-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
kaceyμάλλον ο kostas (το παιδί δεν το ξέρω) απλά τους πετυχε. δεν είχε smart. αυτό κατάλαβα.
ρε παίδες, κ οι ferrari δεν το είχαν κάνει αυτό, κ μάλιστα είχαν κλείσει ολόκληρη εθνική? κ τότε το 70% εδώ μέσα έλεγαν 'ε, δεν πειράζει, άσε τους λίγο να χαρούμε κ εμείς' κ έκραζαν εμάς τους υπολοίπους που ήμασταν αντίθετοι. με αυτή τη λογική, όποιος επικροτούσε το club ferrari κ την αστυνομία (υπό την ανοχή της οποίας μάλιστα έγιναν όλα αυτά, δηλ 200+χλμ/ώρα στην εθνική, κ δεν έγραψε κανέναν), πρέπει να αποδεχτεί κ οποιαδήποτε παρόμοια διοργάνωση. εφόσον ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα κ όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο κ έχουμε τις ίδιες ελευθερίες.
εγώ είμαι ενάντια στον κανιβαλιστικό, ανατολικοκουλτουριάρικο, εγωκεντρικό, αυτοκινητιστικό πολιτισμό, κ δεν επικροττώ ούτε τη μία ούτε την άλλη διοργάνωση, διότι κ οι δύο εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας ομάδας ατόμων μόνο προς ίδιον όφελος, διότι υπάρχει ανοχή του νόμου ( έλλεψη ισονομίας), κ εμποδίζουν τους υπόλοιπους να κινηθούν ελεύθερα.
όσοι επικροτούσαν ανάλογες διοργανώσεις, είμαι σίγουρος πως διασκεδάζουν κ τους αρέσει το όλο σκηνικό κ το αποδέχονται υπομονετικά κ με ευλάβεια.
Για το Ferrari club τώρα... Τα 200+ χ.α.ω στην εθνική δε μου κάνουν εντύπωση, αφού έτσι κι αλλιώς με κουβάδες B- και C-segment (σουπερμίνι και μικρομεσαία) πολλοί από εμάς, ασχέτως αν υποκριτικά δεν το παραδεχόμαστε και λέμε 'δεν τρέχω στους δρόμους, μόνο σε πίστες' ( ) πάμε πάνω από τα 160. Εδώ ο πατέρας μου με τη C5 σε πάρα πολλά σημεία της εθνικής τελικιάζει, γιατί να θεωρήσω παράλογο κάποιος με μια Ferrari - ή οποιοδήποτε άλλο ανάλογων επιδόσεων αυτοκίνητο - να κινείται πιο γρήγορα;
Εμένα δεν με ενοχλεί να κινείται κάποιος γρήγορα στην εθνική. Άμα έχει το αυτοκίνητο και τα χέρια, μπράβο του. Με ενοχλεί όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κάποιος που κάνει επικίνδυνους ελιγμούς χρησιμοποιώντας τα άλλα αυτοκίνητα για κορίνες και τρομοκρατώντας τους πάντες και, βέβαια, κάποιος που αποτελεί ΕΜΠΟΔΙΟ για την απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλάβει ο άλλος το λάθος του με κουβέντα, παρά με το 'πες τους μαλάκες τους φίλους σου' (που θα τον κάνει να αμυνθεί). Άποψή μου φυσικά αυτή.Δεν καταλαβαινεις μου φαινεται. Δεν θελω ουτε να το συζητησω, ουτε να καταλαβουν το λαθος τους τα προβατα που βγηκαν να βοσκησουν στην μεση της παραλιακης.
Απλα να τους πει οτι την επομενη φορα που θα κλεισουν ενα ολοκληρο δρομο για να κανουν παρελαση τους κουβαδες τους οι καγκουρες, θα αρχισουν να τρωνε πετρες στα αυτοκινητα. Εχει πολλες στα λιμανακια και το Riba's. Το επαιζαν και αγριοι οι γαμπροι επειδη τους ενοχλησαν στην παρελαση τους.
