-
Το δικό σου συμπέρασμα ποιο είναι, διότι εγώ δεν έβγαλα κανένα από αυτά που έγραψες.
-
τί υποννοεί ο Νίκ Φραι?
μήπως οτι ο μόνος μπλεγμένος δεν είναι ο Ρον Ντένις?
μήπως πρέπει να ψάξουμε πιό ψηλά τους υπεύθυνους γι αυτήν την κατάσταση?
μήπως είναι μπλεγμένοι και οι...χορηγοί?(vodafone 2006-Ferrari....vodafone 2007-McLaren Mercedes)
-
Ναι, η Vodafone μετέφερε στοιχεία..
-
Ανάγκη έχει η Vodafone.
Και στην Spyker να ήταν χορηγός θα το παρατηρούσαμε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, η Vodafone μετέφερε στοιχεία..γιατί όχι?
κι αν όχι...αν μπορείς φέρε μας τα στοιχεία που έχεις μιας και με τόσο σιγουρια το αποκλείεις.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
:lol:Ανάγκη έχει η Vodafone.
Και στην Spyker να ήταν χορηγός θα το παρατηρούσαμε.
έχει ανάγκη για πάρα πολλούς λόγους να είναι τα μονοθέσια που χορηγεί στις 2 πρώτες θέσεις. πιστεύω θα έκανε τα πάντα για να το πετύχει.
-
Αν υποψιαστώ ότι εμπλέκονται και οι υποκλοπες μιλάμε για τρελλή σύνδεση σκανδάλου υποκλοπών Ελλάδας - Stepneygate.
Ο Κοσκωτάς τι κάνει, αλήθεια;
-
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι η Vodafone (και η κάθε χορηγός εταιρία) έχει πρόσβαση στα τεχνικά σχέδια της επόμενης χρονιάς ενώ είναι κοινό μυστικό στην F1 ότι την επόμενη χρονιά αλλάζει την ομάδα που υποστηρίζει?
Επίσης, από που κι ως που ένας χορηγός να έχει άποψη για τα τεχνικά σχέδια της ομάδας?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι η Vodafone (και η κάθε χορηγός εταιρία) έχει πρόσβαση στα τεχνικά σχέδια της επόμενης χρονιάς ενώ είναι κοινό μυστικό στην F1 ότι την επόμενη χρονιά αλλάζει την ομάδα που υποστηρίζει?Επίσης, από που κι ως που ένας χορηγός να έχει άποψη για τα τεχνικά σχέδια της ομάδας?
εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όπου μπλέκονται λεφτά (πάρα πολλά λεφτα) όλα γίνονται.
επίσης ξέρω οτι μέρχι αποδείξεως του αντιθέτου όλοι είναι ύποπτοι. απο τον λογιστή μέχρι τον χορηγό μέχρι τους διευθυντές.
απάντησα στην ερώτησή σου?
-
Και στην Spyker να ταν στα @@ της Vodafone.
Λές και το Sandater που είναι πάνω στη McLaren το βλέπει κανείς.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν υποψιαστώ ότι εμπλέκονται και οι υποκλοπες μιλάμε για τρελλή σύνδεση σκανδάλου υποκλοπών Ελλάδας - Stepneygate.Ο Κοσκωτάς τι κάνει, αλήθεια;
O Mαυρίκης πάντως παλεύει να αποχαρακτηρίσει κατι δασικές εκτάσεις που κάηκαν πρόσφατα στην Αττική
-
Αυτό είναι. Ο Stepney έβαλε τις φωτιές με στουπί που του προμήθευσε ο Coughlan.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό είναι. Ο Stepney έβαλε τις φωτιές με στουπί που του προμήθευσε ο Coughlan. -
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι η Vodafone (και η κάθε χορηγός εταιρία) έχει πρόσβαση στα τεχνικά σχέδια της επόμενης χρονιάς ενώ είναι κοινό μυστικό στην F1 ότι την επόμενη χρονιά αλλάζει την ομάδα που υποστηρίζει?
Επίσης, από που κι ως που ένας χορηγός να έχει άποψη για τα τεχνικά σχέδια της ομάδας?
εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όπου μπλέκονται λεφτά (πάρα πολλά λεφτα) όλα γίνονται.
επίσης ξέρω οτι μέρχι αποδείξεως του αντιθέτου όλοι είναι ύποπτοι. απο τον λογιστή μέχρι τον χορηγό μέχρι τους διευθυντές.
Όχι, λες κάτι γενικό το οποίο δεν έχει ισχύει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι ο πρώτος που το κάνεi
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εγώ φίλε μου δεν είπα οτι είμαι σίγουρος για το οτι μπλέκεται και ο χορηγός. απλά βάζω ερωτήσεις πάνω στο τραπέζι (και μάλιστα απόλυτα λογικές).
επίτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες για όλα.
το να απορρίπτουμε χωρίς να εξετάζουμε είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει.
δεν μπορώ να σου αποδείξω οτι φταίει κάποιος συγκεκριμένος, αλλά για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι δεν εμπιστεύομαι κανέναν. είμαι ανοιχτός σε όλα τα σενάρια χωρίς να κλείνω καμία πόρτα.
ελπίζω να ξεκαθάρισα τη θέση μου
-
Κατανοητά αυτά που λες, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό, ούτε καν πιθανό, η Ferrari -και η κάθε Ferrari- να δίνει τα σχέδια για το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς στον χορηγό εφόσον ξέρει ότι ο χορηγός αποχωρεί και πάει στην μεγάλη αντίπαλο της.
-
scotsezos
βάλε πιο μεγάλη εικόνα στην υπογραφή σου...δεν την βλέπουμε καλά...
μήπως να την μίκρυνες λιγάκι; ...λέω εγώ τώρα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατανοητά αυτά που λες, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό, ούτε καν πιθανό, η Ferrari -και η κάθε Ferrari- να δίνει τα σχέδια για το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς στον χορηγό εφόσον ξέρει ότι ο χορηγός αποχωρεί και πάει στην μεγάλη αντίπαλο της.ποιός χρησιμοποίησε τη λέξη ''δώσει''? εγώ πάντως όχι.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
scotsezosβάλε πιο μεγάλη εικόνα στην υπογραφή σου...δεν την βλέπουμε καλά...
μήπως να την μίκρυνες λιγάκι; ...λέω εγώ τώρα...
θα την αλλάξω αν δεν πάρουμε το κατασκευαστών
F1 Διάφορα νέα - Σεπτέμβριος 2007