-
Φοβούνται να σουτάρουν!!!
Αν είναι δυνατόν. -
Ρε τι είναι τούτοι;
-
αν και χάνουμε, παίζουμε καλύτερα απο προχτές
-
Τέλος...
-
Παίζουμε πολύ καλύτερα από τις άλλες φορές. Βγαίνουν κάποιοι ωραίοι αυτοματισμοί, κάποια εύκολα καλάθια, και χάνουμε αρκετά άλλα από άγχος.
-
Ελπίζω να αποφύγουμε τη 40άρα.
-
εγώ νομίζω ότι δεν παίζουμε καθόλου. απλά βλέπουμε την μπάλα.
-
Ρε greo σε αγαπαω και σε εκτιμαω ,αλλα μην ξαναακουσω για τον Παπαδοπουλο. Μιλαμε οτι ειναι ενα εκτρωμα. Κανει λαθος πασες ,ριχνει τουβλα,τρωει ταπες και τον κανουν ταναπου οταν αμυνεται. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. Επισης ελεος με τον mistake machine τον Σπανουλη. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΛΕΥΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ @@@
-
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς....
Σε 2 'διαστήματα' χάσαμε τον έλεγχο: Στην αρχή με το αντιαθλητικό / τεχνική ποινή και μετά περίπου στο 15ο-16ο λεπτό.
Ωστόσο διορθώσαμε την επιθετική λειτουργία, δε μας μένει η μπάλα στα χέρια, και οι περιφερειακοί σπάνε σωστά τη μπάλα(ο Διαμαντίδης έβγαλε τουλάχιστον 5-6 φορές ωραίες πάσες, κάποιες άλλες φορές ο Παπαλουκάς και κάποιες ο Σπανούλης). Το άγχος όμως περισσεύει....
-
Είμαστε τραγικοί!
-
-
Αφού δεν τα βάζουμε εύκολα ας σουτάρουμε στα 15 sec.
-
sta 10sec
-
Ακόμα και αν φύγουν οι Ισπανοί από το γήπεδο,οι δικοί μας θα σπάσουν τα καλάθια με την τρομερή ευστοχία που έχουν.Επίτηδες το κάνουν ρε γμτ;
-
Κάποιοι προειδοποιούσαν για αυτή την εικόνα πριν αρχίσουν οι αγώνες, αλλά δεν άρεσαν στους 'ειδικούς'.
Πάντως με το σύστημα των τελικών αρκούν 1-2 νίκες στην παρούσα φάση για να συνεχίσουμε στα νοκ-άουτ. Οι δικοί μας δεν αισθάνονται την ανάγκη να πάρουν το σημερινό παιχνίδι και παίζουν πιο χαλαρά απ' ό,τι θα έπρεπε. -
Αυτό δεν είναι δείγμα ομάδας που θέλει να λέγεται σοβαρή.Αν δεν κοντράρεις τους Ισπανούς τότε ποιούς θα κοντράρεις;
-
Μαμώ τις πάσες μου μαμώ!!@!
Σουτ ρε παιδιά. -
Όχι να μας κάνουν και πλάκα ρε παιδιά...
-
απαραδεκτοι....
-
ΕΒΙΒΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
EUROBASKET Ισπανία 2007!