-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...- ΖΩΟ ο παπάρας που πέρναγε πεζός την Πειραιώς σήμερα και όταν σταμάτησα -στην αριστερή μάλιστα- για να τον διευκολύνω και να μην τον πατήσει κανείς, αυτός πέρασε μπροστά μου χωρίς ευχαριστώ και σαν να περπατούσε στο σαλόνι του σπιτιού του ανεμίζοντας ένα μπρελόκ. Γύρισα να τον κοιτάξω, μέχρι που μπήκε σε ένα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΑΜΜΕΝΟ Nissan Almera (προηγούμενο μοντέλο).
...
Έχασες την ευκαιρία να απαλλαγείς από τον βραχνά, άντε να τον ξαναπετύχεις τώρα εκτός διάβασης σε κεντρικό δρόμο.
Απορία.
Αυτοί που περνούν όσους περιμένουν στη σειρά τους για να στρίψουν και μπαίνουν μπροστά τους θεωρούν ότι αξίζει να τους βρίζουν μανάδες και σόι οι υπόλοιποι που περιμένουν και οι άλλοι που δε μπορούν να περάσουν, για τα λίγα δευτερόλεπτα που ίσως κερδίζουν;
Το σκεφτόμουν σήμερα όταν ένα ανθρωποειδές καθόταν ατάραχο και άκουγε από τους περισσότερους που τον προσπέρναγαν, τα μπινελίκια της ζωής του. -
Ναι, τους αξίζει γιατί ανήκουν σε μορφή ζωής κατώτερη κι από τα σαπρόφυτα.
Αλλά όχι και να τους πατήσουμε, μπορεί να μας την πέσουν οι οικολόγοι. -
manosk
όλα πορτοκαλί τα έβλεπες εκείνη την μέρα;
πορτοκαλί Primera, πορτοκαλί Almera...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Α, εχει βαλει κι ενα μεταλλικο καγκελο, το οποιο βγαινει με λουκετο και το βγαζει μονο οταν δεν εχει αλλου να παρκαρει , γιατι ως γνωστον η γειτονια του ανηκει!
Εγω θ' αγοραζα ενα λουκετο και θα το κλειδωνα,πλαι απο το δικο του.
Χαλαλι τα ευρω που θα δωσω μπρος στη σκηνη να φερνει κλειδαρα για να παρκαρει. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία.
Αυτοί που περνούν όσους περιμένουν στη σειρά τους για να στρίψουν και μπαίνουν μπροστά τους θεωρούν ότι αξίζει να τους βρίζουν μανάδες και σόι οι υπόλοιποι που περιμένουν και οι άλλοι που δε μπορούν να περάσουν, για τα λίγα δευτερόλεπτα που ίσως κερδίζουν;
Το σκεφτόμουν σήμερα όταν ένα ανθρωποειδές καθόταν ατάραχο και άκουγε από τους περισσότερους που τον προσπέρναγαν, τα μπινελίκια της ζωής του.Nαι, τους αξίζει με το παραπάνω κάθε βρισιά που ακούνε...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α, εχει βαλει κι ενα μεταλλικο καγκελο, το οποιο βγαινει με λουκετο και το βγαζει μονο οταν δεν εχει αλλου να παρκαρει , γιατι ως γνωστον η γειτονια του ανηκει!
Χαλαλι τα ευρω που θα δωσω μπρος στη σκηνη να φερνει κλειδαρα για να παρκαρει.Χμ!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία.
Το σκεφτόμουν σήμερα όταν ένα ανθρωποειδές καθόταν ατάραχο και άκουγε από τους περισσότερους που τον προσπέρναγαν, τα μπινελίκια της ζωής του.Βεβαια σε περιπτωση που δεν συμβαινει το παραπανω, να σιχτιρισουμε και τους:
Aυτους που ξεκινανε 5'' αφοτου αναψει το φαναρι
Αυτους που περιμενουν τελευταια στιγμη να κουμπωσουν την πρωτη(Α ρε Ελληνα)
Αυτους που ξεκινανε, και στην πορεια θυμηθηκαν να ξυσουν τον αριστερο ορχη, με αποτελεσμα οι απο πισω να μην μπορουν να περασουν γρηγορα τον δρομο, αφου θα εχει δημιουργησει ουρα
Αυτους που ξεκινανε, και για αδιευκρινιστο λογο ΚΟΚΚΑΛΩΝΟΥΝΜε το τελευταιο τρακαρα το ολοκαινουργιο αμαξι μου, και του εκανα 2500
-
Ε καλά, δεν φταίει ο μπροστινός που εσύ δεν προνόησες να αφήσεις αρκετή απόσταση ασφαλείας..
