-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...
Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί πολύ οι κατασκηνωτές της αριστερής, τουλάχιστον στους αυτοκινητόδρομους...πραγματικα δεν ξερω σε ποιους δρομους οδηγεις εσυ, αλλα αυτο που γραφεις πιο πανω...Δεν ξερω, τι να πω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...
Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί πολύ οι κατασκηνωτές της αριστερής, τουλάχιστον στους αυτοκινητόδρομους...πραγματικα δεν ξερω σε ποιους δρομους οδηγεις εσυ, αλλα αυτο που γραφεις πιο πανω...Δεν ξερω, τι να πω.
Για εθνική οδό συμφωνώ με τον nass. Για μέσα και γύρω από τη πόλη (πολλές λωρίδες) υπάρχουν κατασκηνωτές αλλά εκεί πρέπει (κατά τη γνώμη μου) να μπούνε κάμερες για να τηρούνται τα όρια ταχύτητας - έχει σχεδόν πάντα υπερβολική κίνηση και πολλές εισόδους-εξόδους.
-
Ωραια, φαντασου λοιπον μια Συγγρου και μια Βουλιαγμενης οπου ολες τις ωρες, ολα τα αυτοκινητα στην αριστερη πηγαινουν με max 90/80χαω (το εκαστοτε οριο) και ειδικα οταν ειναι αδειοι αυτοι οι δρομοι, να μην ξεκουνανε απο την αριστερη. Ωραια δεν θα ειναι?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωραια, φαντασου λοιπον μια Συγγρου και μια Βουλιαγμενης οπου ολες τις ωρες, ολα τα αυτοκινητα στην αριστερη πηγαινουν με max 90/80χαω (το εκαστοτε οριο) και ειδικα οταν ειναι αδειοι αυτοι οι δρομοι, να μην ξεκουνανε απο την αριστερη. Ωραια δεν θα ειναι?Δεν περιεγραψες κατι διαφορετικο απο αυτο που συμβαινει
-
Και επειδη το κουρασαμε, κατι φρεσκο:
Χθες που γυρναγα απο την δουλεια (5μμ Κηφισος, κινηση αλλα ικανοποιητικη ρυθμοι - οχι 'πολυ' κινηση), κλασσικα ολες οι λωριδες πλην της τερμα δεξια, γεματες τρενακια, η τερμα δεξια ΑΑΑΑΑΑΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑ. Φυσικα εγω κατεβαινω την δεξια ανετος και με τους ρυθμους μου (~100χαω)*.
50αρης με Saab Aero και φατσα παραγοντα αποφασιζει να μπει στην δεξια ενω ερχομουν. Μετα την απαραιτητη ενσωματωση του χεριου μου στην κορνα, μαζευεται αρον-αρον εκει απο οπου ηρθε, και μετα ο 'γρηγορος' με πλευριζει για να μου διαμαρτυρηθει οτι θα τον σκοτωσω επειδη προσπερναω απο δεξια (σημειωτεον η επομενη εξοδος καπου 2χλμ πιο κατω αρα δεν ηθελε να βγει καπου). Στην ερωτηση 'εσυ ρε μαστορα γιατι πηγες να μπεις δεξια, για να προσπερασεις δεν μπηκες?', μου εκανε μια αναπαρασταση αγελαδας που μολις της εχουν εξηγησει την θεωρεια της σχετικοτητας. Μετα πεταει το αμιμητο 'ναι αλλα εγω πηγαινω με την ταχυτητα των αλλων ενω εσυ τρεχεις', παλι η αγελαδοφατσα στην ερωτηση μου 'τοτε γιατι θες να αλλαξεις λωριδα αμα πηγαινεις με την ταχυτητα των αλλων'.
Μαλακισμενα που επειδη τσουλατε o ο ενας πισω απο τον αλλο σαν να εχετε πεθανει και δεν το εχετε καταλαβει, κανετε οτι παπαρια σας κατεβαινει επειδη 'ετσι κανουν ολοι'.
*Κινηση σε παραλληλους στοιχους, μην ακουσω κανεναν να λεει για προσπερασμα απο δεξια στην ΛΕΩΦΟΡΟ Κηφισου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μαλακισμενα που επειδη τσουλατε o ο ενας πισω απο τον αλλο σαν να εχετε πεθανει και δεν το εχετε καταλαβει, κανετε οτι παπαρια σας κατεβαινει επειδη 'ετσι κανουν ολοι'.
