-
Πατ-κιουτ χαλκιδική και πίσω... αυτά είναι!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
http://xs320.xs.to/xs320/07400/agronaytes3t.jpgδεν κανει να παρετε μερος, απλα σας τη δειχνω
up
-
pizza ή μπιφτεκια απ'εξω;
ή κανα σουβλακι;
εχω φοβερο προβλημα, δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ή κανα σουβλακι;
εχω φοβερο προβλημα, δεν μπορω να αποφασισω με τιποταμπιφτέκια μόνο αν τον ξέρεις κ τον εμπιστεύεσαι.
Καλύτερα πίτσα αν μείνει είναι το καλύτερο πρωινό -
Ενα γιαουρτάκι με 0% λιπαρά θα ήταν το καλύτερο!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ή κανα σουβλακι;
εχω φοβερο προβλημα, δεν μπορω να αποφασισω με τιποταμπιφτέκια μόνο αν τον ξέρεις κ τον εμπιστεύεσαι.
Καλύτερα πίτσα αν μείνει είναι το καλύτερο πρωινόpizza πηρα
εχω παρει πολλες φορες μπιφτεκια απο αυτον (αλλος ειναι αυτος με τα μπιφτεκια κ η πιτσαρια ) και δεν εχω παθει τιποτα μεχρι σημερα
εχω ακουσει κ εγω οτι παντως οτι στα μπιφτεκια πολλοι βαζουν ο,τι ναναι κιμα -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
http://xs320.xs.to/xs320/07400/agronaytes3t.jpgδεν κανει να παρετε μερος, απλα σας τη δειχνω
Καλά, δε ντρέπεσαι να λες δημόσια τέτοια πράγματα; ε;
Τυχεράκια...
-
Αντε να έρθει το 2..
-
Τί κόλλημα και αυτό με το 4tf. Γυρνούσα πριν κανένα 2ωρο από ΣΚ στην Χαλκιδική. Καθ'οδόν λοιπόν η κοπέλα μου ρωτούσε διάφορα εγώ πάλι δεν πολυσκεφτόμουν και είχα το μυαλό μου στο πότε θα φθάσω σπίτι να συνδεθώ
-
Ρε, και εγώ πριν 2ωρο γυρνούσα από χαλκδική. Με την κοπέλα μου. Και περίμενα πότε να γυρίσω να δω τι παίζει.
-
Ρε συ πρέπει να με πέρασες. Οδηγούσα ένα θαλασσί corolla
-
Σε πέρασε κανένα 307;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τί κόλλημα και αυτό με το 4tf. Γυρνούσα πριν κανένα 2ωρο από ΣΚ στην Χαλκιδική. Καθ'οδόν λοιπόν η κοπέλα μου ρωτούσε διάφορα εγώ πάλι δεν πολυσκεφτόμουν και είχα το μυαλό μου στο πότε θα φθάσω σπίτι να συνδεθώWelcome to the Matrix...
-
ε ναι ντε, μπλέ και το μυαλό μου πήγε σε σένα αλλά λέω: μπαααααα τέτοιο καιρό μόνο η αφεντιά μου και οι συνταξιούχοι πάμε για μπάνιο
-
Θυμάσαι σε ποιο σημείο;
-
ε τώρα πολλά ρωτάς στο περίπου ή κοντά στην Ποτίδαια ή μετά τα Μουδανιά. Πού ήσουν? ΣΚ?
-
Κρυοπηγή μεριά ήμουν, αυθημερόν πήγα για χαλάρωση...
-
σας περασα με τη βευρον αλλα μαλλον δε με ειδατε...
ειστε καμμενοι σαν δασος της ηλειας!
-
Ε είδες που σε τσάκωσα? Καλά έκανες Ντίνο.
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Welcome to the Matrix... -
prox8es eida ena palio nissan kokkino me ena aytokollito 4troxoi sto pisw mpampriz
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#17]