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
manoskόλα πορτοκαλί τα έβλεπες εκείνη την μέρα;
πορτοκαλί Primera, πορτοκαλί Almera...
Το διόρθωσα.
Primera είναι. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί χωρίς προφυλακτήρες - μάλλον κάποια υπερκαγκουριά ετοιμάζεται. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε καλά, δεν φταίει ο μπροστινός που εσύ δεν προνόησες να αφήσεις αρκετή απόσταση ασφαλείας..Ημουν στο φαναρι στην καθοδο της Ευελπιδων, που περναει κατω απο το παρκο και βγαινει Αλεξανδρας
Τι αποσταση να αφησω, ειχαμε ηδη ξεκινησει, και πανω που κουμπωνα δευτερα(ρολαριστα), ξαφνικα κοκκαλωσαμε 6 αμαξια
Οι υπολοιποι κατα τυχη δεν τρακαρανε
Βεβαια ο πρωτος που εκανε την βλακεια(γιατι περι κουλαμαρας προκειται), χαμπαρι δεν πηρε για το τι δημιουργησε -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αυτους που περιμενουν τελευταια στιγμη να κουμπωσουν την πρωτη(Α ρε Ελληνα)Αυτό δε θα το κατηγορούσα με ΤΙΠΟΤΑ! Άλλο το κάνω τρεις ώρες να ξεκινήσω και άλλο το ξεκινάω 1-2 δευτερόλεπτα αφού ανοίξει το πράσινο.
Αυτους που ξεκινανε, και για αδιευκρινιστο λογο ΚΟΚΚΑΛΩΝΟΥΝ
Σπαστικότατο όντως, αν κράταγες απόσταση όμως δε θα είχε συμβεί το κακό
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τι αποσταση να αφησωΑρκετή για να σε παίρνει να φρενάρεις.. Ντάξει, τώρα έγινε, απλά για την επόμενη φορά το λέω..
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τι αποσταση να αφησω, ειχαμε ηδη ξεκινησει, και πανω που κουμπωνα δευτερα(ρολαριστα), ξαφνικα κοκκαλωσαμε 6 αμαξια
Οι υπολοιποι κατα τυχη δεν τρακαρανεΚατά τύχη ή γιατί με αυτά τα 20 χλμ/ώρα που είχατε πιάσει είχαν μεγαλύτερη απόσταση (ίσως και μόλις 1 μέτρο), αρκετή όμως για να φρενάρουν εγκαίρως;
2500
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Χαλαλι τα ευρω που θα δωσω μπρος στη σκηνη να φερνει κλειδαρα για να παρκαρει.Κολλημα με logo στιγμης στην κλειδαρια, μεχρι να βαρεθει να σπαει και να αλλαζει λουκετα. Ειναι λιγο πιο ακριβη λυση, αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο μονο και μονο να δεις το βλεμμα που θα εχει...