Βρε εδω δεν εχεις δει, σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και φαναρι μπροστα, να στοιχιζονται ολοι σε μια σειρα, ενω η διπλα σειρα ειναι εντελως ΑΔΕΙΑ
Το βλεπω συνεχεια, 10+ αμαξια σε μια σειρα, και διπλα κανεις
Εχει τυχει να γλυτωσω την απειρη κινηση ετσι, ακομα και σε κεντρικους δρομους 3 λωριδων
Δεν χρειαζεται να προσθεσω οτι σχεδον κανεις δεν ξερει οτι υπαρχουν ωρες/μερες που επιτρεπεται η εισοδος στον λεωφορειοδρομο
Μαλιστα ενας μου την ειπε κιολας στις 10 το βραδυ, γιατι μπηκα στον λεοφωρειοδρομο, και ''να σε γραψουν!!!!''
Δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως για αυτους υπαρχει το συστημα των προβατων, οπως ειπε και ο kacey -
Κοιτα να δεις που συμφωνουμε πολυ τωρα τελευταια εμεις οι δυο και ανησυχω...
Στο τελευταιο που εγραψες, για τις λεωφορειολωριδες:
Στην δουλεια εχουμε ενα μηχανικο, 40αρη, που κυκλοφορει με XT φυσικα χωρις καθρεφτες και το κρανος στον αγκωνα. Τα γραφω ως ενδειξη της νοοτροπιας αυτα. Προχθες λοιπον τους ελεγα πως ενας μηχανακιας μου την ειπε επειδη 'ημουν μεσα στον λεωφορειοδρομο, σηκω φυγε απο εδω' στις 22:15.
Μηχανικος: Καλα σου ειπε, και εγω τους βριζω.
Kacey: Τι λες ρε μαστορα, αφου μεχρι τις 9 ειναι οι λεωφορειοδρομοι.
Μηχανικος: Μλκια ειναι αυτο, τα λεωφορεια δεν σταματανε στις 9 οποτε να μην μπαινεις μεσα.
Kacey: Ναι ρε συ αλλα ο ΚΟΚ λεει μεχρι τις 9μμ, μετα ολοι μεσα.
Μηχανικος: Δεν με νοιαζει, ενοχλειτε και εμποδιζετε οποτε εγω θα τους βριζω.
Kacey: Ε βριζε, πολυ πολυ να σε βρισω και εγω ή απλα να σε γραψω στα @@ μου. Αυτος που εχει δημιουργησει τους λεωφορειοδρομους για να διευκολυνει τα λεωφορεια, ο ιδιος μου δινει και εμενα το δικαιωμα να τους χρησιμοποιω.
Μηχανικος: Κοιτα, οσοι με γραφουν τους ριχνω μια κλωτσια στον καθρεφτη και τον ξυλωνω.
Kacey: Μαστορα αμα μου κανει κατι τετοιο μηχανακιας με μια τιμονια τον εχω στειλει πανω στο πεζοδρομιο με συνοπτικες διαδικασιες.
Μηχανικος: Ε αμα με προλαβεις, ριξε με, αλλα μαλλον δεν θα με προλαβεις.
Kacey:ΕΠΙΣΗΣ ΖΩΑ:
Ολοι οι μαλακες που στριβουν απο Πειραιως (ρευμα προς Αθηνα) στον Κηφισο, οπου εχει ΔΥΟ ΔΥΟ ΔΥΟ λωριδες για αριστερη στροφη, στηνονται ολοι στην αριστερη και εγω φυσικα στην αδεια δεξια (15 αυτοκινητα στην σειρα αριστερα, μονος μου πρωτος εγω δεξια), και μετα με κλεινουν οταν στριβουν γιατι δεν τους φτανει η μια λωριδα για να στριψουν. Μερικοι μου την λενε κιολας οτι προσπερναω την ουρα απο δεξια. ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΥΦΛΟΙ που δεν βλεπεται την δευτερη λωριδα με τα βελη κατω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωραια, φαντασου λοιπον μια Συγγρου και μια Βουλιαγμενης οπου ολες τις ωρες, ολα τα αυτοκινητα στην αριστερη πηγαινουν με max 90/80χαω (το εκαστοτε οριο) και ειδικα οταν ειναι αδειοι αυτοι οι δρομοι, να μην ξεκουνανε απο την αριστερη. Ωραια δεν θα ειναι?Τι θα έλεγες για το εξής: να πάνε όλοι με το όριο αλλά στη δεξιά λωρίδα, αλλά εσύ δε θα πας από την αριστερή να τους περάσεις. Δηλαδή θα τηρείς κι εσύ το όριο και θα κάθεσαι από πίσω τους στο τρενάκι.
