-
Παίζει να είναι Η γιορτή του 4τφ.
Γεμάτοι Νίκους είμαστε!
Χρόνια πολλά παίδες (και ωριμότεροι).
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες!
-
Να είσαστε καλά!
Τρούλη, Φάνκι, Μπάγκς, Angel, Κογιότη και όλοι όσους ξεχνάω...Χρόνια μας Πολλά!!
-
Χρονια πολλα στους Νικους του φορουμ!
Παντα με υγεια κ ευτυχια παιδες.... -
Χρόνια πολλά στους Νίκους
-
Χρόνια Πολλά και από εμένα σε όλους τους Νίκους του Forum
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες (δε τους παίρνω έναν έναν γιατί όλο κ κάποιον θα ξεχάσω ) πάντα με υγεία !!!
-
Εκ μέρους ενός Νίκου στο φόρουμ (εμένα)...ευχαριστούμε
-
Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ στον Μαθιό να τα εκατοστήσει, προηγείται χρονολογικά...
Όσο για τους Νίκους του φόρουμ, χρόνια πολλά σε όλους, ό,τι επιθυμείτε να σας συμβεί σε εσάς και τις οικογένειές σας.
Δε θα αναφερθώ σε συγκεκριμένους επειδή υπάρχει η περίπτωση κάποιον να ξεχάσω (άτιμο Αλτσχάιμερ ), αλλά θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση για τον Ολύμπιο, για λόγους που αυτός ξέρει.
Νικόλα αγόρι μου, ό,τι καλύτερο από καρδιας...Και του χρόνου!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Νίκους!
-
Χρονια πολλά στους Νικους και στις Νικολέτες
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! !
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ -
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
-
Προεδρε, Γιατρούλη, coyot, fanky, Ολύμπιε και σε όλους τους Νίκους.. Χρόνια Πολλά!! Υγεία πάνω απ'όλα και μετά όοοολα τα υπόλοιπα (τα καλά ) εύχομαι!!
-
Να ζήσουν οι Νίκοι και είναι πολλοί οι άτιμοι.....
Ο πρόεδρας με την μπλε MWB, o συνάδελφος γιατρός, ο Coyotoνικόλας, ο αιδεσιμότατος, ο Λάσπάκ και σε όλους που δεν μπορώ να θυμηθώ.
Να ζήσετε [kouk mode on] [kouk mode off]
Χρόνια πολλά και στον Μαθιούλη μας!
-
Να είσαστε όλοι καλά!
Αυτό το θέμα άνοιξε από τον ΣΧ πριν 5,5 χρόνια.
Είναι ωραίο (συγκινητικό μερικές φορές) να βλέπεις τις ευχές που ανταλλάσονται! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Να είσαστε όλοι καλά!
Αυτό το θέμα άνοιξε από τον ΣΧ πριν 5,5 χρόνια.
Είναι ωραίο (συγκινητικό μερικές φορές) να βλέπεις τις ευχές που ανταλλάσονται!Θυμάσαι Νίκο? ήταν σαν χτες που μου πες 'ρε, δεν ανοίγουμε ένα θέμα με ευχές?'
Ωραίες εποχές τότε, με κυνηγούς και πατέρες και γιατρούς και σία. Πριν εμφανιστούν βλακόσκυλα, κότες και άλλοι παρατρεχάμενοι... Τότε που στην ευθεία των Μεγάρων δε φρενάραμε ποτέ, γιατί έτσι ρε γμτ...
Μεγαλώσαμε όμως και κακά τα ψέμματα, μεγάλωσε και το σπίτι μας, αυτό το ηλεκτρονικό ντε, με τις θεματικές ενότητες. Έχουμε λιωσει πληκτρολόγια και εγώ και εσύ και ο ιβαν και ο γερομπαμπαλης εδώ μέσα και δικαιούμαστε να μιλάμε. Άλλοι καιροί άλλα ήθη όμως. Τώρα τα παιδάκια βγάζουν γλώσσα και αμφισβητούν την ιστορία αυτού του χώρου-το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι μαέστρο?
Τέλος παντων, χρόνια πολλά σε όλους και με τη γλώσσα στο μάγουλο πάντα. -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!
-
Να ειμαστε ολοι καλα και να ευχομαστε καθε χρονια
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#3]