-
Zωα ολοι οσοι παρκαρουν πανω στις διαχωριστικες στα παρκιν πιανοντας δυο (η και τρεις!!!) θεσεις, απλα για να εμποδισουν αλλον να παρκαρει διπλα στο μπ&^^λο τους για να μην τους το χτυπησουν.
Χτες πηγα να δω μια ταινια στη Veso στη Πατρα και στο πρωτο παρκιν ηταν τουλαχιστον 6 αυτοκινητα πρακαρισμενα με αυτον τον τροπο, αναγκαζοντας μας να κατεβουμε στον δευτερο επειδη δεν θελουν αλλον διπλα τους.
Α'ι' σιχτιρ. -
Ζωο ο κύριος με το Αλμέρα σημερα στην Α.Ο προς ελευσίνα. Καθόταν αριστερά με 110 και εγώ από πίσω του ερχομουν με 130. Δεν έκανε ποτέ δεξιά ενώ είχε βγάλει και το χέρι έξω. Δεν κόρναρα ούτε του άναψα φωτα.
Καποια στιγμή μπήκα από δεξιά με πολύ προσοχη. Αυτά.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Zωα ολοι οσοι παρκαρουν πανω στις διαχωριστικες στα παρκιν πιανοντας δυο (η και τρεις!!!) θεσεις, απλα για να εμποδισουν αλλον να παρκαρει διπλα στο μπ&^^λο τους για να μην τους το χτυπησουν.
Χτες πηγα να δω μια ταινια στη Veso στη Πατρα και στο πρωτο παρκιν ηταν τουλαχιστον 6 αυτοκινητα πρακαρισμενα με αυτον τον τροπο, αναγκαζοντας μας να κατεβουμε στον δευτερο επειδη δεν θελουν αλλον διπλα τους.
Α'ι' σιχτιρ.Εσύ προφανώς αν βρεις λακούβα στην πόρτα σου δεν θα σε νοιάξει έτσι?
Εγώ δεν το κάνω αυτό που λές αλλά στην τελευταία λακούβα που βρήκα στην πόρτα μου από το ζώο που άνοιξε όπως να ναι την δικιά του μπήκα στον πειρασμό να ανταπωδώσω με κλωτσιά στην δικιά του. Αλλά αφενός θα μετανιωνά γι αυτό αφετέρου δεν είμουν σίγουρος να το έκανε αυτός που ήταν δίπλα ή κάποιος άλλος πριν από αυτόν. Κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Α'ι' σιχτιρ.Εσύ προφανώς αν βρεις λακούβα στην πόρτα σου δεν θα σε νοιάξει έτσι?
Εγώ δεν το κάνω αυτό που λές αλλά στην τελευταία λακούβα που βρήκα στην πόρτα μου από το ζώο που άνοιξε όπως να ναι την δικιά του μπήκα στον πειρασμό να ανταπωδώσω με κλωτσιά στην δικιά του. Αλλά αφενός θα μετανιωνά γι αυτό αφετέρου δεν είμουν σίγουρος να το έκανε αυτός που ήταν δίπλα ή κάποιος άλλος πριν από αυτόν. Κάθε νόμισμα έχει 2 όψειςΝαι μεν ειναι ψυχολογικο γαμ.... να βρεις την πορτα με μικρα χτυπιματακια... Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη να παρκαρουμε σε 3 θεσεις.
Με το S μπορω να πιασω 5~6 θεσεις ....(Το χω κανει στο The Mall για να σπασω τα νευρα σε μια φιλη που εκανε να παρκαρει 10 λεπτα) ....Φαντασου να το κανω καμια μερα.... -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Εγώ δεν το κάνω αυτό που λές αλλά στην τελευταία λακούβα που βρήκα στην πόρτα μου από το ζώο που άνοιξε όπως να ναι την δικιά του μπήκα στον πειρασμό να ανταπωδώσω με κλωτσιά στην δικιά του. Αλλά αφενός θα μετανιωνά γι αυτό αφετέρου δεν είμουν σίγουρος να το έκανε αυτός που ήταν δίπλα ή κάποιος άλλος πριν από αυτόν. Κάθε νόμισμα έχει 2 όψειςΕιπα πουθενα οτι δε θα με νοιαξει?
Απεχει πολυ ομως ο φοβος μου για το αυτοκινητο, απο το να αποκτησω ζωωδη συμπεριφορα.
Αν ειναι να βασανιζομαι τοσο πολυ στην ιδεα ενος χτυπηματος, αφηνω το αυτοκινητο σπιτι, παω με ταξι και δεν ταλαιπωρω και οποιον κακομοιρο ψαχνει θεση εξαιτιας των ψυχολογικων μου. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εγώ δεν το κάνω αυτό που λές αλλά στην τελευταία λακούβα που βρήκα στην πόρτα μου από το ζώο που άνοιξε όπως να ναι την δικιά του μπήκα στον πειρασμό να ανταπωδώσω με κλωτσιά στην δικιά του. Αλλά αφενός θα μετανιωνά γι αυτό αφετέρου δεν είμουν σίγουρος να το έκανε αυτός που ήταν δίπλα ή κάποιος άλλος πριν από αυτόν. Κάθε νόμισμα έχει 2 όψειςΕιπα πουθενα οτι δε θα με νοιαξει?
Απεχει πολυ ομως ο φοβος μου για το αυτοκινητο, απο το να αποκτησω ζωωδη συμπεριφορα.
Αν ειναι να βασανιζομαι τοσο πολυ στην ιδεα ενος χτυπηματος, αφηνω το αυτοκινητο σπιτι, παω με ταξι και δεν ταλαιπωρω και οποιον κακομοιρο ψαχνει θεση εξαιτιας των ψυχολογικων μου.+1
Οι θέσεις είναι προκαθορισμένες και οι πάντες πρέπει να το σέβονται, τους αρέσει δεν τους αρέσει.
Μη το γυρίσουμε τώρα σε αγάπη για το αυτοκίνητο, κτλ. -
Οι θέσεις είναι απαράδεκτα μικρές. Τα αυτοκίνητα σχεδόν ακουμπούν μεταξύ τους. Ας έχει το πάρκινγκ 5 θέσεις λιγότερες και οι υπόλοιπες να είναι κανονικές.
Σκατόδρομοι, στενές θέσεις στάθμευσης, χτυπημένα και γρατζουνισμένα αυτοκίνητα υπάρχουν στη μίζερη Ελλάδα.
-
Ε-ΞΩ-ΦΡΕ-ΝΙ-ΚΗ η κατάσταση γύρω από το Καραϊσκάκη όταν παίζει ο Ολυμπιακός. Έρχονται οι κάφροι για το ματς με το αυτοκίνητο και παρκάρουν ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ. Πάνω στα πεζοδρόμια, αναγκάζοντας χιλιάδες πεζούς (φιλάθλους κυρίως) να περπατάνε στο οδόστρωμα δρόμων σχετικά ταχείας κυκλοφορίας, στις διαχωριστικές νησίδες, μέχρι και στα πάρκινγκ των super-market! Οι δε τροχόμπατσοι δεν γράφουν ΚΑΝΕΝΑ (μη στενοχωρήσουμε την πελατεία του Θείου). Κι όλα αυτά ενώ από το Καραϊσκάκη περνάνε ένα κάρο γραμμές λεωφορείων, το τραμ και ο ηλεκτρικός!!!! Κάφροι!
-
Ειναι τοσο μεγαλος ο λαος του Θρυλου που δεν μας φτανουν ουτε τραμ, ουτε λεωφορεια, ουτε τρενα, ουτε φυσικα παρκινγκ και λοιποι μικροι χωροι .
Εγω παντως κανω το πιο κουφο απο ολους. Μενω στα Καμινια, αλλα στην αλλη ακρη σε σχεση με το γηπεδο οποτε το περπατημα δεν παιζει. Το να παω να μπλεξω/παρκαρω και εγω οπως οι αλλοι καφροι επισης δεν παιζει, οποτε παω με το αυτοκινητο στον Πειραια (ΗΣΑΠ λιμανι) και απο εκει γυρναω με το τρενο στο Καραισκακη. Στον γυρισμο το αντιθετο, τσιμπαω και δυο Domino's απο το Πασαλιμανι (τσαμπα η μια στο takeaway) και ειμαι κυριος.
Για το απαραδεκτο παρκαρισμα σε Mall κλπ...Εχουμε παει δυο αυτοκινητα στο παρκινγκ του Φιξ για να παρουμε μετρο για κεντρο. Μαλακας που εχει παρκαρει πλαγια σε 2 θεσεις. Τον κλεινουμε ο ενας απο την πλευρα του οδηγου και ο αλλος απο την πλευρα του συνοδηγου, στους 3 ποντους. Σημειωμα πανω στο υαλοκαθαριστηρα 'για να μαθεις να παρκαρεις σαν μαλακας. Εχουμε την πινακιδα σου, αμα κανεις ζημια στα αμαξια μας θα το βρεις καμενο, ασε που δεν μπορεις να φυγεις οποτε τα λεμε και απο κοντα'.
