-
Κι εγώ θέλω κάργα Kovalainen να μείνει, αλλά αν πάει ο Alonso θα τον θάψουν κανονικά το μικρό εκεί μέσα...
-
Να φύγει να φύγει ο Αλόνσο, αμήν και πότε. Κι ας πάει όπου θέλει! Εγώ είμαι θετικός και σε Κοβα και σε Ροζμπεργκ, αλλά αρνητικός σε Φισικέλα. Η αλήθεια όμως ειναι πως χρειάζεται κάποιος που να βοηθάει στην εξέλιξη.
-
Kαι να ειναι αργος πανω απο απο ολα για να μη φθαρει το βλασταρι... ας παρετε τον Βουρτς τοτε μια και ο DC ειναι καπαρωμενος.
ΥΓ να δειτε που την επομενη βδομαδα ο Bishop θα προτεινει τον Ralf
-
GoForPole οταν στις αρχες και μετα τα τερτιπια του Monaco σου ελεγα οτι η καριερα του μικρου ειναι εγγυημενη και στα @@ του ολα (οπως φανηκε και στην Ουγγαρια) δε με ακουγες...
-
Οντως η υπεροψια του Ρον σε αυτο το θεμα ξεπερνα καθε φαντασια. Για καποιον που ιστορικα επιδιωκει να εχει τους καλυτερους οδηγους στην αγορα παση θυσια, η σταση του ειναι πραγματικα εντυπωσιακη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Kαι να ειναι αργος πανω απο απο ολα για να μη φθαρει το βλασταρι... ας παρετε τον Βουρτς τοτε μια και ο DC ειναι καπαρωμενος.ΥΓ να δειτε που την επομενη βδομαδα ο Bishop θα προτεινει τον Ralf
Μπα δεν μασάμε, θέλουμε δυο γρήγορους!!!!! (αν μη τι άλλο αυτό είναι κάτι που ο Ντένις το έχει... αποδείξει
)
-
Ρε σεις!
Αφηστε τον Rosberg στη θεση του...
Βρηκαμε και εμεις οδηγο μετα απο χρονια και ολοι τον γλυκοκοιτατε!
Αντι να βοηθησετε να διωξουμε το ψηλο αγορι...
Αληθεια τι λενε οι πληροφοριες για 2ο οδηγο στη Williams εχει ακουσει κανεις τιποτα? -
Μα δεν ειναι καθολου εντυπωσιακο, κρατωντας υπο τις ιδανικες προϋποθεσεις το μικρο (κι ας μην ειναι κορυφαιος οδηγος αλλα πολυ καλος) θεωρει και δικαιολογημενα οτι θα εχει το μεγαλυτερο οφελος συνολικα για την ομαδα του!
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Ρε σεις!
Αφηστε τον Rosberg στη θεση του...
Βρηκαμε και εμεις οδηγο μετα απο χρονια και ολοι τον γλυκοκοιτατε!
Αντι να βοηθησετε να διωξουμε το ψηλο αγορι...
Αληθεια τι λενε οι πληροφοριες για 2ο οδηγο στη Williams εχει ακουσει κανεις τιποτα?ο Rosberg δεν παει πουθενα.-
το ψηλο αγορι μαλλον την κανει καθως δεν ηταν και στο τελευταιο τεστ που δοκιμαζονταν μερη του 2008.
λογικες επιλογες ειναι davidson , sutilbutton (λεμε τωρα)
-
μπααα...
Δεν θελω τον Ιασωνα...(ακομα...)
Μια χαρα ειναι ο Σουτιλ! -
Jenson ειναι οχι Jason
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
λογικες επιλογες ειναι davidson , sutilκαι η καλη Liuzzi
-
Οντως η υπεροψια του Ρον σε αυτο το θεμα ξεπερνα καθε φαντασια. Για καποιον που ιστορικα επιδιωκει να εχει τους καλυτερους οδηγους στην αγορα παση θυσια, η σταση του ειναι πραγματικα εντυπωσιακη.Δεν νομίζω πως είναι θέμα υπεροψιάς, νομίζω πως του τα ΄χει κάνει μπαούλα ο Ισπανός του Ντένις
-
λογικες επιλογες ειναι davidson , sutil
και η καλη Liuzzi
τι εννοεις?
...θα ξενερωσω
-
Σχετικά με το σενάριο Alonso στην Ferrari το 2008 με το Massa στην Toyota...
πώς είναι δυνατόν αυτός που πρέβευε το δόγμα 'poor old Michael' πέρσυ να πάει σε μια ομάδα που η Βασίλω είναι κάτι σαν το ιερό βόδι; -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Jenson ειναι οχι Jasonaxaaxxa δικιο εχεις!My mistake!
-
O Liuzzi δεν ειναι του πεταματου, καθε αλλο. Νομιζω οτι η ζωντανη περιπετεια που ειναι η Toro Rosso τον εχει αλλαξει ριζικα σε σχεση με τον επιπολαιο, γκομενακια πιτσιρικα που μπηκε μετα βαϊων και κλαδων στην f1. Το γεγονος οτι εχει σταθερα πισω του τον Vettel εχει ανεβασει την μετοχη του κατακορυφα παρα τα πικρα σχολια του Berger.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kαι να ειναι αργος πανω απο απο ολα για να μη φθαρει το βλασταρι... ας παρετε τον Βουρτς τοτε μια και ο DC ειναι καπαρωμενος.
Μπα δεν μασάμε, θέλουμε δυο γρήγορους!!!!! (αν μη τι άλλο αυτό είναι κάτι που ο Ντένις το έχει... αποδείξει
)
και τώρα που έχετε τι καταλαβαίνετε; πάλι τον βρίζετε...τον Αλόνσο.
αντε τώρα να ξαναρθει όνομα στην ομάδα σας μετά από το πόσο καλά περασαν Κίμι και Νάντο...ιδίως ο 2ος.
1000 φορές στην αγαπημένη μου Ρενό και να δω τον αντιπαθητικό εγγλεζάκο από που θα παίρνει τηλεμετρίες και σεταπ.
1000 φορές να τα δίνει στον Κόβα παρά σε αυτόν ...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
)
και τώρα που έχετε τι καταλαβαίνετε; πάλι τον βρίζετε...τον Αλόνσο.
Άδικα; Μας έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη!
Η ουσια της απάντησης πάντως ήταν πως δεν νομίζω πως το βασικό κριτήριο του Ντένις για τον επόμενο οδηγό θα είναι το να είναι αργότερος από τον Λούη.
αντε τώρα να ξαναρθει όνομα στην ομάδα σας μετά από το πόσο καλά περασαν Κίμι και Νάντο...ιδίως ο 2ος.
Τι έπαθε ο Κίμι; Ίσα-ίσα που ο Ντένις δεν ήθελε να του φύγει!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι έπαθε ο Κίμι; Ίσα-ίσα που ο Ντένις δεν ήθελε να του φύγει!
τι να πάθει...κινέζικα βασανιστήρια του κάνατε...του σιδεροφάγου.
F1 Διάφορα νέα - Σεπτέμβριος 2007