-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι δηλώσεις πριν τον αγώνα.RD: Πάμε στο SPA να κερδίσουμε κ.λπ.
JT: Γνωρίζουμε ότι σε πίστες που απαιτείται μηχανικό grip δεν είμαστε ανταγωνιστικοί (Monza κ.λπ.). Στο SPA θα είμαστε ανταγωνιστικοί.
Μέχρι στιγμής ο Γάλλος βγαίνει νικητής στις δηλώσεις. Οι διαφορές πάντως είναι μικρές αλλά ο FA δεν μου φαίνεται να του αρέσει ιδιαίτερη η πίστα αυτή. Περιέργος ο τρόπος με τον οποίο έχασε το πίσω μέρος στην 1η προσπάθεια.
Επειδή ανέφερες για στοίχημα, για πες μας και τις δηλώσεις του Todt πριν την Monza.
Dennis και Todt έχουν κάνει ποτέ διαφορετικές δηλώσεις; Πάντα λένε πάμε να κερδίσουμε.Αν θες να πάρεις 'μυρωδιά' πριν τον αγώνα για το αν βολεύεται η Ferrari ή όχι, κοίτα προς Φινλανδία μεριά.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν θες να πάρεις 'μυρωδιά' πριν τον αγώνα για το αν βολεύεται η Ferrari ή όχι, κοίτα προς Φινλανδία μεριά.
όπως στην Ισπανία ή στη Τουρκία????
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Coughlan Mode ON:
Στον 15 το πρώτο και στον 32 το δεύτερο...Είναι αξιόπιστο αυτό;;;;;;;;
@νδρέας
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
όπως στην Ισπανία ή στη Τουρκία????ε;
Ο Todt πριν και κυρίως μετά την Τουρκία έλεγε ότι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν όλους τους αγώνες, και ο Raikkonen στις δηλώσεις του ότι η Ferrari δεν βολεύεται στη Monza όπως δεν βολευόταν στον Καναδά.
-
Στο Spa, πάντως, οι διαφορές στους γύρους εισόδου δεν είναι μεγάλες για δεδομένο αριθμό stops. Είναι μεγάλη η πίστα και κάθε γύρος είναι μεγάλη διαφορά σε extra χιλιόμετρα.
-
Ας ριξει μια βροχούλα να γινει χαμός...
βαρεθηκα ολο τους ιδιους και τους ιδιους, θελω να νικήσει κανενας Rosberg, Webber, Button -
τον μπάτον πού τον θυμήθηκες....?
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
τον μπάτον πού τον θυμήθηκες....?O button ειναι πια παρελθον σαν οδηγος..
Τον εφαγαν οι γκομενες...
Ενω ο Hamilton..σπιτι-δουλεια δουλεια-σπιτι.
-
Ηλιοφανεια θα εχουμε και σημερα.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ηλιοφάνεια θα έχουμε και σήμερα.Χα... Δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...
**
THISIS
SPA(rta) ! ! !**
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χα... Δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...
**
THISIS
SPA(rta) ! ! !**
χ0α0χ0αχ0α0αχ!!!!
Οτι καλυτερο εχω ακουσει σημερα(μετα τις μ@λακιες των πολιτικων βεβαια..)
Αρκει να το επιβεβαιωσει και στις 15:00 οτι ειναι η SPA-rta!!! -
Και το 1998 SPA-στα. Μακάρι να βρέξει αλλά ίσα ίσα για το χρώμα όχι να έχουμε τίποτα ανωμαλίες, γιατί σταντέ ο Alonso θα τύχει να μπει στα pits την κατάλληλη στιγμή και θα κερδίσει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και το 1998 SPA-στα. Μακάρι να βρέξει αλλά ίσα ίσα για το χρώμα όχι να έχουμε τίποτα ανωμαλίες, γιατί σταντέ ο Alonso θα τύχει να μπει στα pits την κατάλληλη στιγμή και θα κερδίσει...ναι γιατί ο Χαμιλτόν έχει ατυχία σε αυτά ...τα θες κ τα λες;
ειδικά φέτος...ο Αλόνσο τις περισσότερες φορές πήρε τον λούπο.
-
ελπίζω σε νίκη της Ferrari σήμερα...οψόμεθα.
την ταχύτητα την έχουμε. ας μας βοηθήσει και το αυτοκίνητο αυτή τη φορα!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
An kai den ton paw paw ton tapa, den nomizw na phre ton loypo otan ebrekse, ka8ws ekane trello prosperasma sto bregmeno ston massa kai kinotan emfanws pio grhgora sto bregmeno....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Και το 1998 SPA-στα. Μακάρι να βρέξει αλλά ίσα ίσα για το χρώμα όχι να έχουμε τίποτα ανωμαλίες, γιατί σταντέ ο Alonso θα τύχει να μπει στα pits την κατάλληλη στιγμή και θα κερδίσει...
ναι γιατί ο Χαμιλτόν έχει ατυχία σε αυτά ...τα θες κ τα λες;
Δεν σε έπιασα...
-
Ούτε μέτρο δε δίνει ο FA!
Ο Hamilton χάνει πολύ στο 2ο sector με τις γρήγορες στροφές, μάλλον είναι βαρύτερος....
-
Ωραιος ο Αλονθο..
-
Μπορει καποιος να διαολοστειλει απο την McLaren τον Ισπανο?? Τον εχω σιχαθει πλεον.
-
Γιατι το λες αυτο ?? ειναι καλο παιδι , αλλα παρεξηγημενο....
Επίσημο thread: GP Bελγίου 2007