-
Μου θυμισατε οτι στη Γερμανια υπαρχουν - μεταξυ αλλων - αυτα τα σηματα...
...και μαλιστα, δεν ειναι τοσο σπανια οσο φανταζεται κανεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@taziofor what it's worth, εχω ζησει ενα χρονο στα Χανια οποτε δεν κρινω απο οτι ακουω στις ειδησεις.
Μα δεν είπα ότι κρίνεις απ΄ότι ακούς στις ειδήσεις (βρήκαν θέμα και εξευτελίζουν ένα ολόκληρο τόπο) αλλά ότι ζώα υπάρχουν παντού. Σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα. Τα περισσότερα που μου έχουν τύχει σε Αττική και επαρχία είναι από οδηγούς που η πινακίδα του οχήματός τους είχε πρώτα γράμματα τα ΜΙ* αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι οδηγοί του νομού είναι το ίδιο.
ΙΒΗ 7071 Mercedes σειρά Α. Αν τον συναντήσετε μπροστά σας πολύ προσοχή. Επιδιώκει να δει τη φάτσα του στο λεξικό δίπλα στον ορισμό ¨μαλάκας'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξέρει κανείς αν μπορεί να βρει τη διεύθυνσή μου από τις πινακίδες. Δεν θα ήθελα να συναντήσω έναν τέτοιο «πολιτισμένο» άνθρωπο.
Συγνώμη για το μέγεθος.Μπορεί, χωρις κανενα κονε και καμια προσπάθεια, με ενα τηλεφωνημα σε 5 λεπτα...
Μα καλα, και εσεις πατε και δινετε την πραγματικη σας διευθυνση οταν βγαζετε την αδεια του αυτοκινητου? Τς τς τς...
Όταν το πήραμε τα πράγματα ήταν ποιο ήρεμα στους δρόμους. Δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
-
Εγω παντως την κανονικη μου διευθυνση την εχω δωσει μονο στην δουλεια μου και στο ΙΚΑ. Παντου μα παντου (ακομη και στα συνεργεια που ζητανε μια διευθυνση) δινω του πατρικου μου, που πλεον μενει η γιαγια μου, και ειναι μια πυκνοκατοικημενη περιοχη μεταξυ πλ. Βικτωριας και μετρο Στ. Λαρισης καπου στην μεση....ε οποιος θελει ας παει να ψαξει ενα αμαξι σαν το δικο μου εκει μεσα....σιγα μην βρει!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
for what it's worth, εχω ζησει ενα χρονο στα Χανια οποτε δεν κρινω απο οτι ακουω στις ειδησεις.
Μα δεν είπα ότι κρίνεις απ΄ότι ακούς στις ειδήσεις (βρήκαν θέμα και εξευτελίζουν ένα ολόκληρο τόπο) αλλά ότι ζώα υπάρχουν παντού. Σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα. Τα περισσότερα που μου έχουν τύχει σε Αττική και επαρχία είναι από οδηγούς που η πινακίδα του οχήματός τους είχε πρώτα γράμματα τα ΜΙ* αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι οδηγοί του νομού είναι το ίδιο.
ΙΒΗ 7071 Mercedes σειρά Α. Αν τον συναντήσετε μπροστά σας πολύ προσοχή. Επιδιώκει να δει τη φάτσα του στο λεξικό δίπλα στον ορισμό ¨μαλάκας'.
Το θεμα ειναι οτι ολοι οι αλλοι απλα βρηζουν....
Ενω οι συντεκνοι κατεβαινουν για τσαμπουκα.... -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?
χαχαχαχαχαχα
εδω εχει περισσοτερη πλακα.....ο δημος ειχε την φαεινη ιδεα να ισιωσει το δρομο με το πεζοδρομιο. Ετσι χωρις να παρκαρεις παρανομα μπορεις να κλεισεις παρα πολυ κοσμο μεσα η εξω απ το σπιτι του.
Πλεον δεν υπαρχει παρανομια, αλλα μονογ αιδουρια η απερισκεψια (ξερεις ποσοι παρκαρουν και δεν τους περναει απο το μυαλο οτι κλεινουν την εισοδο)Τι εννοεις? Οτι δεν υπαρχει πια πεζοδρομιο? Αν ειναι ετσι, ειναι οτι ειπε ο πιο πανω. Οταν δεν υπαρχει πεζοδρομιο τοτε τα οχηματα πρεπει να αφηνουν 1 μετρο κενο απο τους τοιχους των κτιριων.