Οταν επιτρεψαμε ηθελε να μας δειρει επειδη περιμενε κανα μισαωρο. Το ξεχασε γρηγορα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι τοσο μεγαλος ο λαος του Θρυλου που δεν μας φτανουν ουτε τραμ, ουτε λεωφορεια, ουτε τρενα, ουτε φυσικα παρκινγκ και λοιποι μικροι χωροι .Εγω παντως κανω το πιο κουφο απο ολους. Μενω στα Καμινια, αλλα στην αλλη ακρη σε σχεση με το γηπεδο οποτε το περπατημα δεν παιζει. Το να παω να μπλεξω/παρκαρω και εγω οπως οι αλλοι καφροι επισης δεν παιζει, οποτε παω με το αυτοκινητο στον Πειραια (ΗΣΑΠ λιμανι) και απο εκει γυρναω με το τρενο στο Καραισκακη. Στον γυρισμο το αντιθετο, τσιμπαω και δυο Domino's απο το Πασαλιμανι (τσαμπα η μια στο takeaway) και ειμαι κυριος.
Για το απαραδεκτο παρκαρισμα σε Mall κλπ...Εχουμε παει δυο αυτοκινητα στο παρκινγκ του Φιξ για να παρουμε μετρο για κεντρο. Μαλακας που εχει παρκαρει πλαγια σε 2 θεσεις. Τον κλεινουμε ο ενας απο την πλευρα του οδηγου και ο αλλος απο την πλευρα του συνοδηγου, στους 3 ποντους. Σημειωμα πανω στο υαλοκαθαριστηρα 'για να μαθεις να παρκαρεις σαν μαλακας. Εχουμε την πινακιδα σου, αμα κανεις ζημια στα αμαξια μας θα το βρεις καμενο, ασε που δεν μπορεις να φυγεις οποτε τα λεμε και απο κοντα'.
Οταν επιτρεψαμε ηθελε να μας δειρει επειδη περιμενε κανα μισαωρο. Το ξεχασε γρηγορα...
-
Ζωα ολοι οσοι δεν σταματανε στα STOP, και πανε να βγουνε και λαδι απο πανω οταν τους υπενθυμιζεις οτι θα επρεπε να σταματησουν...
Παρατριχα γλυτωσε και σημερα το πουντακι... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ζωα ολοι οσοι δεν σταματανε στα STOP, και πανε να βγουνε και λαδι απο πανω οταν τους υπενθυμιζεις οτι θα επρεπε να σταματησουν...
Παρατριχα γλυτωσε και σημερα το πουντακι...Α καλά μην το ψάχνεις...Εμένα με τράκαρε ο άλλος και συνέχιζε να λέει το ποίημα ακομά και στον τροχονόμο που ήρθε για καταγραφή τονίζοντας οτι δεν σταμάτησε στο STOP αλλά έβγαινε σιγά σιγά και πολύ προσεκτικά...κι όλα αυτά ενώ είχε χτυπήσει την πίσω δεξιά μου πόρτα. Φυσικά με πλήρωσε...
-
Το μεγαλύτερο ζώο σήμερα ήταν ένας μαγκάκος με προηγούμενη μπορντώ slk. Είμαστε στην αριστερή όλοι με 130-140 και η δεξιά κλασσικά με 80-90. Μιλάμε τώρα ότι στην αριστερή υπήρχαν τουλάχιστον 100 αμάξια που κινούνταν με τον τρόπο αυτό. Ξαφνικά, σκάνε μύτη 3 αμάξια από πίσω, ένα τουαρεγκ, ένα λεόν και ο σπασοκλαμπάνιας με την σλκ και αρχίζουν τις σφήνες και τα φώτα-για να πούτε πού ρε μπινέδες;;; Τέσπα, αφήνω τους δύο να χωθούν μπροστά μου χωρίς ιστορίες έχοντας τον σλκ κολλημένο πίσω μου. Αυτός σε ένα κενό 10-15 μέτρων μπαίνει δεξιά και επιταχύνει με τέρμα γκάζι, όμως στο μεταξύ έχει πλησιάσει στον μπροστινό του, εγώ είμαι δίπλα του γιατί είχαμε κολλήσει λόγω των σφηνών των μπροστινών και για να μην γίνει χαλκομανία στον μπροστινό του κάνει φρενάρισμα πανικού συνοδευόμενο με τρελό στρίγκλισμα. Φυσικά στο πρώτο κενό χώθηκε πάλι, συνεχίζοντας να παίζει φώτα στα επόμενα 200 αυτοκίνητα μπροστά για να φτάσει 2 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό του.