Το σχεδιο υπαρχει, μενει να εκτελεστει! -
Καλα, ας εισασταν στο περιστατικο με το τρακαρισμα, και μετα τα λεγαμε
Απο το πληκτρολογιο αλλα λεγονται, και αλλα καταλαβαινονται
Το αμαξι ισα που ρολαρε, απλως επεσα σε ασχημο σημειο(στην γωνια του), και λογω των σαμαρακιων, το abs απενεργοποιησε τα φρενα, με αποτελεσμα να πεσω επανω του σχεδον αφρεναριστος
Εσπασε προφυλακτηρας,φτερο,φαναρι,μασκα,ψυγειο
Ολοι οι τριγυρω ειχαν απορησει πως εγινε το τρακαρισμα, αφου η ταχυτητα ηταν πολυ μικρηΤωρα για το αλλο με το κουμπωμα της πρωτης, το οτι ο Ελληνας περιμενει πρωτα να ξεκινησει ο μπροστα, και μετα να βαλει την πρωτη, ειναι γνωστο και δεν χρειαζεται να το αποδειξω εγω
Τα αποτελεσματα το βλεπουμε αμεσα, οπου αντι να περασουν 10 αμαξια στο φαναρι, περνανε 5-6 την φορα, ΚΑΙ ΑΝ
Εχει κανει και αντιστοιχο τεστ ο Σταθακης σε παλια του εκπομπηΤο θεμα ειναι οτι ειτε το θελουμε ειτε οχι, ο Ελληνας δεν εχει, και δεν θελει να εχει, καμια σχεση με οτι αφορα την οδηγικη παιδεια
Τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα που λενε, ας ελπισουμε πως η νεα γενεια θα ειναι καλυτερη, αλλα δυστυχως βλεπω πως τα ποσοστα δεν ειναι τα αναμενομενα -
Ο χρήστης After έγραψε:
Τωρα για το αλλο με το κουμπωμα της πρωτης, το οτι ο Ελληνας περιμενει πρωτα να ξεκινησει ο μπροστα, και μετα να βαλει την πρωτη, ειναι γνωστο και δεν χρειαζεται να το αποδειξω εγω
Τα αποτελεσματα το βλεπουμε αμεσα, οπου αντι να περασουν 10 αμαξια στο φαναρι, περνανε 5-6 την φορα, ΚΑΙ ΑΝτο φαναρι ειναι δυσκολη περιπτωση για τον ελληνα, γιατι θελει 2 ποδια απασχολημενα και τις περισσοτερες φορες δυο χερια (για αλλαγη ταχυτητας εστω απο πρωτη δευτερα ή στριψιμο τιμονιου)
ομως, το φαναρι ειναι επισης και η πιο καταλληλη στιγμη για να:- φτιαξεις το μακιγιαζ σου
- χτενιστεις
- πλυνεις τα δοντια σου
- στειλεις sms
- παιξεις με το ραδιοφωνο ή την lcd (αν υπαρχει)
- ολα ή καποιο απο τα παραπανω συν κατι αλλο
- ολα ή καποια απο τα παραπανω συν να δειξεις οτι 'στα μπαμπαρια σου' για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους που περιμενουν κ θα περασουν με το επομενο φαναρι μεχρι να κανεις καποιο απο τα παραπανω ή κατι αλλο
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Καλα, ας εισασταν στο περιστατικο με το τρακαρισμα, και μετα τα λεγαμε
Απο το πληκτρολογιο αλλα λεγονται, και αλλα καταλαβαινονται
Το αμαξι ισα που ρολαρε, απλως επεσα σε ασχημο σημειο(στην γωνια του), και λογω των σαμαρακιων, το abs απενεργοποιησε τα φρενα, με αποτελεσμα να πεσω επανω του σχεδον αφρεναριστος
Εσπασε προφυλακτηρας,φτερο,φαναρι,μασκα,ψυγειο
Ολοι οι τριγυρω ειχαν απορησει πως εγινε το τρακαρισμα, αφου η ταχυτητα ηταν πολυ μικρηΤώρα τι να πω... το σκηνικό όπως το περιγράφεις είναι απλά ό,τι χειρότερο μπορούσε να σου συμβεί. Παρόλα αυτά ναι, ο μπροστινός έχει δικαίωμα να κοκκαλώσει απότομα (ειδικά εντός πόλης) αν θεωρήσει ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος μπροστά του. Αυτό μπορεί να είναι γιατί πέρασε στα 10 μέτρα μπροστά του ένα παιδάκι και τρόμαξε, γιατί μπήκε κάτι το μάτι του, γιατί... Εδώ μπορεί και να μη συνέβη τίποτα, εσύ όμως έπρεπε να έχεις τέτοια απόσταση ώστε να μην κινδυνεύεις. Καλώς ή κακώς στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως το περιγράφεις δε σου έφταιξε μόνο το ίδιο το φρενάρισμα αλλά το κακό προήλθε από το συνδυασμό πολλών παραγόντων. Ειδικά αφού έτσι όπως το θέτεις, ότι δηλαδή μόλις είχες κουμπώσει 2α, φαντάζομαι ότι θα ήσουν το πολύ με 25-30 χλμ/ώρα (δε φαντάζομαι να είχες πιάσει κόφτη δηλαδή), άρα θεωρητικά θα μπορούσες να έχεις ακινητοποιηθεί σε ελάχιστη απόσταση.
