-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να βρέξει, να πλυθεί το 307.μήπως να βρέξεις λίγο τα χεράκια σου να το έπλενες εσύ?
-
Όχι, γιαυτό έχουμε τον φάνκι εδώ πάνω... Αν και μάλλον δεν έπιασε την τελευταία φορά που έπλυνε το δικό του γιατί δεν ήταν παρόν στην διαδικασία.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=oOxsNAje ... ed&search=
έχω λιώσει
-
-
κι όμως πριν από λιγο έβρεξε 2-3 σταγόνες... ε δεν είναι δυνατόν...
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κι όμως πριν από λιγο έβρεξε 2-3 σταγόνες... ε δεν είναι δυνατόν...Και στην Πάτρα το ίδιο και χτες το είχα πάει για πλύσιμο
-
Εδώ πάντως που το έπλυνα προχτες δεν έβρεξε καθόλου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάω στου κούκου να βάλω στην MWB(
) τον συναγερμό που περιφέρω μέσα στο πορτμπαγκάζ του μιάτα εδώ και μέρες
Γύρισα από την φωλιά του κούκου.
α. 1η φορά στα 32 μου χρόνια έχω πόνους στην μέση.
β. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Ότι βίδωνε ο κούκος στο αυτοκίνητο το ξανάβγαζα για το βάλω σωστά.
γ. Ζήτησα έναν καφέ και μόνο που δεν με έδειρε. Ευτυχώς που ήταν η κυρα Αλίκη.
δ. Άνοιξε το στόμα του για το μιατάκι. Τρέμω πλέον το τι μπορεί να μου συμβεί με την μαυρόγατα.Παρόλα αυτά έφερα εις πέρας την εργασία μου ως όφειλα.
Τα συμπεράσματα δικά σας συνοφορουμίτες! -
Δεν ερχόσουν καλύτερα στον καφέ που λέγαμε?
-
Ρε βρωμοεγκάθετε!!!! Πες ρε ποιός τακτοποίησε τα καλώδια, ποιός βρήκε τις σωστές βάσεις τοποθέτησης του σημαντικότατου στοιχείου ηλεκτρολογικής σύνδεσης (!! Τι είπα ρε ο άνθρωπος?!?!?! ) πίσω από το ντουλαπάκι, ποιός σε κατηύθυνε συνεχώς, ποιός τοποθέτησε άριστα την εισαγωγή αέρα!!!!
Αλλά έτσι είναι κύριε! Πφφφφ! Απαξιώ!!!
-
Καλά... Τυχερος είσαι που δε σου έπαιξε κανα σκηνικό του στυλ 'Τσίλης-αντιβαράκι'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλά... Τυχερος είσαι που δε σου έπαιξε κανα σκηνικό του στυλ 'Τσίλης-αντιβαράκι':shifty Του έχει μείνει αρκετό μυαλό για να ξέρει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ο Κιτρινιάρης!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
μαλακισμένες γκόμενες!Την αγαπάς;
Πολύ...
Τέλος πάντων..... Θα δείξει.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά... Τυχερος είσαι που δε σου έπαιξε κανα σκηνικό του στυλ 'Τσίλης-αντιβαράκι'
:shifty Του έχει μείνει αρκετό μυαλό για να ξέρει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ο Κιτρινιάρης!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty Του έχει μείνει αρκετό μυαλό για να ξέρει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ο Κιτρινιάρης!!!
Λέγε ότι θες
-
Φανταστικέ ηλεκτρολόγε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:inlove:Φανταστικέ ηλεκτρολόγε!!!
Είμαι
-
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!
3-0 η Πανάχα την Θήβα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#17]