Oct 30, 2007, 8:16 AM

Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάτι όχι και τόσο απίθανο... Δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, όλοι ρολάρουν με 110-120 και έχουν κλείσει και τις 3 λωρίδες. Έρχεσαι εσύ με κάμποσα (150-160++ ) και παίρνεις την απόφαση να περάσεις με όσα έρχεσαι. Κάνεις δεξιά και ενώ μπαίνεις και ξεκινάς την προσπέραση, διαπιστώνεις οτι εκεί, λίγα μέτρα μπροστά σου, βρίσκεται μηχανάκι/ΙΧ σταματημένο με πρόβλημα, το οποίο με ένα 'μαγικό' τρόπο (απλά δηλαδή καλυπτόταν από κάποιο άλλο που προσπέρναγε εκείνη τη στιγμή) δε φαινόταν...

Πέρα απ'το ότι δεν το κάνω για ψίλου πήδημα, μόνο όταν είμαι με πολλά (ΠΟΛΛΑ) και για κάποιον λόγο δεν θέλω να κόψω ούτε να κάνω σφήνα με τόσα χιλιόμετρα, θα ήθελα να τονίσω πως έχω σώας τας φρένας και όραση 20/20. Προφανώς λοιπόν για μένα δεν υπάρχουν 'μαγικοί' τρόποι για να κρυφτεί ένας κίνδυνος σαν αυτόν που αναφέρεις.

Είναι δυνατόν στην συγκεκριμένη κατηφορική τεράστια ευθεία να είναι κάποιος σταματημένος και να μην τον δεις; Ημαρτον...!

(Επίσης στο συγκεκριμένο κομμάτι κοιτάζω πάντα όσο φτάνει το μάτι μου το δεξί μέρος για ραντάρ).