-
Εγω απορω με αυτους που ηταν αυτοπτες μαρτυρες πως και δεν τον τουλουμιασε κανενας την ωρα που εκανε κινηση να φυγει ... Βεβαια αφου πηραν την πινακιδα δεν υπηρχε περιπτωση να την γλυτωσει αλλα πως δεν γυρισαν τα μυαλα καποιου εκεινη την στιγμη με την όλη φάση
-
Αυτός τώρα λέγεται επαγγελματίας οδηγός?
Πρόκληση ατυχήματος με εγκατάλειψη. Εφόσον τον σταμάτησαν παρακάτω πήγε σούμπιτος αυτόφωρο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτός τώρα λέγεται επαγγελματίας οδηγός?Πρόκληση ατυχήματος με εγκατάλειψη. Εφόσον τον σταμάτησαν παρακάτω πήγε σούμπιτος αυτόφωρο.
Ε ρε...
Ενας Βαγκνερ του χρειαζοταν....
Να δειτε οτι πηγαινε με τσιμεντο και βιαζοταν να μη πηξει....Οι μαρτυρες κατεθεσαν οτι ξεκινησε με κοκκινο????
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτός τώρα λέγεται επαγγελματίας οδηγός?Πρόκληση ατυχήματος με εγκατάλειψη. Εφόσον τον σταμάτησαν παρακάτω πήγε σούμπιτος αυτόφωρο.
Γιατι, ολοι οι ταξιτζηδες, νταλικιερηδες, λεωφορειατζηδες και λοιποι, 'επαγγελματιες' δεν ειναι?
-
Από ότι είπε ο ένας τροχονόμος από τους πολλούς ΝΑΙ.
-
Πάντως, γενικά είναι ρίσκο να περνάς με μηχανή με πορτοκαλί... Δυστυχώς κυκλοφορούν λαμάκες ολκής εκεί έξω...
Ακόμη και να μην υπήρχε μπετονιέρα, θα μπορούσε στην εν λόγω περιοχή να υπάρχει καγκουράκος που να ξεκινάει λίγο πριν ανοίξει το πράσινο για να κερδίσει την 'κόντρα' πχ..
Ελπίζω το καλύτερο γι' αυτούς που χτύπησαν...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως, γενικά είναι ρίσκο να περνάς με μηχανή με πορτοκαλί... Δυστυχώς κυκλοφορούν λαμάκες ολκής εκεί έξω...Μερικές φορές δυστυχώς, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ !!. Ουκ ολίγες φορές μου 'χει τύχει να με πιάνει πορτοκαλί στα 20 μέτρα και πίσω μου ν' ακολουθούν στα 5 μέτρα διάφορα καγκούρια με 'πολλά' (για επικείμενο πορτοκαλί), μ' επιθετικές και 'αφρενάριστες' διαθέσεις ... Άντε να κάνεις πως φρενάρεις με κανά Καγιέν από πίσω σου ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πάντως, γενικά είναι ρίσκο να περνάς με μηχανή με πορτοκαλί... Δυστυχώς κυκλοφορούν λαμάκες ολκής εκεί έξω...
Μερικές φορές δυστυχώς, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ !!. Ουκ ολίγες φορές μου 'χει τύχει να με πιάνει πορτοκαλί στα 20 μέτρα και πίσω μου ν' ακολουθούν στα 5 μέτρα διάφορα καγκούρια με 'πολλά' (για επικείμενο πορτοκαλί), μ' επιθετικές και 'αφρενάριστες' διαθέσεις ... Άντε να κάνεις πως φρενάρεις με κανά Καγιέν από πίσω σου ...
Ακριβώς έτσι είναι... Έχω αναγκαστεί και εγώ αρκετές φορές να το κάνω, πάντα μετά φόβου Θεού...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μερικές φορές δυστυχώς, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ !!. Ουκ ολίγες φορές μου 'χει τύχει να με πιάνει πορτοκαλί στα 20 μέτρα και πίσω μου ν' ακολουθούν στα 5 μέτρα διάφορα καγκούρια με 'πολλά' (για επικείμενο πορτοκαλί), μ' επιθετικές και 'αφρενάριστες' διαθέσεις ... Άντε να κάνεις πως φρενάρεις με κανά Καγιέν από πίσω σου ...