-
Eγώ προτείνω να τους εκτελέσεις με ριπές αυτόματου. Mε τις πέτρες μπορεί να μείνει κανένας ζωντανός και να μας ξαναενοχλήσει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλάβει ο άλλος το λάθος του με κουβέντα, παρά με το 'πες τους μαλάκες τους φίλους σου' (που θα τον κάνει να αμυνθεί). Άποψή μου φυσικά αυτή.
Δεν καταλαβαινεις μου φαινεται. Δεν θελω ουτε να το συζητησω, ουτε να καταλαβουν το λαθος τους τα προβατα που βγηκαν να βοσκησουν στην μεση της παραλιακης.
Απλα να τους πει οτι την επομενη φορα που θα κλεισουν ενα ολοκληρο δρομο για να κανουν παρελαση τους κουβαδες τους οι καγκουρες, θα αρχισουν να τρωνε πετρες στα αυτοκινητα. Εχει πολλες στα λιμανακια και το Riba's. Το επαιζαν και αγριοι οι γαμπροι επειδη τους ενοχλησαν στην παρελαση τους.
Δεν ξερω αν το παιζαν αγριοι, αλλα ενωχλουσαν!
Αντι να κατσουν σε μια σειρα, εκλειναν οσες λωριδες μπορουσαν.
Εγω παντως το διασκεδασα οταν ανακαλυψα οτι σε δρομο με 3 λωριδες υπαρχει και τεταρτη.... Αναμεσα σε 2 κουβαδες που πανε παραλληλα....
α - εδωσα στεγνα 5 πινακιδες σε κατι μπατσους 'φιλους' οποτε... θα τους ενημερωσουν για τα περαιτερο
β - θεωρω οτι το κανουν επιτιδες, γιατι με αυτο το τροπο κανουν διαφιμιση στο club τους. Σημερα ολος ο κοσμος ασχολειτε με τους 30μαλακες που εκλεισαν την παραλιακη χθες.
γ - την επωμενη θα χει ποιο πολυ πλακα... για μενα... οχι γι αυτους.... ειπαμε... Πειραιως best leasingEγώ προτείνω να τους εκτελέσεις με ριπές αυτόματου. Mε τις πέτρες μπορεί να μείνει κανένας ζωντανός και να μας ξαναενοχλήσει.
Δεν ειναι κακη ιδεα
Εχεις κανα κονε στα Ζωνιανα;;;;
Θελω 2 ΑΚ-S74, δυο AEK-971, μερικα 9A-91 carbine, μερικα Berretta, μερικα Glock, μερικους RPG με αντιαρματικα, 40~50kg C4 και ammunition.... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επειδη λοιπον εισαι και εσυ ενας απο αυτους απο οτι καταλαβα, πες στους ΜΑΛΑΚΕΣ τους φιλους σου οτι ειναι τυχεροι που πετυχαν ηρεμους και λογικους ανθρωπους, γιατι αμα μου κανατε εμενα το ιδιο θα σας ειχα ανοιξει το κονβοι σαν σαρδελοκουτι.
Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν...
Ξεκαθαρίζω από την αρχή πάντως ότι διαφωνώ 100% με την άποψη του k0$t@$s. Όπως και οι περισσότεροι όμως, κατάλαβα ότι απλώς τους είδε και σχολιάζει το γεγονός.
Να σχολιάσω κι εγώ ένα άλλο ωραίο: Σήμερα στις ~14:20, στη διασταύρωση Αγ. Δημητρίου με Κυριακίδη, φορτηγό εταιρίας επίπλων με πινακίδα ΝΒΡ 6449 γράφει στα @@ τις 2 λωρίδες που περιμένουν να στρίψουν αριστερά από την Αγ. Δημητρίου προς περιφερειακό, βγαίνει από την τρίτη λωρίδα στη μέση της διασταύρωσης, κοντοστέκεται λίγο και παραβιάζει το κόκκινο στεγνά...
-
2 ''αητοί'' σήμερα το μεσημέρι (νεαρής ηλικίας) στο δρόμο από Άγιο Ιωάννη προς Κατάκολο αποφάσισαν ότι ήταν η κατάληλη στιγμή για κόντρα.Και οι δύο οδηγούσαν BMW 318.Τον κόσμο που κινούνταν εκείνη την ώρα στο δρόμο δεν τον λογάριασαν,ούτε το γεγονός ότι χθες τα ξημερώματα στο ίδιο σημείο σκοτώθηκε ένας 30χρονος όταν το Peugeot που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Ώρες ώρες χαίρομαι που πήρα Fabia και δεν πάει μία από γκάζι. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
2 ''αητοί'' σήμερα το μεσημέρι (νεαρής ηλικίας) στο δρόμο από Άγιο Ιωάννη προς Κατάκολο αποφάσισαν ότι ήταν η κατάληλη στιγμή για κόντρα.Και οι δύο οδηγούσαν BMW 318.Τον κόσμο που κινούνταν εκείνη την ώρα στο δρόμο δεν τον λογάριασαν,ούτε το γεγονός ότι χθες τα ξημερώματα στο ίδιο σημείο σκοτώθηκε ένας 30χρονος όταν το Peugeot που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Ώρες ώρες χαίρομαι που πήρα Fabia και δεν πάει μία από γκάζι.Υπαρχει ΚΙΤ για το Fabia με μοτερ, αναρτιση και φρενα απο S3....
-
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
-
Δεν μπαινει ευκολα το S3 σε Fabia.
Για τους υπολοιπους αστειατορες του φορουμ, ε μια φορα καποιον θα πετυχω στον δρομο να κανει μαλακιες...Οταν απαντησει με τετοιο υφακι, θα μιλησουμε για σκισμενα καλτσον.
Εχει πολυ πλακα να κρινετε τον εκνευρισμο καποιου, για κατι στο οποιο δεν ησασταν παροντες και που ολοι θα βριζατε (τουλαχιστον). Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να ειρωνευεστε εδω μεσα και να πετατε μαργαριταρια του τυπου 'θα προσπαθουσα να τον πεισω για το λαθος του', ενω μιλαμε για τριαντα ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που με το ετσι θελω κλεινουν δρομους για να δειξουν τους ΚΟΥΒΑΔΕΣ τους, και σου πουλανε τσαμπουκα επειδη δεν θες να σε πανε τρενακι. Γιατι να μην πουλησω και εγω τσαμπουκα στα τσοκαρα? Τα ζωα τα αντιμετωπιζεις με τον τροπο τους, γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν.
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!edit
-
Wagner το κατάλαβα τι έγραψες.Για πλάκα έβαλα το θυμωμένο emoticon.
Έκανες και edit και μου χάλασες το post τώρα!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν μπαινει ευκολα το S3 σε Fabia.Για τους υπολοιπους αστειατορες του φορουμ, ε μια φορα καποιον θα πετυχω στον δρομο να κανει μαλακιες...Οταν απαντησει με τετοιο υφακι, θα μιλησουμε για σκισμενα καλτσον.
Εχει πολυ πλακα να κρινετε τον εκνευρισμο καποιου, για κατι στο οποιο δεν ησασταν παροντες και που ολοι θα βριζατε (τουλαχιστον). Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να ειρωνευεστε εδω μεσα και να πετατε μαργαριταρια του τυπου 'θα προσπαθουσα να τον πεισω για το λαθος του', ενω μιλαμε για τριαντα ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που με το ετσι θελω κλεινουν δρομους για να δειξουν τους ΚΟΥΒΑΔΕΣ τους, και σου πουλανε τσαμπουκα επειδη δεν θες να σε πανε τρενακι. Γιατι να μην πουλησω και εγω τσαμπουκα στα τσοκαρα? Τα ζωα τα αντιμετωπιζεις με τον τροπο τους, γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν.
Να δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινούμενο εμπόδιο ή κόπανο που παραβιάζει στοπ, φανάρια, διαβάσεις, ράμπες αναπήρων και μονοδρόμους να τρώει ένα χέρι ξύλο και τι στον κόσμο!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για τους υπολοιπους αστειατορες του φορουμ, ε μια φορα καποιον θα πετυχω στον δρομο να κανει μαλακιες...Οταν απαντησει με τετοιο υφακι, θα μιλησουμε για σκισμενα καλτσον.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα, μιλάω σοβαρά και αμφισβητώ την ικανότητα σου να κάνεις μια πολιτισμένη συζήτηση με λογικά επιχειρήματα σαν άνθρωπος. Αντί να του πεις:
*
'Ξέρεις, εσένα μπορεί να σου φάνηκε διασκεδαστικό και αθώο να πάνε τα Smartάκια σε παράταξη, κλείνοντας όλο το εύρος του δρόμου, σίγουρα όμως υπήρξαν και άνθρωποι που για τον Χ,Υ,Ζ λόγο -είτε γύριζαν σπίτι κουρασμένοι από τη δουλειά, είτε λχ. είχαν κάποια ιατρική ανάγκη- ενοχλήθηκαν. Ακόμα όμως και αν δεν ήταν κανείς του θανατά, το club **μπορεί *να πάει την κωλοβόλτα του χωρίς να εμποδίζει άλλους, οπότε γιατί το έκαναν έτσι;'Είδες; δεν είναι δύσκολο. Αφού δεν πρόκειται για κάποιο ζώο που πετυχαίνουμε όλοι καθημερινά στο δρόμο που δεν παίρνει από λόγια, αλλά είναι ένας άνθρωπος πίσω από ένα πληκτρολόγιο οφείλεις τουλάχιστον να του δώσεις το benefit of doubt και να ξεκινήσεις ένα διάλογο. Αν τώρα έβγαινε εκπρόσωπος του Smart Club και έλεγε 'ναι, έτσι κάνουμε γιατί γουστάρουμε να κλείνουμε τους δρόμους, γιατί είμαστε και γαμώ κλπ', ε τότε ας τον διαολόστελνες. Το ίδιο κι εγώ θα έκανα.
Τι έκανες όμως αντί γι αυτό; Με το καλημέρα τον τσουβάλιασες και άρχισες τον e-τσαμπουκά. Πολλά νεύρα κουβαλάς, σε φαντάζομαι σε 5 χρόνια το πολύ με έλκος...
Άτομα που γενικώς στη ζωή τους συμπεριφέρονται όπως βλέπω να γράφεις εσύ online ειλικρινά τους λυπάμαι. Και σπανιώς τους παίρνω στα σοβαρά γιατί στη πλειονότητα των περιπτώσεων είναι 'μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση', όλο φωνάζουν αλλά από ουσία μηδέν.
Αν θέλεις να σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις (γιατί μπορώ να κατέβω κι εκεί, όταν οι υπόλοιποι τρόποι πειθούς αποτύχουν), μη πολυκοκορεύεσαι, γιατί μπορεί να πετύχεις εκεί έξω στο δρόμο και άλλους που κουβαλάνε μαζί τους τη τελευταία γραμμή επιχειρημάτων...
Σκέψου το λίγο...
-
Ακου να σου πω μερικα πραγματακια:
α) ΑΝ ΘΕΛΩ να συζητησω, μπορω.
β) δεν ασχοληθηκα με τον ιδιο ουτε τον τσουβαλιασα προσωπικα ΕΚΕΙΝΟΝ, αλλα του ειπα 'να πεις στους φιλους σου...:
γ) ο λογος που δεν ηθελα να συζητησω ηταν και ο ιδιος που με εκανε να του πω να παει να τα πει κατ'ευθειαν στους φιλους του:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να τους πω 'παιδες δεν μας αδειαζετε την γωνια γιατι εχετε ξεφτυλισει ολη την κινηση' και σε αυτο η απαντηση ηταν τσαμπουκαδες (που δεν θα εκαναν αν δεν ηταν 30) και υφακι του στυλ 'εχουμε βγει εκδρομη και κανουμε οτι γουσταρουμε'. Μαζευτηκαν οι κουραδομαγκες να δειξουν το υπεραυτοκινητο που ακουσει στο ονομα Smart και 'σκυψ'τε ολοι να σας πηδηξουμε γιατι θελουμε να κανουμε παρελαση να'ουμε'...
Ακριβως αυτα που ειπες και εσυ, απλα εγω προλαβα και τα δεχτηκα στον δρομο χτες. Ετυχε και βρεθηκε στο φορουμ αυτος και οπως καταλαβαινεις σχολια του τυπου 'πλακα ειχε', δεν σηκωνουν ευγενεια.
Οσο για το τελευταιο, ε δεν τρεχει και τιποτα, θα δουμε ποιος απο τους δυο ειναι πιο γρηγορος ή/και πιο αναισθητος.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το κακο ειναι οτι εχει χασει την εξωτικοτητα του ως μεσο οδηγικης ευχαριστησης, και εχει γινει μεσο προεκτασης πεους ή στηθους
Βλεπω ενα σωρο παιδια, να μην επιλεγουν αυτοκινητο με την ιδια βαση που επιλεγαμε παλιοτερα, αλλα με βαση τον ''πουλ μουρ factor''
Εχω φιλο που αγορασε s2000 και του λεω ''το στριβεις καθολου?''
Απαντηση:''Μπαααα, δεν ειμαι του αθληματος''
Τωρα το πουλαει γιατι λεει δεν ειναι πρακτικο
Αν ειναι να πουλησω και εγω το Ζ μου γιατι δεν ειναι πρακτικο, να παρω παπακιΛυπηθηκα το hondακι
Πόσο το πουλάει??
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν θέλεις να σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις (γιατί μπορώ να κατέβω κι εκεί, όταν οι υπόλοιποι τρόποι πειθούς αποτύχουν), μη πολυκοκορεύεσαι, γιατί μπορεί να πετύχεις εκεί έξω στο δρόμο και άλλους που κουβαλάνε μαζί τους τη τελευταία γραμμή επιχειρημάτων...Σκέψου το λίγο...
Θα παιξουμε το ποιος τον εχει μεγαλυτερο;;;;;;;;
-
Ποσο ζωα ειναι αυτοι που πετανε τις αποδειξεις αμεσως μετα τα διοδια της Αττικης Οδου στο δρομο???
Στο σπιτι τους να υποθεσω οτι πετανε το χαρτι υγειας στο σαλονι??:hmmm:
Καλα για αυτους που πανε απο τη ΛΕΑ ,τι να πω?
Πετυχα ενα παλιο cherokee με ιταλικες πινακιδες ,ο οποιος πηγε να πεσει πανω μου ,ερχομενος απο τη ΛΕΑ... Το ζωο... -
Όταν τραβάς πιστόλι να είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις, αλλιώς το βάζεις στον ΠΟΛΟ σου.....
'clopyright EKLOGES PASOK'
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Το κακο ειναι οτι εχει χασει την εξωτικοτητα του ως μεσο οδηγικης ευχαριστησης, και εχει γινει μεσο προεκτασης πεους ή στηθους
Βλεπω ενα σωρο παιδια, να μην επιλεγουν αυτοκινητο με την ιδια βαση που επιλεγαμε παλιοτερα, αλλα με βαση τον ''πουλ μουρ factor''
Εχω φιλο που αγορασε s2000 και του λεω ''το στριβεις καθολου?''
Απαντηση:''Μπαααα, δεν ειμαι του αθληματος''
Τωρα το πουλαει γιατι λεει δεν ειναι πρακτικο
Αν ειναι να πουλησω και εγω το Ζ μου γιατι δεν ειναι πρακτικο, να παρω παπακιΛυπηθηκα το hondακι
Πόσο το πουλάει??
Σκεψου οτι ηταν σε χερια κουλου...
Αρα θα χει φαει πεζοδρομιο, θα χει φαει σκισηματα στα φαναρια και συντηριση θα ταν αγνωστη λεξη....
ΙΜΗΟ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]