-
[quote='Funis']...'[b]ακου να σου πω γλυκέ μου, αμα δεν μπορείς να ξεπαρκάρεις να σου δωσουμε 10
-
Βασικα να πεις εσυ γλυκιε μου, παιζει να σε περασουν για gay
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικα να πεις εσυ γλυκιε μου, παιζει να σε περασουν για gayγι'αυτό έβαλα το 'γλυκιέ μου' με μικρά
Όχι ότι δε θα το έλεγα για να σπάσω πλάκα...Φαντάσου τα μούτρα του μαντραχαλά όταν ακούσει την παραπάνω φράση με το 'γλυκιέ μου' μέσα...
Θα μείνει μάλλον 2 φορές μαλάκας!!Όλα τα λεφτά...ΥΓ:Στο κάτω-κάτω και για γκέι να σε περάσουν, προσωπικά ψιλο-χοντρο-χέστηκα!Το ίδιο θα ισχύει κι αν με περάσουν για μαλάκα, ανώμαλο, χαζό, υδροκέφαλο κι άλλα ωραία. Σημασία έχει εσύ τι είσαι και όχι τι νομίζουν οι άλλοι.Γιατί αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, γιατί να σε πειράξουν?Άποψή μου βέβαια, έτσι?
-
Κοιτα στου Ψυρη να σε περασουν για gay δεν ειναι και οτι καλητερο!
-
Ενώ αν σε περάσουν στην Μύκονο, είναι;
-
Φυσικά. Μετά είσαι αρχόντισσα.
Περιστατικό από Σαντορίνη:
είχα πάει με την κοπέλα μου πριν μερικά χρόνια και καθήσαμε σ' ένα μπαρ. Παραγγείλαμε 2 ποτά και αργότερα ζητήσαμε λογαριασμό από τον μπάρμαν.
'Χίλιες (δρχ)'
' Μόνο;' του λέω.
'Το δικό σου κερασσσμένο' απαντάει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά. Μετά είσαι αρχόντισσα.Περιστατικό από Σαντορίνη:
είχα πάει με την κοπέλα μου πριν μερικά χρόνια και καθήσαμε σ' ένα μπαρ. Παραγγείλαμε 2 ποτά και αργότερα ζητήσαμε λογαριασμό από τον μπάρμαν.
'Χίλιες (δρχ)'
' Μόνο;' του λέω.
'Το δικό σου κερασσσμένο' απαντάει.Οχι ρε παιδια αλλα για του Ψυρρη μιλουσαμε!
Μανο δλδ στην Σαντορινη εκτος απο gay ειναι και κακογουστοι?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοιτα στου Ψυρη να σε περασουν για gay δεν ειναι και οτι καλυτερο!Δεν ξέρω μιας και στου Ψυρρή βγαίνω (ζήτημα) 1 φορά το χρόνο κι αν...
Δεν είναι από τα μέρη που μου αρέσουν, μιας και δεν μου αρέσουν οι στριμωγμένες θέσεις, οπότε έχω απορρίψει την περιοχή εξαρχής όταν οδηγώ εγώ (και είμαι Αθήνα).Στο θέμα μας τώρα...
ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ χθες το βράδυ κατά τις 11 στο Αίγιο!!!Σταματημένοι και οι 2 σε φανάρι.Η δική του λωρίδα κλείνει (λόγω παρκαρισμένων) στα 10 μέτρα.Ο τύπος έχει 4χ4 cossworth με προφανώς πειραγμένα διάφορα πράγματα (ελέω ύπαρξης διαφόρων οργάνων:πυρόμετρα-μπαρόμετρα και ό,τι άλλο aftermarket όργανο μέτρησης μπορείς να βάλεις στο αμάξι-κολώνα-οροφή κτλ)
Ανάβει πράσινο.Αποφασίσα να ξεκινήσω λίγο σβέλτα για να μπορέσει να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε μένα και τον πίσω μου και να μπορέσει να μπει απροβλημάτιστα και χαλαρά.Αλλά όχι...ενώ ξεκίνησα (δεν το έλιωσα,απλά στο πράσινο ξεκίνησα αμέσως) ο τύπος δεν είχε βάλει προφανώς ακόμα 1η.Παρόλα αυτά θεώρησε λογικό( ) να γκαζώσει και να με περάσει σφήνα ανάμεσα σε μένα και τον παρκαρισμένο...Αν δεν πατούσα γερά το φρένο, θα βρίσκαμε με τις πόρτες, ενώ από τον προφυλακτήρα μου δεν πρέπει να πέρασε 3 πόντους...ο συνοδηγός (μέλος του forum) μου είπε ότι κάποια στιγμή δεν έβλεπε κενό ανάμεσά μας.
ΦΙΛΕ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ!!!!Σταμάτα να τραβήξεις καμιά μαλακία, μπας και φύγει το σπέρμα απο΄τον εγκέφαλό σου και μπορέσεις να σκεφτείς λογικά.ΥΓ:Sorry για τις βρισιές αλλά δεν άντεξα....
ΥΓ2: δε λέω...το αμάξι του είχε τρελά-τρελά άλογα, αλλά μάλλον ο οδηγός ήταν αυτός που τα λύσαξε... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στο Ελληνικό πληθαίνουν οι καινούργιες πολυκατοικίες που διαμορφώνουν -παράνομα βέβαια- κάθετα στον δρόμο θέσεις για τους ενοίκους σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου εμπρός από το κτίριο. Κοπανάνε μετά και μερικές ταμπέλες 'απαγορεύεται η στάθμευση / Γκαράζ' και καθαρίζουν. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις...
Αν έμενα σε τέτοια περιοχή και όντως είχα πρόβλημα με το parking θα το έψαχνα νομικά όσο πιο βαθειά μπορούσα. Έχω την εντύπωση ότι ο νόμος ορίζει 1 (ΜΙΑ) είσοδο parking για κάθε κτήριο, σπίτι, πολυκατοικία κλπ.
Το αστείο αυτό που κάθε πολυκατοικία αντί να χτίσει υπόγειο parking ανοίγει 5 εισόδους για να μπαίνουν αμάξια απ' όλες τις πάντες της πυλοτής καταντά κακόγουστο.θα ήθελα λίγο να συζητήσουμε το παρακάτω γιατί βλέπω ότι γίνετι μόδα, οπότε αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μου πει...
Εχω παρατηρήσει πολλές καινούριες πολυκατοικίες στην Θεσσαλονίκη που αντί της κλασσικής πυλωτής, έχουν ιδιωτικά ισόγεια κλειστά γκαράζ, κάτι σαν μικρές κλειστές αποθήκες με στόρια....Το θέμα είναι ότι έχουν ένα γκαράζ για κάθε αυτοκίνητο, έτσι γύρω γύρω από την κεντρική είσοδο της οικοδομής έχει καμιά 10αριά τέτοια γκαράζ, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ μπορεί να παρκάρει κανείς πουθενά κατά μήκος όλης τησ οικοδομής! -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Στο Ελληνικό πληθαίνουν οι καινούργιες πολυκατοικίες που διαμορφώνουν -παράνομα βέβαια- κάθετα στον δρόμο θέσεις για τους ενοίκους σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου εμπρός από το κτίριο. Κοπανάνε μετά και μερικές ταμπέλες 'απαγορεύεται η στάθμευση / Γκαράζ' και καθαρίζουν. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις...
Αν έμενα σε τέτοια περιοχή και όντως είχα πρόβλημα με το parking θα το έψαχνα νομικά όσο πιο βαθειά μπορούσα. Έχω την εντύπωση ότι ο νόμος ορίζει 1 (ΜΙΑ) είσοδο parking για κάθε κτήριο, σπίτι, πολυκατοικία κλπ.