Ακριβώς έτσι είναι... Έχω αναγκαστεί και εγώ αρκετές φορές να το κάνω, πάντα μετά φόβου Θεού...
Α... Εμενα στα @@ μου....
Φρεναρω κ ας κανουν οτι θελουν!
Ειναι πισω
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κρατανε αποστασεις
Ειναι φαναρι μπροστα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι πισω
Ειναι φαναρι μπροσταΝαι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αυτό αν οδηγείς μηχανή...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτός τώρα λέγεται επαγγελματίας οδηγός?
Πρόκληση ατυχήματος με εγκατάλειψη. Εφόσον τον σταμάτησαν παρακάτω πήγε σούμπιτος αυτόφωρο.
Γιατι, ολοι οι ταξιτζηδες, νταλικιερηδες, λεωφορειατζηδες και λοιποι, 'επαγγελματιες' δεν ειναι?
Κώστα δεν λέμε απλά ότι έκανε μια πατάτα στο δρόμο. Ο τύπος συμπεριφέρθηκε σαν στυγνός εγκληματίας. Να έχει ξαπλώσει κάτω 2 άτομα και να μην νοιάζεται τι έχει συμβεί και να σηκώνεται να φύγει στο καπάκι, δείχνει ότι ο κάλος που κουβαλάει στον εγκέφαλο ζυγίζει περισσότερους τόνους από ότι η μπετονιέρα του γεμάτη.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ειναι πισω
Ειναι φαναρι μπροσταΝαι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αυτό αν οδηγείς μηχανή...
Α.... Μαλιστα...
Δεν οδιγω μηχανη.... Και ειχα την εντυπωση οπτι λεμε για αυτοκινητα -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καταρχήν να τονίσουμε, για ακόμη μία φορά, ότι απαγορεύεται να περνάμε με κίτρινο και ότι είναι ρίσκο ότι και αν οδηγείς....
-
Ο φορτηγατζής είναι για πολλές μπάτσες αλλά αφού συνελήφθαι θα τον περιποιηθούν για τα καλά.
Παρόλο που δεν αναφέρεται σε ποιό δρόμο ήταν η μηχανή και σε ποιόν η νταλίκα, μιλάμε για μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διασταύρωση με δρόμους που έχουν τριπλές λωρίδες (η παραλιακή) και άπλετη ορατότητα & διπλές λωρίδες η Βουλιαγμένης)...
Το γεγονώς να ξεκίνησε με κόκκινο η μπετονέρια και να πρόλαβε να διανύσει πολλλά (μα πάρα πολλά) μέτρα, τόσα ώστε να καρφωθεί από πίσω της η μηχανή σημαίνει ότι είτε δεν σταμάτησε καθόλου στο κόκκινο η μπετονιέρα είτε ότι η μηχανή έσφαξε ξερά το δικό της κόκκινο και δεν ήταν απλά κίτρινο...
Κρίμα για τα παιδιά αλλά και ο οδηγός της μηχανής φέρει μεγάλη ευθύνη.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καταρχήν να τονίσουμε, για ακόμη μία φορά, ότι απαγορεύεται να περνάμε με κίτρινο και ότι είναι ρίσκο ότι και αν οδηγείς....
Ναι αλλά αν δεν έχεις τη δυνατότητα να φρενάρεις με ασφάλεια (και να μην σε καβαλήσει αυτός που ακολουθεί) δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Γιατί και να το κοκκαλώσεις εσύ και να ακινητοποιήσεις έγκαιρα το όχημά σου, αυτός που σε ακολουθεί το πιθανότερο είναι να πιστεύει ότι θα περάσεις , οπότε καθυστερεί να συνειδητοποιήσει ότι τελικά φρενάρεις, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη αντίδραση του, και ΜΠΑΑΑΜ... έχετε κάνει την επαφή σας...
-
Ναι αλλά αν δεν έχεις τη δυνατότητα να φρενάρεις με ασφάλεια (και να μην σε καβαλήσει αυτός που ακολουθεί) δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Γιατί και να το κοκκαλώσεις εσύ και να ακινητοποιήσεις έγκαιρα το όχημά σου, αυτός που σε ακολουθεί το πιθανότερο είναι να πιστεύει ότι θα περάσεις , οπότε καθυστερεί να συνειδητοποιήσει ότι τελικά φρενάρεις, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη αντίδραση του, και ΜΠΑΑΑΜ... έχετε κάνει την επαφή σας...