Τωρα για το αλλο με το κουμπωμα της πρωτης, το οτι ο Ελληνας περιμενει πρωτα να ξεκινησει ο μπροστα, και μετα να βαλει την πρωτη, ειναι γνωστο και δεν χρειαζεται να το αποδειξω εγω
Τα αποτελεσματα το βλεπουμε αμεσα, οπου αντι να περασουν 10 αμαξια στο φαναρι, περνανε 5-6 την φορα, ΚΑΙ ΑΝ
Εχει κανει και αντιστοιχο τεστ ο Σταθακης σε παλια του εκπομπηΔε ξέρω πόσες φορές έχεις πάει στο εξωτερικό οδικώς, πίστεψέ με όμως ότι ύστερα από αρκετά πολυήμερα ταξίδια σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Αυστρία, ναι μεν γενικά οι ξένοι οδηγούν πιο προσεκτικά (ακριβώς αντίθετα στη νότια Ιταλία), αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και στην τσίτα, περιμένοντας πότε θ' ανάψει πράσινο.
Προσωπικά μ' αρέσει να φεύγω ταχύτατα στο φανάρι, οπότε πρακτικά πετάγομαι ακαριαία μόλις ανάψει πράσινο (ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ), αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα κορνάρω ή θα συγχυστώ αν κάποιος κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει. Ναι, υπάρχουν φανάρια που κρατάνε λίγο και θα ήθελα οι μπροστινοί μου να φύγουν γρήγορα για να προλάβω και γω, αν δε φύγουν όμως με ρυθμό εκκίνησης αγώνα F1 δε θα θεωρήσω ότι δεν έχουν και οδηγική παιδεία. Άλλο το είναι ζώο κάποιος και άλλο το ότι δεν έχει στο δρόμο το ρυθμό που έχουμε εμείς και θα θέλαμε να έχουν και οι άλλοι.
-
-
Drdino-παπάκια 1-1...
Xθες τρελή μέρα... Είμαι καυταζόγλου και ανεβαίνω. Ξεκινάω με πράσινο πρώτος, στρίβω αριστερά εγνατία και στο τσακ πετάγεται παπόβιος από τα δεξιά έχοντας βιάσει το κόκκινο, περνώντας χιλιοστά από τον προφυλακτήρα μου, ακράνωτος και κάνοντας σούζες. Ομολογώ ότι χέστηκα πάνω μου, γιατί δεν τον πήρα καθόλου πρέφα.
Μετά στον περιφερειακό, είμαι στην δεξιά λωρίδα και ετοιμάζομαι να βγω στην έξοδο πανοράματος. Βγάζω φλας, ελέγχω καθρέπτη και σβέρκο και ξεκινάω να μπαίνω στην έξοδο---μπιιιπ, παπόβιος μου κορνάρει γιατι πήγε να με προσπεράσει από δεξιά από την τυφλή γωνία μάλλον, 12 το βράδυ και χωρίς φώτα... Ούτε αυτόν τον είδα γμτ.
-
αυτοί οι παπαράκηδες είναι για πολλά μπατσίδια
ζώα όλοι στο ποτάμι που πάνε από την ΛΕΑ και μπλοκάρει το σύμπαν επειδή έχει μείνει ή έχει σταματήσει κάποιος και άντε μετά να μαζευτούν. Ζώα επίσης η Τροχαία και η ελληνική κυβέρνηση που δε κάνει τπτ γι'αυτά τα φαινόμενα και παρακολουθεί από μακρυά με χλευασμό
Ιδιωτικοποίηση και πάλι ιδιωτικοποίηση να γίνουν όλα όπως η Α/Ο γαμώ τα υπουργεία σαςααααααααααααααααααααααααααααα
ουφ χαλάρωσα κάπως
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]