Το αστείο αυτό που κάθε πολυκατοικία αντί να χτίσει υπόγειο parking ανοίγει 5 εισόδους για να μπαίνουν αμάξια απ' όλες τις πάντες της πυλοτής καταντά κακόγουστο.θα ήθελα λίγο να συζητήσουμε το παρακάτω γιατί βλέπω ότι γίνετι μόδα, οπότε αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μου πει...
Εχω παρατηρήσει πολλές καινούριες πολυκατοικίες στην Θεσσαλονίκη που αντί της κλασσικής πυλωτής, έχουν ιδιωτικά ισόγεια κλειστά γκαράζ, κάτι σαν μικρές κλειστές αποθήκες με στόρια....Το θέμα είναι ότι έχουν ένα γκαράζ για κάθε αυτοκίνητο, έτσι γύρω γύρω από την κεντρική είσοδο της οικοδομής έχει καμιά 10αριά τέτοια γκαράζ, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ μπορεί να παρκάρει κανείς πουθενά κατά μήκος όλης τησ οικοδομής!Είχε βγει κάποιος χρήστης εδώ στο forum (δεν θυμάμαι όνομα) και είχε πει ότι η πολυκατοικία ή οποιαδήποτε κατοικία με κάποιο Χ πλάτος πρόσοψης δεν μπορεί να δεσμεύει για είσοδο-έξοδο πάνω από το 40% ή κάτι τέτοιο.
Δεν το θυμάμαι ακριβώς...ήταν σχετικά παλιά...
Τότε που το είχα ψάξει με λεπτομέρεια (λόγω κάποιας αντιδικίας που είχαμε με κάποιον απέναντι), είχε δίκιο.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι, όπως το κτίσμα να έχει πρόσοψη πάνω από κάποια μέτρα κτλ.
Αν διαβάζει αυτός ο χρήστης ακόμα αυτό το θέμα...ας μας διαφωτίσει παρακαλώ...
Πάντως είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν μπορείς να δεσμεύεις όλη την πρόσοψη του κτιρίου σου για πάρκινγκ. Γι'αυτό βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Τώρα κατά πόσο θα βγάλεις άκρη και πόσο διατεθημένος είσαι να πετάξεις λεφτά σου για να βρεις το δίκιο σου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. (που για να τα κάψεις αυτά τα λεφτά σε επιπλέον βενζίνη κάνοντας κύκλους στα στενά για να βρεις θεση, θα θες 3-4 χρόνια. Μη σου πω ότι θα σου έρθει πιο φτηνά ή στα ίδια λεφτά να νοικιάζεις μία θέση... )σσ:μην ξεχνάμε ότι το να τραβήξεις στα άκρα μια κατάσταση (=>δικαστήρια κτλ) απαιτεί εκτός από λεφτά (που στις μέρες μας είναι το κινητήριο καύσιμο για τα πάντα σχεδόν, καθώς και οι δικηγόροι δε θα το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους) και χρόνο για σπατάλη, κάτι που όλοι εμείς που γκρινιάζουμε ότι δε βρίσκουμε θέση κτλ, δεν έχουμε.
Αν τώρα καταφέρεις και μαζευτείτε 4-5-10 άτομα να μοιραστείτε το κόστος, χώστε καταγγελία κτλ... (και η τύχη-το δίκιο- μαζί σας ) -
[quote='Funis']Zώο ο τυπάς στου Ψυρρή που ενώ πάρκαρε μετα από μας (το θυμάμαι γιατί οταν παρκάραμε ήταν πίσω μας ένα focus st πορτοκαλί, και το συζητάγαμε) στην πισω ακριβώς θέση, την ωρα που φευγαμε (έφευγε κι αυτός) μας την είπε κιόλας γιατι... τον κολλήσαμε και πως θα ξεπαρκάρει τωρα;
Εχει πρόβλημα ο κόσμος τελικά και ψάχνεται για καβγά, αυτό καταλαβαίνω. Φυσικά επειδή ήταν Σάββατο βράδυ, και παρόλο που δεν είχαμε πάει με το δικό μου αυτοκίνητο,δεν ήθελα να του χαλάσω τη διάθεση και... του απάντησα κατάλληλα και στο ύφος που έψαχνε (το 'ακου να σου πω γλυκέ μου, αμα δεν μπορείς να ξεπαρκάρεις να σου δωσουμε 10
-
Γενικά, το να πας Ψυρρή με αμάξι Σάββατο βράδυ είναι αυτοκτονία...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γενικά, το να πας Ψυρρή με αμάξι Σάββατο βράδυ είναι αυτοκτονία...Να πας Σάββατο οπουδήποτε γενικώς είναι ταλαιπωρία.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Ελπίζω να μην σε πειράζει να σου 'κλέψω' την ατάκα...Kαθόλου, κάνε δουλειά σου!
