-
Και εγω τις περισσοτερες φορες βαζω μονος μου.
Κοιτα να πεσει στο αμαξι η στη μηχανη παει στο διαολο, να εισαι πανω στη μηχανη ομως και να σου βαζει βενζινη και να σταξει στον καβαλο σου ας πουμε.....
-
Kαι σπίρτο μετά!
-
Το οτι εσυ δεν εχεις τι να τα κανεις δεν σημαινει οτι και οι αλλοι μηχανοβιοι δεν τα χρειαζονται!
-
Μολις εμαθα οτι στην Α.Ο. την παρασκευη, στις επιγραφες καποια στιγμη εγραφε 'ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΖΩΟ ΜΠΡΟΣΤΑ'
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
-
Ζωο ο πανιλιθιος με το ασημενιο Αστρα χτες στην Λ.Παπαγου-Ζωγραφου.
Είμαι απο πισω του και ξαφνικα βλέπει θεση να βάλει τη μπουρουχα του (εξω απο τα goodys). Κοκαλλωνει επιτοπου,50-0km/h σε 0 sec, καρφωνει οπισθεν και ερχετε κατα πανω μου. Φρενάρω, τσουλαω και λιγο πισω για να παρκαρει ο βλαμμενος, και αφου παρκάρει, παω διπλα του και ακολουθει διάλογος (κατα λέξη)
-'Αλαρμ δεν μπορείς να ανάψεις??'
-'Αι γαμήσου ρε!!!'Σημείωση είχε μέσα γυναίκα και (λυτό) παιδάκι στο πισω κάθισμα.
Εχω αρχίσει και πιστευω, ενω ειμαι 100% κατα της βιας, οτι ενας τετοιος τυπος, θα μάθει να μην ανοιγει το στοματακι του ετσι, ειδικα οταν εχει κανει μαλακια, μονο αν κατεβουν επιτοπου 4 μαντραχαλοι απο το αμαξι, και του βαλουν το Αστρα στον κώλο.
excuse my french
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μολις εμαθα οτι στην Α.Ο. την παρασκευη, στις επιγραφες καποια στιγμη εγραφε 'ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΖΩΟ ΜΠΡΟΣΤΑ'ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Το έχω δει και εγώ αυτό πριν κανένα δίμηνο. Πολλά τα ζώα, βλέπεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το οτι εσυ δεν εχεις τι να τα κανεις δεν σημαινει οτι και οι αλλοι μηχανοβιοι δεν τα χρειαζονται!Ίσα μωρή κόρη που θα μου πεις εμένα για κομπαλίκια...
Γιατί δεν έρχεσαι να σε πάω μια βόλτα αν τα διαθέτεις εσύ?
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Είμαι απο πισω του και ξαφνικα βλέπει θεση να βάλει τη μπουρουχα του (εξω απο τα goodys). Κοκαλλωνει επιτοπου,50-0km/h σε 0 sec, καρφωνει οπισθεν και ερχετε κατα πανω μου. Φρενάρω, τσουλαω και λιγο πισω για να παρκαρει ο βλαμμενος, και αφου παρκάρει, παω διπλα του και ακολουθει διάλογος (κατα λέξη)
-'Αι γαμήσου ρε!!!'Σημείωση είχε μέσα γυναίκα και (λυτό) παιδάκι στο πισω κάθισμα.
Εχω αρχίσει και πιστευω, ενω ειμαι 100% κατα της βιας, οτι ενας τετοιος τυπος, θα μάθει να μην ανοιγει το στοματακι του ετσι, ειδικα οταν εχει κανει μαλακια, μονο αν κατεβουν επιτοπου 4 μαντραχαλοι απο το αμαξι, και του βαλουν το Αστρα στον κώλο.
excuse my french
Eγω εχω πει
Θηκη στο ταμπλο με κλουβια αυγαΟσπου να ξεπαρκαρει θα εχεις φτασει στην Μεσογειων
-
ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να κανεις αναστροφη στην Αμφιθεας?
κοκκινο Ουνο εκλεισε την αριστερη λωριδα για να υλοποιησει την εμπνευση του...ακριβως στο φαναρι της BP.φυσικα, ο κοπανος θα μπορουσε να μπει δεξια πριν το φαναρι,να κανει την αναστροφη του και να σταματησει στο φαναρι που θα τον περνουσε απεναντι.αλλα,φυσικα δεν!
παραλιγο να γινουμε τροπετο 4-5 αυτοκινητα...ασχετο...
πολυ καιρο ειχε να ανανεωθει το τοπικ...λες να γιναμε καλυτεροι οδηγοι? -
Mπα, μάλλον βαριόμαστε να γράφουμε...
-
Zωο (κυριολεκτικα) o σκυλος που βγηκε ξαφνικα μπροστα μου ενω πηγαινα με 130-140χλμ , λιγο μετα τα διοδια Μαλγαρων ,προς Θεσσαλονικη...
-
Και;;;;;;
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
excuse my french
Πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις....
Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις περνάω από δίπλα και φωνάζω 'Αλάρμ ρεεεεε' (όπου αντί για ρε βάζεις ζώο, βλάκα κλπ κλπ). Το να σταματήσω δίπλα του και να του την πω δεν νομίζω να ωφελήσει σε κάτι αφού ούτε συγνώμη θα ζητήσει κατά 99%, ούτε και θα βγάλεις άκρη.
Αν ήμουν στη θέση σου θα ψάρωνα πάντως (λόγω του παιδιού περισσότερο) -
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Και;;;;;;Eυτυχως μπορουσα να τον αποφυγω... Ημουν στη μεσαια μονος μου και οι πισω μου ηταν αρκετα πισω...
-
Αλαρμ ρε μου ειχε φωναξει εμενα καποτε ενας τυπος, ενω ειχα βγαλει φλας πολυ πριν. Οταν του ειπα 'εχω βγαλει φλας', εκεινος ειπε 'αναψε αλαρμ να φαινεται...'. Ασχολιαστο
-
Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω αυτο
Σημερα γυρναγα στο Χαλανδρι απο Πειραια
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗΤι κινηση ηταν αυτη ρε παιδια?
500 μετρα απο το σπιτι μου ημουν, και ακομα η κινηση ηταν αφορητη(εισοδος Α.Ο., Κηφισιας)Και αυτη η κατασταση ολοενα και θα χειροτερευει
Οι κοινωνιολογοι λενε οτι το 2010 η κατασταση θα εχει φτασει στο μαξιμουμ, και οτι ουσιαστικα τα αυτοκινητα θα ειναι ακινητα
Εγω λεω οτι απο του χρονου θα ειναι ετσι.... -
Όταν όλοι όμως θέλουν να μετακινούνται πρωί καθημερινής με το αυτοκίνητο, πως θα βελτιωθεί η κατάσταση?
Και εγώ το πρωί είχα δουλειά Καλλιθέα αλλά κατέβηκα με το μετρό-ησαπ και μετά λίγη διαδρομή ποδαράτο. Δεν πήρα το αυτοκίνητο. Δεν παθαίνουμε και τίποτα αν περπατήσουμε λίγο.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
....
Και αυτη η κατασταση ολοενα και θα χειροτερευει
Οι κοινωνιολογοι λενε οτι το 2010 η κατασταση θα εχει φτασει στο μαξιμουμ, και οτι ουσιαστικα τα αυτοκινητα θα ειναι ακινητα...πιο συγκεκριμενα ειχα διαβασει οτι το 2010 9 κεντρικες λεωφοροι(βλ.μεσογειων, κηφησιας, βουλιαγμενης, κ.α.)θα ειναι ακινητοποιημενες... ε, τοτε αναγκαστικα θα παρουμε τα ποδαρακια μας!
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
....
Οι κοινωνιολογοι λενε οτι το 2010 η κατασταση θα εχει φτασει στο μαξιμουμ, και οτι ουσιαστικα τα αυτοκινητα θα ειναι ακινητα...πιο συγκεκριμενα ειχα διαβασει οτι το 2010 9 κεντρικες λεωφοροι(βλ.μεσογειων, κηφησιας, βουλιαγμενης, κ.α.)θα ειναι ακινητοποιημενες... ε, τοτε αναγκαστικα θα παρουμε τα ποδαρακια μας!
προφανως,δεν γνωριζεις τα εργα αναπτυξης και υποδομης που θα υλοποιησει αμεσα η νεα κυβερνηση,που θα λυσουν αυτοματα το προβλημα!
ΘΑ! ΘΑ! ΘΑ!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
....
προφανως,δεν γνωριζεις τα εργα αναπτυξης και υποδομης που θα υλοποιησει αμεσα η νεα κυβερνηση,που θα λυσουν αυτοματα το προβλημα!
ΘΑ! ΘΑ! ΘΑ!
ΝΑΙ
Θα παει η βενζινη 5
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]