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?
Καθημερινό ζώο και για μένα η ίδια περίσταση. Σήμερα μάλωνα με τον πατέρα μου αν του κολλήσω ή όχι αυτοκόλλητο 'Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω' κλπ..
Τελικά τη **γλίτωσε και δεν του κόλλησα. Και η αστυνομία στεγάζεται στο δίπλα ακριβώς τετράγωνο... **:whatever:
Εσενα σου αξιζει αυτο που παθαινεις.
-
To MI απο ποιά περιοχή είναι?
-
Λαμία...
-
ΛΑΜΙΑ
-
Το ΛΑ απο μπροστά πάει περίπατο δηλαδή.
-
Δεν μπορεί να μπει το 'Λ', στις πινακίδες μας χρησιμοποιούνται μόνο γράμματα που είναι κοινά με το λατινικό αλφάβητο.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Το ΛΑ απο μπροστά πάει περίπατο δηλαδή.Καμια σχεση...
Για πλακα το πα
Με τυχαια σειρα εμπαιναν τα γραμματα στις παλαιαες πινακιδες
Και στις καινουριες μπαινουν με τυχαια σειρα παλι, αλλα μονο οσα ειναι αντιστοιχα με λατινηκα γραμματα.
Δηλ. τα γραμματα Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ και Ω δεν μπαινουν. -
Δηλαδή Λαμία θα μπορούσε να είναι και ΞΓ ας πούμε.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Δηλαδή Λαμία θα μπορούσε να είναι και ΞΓ ας πούμε.
ΟΧΙ.Πρεπει να ειναι με χαρακτηρες που υπαρχουν και στο λατινικο αλφαβητο.
-
Μετά από επανειλημμένες αλλά αποτυχείς απόπειρες να με κάνει να τον κολλήσω, κατάφερα μια φωτογραφία που δείχνει το ότι αυτό το ζώο δεν έχει φώτα στα φρένα. Κρίμα που ήταν γύρω στα 25 και όχι παππούς όπως πίστευα.
Ρεύμα προς Αθήνα έξω από το Δαφνί (ανηφόρα), όχι δεν έχει χειρόφρενο, ναι πατάει φρένο.
-
Του το είπες? Ίσως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην το ξέρει.
Πάντως σε αυτόν με τη μηχανή που έκανε σούζα εχτές το απόγευμα στο ξεκίνημα στο φανάρι από παραλιακή για Βάρης, καλά μαντέψατε χωρίς κράνος, και σε απόσταση αναπνοής από φορτηγά, βαν και επιβατικά ότι και να πεις θα είναι λίγο.
-
Απαράδεκτη η οδηγός του υπ' αριθμόν ΖΚΤ-8*** ασημί ιταλικού αυτοκινήτου η οποία 1) δε φορούσε ζώνη και κυρίως 2) είχε το πιτσιρίκι της (6-7 χρονών) στη θέση του συνοδηγού σα να μην τρέχει τίποτα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μπορεί να μπει το 'Λ', στις πινακίδες μας χρησιμοποιούνται μόνο γράμματα που είναι κοινά με το λατινικό αλφάβητο.Οταν αρχισαν οι πινακιδες με τα δυο γραμματα (στις αρχες της δεκαετιας του 70 νομιζω) προσπαθησαν να δινουν πινακιδες με γραμματα που να εχουν σχεση με την πολη η το νομο απο οπου δινονταν αυτες.Αυτο δεν κρατησε και πολυ μιας και ελλειψεις η περισσεματα πινακιδων εφεραν τη μεταφορα τους και ετσι προεκυψε το αλαλουμ.
-
Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω εδω ή να ανοιξω καποιο αλλο θρεντ
Τι ειναι αυτο που γινεται ρε παιδια τελευταια?
Θυμαμαι οταν ημουν μικρος, στα 10 ατομα φιλους μου, οι 6 οδηγουσαν καλα, οι 3 συντηρητικα και ο ενας ηταν κουλαδι
Τωρα η στατιστικη εχει αντιστρεφθει
Οι μισοι τουλαχιστον ειναι κουλαδιαΜην μου πειτε οτι ειμαι υπερβολικος και οτι θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο, γιατι πολυ απλα δεν ανοιγει ενα θρεντ(ζωα ζωα ζωα) για 2-3 ατομα, αλλα μονο οταν ειναι χιλιαδες
Εχω βαρεθει να κοιταω μεσα απο τα τζαμια, και αντι για τιποτα παιγμενους γερους ή κυραδες, να βλεπω νεα παιδια και νεους οικογενειαρχες που δεν σεβονται το εργο που κανουν(κουβαλανε οικογενεια)
Παντελεις ελειψη οχι μονο οδηγικης παιδειας, αλλα και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και για αυτο ακριβως ανοιγω αυτο το θρεντ
Την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ θελω να θιξωΤι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια?
Τι φταιει? Η κοινωνια? Η τηλεοραση? Το fame story?Θυμαμαι οταν ημουν 19 χρονων, σχεδον ολοι οι φιλοι μου (απο κουνια που λεμε), ξεραν οχι μονο να κανουν τα βασικα, αλλα και σε rallye τρεχανε ''αμα λαχει''
Πλεον βλεπω 20χρονους να μην ξερουν που τους παν τα τεσσερα
Προσοχη, δεν εννοω το αν ξερεις να τρεχεις ή οχι, αλλα να κανεις τα βασικα, τα οποια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ να τα κανουν
Τους βλεπεις, τους κοιτας στα ματια, και βλεπεις οτι δεν κατεχουν ''το αθλημα'', και το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαθουνΕλπιζω να καταλαβατε το σκεπτικο μου
Θα ηθελα σχολιασμο -
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω εδω ή να ανοιξω καποιο αλλο θρεντΤι ειναι αυτο που γινεται ρε παιδια τελευταια?
Θυμαμαι οταν ημουν μικρος, στα 10 ατομα φιλους μου, οι 6 οδηγουσαν καλα, οι 3 συντηρητικα και ο ενας ηταν κουλαδι
Τωρα η στατιστικη εχει αντιστρεφθει
Οι μισοι τουλαχιστον ειναι κουλαδιαΜην μου πειτε οτι ειμαι υπερβολικος και οτι θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο, γιατι πολυ απλα δεν ανοιγει ενα θρεντ(ζωα ζωα ζωα) για 2-3 ατομα, αλλα μονο οταν ειναι χιλιαδες
Εχω βαρεθει να κοιταω μεσα απο τα τζαμια, και αντι για τιποτα παιγμενους γερους ή κυραδες, να βλεπω νεα παιδια και νεους οικογενειαρχες που δεν σεβονται το εργο που κανουν(κουβαλανε οικογενεια)
Παντελεις ελειψη οχι μονο οδηγικης παιδειας, αλλα και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και για αυτο ακριβως ανοιγω αυτο το θρεντ
Την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ θελω να θιξωΤι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια?
Τι φταιει? Η κοινωνια? Η τηλεοραση? Το fame story?Θυμαμαι οταν ημουν 19 χρονων, σχεδον ολοι οι φιλοι μου (απο κουνια που λεμε), ξεραν οχι μονο να κανουν τα βασικα, αλλα και σε rallye τρεχανε ''αμα λαχει''
Πλεον βλεπω 20χρονους να μην ξερουν που τους παν τα τεσσερα
Προσοχη, δεν εννοω το αν ξερεις να τρεχεις ή οχι, αλλα να κανεις τα βασικα, τα οποια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ να τα κανουν
Τους βλεπεις, τους κοιτας στα ματια, και βλεπεις οτι δεν κατεχουν ''το αθλημα'', και το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαθουνΕλπιζω να καταλαβατε το σκεπτικο μου
Θα ηθελα σχολιασμοΠαλια, ηταν αλλιως τα πραγματα....
Δεν πληρωνες τοσο ευκολα για να παρεις το διπλωμα.
Αλλα!
Απο τη στιγμη που το διπλωμα σου ερχεται και σπιτι με delivery, χωρις να εχεις παει ποτε στη σχολη.... Αυτα τα φαινομενα εγιναν 'καθημερινοτητα'
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]