-
Την αποψη μου για το οριο ταχυτητας την ξερεις. Μην τα ξαναλεμε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...
Έχουν μειωθεί. Εν τω μεταξύ, αν με το που τον περάσεις κάνεις ΑΜΕΣΩΣ δεξιά, 1/2 τουλάχιστον δεν ξαναπάει αριστερά να κατασκηνώσει. Όταν βλέπουν το αυτοκίνητο στη μεσαία να απομακρύνεται σβέλτα, δεν τους πάει να αλλάξουν προς τα αριστερά.
Υπάρχουν βέβαια και οι αμετανόητοι. Κάνουν δεξιά, περνάς, και μετά ξανακολλάνε στην μπαριέρα. Δεν τους κατάλαβα ποτέ
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
αυτά που κατακρίνουμε τόσο καιρό δλδ
Οταν έχει μποτιλιάρισμα δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ. Οταν έχει πολύ αραιή κίνηση και οι συνήκες το επιτρέπουν κάνω καμια προσπέραση και ξαναμπαίνω αριστερά.
Κάτι όχι και τόσο απίθανο... Δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, όλοι ρολάρουν με 110-120 και έχουν κλείσει και τις 3 λωρίδες. Έρχεσαι εσύ με κάμποσα (150-160++ ) και παίρνεις την απόφαση να περάσεις με όσα έρχεσαι. Κάνεις δεξιά και ενώ μπαίνεις και ξεκινάς την προσπέραση, διαπιστώνεις οτι εκεί, λίγα μέτρα μπροστά σου, βρίσκεται μηχανάκι/ΙΧ σταματημένο με πρόβλημα, το οποίο με ένα 'μαγικό' τρόπο (απλά δηλαδή καλυπτόταν από κάποιο άλλο που προσπέρναγε εκείνη τη στιγμή) δε φαινόταν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στην δουλεια εχουμε ενα μηχανικο, 40αρη, που κυκλοφορει με XT φυσικα χωρις καθρεφτες και το κρανος στον αγκωνα. Τα γραφω ως ενδειξη της νοοτροπιας αυτα. Προχθες λοιπον τους ελεγα πως ενας μηχανακιας μου την ειπε επειδη 'ημουν μεσα στον λεωφορειοδρομο, σηκω φυγε απο εδω' στις 22:15.
Μηχανικος: Καλα σου ειπε, και εγω τους βριζω.
Kacey: Τι λες ρε μαστορα, αφου μεχρι τις 9 ειναι οι λεωφορειοδρομοι.
Μηχανικος: Μλκια ειναι αυτο, τα λεωφορεια δεν σταματανε στις 9 οποτε να μην μπαινεις μεσα.
Kacey: Ναι ρε συ αλλα ο ΚΟΚ λεει μεχρι τις 9μμ, μετα ολοι μεσα.
Μηχανικος: Δεν με νοιαζει, ενοχλειτε και εμποδιζετε οποτε εγω θα τους βριζω.
Kacey: Ε βριζε, πολυ πολυ να σε βρισω και εγω ή απλα να σε γραψω στα @@ μου. Αυτος που εχει δημιουργησει τους λεωφορειοδρομους για να διευκολυνει τα λεωφορεια, ο ιδιος μου δινει και εμενα το δικαιωμα να τους χρησιμοποιω.
Μηχανικος: Κοιτα, οσοι με γραφουν τους ριχνω μια κλωτσια στον καθρεφτη και τον ξυλωνω.
Kacey: Μαστορα αμα μου κανει κατι τετοιο μηχανακιας με μια τιμονια τον εχω στειλει πανω στο πεζοδρομιο με συνοπτικες διαδικασιες.
Μηχανικος: Ε αμα με προλαβεις, ριξε με, αλλα μαλλον δεν θα με προλαβεις.
Kacey:Tωρα τα ειπες ολα, χωρις καθρεπτες και κυριως, κρανος στον αγκωνα
Απο αυτα και μονο, ''κοβεται'' απο μενα, ως μοτοσυκλετιστης
Τωρα για την νοοτροπια του, ειναι οπως τον βολευει
Αν πηγαινε με αμαξι, θα ελεγε, ας πουμε, οτι επιτρεπεται απο τις 8:30 γιατι εχει περασει το τελευταιο δρομολογιο εκεινης της ωρας....Τι θα έλεγες για το εξής: να πάνε όλοι με το όριο αλλά στη δεξιά λωρίδα, αλλά εσύ δε θα πας από την αριστερή να τους περάσεις. Δηλαδή θα τηρείς κι εσύ το όριο και θα κάθεσαι από πίσω τους στο τρενάκι.
Το θεμα ειναι οτι σε οαλ τα κρατη που θελουν να λεγονται προηγμενα, οση ταχυτητα και να εχεις, μολις προσπερασεις αμεσως μπαινεις δεξια
Στην Ιταλια ταξιδευα προς Ρωμη με 160-190, με προσπερναγαν κατι θηρια με 200+, και μετα αμεσως εμπαιναν δεξια!!!
Δεν υπηρχε επισης περιπτωση την ωρα που ερχοσουν πατημενος, να σε κλεισει καποιος
Φοβισμενος απο Ελλαδα, εβλεπα φιλους και με αμαξια και με μηχανες να περνανε γρηγορα απο αριστερη λωριδα, νομιζοντας οτι μπορει καποιος να τους κλεισει βγαινοντας αριστερα χωρις να κοιταξει(Σημα κατατεθεν, Ελληνα οδηγου)
Ε, δεν επαιζε αυτο με τιποτα! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάτι όχι και τόσο απίθανο... Δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, όλοι ρολάρουν με 110-120 και έχουν κλείσει και τις 3 λωρίδες. Έρχεσαι εσύ με κάμποσα (150-160++ ) και παίρνεις την απόφαση να περάσεις με όσα έρχεσαι. Κάνεις δεξιά και ενώ μπαίνεις και ξεκινάς την προσπέραση, διαπιστώνεις οτι εκεί, λίγα μέτρα μπροστά σου, βρίσκεται μηχανάκι/ΙΧ σταματημένο με πρόβλημα, το οποίο με ένα 'μαγικό' τρόπο (απλά δηλαδή καλυπτόταν από κάποιο άλλο που προσπέρναγε εκείνη τη στιγμή) δε φαινόταν...Πέρα απ'το ότι δεν το κάνω για ψίλου πήδημα, μόνο όταν είμαι με πολλά (ΠΟΛΛΑ) και για κάποιον λόγο δεν θέλω να κόψω ούτε να κάνω σφήνα με τόσα χιλιόμετρα, θα ήθελα να τονίσω πως έχω σώας τας φρένας και όραση 20/20. Προφανώς λοιπόν για μένα δεν υπάρχουν 'μαγικοί' τρόποι για να κρυφτεί ένας κίνδυνος σαν αυτόν που αναφέρεις.
Είναι δυνατόν στην συγκεκριμένη κατηφορική τεράστια ευθεία να είναι κάποιος σταματημένος και να μην τον δεις; Ημαρτον...!
(Επίσης στο συγκεκριμένο κομμάτι κοιτάζω πάντα όσο φτάνει το μάτι μου το δεξί μέρος για ραντάρ).
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι σε οαλ τα κρατη που θελουν να λεγονται προηγμενα, οση ταχυτητα και να εχεις, μολις προσπερασεις αμεσως μπαινεις δεξια
Στην Ιταλια ταξιδευα προς Ρωμη με 160-190, με προσπερναγαν κατι θηρια με 200+, και μετα αμεσως εμπαιναν δεξια!!!
Δεν υπηρχε επισης περιπτωση την ωρα που ερχοσουν πατημενος, να σε κλεισει καποιοςΕτσι ακριβως .............. φίλος μου εχει πάθει μπλακ αουτ οταν βλέπει σε ταξιδια αργα βραδυ και με ερημους δρομους με ταχυτητες σε ορισμενα σημεια 160+ να πηγαινω μεσαια , αν εχει αμαξι να βγαινω αριστερη να προσπερναω και να ξαναμπαινω μεσαια......... αφου μου λεει ρε φίλε δεν ερχεται κανεις ................. δεν εχει σημασια του λέω. ...μπορει να ρχετε καμια laborghini με 300 ... αμαρτια δεν ειναι να τον κοψουμε και να μην την ακουσουμε να περναει τερμα Περα πλακας ομως με οσα και να πηγαινεις και οσο δυνατο εργαλειο να εχεις παντα υπαρχει καποιος που γουσταρει και μπορει να παει ποιο γρηγορα. Αν εσυ εχεις συνηθειο να πηγαινεις με οσα πηγαινεις στην αριστερη θα υπαρχουν πολλες φασεις που θα εισαι ξεχασμενος και θα κοψεις αναγκαστικα την φορα του πισω σου μεχρι να τον παρεις χαμπαρι και να κανεις δεξια. Αμα στο κανουν ομως εσενα βριζεις .... οποτε μαθε να πηγαινεις μεσαια οταν δεν χρειαζεται να προσπερασεις και να εισαι σωστος απεναντι σε όλους.
Ο φίλος τουλαχιστον αν και ειναι γκαζιαρης γενικά εχει αρχισει και το εφαρμοζει και οταν ειναι πλεον μονος του στην αριστερη ακομα και με πολλά χιλιομετρα κατι δεν του καθεται καλά και μπαινει μεσαι αν ειναι αδεια... Γινεται ευρωπαιος σιγά σιγά -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κάτι όχι και τόσο απίθανο... Δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, όλοι ρολάρουν με 110-120 και έχουν κλείσει και τις 3 λωρίδες. Έρχεσαι εσύ με κάμποσα (150-160++ ) και παίρνεις την απόφαση να περάσεις με όσα έρχεσαι. Κάνεις δεξιά και ενώ μπαίνεις και ξεκινάς την προσπέραση, διαπιστώνεις οτι εκεί, λίγα μέτρα μπροστά σου, βρίσκεται μηχανάκι/ΙΧ σταματημένο με πρόβλημα, το οποίο με ένα 'μαγικό' τρόπο (απλά δηλαδή καλυπτόταν από κάποιο άλλο που προσπέρναγε εκείνη τη στιγμή) δε φαινόταν...
Πέρα απ'το ότι δεν το κάνω για ψίλου πήδημα, μόνο όταν είμαι με πολλά (ΠΟΛΛΑ) και για κάποιον λόγο δεν θέλω να κόψω ούτε να κάνω σφήνα με τόσα χιλιόμετρα, θα ήθελα να τονίσω πως έχω σώας τας φρένας και όραση 20/20. Προφανώς λοιπόν για μένα δεν υπάρχουν 'μαγικοί' τρόποι για να κρυφτεί ένας κίνδυνος σαν αυτόν που αναφέρεις.
Είναι δυνατόν στην συγκεκριμένη κατηφορική τεράστια ευθεία να είναι κάποιος σταματημένος και να μην τον δεις; Ημαρτον...!
(Επίσης στο συγκεκριμένο κομμάτι κοιτάζω πάντα όσο φτάνει το μάτι μου το δεξί μέρος για ραντάρ).
OK, αφού το λες εσύ... Με τόσα και τόσα ΑΠΙΘΑΝΑ που βλέπουμε στο δρόμο, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα όταν είσαι με ΠΟΛΛΑ... Για απάντα μου όμως, την πιθανή τιμονιά ενός από αυτούς που βρίσκονται στη δεξιά προς τη ΛΕΑ πώς θα τη γλιτώσεις με ΟΣΑ?
Πολύ φοβάμαι οτι έχασε η Ελλάδα ένα μεγάλο ταλέντο του μηχανοκίνητου αθλητισμού... Αφού με 200++ σε γεμάτο δρόμο έχεις τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο των καταστάσεων, χαραμίστηκες που δεν έγινες αγωνιζόμενος.
Κρίμα πάντως να επικρατούν τέτοιες απόψεις σε ΑΥΤΟ το φόρουμ... Και 2 φορές κρίμα που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διάθεση από μέρους σου να σκεφτείς πιο σοβαρά αυτά που πράττεις και να παραδεχτείς (έστω) οτι είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνα. Δείχνει άνθρωπο χωρίς σεβασμό στους γύρω του...
Μόνο παρακαλάω τον Θεό να μην είμαι κοντά σου ούτε εγώ, ούτε κάποιος από τους υπόλοιπους 'αργούς' τη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που θα σε προδώσουν τα αντανακλαστικά σου, η όρασή σου ή η αντίληψή σου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
OK, αφού το λες εσύ... Με τόσα και τόσα ΑΠΙΘΑΝΑ που βλέπουμε στο δρόμο, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα όταν είσαι με ΠΟΛΛΑ... Για απάντα μου όμως, την πιθανή τιμονιά ενός από αυτούς που βρίσκονται στη δεξιά προς τη ΛΕΑ πώς θα τη γλιτώσεις με ΟΣΑ?Κάνοντας σφήνα αριστερά.
Κρίμα πάντως να επικρατούν τέτοιες απόψεις σε ΑΥΤΟ το φόρουμ... Και 2 φορές κρίμα που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διάθεση από μέρους σου να σκεφτείς πιο σοβαρά αυτά που πράττεις και να παραδεχτείς (έστω) οτι είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνα. Δείχνει άνθρωπο χωρίς σεβασμό στους γύρω του...
Δεν διαφωνώ πως είναι πιο επικίνδυνο από το να πηγαίνω σαν άνθρωπος με τα όρια ταχύτητας στη λωρίδα μου. Εχω πει και πιο παλιά πως, προσπαθώ να κάνω το κέφι μου χωρίς να θέτω σε κίνδυνο τις περιουσίες και τις ζωές των συνανθρώπων μου. Μέχρι τώρα φαίνεται πως έχω βρει τη χρυσή τομή. Αν τώρα αυτό θεωρείται παράνομο από τον ΚΟΚ, αντικοινωνικό, ή οτιδήποτε άλλο, δε βαριέσαι... Από αντικοινωνικότητα δεν πέθανε ποτέ κανείς.
Μόνο παρακαλάω τον Θεό να μην είμαι κοντά σου ούτε εγώ, ούτε κάποιος από τους υπόλοιπους 'αργούς' τη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που θα σε προδώσουν τα αντανακλαστικά σου, η όρασή σου ή η αντίληψή σου.
Πρόσχομεεεν...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν υπηρχε επισης περιπτωση την ωρα που ερχοσουν πατημενος, να σε κλεισει καποιοςΣε ποια Ιταλια το ειδες αυτο καλε;
(Στη Γερμανια, ναι, το ειδα κι εγω αυτο. Στην Ιταλια, ομως, οχι).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν υπηρχε επισης περιπτωση την ωρα που ερχοσουν πατημενος, να σε κλεισει καποιοςΣε ποια Ιταλια το ειδες αυτο καλε;
(Στη Γερμανια, ναι, το ειδα κι εγω αυτο. Στην Ιταλια, ομως, οχι).
6 χρονια εμεινα Ιταλια, και στον νοτο μαλιστα, που ειναι λιγοτερο ''Ευρωπαιοι''
Μες στις πολεις γινοταν πανικος, αλλα στις εθνικες ολοι ηξεραν να οδηγανε, και δεν εβλεπες χρεπια'' -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
OK, αφού το λες εσύ... Με τόσα και τόσα ΑΠΙΘΑΝΑ που βλέπουμε στο δρόμο, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα όταν είσαι με ΠΟΛΛΑ... Για απάντα μου όμως, την πιθανή τιμονιά ενός από αυτούς που βρίσκονται στη δεξιά προς τη ΛΕΑ πώς θα τη γλιτώσεις με ΟΣΑ?
Κάνοντας σφήνα αριστερά.
Με ΟΣΑ ε?
Είπαμε, χαραμίζεσαι...Για τα υπόλοιπα που λες, με επιβεβαιώνεις... έλλειψη σεβασμού...
Over and out από εμένα, αφού δε θες και δεν πρόκειται να καταλάβεις... Τζάμπα πληκτρολογώ...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κάνοντας σφήνα αριστερά.
**Πάνω σε αυτοκίνητο, μηχανάκι ή νταλίκα που θα διπλώσει; Πάνω σε καμιά οικογένεια; **
Δεν διαφωνώ πως είναι πιο επικίνδυνο από το να πηγαίνω σαν άνθρωπος με τα όρια ταχύτητας στη λωρίδα μου. Εχω πει και πιο παλιά πως, προσπαθώ να κάνω το κέφι μου χωρίς να θέτω σε κίνδυνο τις περιουσίες και τις ζωές των συνανθρώπων μου. Μέχρι τώρα φαίνεται πως έχω βρει τη χρυσή τομή. Αν τώρα αυτό θεωρείται παράνομο από τον ΚΟΚ, αντικοινωνικό, ή οτιδήποτε άλλο, δε βαριέσαι... Από αντικοινωνικότητα δεν πέθανε ποτέ κανείς.
Η ανθρωποκτονία και η φθορά ξένης ιδιοκτησίας είναι αντικοινωνική συμπεριφορά. Ο φόνος εκ προθέσεως τελείται και με ενδεχόμενο δόλο, ήτοι με απλά λόγια με τη λογική 'εγώ θα το κάνω ελπίζοντας [όχι 'πιστεύοντας'] ότι δεν θα επέλθει το πιθανό αποτέλεσμα'.
Πρόσχομεεεν...
Πές το αυτό στο δικαστή με γελάκια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]