-
-
μεγαλη η χαρη του οδηγου Του..
παει η μ@λακια συννεφο...
-
Ζώο μαμά με κόρη 8-9 ετών δίπλα στο πεζοδρόμιο υποτίθεται την κρατά στο χέρι...
σε κάποια στιγμή η μικρή πετάγεται μπροστά κ ευτυχώς το διερχόμενο αυτοκίνητο είχε κανονική μικρή ταχύτητα κ επιπλέον έτυχε να πέσει η μικρή στην πόρτα του αυτοκινήτου με συνέπεια να μην τραυματιστεί σοβαρά..η μητέρα μου ήταν αυτόπτης μαρτυρας....κ τη ρωτάει....γιατί την άφησες??
κ απάντηση..αυτή με αφησε.....
οπότε η mother μου της λέει εγώ με τον οδηγό είμαι αν το τραβήξεις παραπέρα...
ο οδηγός απλά ζαλισμένος με αυτό που του έτυχε από το πουθενά........ φυσικά η υπύθυνη μαμά δεν θέλησε να πάει νοσοκομείο κ έφυγε...Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει στο δρόμο το συμπέρασμα...κ σε πεζούς κ σε οδηγούς οχημάτων....
να είμαστε έτοιμοι για το αναπάντεχο...... -
Ο οδηγός είναι ο κύριος με ο μαύρο κουστούμι που έχει γυρισμένη την πλάτη του.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
Ζώο μαμά με κόρη 8-9 ετών δίπλα στο πεζοδρόμιο υποτίθεται την κρατά στο χέρι...
σε κάποια στιγμή η μικρή πετάγεται μπροστά κ ευτυχώς το διερχόμενο αυτοκίνητο είχε κανονική μικρή ταχύτητα κ επιπλέον έτυχε να πέσει η μικρή στην πόρτα του αυτοκινήτου με συνέπεια να μην τραυματιστεί σοβαρά..η μητέρα μου ήταν αυτόπτης μαρτυρας....κ τη ρωτάει....γιατί την άφησες??
κ απάντηση..αυτή με αφησε.....
οπότε η mother μου της λέει εγώ με τον οδηγό είμαι αν το τραβήξεις παραπέρα...
ο οδηγός απλά ζαλισμένος με αυτό που του έτυχε από το πουθενά........ φυσικά η υπύθυνη μαμά δεν θέλησε να πάει νοσοκομείο κ έφυγε...Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει στο δρόμο το συμπέρασμα...κ σε πεζούς κ σε οδηγούς οχημάτων....
να είμαστε έτοιμοι για το αναπάντεχο......Εγώ έχω μια άλλη απορία...γιατί οι γονείς κατεβάζουν τα καροτσάκια με τα παιδιά τους στον δρόμο οταν περιμένουν στην διάβαση ενώ αυτοί μένουν στο πεζοδρόμιο...Τόση βλακεία ποιά?
-
...περισσοτερη!εχω κραξει πολλες για το συγκεκριμενο θέμα με τα καροτσακια και με τα παιδια απο την εξω πλευρα του δρομου! μα τοσο Ζωα πια?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]