώ δεν τα φέρνουν ούτε με παραγγελία, σιγά μην είχαν ετοιμοπαράδοτο.
(Το ξέρω ότι λες για το GTi, απλά δεν άντεχα να μην το γράψω. Τι έξτρα του χεις βάλει εκτός από DSG?)
Επιπλέον είχε εργαστασιακά xenon, ηλ. ηλιοροφή, υποβραχιόνιο+αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, ηλεκτρικά αναδιπλώμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, αντιολισθητικά πατάκια στις θήκες των πορτών (κανονικά σου δίνουν τσόχινα) και συναγερμό ενσωματωμένο στο κλειδί του αυτοκινήτου.
Για τον συναγερμό, τα αντιολισθητικά πατάκια στις πόρτες και την επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια δεν πλήρωσα τίποτα (δώρο).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το civic? Αποκλείεται, εδώ δεν τα φέρνουν ούτε με παραγγελία, σιγά μην είχαν ετοιμοπαράδοτο.
Παντως, ενα ξαδερφακι μου (επαρχια) πηρε το 1.8, στο χρωμα και με τα εξτρα που ηθελε, σε μια βδομαδα απο την παραγγελια, αρα αυτο δεν ισχυει
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, ενα ξαδερφακι μου (επαρχια) πηρε το 1.8, στο χρωμα και με τα εξτρα που ηθελε, σε μια βδομαδα απο την παραγγελια, αρα αυτο δεν ισχυει
Έχεις ακούσει φαντάζομαι για το 'στατιστικό λάθος'..
-
Το εχω ακουσει αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα dealer
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το εχω ακουσει αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα dealerα) Τα νομίσματα στην τράπεζα, εδώ είμαστε φόρουμ (σοβαρό κιόλας)
β) Μην μου κουνάς εμένα το δάχτυλο.
γ) Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω τι φταίει για το civic, καλύτερα να μας πουν οι κάτοχοι (και αυτοί που το περιμένουν πάνω από 6μήνες). -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα για όλες τις εταιρείες;;;;Υπηρχαν κάτι θέματα με θάψιμο εταιρειών-χωρών προέλευσης αλλά κλειδώθηκαν
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mάλιστα... Ο tommaso ελπίζει για καλή αξιοπιστία του αυτοκινήτου του, το οποίο ως τώρα του έχει βγει απροβλημάτιστο...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GOLF TSI ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 13500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ SΕRVICE ΤΗΣ ΚΑΡΕΝΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ IMOBILAIZER KAI STA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ .ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΠΩς ΤΟ TSI ME ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ STO SERVICE.ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟ GOLF ,ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ! ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕ ΚΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ!
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ! ΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ??ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ.Ο ΗΧΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΧΥΣ.ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ??
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!
ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΕΝΑ GOLF TSI (TURBO KINHTHRA) ΜΕ 19000 ΕΥΡΩ
H ENA SUZUKI IGNIS (ME TΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ) ΜΕ 16000ΕΥΡΩ ?ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!
τώρα το πήρες, τί ψάχνεις?
Τecknik aν ξερεις καποιον που να πουλα μεταχειρισμενα τζιπ 4 χρονων ενδιαφερομαι για Τerios kai Suzuki Sx4 kυριως
Μαλλον θα πουλησω το golf μολις ακριβως μολις το ξοφλησω .ΥΓ. Ξέρω και εγώ να βάζω , μόνο που όταν τα βάζω έχουν πιο πολύ λόγο ύπαρξης...
Α,είμαι ο τελευταίος που μπορεις να πεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος η
σκληρος σε κριτικη με το αμαξι που κατεχω.(golf tsi)Nαι τα εγραψα ολα αυτα! Δεν αναιρω τιποτα ,και δεν καταλαβαινω γιατι τα επαναλαμβανεις..
Οντως εκεινη την περιοδο μου ειχε παρουσιαστει ενα προβλημα και δεν ξεκινουσε.Αυτο με ανησυχησε γιατι ειχα 3 μηνες που το πηρα!
Το προβλημα τελικα αποδειχθηκε αστειο σε σχεση με αυτο που νομιζα. Ηταν απο δικο μου λαθος
Συγκεκριμενα ηταν η αντλια βενζινης η οποια τα επαιξε γιατι
του εβαζα βενζινη παντα αφου αναβε το φωτακι προειδοποιησης!!
Φυσικο ηταν να θελει αλλαγη η αντλια μετα,σε καθε αμαξι θα συνεβαινε αυτο.Πηγα και μου την αλλαξαν δωρεαν.Μετα απο αυτο ολα κανονικα με το αμαξι.Και η οδικη συμπεριφορα ειναι τελεια και η ο κινητηρας απαιχτος!
Το μονο που με στεναχωρουσε ηταν η υψηλη καταναλωση ,πραγμα το
οποιο ανεφερα ! (και μαλιστα το ειχα παραξηλωσει με την κριτικη που εκανα στο συγκεκριμενο θεμα)Οσο για το αλλο μερος που ανεφερες,
ναι μου ειχαν μπει στο ματι κατι τζιπακια(που δεν τα ειχα προσεξει ποτε ) ,μερικους μηνες αφου πηρα το
golf αλλα αυτο δεν αναιρει οτι τα ταξιδια με το golf ειναι απολαυστικα
οπως και η οδηγηση μεσα στην πολη!Μια χαρα κανω κριτικη στη vw και για τα καλα της και για τα κακα της.
Χαιρομαι που επιτελους υπαρχει ενα thread για την vw,ετσι επιτελους μπορουμε να μαθαινουμε πραγματα& αληθειες που αφορουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο απο κατοχους του και οχι απο διαφορους 'ειδικους με υφος καρδιναλιων'που το μονο που ξερουν ειναι να περνουν την μερα τους στο internet ..Ολοι οι κατοχοι Vw ξερουν περισσοτερα για την αληθεια που κρυβεται
απο αυτο το συνολικα πολυ καλο αμαξι.Πολυ περισσοτερα απο καθε αλλο φιλο και γνωστο που ακουσε,οδηγησε μια φορα, η διαβασε καπου στο internet για τα vw!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα για όλες τις εταιρείες;;;;
Υπηρχαν κάτι θέματα με θάψιμο εταιρειών-χωρών προέλευσης αλλά κλειδώθηκαν
Εκείνα χιουμοριστικά δεν ήταν;
Γιατί αγοράσατε VW;