-
Ειμαι περιπου 2χλμ πριν την εξοδο για Μεγαρα με κατευθυνση προς Κορινθο.Εχω πιασει την τερμα δεξια λωριδα ,οχι ΛΕΑ, γιατι θα βγω στα γκουντις,οι αλλες λωριδες εχουν αρκετη κινηση.Κινουμαι με ~120χλμ οταν ξαφνικα με προσπερνα απο την ΛΕΑ μια γκρι μπλε BMW με γερμανικες πινακιδες και αμεσως (ισως και σε λιγοτερο απο 2 μετρα απο εμενα)κοβει αριστερα και περνα ολα τα αμαξια μονοκομματα!!!Απο τερμα δεξια μεσα σε ελαχιστα μετρα βρεθηκε τερμα αριστερα!!!Φρενα ,μουντζες και λοιπα απο τους αλλους οδηγους που τα αξιζε ολα το ζωο!!!Λες και ο δρομος ηταν δικος του!!Πρεπει να ειχε κανει αντιστοιχες σφηνες και λιγα δευτερολεπτα νωριτερα γιατι ενας τρακτορας αναβοσβηνε τα φωτα του.
-
Τελικά τα Χάμερ είναι χρήσιμα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...με γερμανικες πινακιδες...Στη Γερμανία οδηγά κανονικά γιατί θα τον συλλάβουν αν κάνει τέτοια αλλά εδώ που επιτρέπεται* τα δίνει.
- δεν έχουν πιάσει κανένα για κίνηση σε ΛΕΑ ή για επικίνδυνη οδήγηση όπως οι συνεχείς αλλαγές λωρίδων (άσχετα αν ανάβει το φλας ή όχι).
-
Την προηγούμενη Κυριακή, ζώον με φορτηγό-ρυμούλκα στην τυφλή στροφή απο Φλοίσβο πρός Αθήνα είδε ξαφνικά τα σταματημένα αυτοκίνητα ενώ πήγαινε πλακωμένος με ταχύτητα ΙΧ. Φούλ φρένα, οι ρόδες της ρυμούλκας μπλοκάρισαν και άρχισε η ρυμούλκα να διπλώνει καί όλο το χαριτωμένο σύνολο φορτηγού-ρυμούλκας να κατευθύνεται ασταμάτητα στα σταματημένα αυτοκίνητα. Με κάποιο μαγικό τρόπο, κατάφερε να στρίψει (ABS στο φορτηγό ?) και άλλαξε λωρίδα και έτσι δεν έκανε λιώμα το Punto μπροστά του.
Το απίθανο ήταν ότι μόλις απέφυγε την καταστροφή, ο νταλικέρης γκάζωσε και έφυγε.
Χωρίς καμία υπερβολή, αν δέν είχε καταφέρει να στρίψει θα είχαμε θύματα.
-
μιας και είπες για νταλίκα είδα σήμερα μία (σταματημένη) στην εθνική λίγο μετά το ύψος της Π. Ράλλη στη δεξιά λωρίδα πλαγίως και δεξιά της ένα ΙΧ κλείσιμο? τρακάρισμα?
-
Αττική Οδο κανα 2 χιλιόμετρα πριν την τελευταία έξοδο πριν τα διόδια της Ελευσίνας. Πάω χαλαρός με 110-120 στην δεξιά λωρία (άδειος ο δρόμος) και βλέπω στον καθρεύτη στα 50 μέτρα πίσω μου ένα Getz να προσπερνάει κάποιον από την ΛΕΑ ενώ δεν υπάρχει κανείς στην αριστερή...
συνεχίζει το Getz από τη ΛΕΑ, πουθενά αλλού αυτοκίνητο. Με πλησιάζει, ξακρίζει κι άλλο και ετοιμάζεται να περάσει και εμένα
Με τρόπο κάνω λιγάκι δεξιά και πέφτω στα 90 ώστε να μη χωράει και αυτή ('κυρία' ήταν) μένει κολλημένη πίσω μου για κανα χιλιόμετρο ακόμα. Τελικά βγάζει φλας και στρίβει στην έξοδο 1....
Περίεργα πράγματα.... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...με γερμανικες πινακιδες...
Στη Γερμανία οδηγά κανονικά γιατί θα τον συλλάβουν αν κάνει τέτοια αλλά εδώ που επιτρέπεται* τα δίνει.
- δεν έχουν πιάσει κανένα για κίνηση σε ΛΕΑ ή για επικίνδυνη οδήγηση όπως οι συνεχείς αλλαγές λωρίδων (άσχετα αν ανάβει το φλας ή όχι).
Μπα.... Που να τους πιασουν για ΛΕΑ;;;;;
Πως θα τους δουν πισω απο τους θαμνους;;;;
Ασε που δεν εχουν που να βαλουν το πιστολι-ρανταρ....
Για ταχυτητα γραφουν....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]