-
πάω στοιχημα ότι ειχε και καλό τιμονι α λα sv2
εξαιρετικό το σιτιγό...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ωπ τι έχουμε εδω; πατήσαμε ευαίσθητη χορδή;Ναι.Οι μετοχές μου όλο ανεβαίνουν και εσείς εδώ μέσα πάτε να μου τα χαλάσετε .Σοβαρά τώρα,για αυτοκίνητο πόλης,σε αυτά τα λεφτά,εσύ τί θα επέλεγες?
-
Μήπως μπορείς να είσαι πιο σαφής για το 'τραγικότατο όχημα'?
Αν μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το αρνητικό, μπορείς ενδεχομένως να με προφυλάξεις εσύ από το να το αγοράσω.
Και εγώ το οδήγησα, και όπως είπε και κάποιος παραπάνω, με 9500 ευρώ τι θα έπαιρνες για μικρές διαδρομές (κυρίως εντός πόλης).Η απορία μου είναι πραγματική. Οπότε αναμένω την εμπειρία σου....
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
ωπ τι έχουμε εδω; πατήσαμε ευαίσθητη χορδή;
Ναι.Οι μετοχές μου όλο ανεβαίνουν και εσείς εδώ μέσα πάτε να μου τα χαλάσετε .Σοβαρά τώρα,για αυτοκίνητο πόλης,σε αυτά τα λεφτά,εσύ τί θα επέλεγες?
Ka,500,picanto,panda
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ka,500,picanto,panda
Οκ,αυτοί είναι οι ανταγωνιστές του.Όμως το χαρακτηρίζει τραγικό όχημα.Σε σύγκριση λοιπόν με αυτά,σε τί υστερεί για να το χαρακτηρίσει κάποιος τραγικό? (Μη μου πείτε για σχέδιο γιατί είναι τελείως υποκειμενικό)
-
Στην βροχή φρενάρει τραγικά ... Δεν θυμάμαι λάστιχα που είχε το τεστ αλλά από πιέσεις κλπ ήταν μια χαρά ...
Δεν το αγοραζα γιατί ζητάνε πολλά δίνοντας λίγα ... -
Ισως το πιο ωραιο απο την τριαδα, το Citigo.. Ααααααν ποτε ημουν στην αναγκη για να αγορασω τετοιας κατηγοριας οχημα, μαλλον μεταξυ αυτου και Panda diesel θα ημουν..
-
Ωραία. Τώρα έχω ένα στοιχείο. Τα φρένα του δηλαδή δεν είναι δυνατά. Μήπως υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό που να πρόκυψε από κατόχους του citigo στην Ελλάδα ή το εξωτερικό?
Εμένα πάντως, εκτός από τον 3κίλυνδρο ο οποίος τρέμει στο ρελαντί-κάτι που δεν είχα ξαναδοκιμάσει, μου άρεσε σαν αίσθηση οδήγησης. Οκ, τα φρένα δεν τα τέσταρα για να είμαι ειλικρινής.
Κανένα άλλο αρνητικό που να γνωρίζετε?
-
Ο χρήστης fava έγραψε:
Μήπως υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό που να πρόκυψετα παράθυρα κατεβαίνουν καπως αργά
-
Μήπως υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό που να πρόκυψε
τα παράθυρα κατεβαίνουν καπως αργά
Σε ευχαριστώ. Με βοήθησες πολύ. Αν είναι να έχει τέτοια θέματα, καλύτερα να δω κανένα fiat...
-
Μα στην μικρη κατηγορια, μονο Fiat πρεπει να βλεπεις...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μα στην μικρη κατηγορια, μονο Fiat πρεπει να βλεπεις...Να μη δει τίποτα άλλο, έτσι για να υπάρχει ποικιλία?
Φαβα, πάρε όποιο αρέσει σε σένα κι οχι αυτό που ικανοποιεί την πλειοψηφία του φόρουμ -
Ας δει και ας καταληξει στα Fiat...
-
Προερχόμενος από Lancia Ypsilon και κακή εμπειρία από ιταλικά, αποφάσισα να μην πάρω Ιταλό (αν και το 500αράκι είναι το ομορφότερο στην κατηγορία, αλλά και το πιο κλειστοφοβικό για τους πίσω).
Μόνο το Picanto και το i10, θεωρώ αντίπαλους (το KA βγαίνει μόνο 3πορτο και απορρίπτεται λόγω 2 μικρών παιδιών).
Όμως και τα 2 έχουν μικρότερο πορτμπαγκαζ και υψηλότερη τιμή.Άσε που η γυναίκα προτιμά το up αλλά συμβιβάζεται και με το citigo.
-
Τις γυναίκες να τις ακούς. Ξέρουν από μηχανολογικά.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τις γυναίκες να τις ακούς. Ξέρουν από μηχανολογικά.σαν το ένστικτο της μανούλας δεν έχει κανείς
-
Τις γυναίκες να τις ακούς. Ξέρουν από μηχανολογικά.
σαν το ένστικτο της μανούλας δεν έχει κανείς
Για να είμαι ειλικρινής, έχετε επιχειρήματα όσον αφορά τις απόψεις σας (τραγικό αυτοκίνητο).
Φαντάζομαι αυτοκίνητα πουλάτε -
Το Picanto παντως ειναι σαφως πιο σοφη επιλογη, παιρνεις και την 7αρα εγγυηση
-
Το Picanto παντως ειναι σαφως πιο σοφη επιλογη, παιρνεις και την 7αρα εγγυηση
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το Picanto παντως ειναι σαφως πιο σοφη επιλογη, παιρνεις και την 7αρα εγγυηση+1.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii