Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στην δουλεια εχουμε ενα μηχανικο, 40αρη, που κυκλοφορει με XT φυσικα χωρις καθρεφτες και το κρανος στον αγκωνα. Τα γραφω ως ενδειξη της νοοτροπιας αυτα. Προχθες λοιπον τους ελεγα πως ενας μηχανακιας μου την ειπε επειδη 'ημουν μεσα στον λεωφορειοδρομο, σηκω φυγε απο εδω' στις 22:15.
Μηχανικος: Καλα σου ειπε, και εγω τους βριζω.
Kacey: Τι λες ρε μαστορα, αφου μεχρι τις 9 ειναι οι λεωφορειοδρομοι.
Μηχανικος: Μλκια ειναι αυτο, τα λεωφορεια δεν σταματανε στις 9 οποτε να μην μπαινεις μεσα.
Kacey: Ναι ρε συ αλλα ο ΚΟΚ λεει μεχρι τις 9μμ, μετα ολοι μεσα.
Μηχανικος: Δεν με νοιαζει, ενοχλειτε και εμποδιζετε οποτε εγω θα τους βριζω.
Kacey: Ε βριζε, πολυ πολυ να σε βρισω και εγω ή απλα να σε γραψω στα @@ μου. Αυτος που εχει δημιουργησει τους λεωφορειοδρομους για να διευκολυνει τα λεωφορεια, ο ιδιος μου δινει και εμενα το δικαιωμα να τους χρησιμοποιω.
Μηχανικος: Κοιτα, οσοι με γραφουν τους ριχνω μια κλωτσια στον καθρεφτη και τον ξυλωνω.
Kacey: Μαστορα αμα μου κανει κατι τετοιο μηχανακιας με μια τιμονια τον εχω στειλει πανω στο πεζοδρομιο με συνοπτικες διαδικασιες.
Μηχανικος: Ε αμα με προλαβεις, ριξε με, αλλα μαλλον δεν θα με προλαβεις.
Kacey:
Tωρα τα ειπες ολα, χωρις καθρεπτες και κυριως, κρανος στον αγκωνα
Απο αυτα και μονο, ''κοβεται'' απο μενα, ως μοτοσυκλετιστης
Τωρα για την νοοτροπια του, ειναι οπως τον βολευει
Αν πηγαινε με αμαξι, θα ελεγε, ας πουμε, οτι επιτρεπεται απο τις 8:30 γιατι εχει περασει το τελευταιο δρομολογιο εκεινης της ωρας....
Τι θα έλεγες για το εξής: να πάνε όλοι με το όριο αλλά στη δεξιά λωρίδα, αλλά εσύ δε θα πας από την αριστερή να τους περάσεις. Δηλαδή θα τηρείς κι εσύ το όριο και θα κάθεσαι από πίσω τους στο τρενάκι.
Το θεμα ειναι οτι σε οαλ τα κρατη που θελουν να λεγονται προηγμενα, οση ταχυτητα και να εχεις, μολις προσπερασεις αμεσως μπαινεις δεξια
Στην Ιταλια ταξιδευα προς Ρωμη με 160-190, με προσπερναγαν κατι θηρια με 200+, και μετα αμεσως εμπαιναν δεξια!!!
Δεν υπηρχε επισης περιπτωση την ωρα που ερχοσουν πατημενος, να σε κλεισει καποιος
Φοβισμενος απο Ελλαδα, εβλεπα φιλους και με αμαξια και με μηχανες να περνανε γρηγορα απο αριστερη λωριδα, νομιζοντας οτι μπορει καποιος να τους κλεισει βγαινοντας αριστερα χωρις να κοιταξει(Σημα κατατεθεν, Ελληνα οδηγου)
Ε, δεν επαιζε αυτο με τιποτα!