Oct 29, 2007, 7:26 AM

Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μη κοιτατε εμενα εγω ειμαι υπαλληλος μονο στη ΝΟΚΙΑ,(και στη SEAT :lipsealed: )

Οντως στην ACE επικρατει σε γενικες γραμμες η μιζερη νεοελληνικη κουτοπονηρια του 'οσα φαμε',που θυμιζει τις παλιες κακες εποχες της Alpha Copy.Ακομη,ορισμενες παρτιδες συσκευων φευγουν στην Ιταλια για επισκευη.Αλλα τουλ υπαρχει φυσικη εκπροσωπηση και σου δινεται η δυνατοτητα να τους απαντησεις με αναλογη μιζερη νεοελληνικη κουτοπονηρια δλδ να πας εκει και να κατεβασεις καντηλια και να βρεις εν τελει το δικιο σου.Ενω με την HP θα σου φερει μια μερα το courier τη συσκευη σου σε λειψη συσκευασια απο οτι την εστειλες και με χαραγμενο το battery cover,στελνοντας σε στο e bay ψαχνεις για καινουργιο...

Αλλα αρκετα με τα δυσαρεστα

Behold the future:

S60 Touch UI (εντος 08 )

Youtube Video

τρεμε MS

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι τρέχει από κάτω , Windows, Symbian ή MacOS, αρκεί να υπάρχει λόγος να έχεις μια τέτοια ...γκουμούτσα μαζί σου:
-GPS , απαραίτητο.
-WiFi, 3G
-Μνήμη μπόλικη
-Οσο γίνεται μικρότερο μέγεθος.
-Κάπως καλύτερη κάμερα από τις πανάθλιες που έχουν τα περισσότερα WM phones..
Συσκευες σαν το iPhone πχ δεν τις καταλαβαίνω... ΠΟΛΥ μεγάλο, για να βλέπεις απλώς βίντεο και ν' ακούς τραγουδάκια...Τι παραπάνω προσφέρει από άλλα κινητά; Design και διαφορετικό χειρισμό; ΣΙΓΑ!
-Ξαναλέω: στην Ελλάδα σήμερα, το πιο σημαντικό feature από ένα smart κινητό, είναι το GPS! Οσοι είχαν κάποια στιγμή , καταλαβαίνουν πόσο πρακτικό είναι και πόσο χρόνο μπορεί να μας εξοικονομήσει... Για να μην πω και για την εξοικονόμηση που μπορεί να κάνει από τα ρανταρ της τροχαίας...

Ειδικά τώρα που οι εθνικές θα γεμίσουν σιγά σιγά με κάμερες και φωτογραφικά ραντάρ, είναι η μόνη λύση για το πορτοφόλι μας!