-
Πάντως για κάποιον που δεν έχει 'κ@λόπαιδα' μάλλον δεν θα ασχολιόταν και πολύ με αυτή την ατέλεια...
-
πατέντα στον μάστορα να περάσει κουμπί στην πόρτα του οδηγού και όλα λύνονται
Βtw μπορεί να κουμπώσει η 'γυάλινη' πόρτα του πορτ μπαγκάζ απ το up στο citigo;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ατέλεια κ μεγάλη είναι.
γνωστοί μου με c1 αυτό θεωρούν ως το μεγάλο μειονεκτημα του αυτοκινήτου!
παντως σε κανενα αμαξι δεν κλειδωνει το παραθυρο το συνοδηγού. απλά αν υπαρχει διακοπτης στη μεριά του οδηγού θα το ανεβαζεις όταν το κ@λοπαιδο το κατεβάζει. τώρα χωρίς διακόπτη θα πρέπει να του ρίχνεις σφαλιάρα για να το ανεβάζειΚαι όμως στο iQ κλειδώνεις το παράθυρο του συνοδηγού....
-
και στο jimny και στην celica και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αυτοκινητα
-
Βαζετε παιδια στα μπροστινα καθισματα και θελετε να κλειδωνουν κιολας?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Βαζετε παιδια στα μπροστινα καθισματα και θελετε να κλειδωνουν κιολας?Και στην οροφή μπαίνουν τα παιδιά άμα θέλεις
Παιδιά είναι μωρέ, γ@μσε τα
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Βαζετε παιδια στα μπροστινα καθισματα και θελετε να κλειδωνουν κιολας?αμα δεν χωράνε στο μπροστινό ντουλαπάκι που αλλού μπορείς να τα βάλεις?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αμα δεν χωράνε στο μπροστινό ντουλαπάκι που αλλού μπορείς να τα βάλεις?
Πορτ-παγκάζ.
-
Για ολα υπαρχει μια λυση
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Και στην οροφή μπαίνουν τα παιδιά άμα θέλεις
Παιδιά είναι μωρέ, γ@μσε τα
και στο πορτ μπαγκάζ Στην οροφή πάντα την πεθερά βάζουμε
-
-
Φήμες λένε ότι με το αυτοκολλητο πηρε άλλα 20 αλογα.
-
Γειά σας παιδιά περιμένω σε 5 ημέρες το seat mii έκδοση style. Με τα 60 άλογα. Τι μου προτείνεται να προσέξω στην αρχη;; με στρώσιμο πως να το κανω;;
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Φήμες λένε ότι με το αυτοκολλητο πηρε άλλα 20 αλογα.Να το γεμίσει τότε αυτοκόλλητα να το κάνει dragster
-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
Γειά σας παιδιά περιμένω σε 5 ημέρες το seat mii έκδοση style. Με τα 60 άλογα. Τι μου προτείνεται να προσέξω στην αρχη;; με στρώσιμο πως να το κανω;;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ε κλασικά. Συνέχεια στα κόκκινα και θα είσαι πρώτος Θα σου πούνε στην αντιπροσωπεία πως να το στρώσεις Καλοτάξιδο!!
-
Ευχαριστώ. Η γυναίκα μου το περιμένει πως και πως. Εγώ είμαι με ντίζελ και έχω βρει την υγεία μου.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι. Αλλά ειδικά τα 60 άλογα είναι πολύ λίγα. Η αντιπροσωπεία δεν πρόκειται να σου πεί κάτι ιδιαίτερο, απλά θα σου πεί να προσέχεις στην αρχή και να μην περνάς κάποιο αριθμό στροφών, οι οποίες στο up ( με 75 άλογα) είναι 4.000. Καλορίζικοοο
-
Στο οικογενειακό Spark που οδηγώ, χωράω άνετα στο κάθισμα πίσω από τον οδηγό, που το έχω ρυθμίσει με βάση το ύψος μου ( 1,80). Στην έκθεση αυτοκινήτου προσπάθησα να μπω πίσω σε ένα Up, αφού είχα ρυθμίσει το κάθισμα του οδηγού, και μετα βίας χώραγα. Σε περιοδικά και sites, λέγανε πολύ καλά λόγια για τους χώρους του Up. Τι σκατά ισχυέι, κάνω κάτι λάθος?
-
Ναι,ακους τους δημοσιογράφους
-
Θα σου στειλουμε εγκριτο μελος του φορουμ με μεζουρα, να σε μετρησει και να υπολογισει ποσα εκατοστα λαθος εισαι και που
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii