-
Ευχαριστω παιδια
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ξέρει κανείς αν μπορεί να βρει τη διεύθυνσή μου από τις πινακίδες. Δεν θα ήθελα να συναντήσω έναν τέτοιο «πολιτισμένο» άνθρωπο.
Συγνώμη για το μέγεθος.Μπορεί, χωρις κανενα κονε και καμια προσπάθεια, με ενα τηλεφωνημα σε 5 λεπτα...
Στον ασφαλιστη του;;;;
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ξέρει κανείς αν μπορεί να βρει τη διεύθυνσή μου από τις πινακίδες. Δεν θα ήθελα να συναντήσω έναν τέτοιο «πολιτισμένο» άνθρωπο.
Συγνώμη για το μέγεθος.Μπορεί, χωρις κανενα κονε και καμια προσπάθεια, με ενα τηλεφωνημα σε 5 λεπτα...
Μα καλα, και εσεις πατε και δινετε την πραγματικη σας διευθυνση οταν βγαζετε την αδεια του αυτοκινητου? Τς τς τς...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα καλα, και εσεις πατε και δινετε την πραγματικη σας διευθυνση οταν βγαζετε την αδεια του αυτοκινητου? Τς τς τς... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα καλα, και εσεις πατε και δινετε την πραγματικη σας διευθυνση οταν βγαζετε την αδεια του αυτοκινητου? Τς τς τς...
Ame.... Του γραφειου.... Της Πειραιως
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι ρε συ? Εγω δηλωνω υπευθυνα οτι μενω στο Παγκρατι. Ουτε εκει ουτε στο πατρικο μου εχω το σπιτι ή καποιον λογαριασμο στο ονομα μου. Διευθυνση αλληλογραφιας στα ΠΑΝΤΑ εχω την οικογενειακη επιχειρηση. Ελα εσυ μετα να μου πεις 'οχι δεν μενεις στο Παγκρατι αλλα στα Καμινια'. .
Και να μου το πεις, εγω θα σου φερω γυρω στα 8 ατομα που θα πουν το ιδιο με εμενα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στον ασφαλιστη του;;;;
Correct (βεβαια αν ο αλλος εχει αληθινη διευθυνση οπως ειπατε)
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Στον ασφαλιστη του;;;;
Correct (βεβαια αν ο αλλος εχει αληθινη διευθυνση οπως ειπατε)
Στον ασφαλιστη του αυτος... Στην ασφαλεια εμεις.....
-
Τι εγινε, σταματησες να πυροβολας κοσμο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι εγινε, σταματησες να πυροβολας κοσμο?Ε ναι...
Με τις πυρκαγιες του Αυγουστου, δεν εχω που να κρυψω τα πτωματα.... Ασε που ετσι οπως ανεβηκε η τιμη της βενζινης, συμφαιρει να παει μεσω δικαστηριου -
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?
-
Φσσσσσσσσσσσσσσσσ................
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?100?????????
-
Τι να κανεις??? Να παρεις το LAPD για κλήση. Θα ερθουν πετώντας και το κουστουμάκι ειναι 60 γιουργια...
Διαλιέχτεεεεε -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Τι να κανεις??? Να παρεις το LAPD για κλήση. Θα ερθουν πετώντας και το κουστουμάκι ειναι 60 γιουργια...
ΔιαλιέχτεεεεεΥπαρχει βεβαια και η βοηθεια της γλαστρας.....
-
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?χαχαχαχαχαχα
εδω εχει περισσοτερη πλακα.....ο δημος ειχε την φαεινη ιδεα να ισιωσει το δρομο με το πεζοδρομιο. Ετσι χωρις να παρκαρεις παρανομα μπορεις να κλεισεις παρα πολυ κοσμο μεσα η εξω απ το σπιτι του.
Πλεον δεν υπαρχει παρανομια, αλλα μονογ αιδουρια η απερισκεψια (ξερεις ποσοι παρκαρουν και δεν τους περναει απο το μυαλο οτι κλεινουν την εισοδο) -
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?Γράψε ένα χαρτί και βάλτο στο παρμπρίζ του (Μ@Λ@ΚΑ).
-
Έχω μια κλήση! Θέλεις να τον κοψοχολιάσεις;
-
Ζώον αυτή τη στιγμή έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας κλείνοντας **όλο **το πεζοδρόμιο. Τι να κάνω?Καθημερινό ζώο και για μένα η ίδια περίσταση. Σήμερα μάλωνα με τον πατέρα μου αν του κολλήσω ή όχι αυτοκόλλητο 'Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω' κλπ..
Τελικά τη γλίτωσε και δεν του κόλλησα. Και η αστυνομία στεγάζεται στο δίπλα ακριβώς τετράγωνο...
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
εδω εχει περισσοτερη πλακα.....ο δημος ειχε την φαεινη ιδεα να ισιωσει το δρομο με το πεζοδρομιο. Ετσι χωρις να παρκαρεις παρανομα μπορεις να κλεισεις παρα πολυ κοσμο μεσα η εξω απ το σπιτι του.
Πλεον δεν υπαρχει παρανομια, αλλα μονογ αιδουρια η απερισκεψια (ξερεις ποσοι παρκαρουν και δεν τους περναει απο το μυαλο οτι κλεινουν την εισοδο)Νομιζω ο ΚΟΚ προβλεπει σε αυτη την περιπτωση οτι πρεπει να αφησεις καποιο κενο και να μην κολλησεις στον τοιχο, οποτε σ' αυτη την περιπτωση υπαρχει παρανομια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]