Δεν αντιλέγω με την άποψη σου ΑΛΛΑ προσωπικά προτιμώ να πέσει κάποιος κουλός/τυφλός/στραβός/ηλίθιος πίσω μου και να τον σκίσω εγώ κατάλληλα παρά να περάσω την διασταύρωση για να τον γλυτώσω και να έχω πλαγιομετωπική «επαφή» με πολύ ποιό άσχημα αποτελέσματα για μένα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν αντιλέγω με την άποψη σου ΑΛΛΑ προσωπικά προτιμώ να πέσει κάποιος κουλός/τυφλός/στραβός/ηλίθιος πίσω μου και να τον σκίσω εγώ κατάλληλα παρά να περάσω την διασταύρωση για να τον γλυτώσω και να έχω πλαγιομετωπική «επαφή» με πολύ ποιό άσχημα αποτελέσματα για μένα...
Aυτο...
Με πιανει καμια φορα το σπαστικο μου και σταματαω πριν κοκκινησει....
Κ αρχηζουν οι κορνες πισω.... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
[Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις καθρέφτες. Αν οι συνθήκες στο επιτρέπουν να ακινητοποιηθείς με ασφάλεια για σένα και τους γύρω σου, εννοείται πως σταματάς. Αν όχι, σκανάρεις τη διασταύρωση και επιταχύνεις να περάσεις, εφόσον δεν δεις κάτι ύποπτο, και ΕΦΟΣΟΝ δεν έχει γίνει κόκκινο.
-
Κατεβαίνοντας μονόδρομο για να βγω στην Κηφισίας σήμερα κατά τις 5μμ αντικρύζω ζώο με Toyota Aygo (δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο, ίσα ίσα που το βρίσκω συμπαθητικότατο) να κινείται ανάποδα, έχοντας στίψει από την Κηφισίας στο μονόδρομο, και να κατευθύνεται προς τα επάνω μου με τα φώτα αναμμένα. Κόβω, του παίζω τα δικά μου φώτα, τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτος να κατευθύνεται προς τα επάνω μου. Κόρνα, χαμπάρι ο μάγκας και στο καπάκι τιμονιά δεξιά όσο με έπαιρνε (ίσα-ίσα χώρεσα ανάμεσα σ'αυτόν και τα παρκαρισμένα) να τον αποφύγω.
ΈΛΕΟΣ, ρε φίλε!! Πας που πας ανάποδα, έχεις και το θράσος να παίζεις chicken (και μάλιστα με το... αυγό)??!!
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Στο τέλος της λεωφόρου βουλιαγμένης που συναντά την παραλιακή, μηχανή με οδηγό με κράνος και συνοδηγό χωρίς, περνά με πορτοκαλί και πέφτει στο πίσω μέρος μπετονιέρας που ξεκίνησε νωρίτερα με κόκκινο φυσικά!
Ξάπλα και οι δύο της μηχανής σε άθλια κατάσταση, ο οδηγός της μπετονιέρας σταμάτησε καμιά 200 μέτρα πιο κάτω και γύρισε πεζός να καμαρώσει τα έργα του…
Και αντί να καθίσει εκεί και να καλέσει επί τόπου το 100, έφυγε λέγοντας πως δεν άκουσε τίποτα!!! (Η αστυνομία πιστοποίησε ότι τον συνέλαβαν στον Άλιμο τελικά).
Ο συνοδηγός χτύπησε πολύ σοβαρά (το ασθενοφόρο τον παρέλαβε ζωντανό είπαν αυτόπτες μάρτυρες), ο δε οδηγός δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που είδα παιδιά (το δεύτερο ασθενοφόρο τον παρέλαβε μπροστά στα μάτια μου).
Τι είδος δίποδο μπορεί να ήταν αυτό ρε παιδιά που μέρα με κίνηση και ένα σωρό μάρτυρες τριγύρω σηκώνεται και φεύγει λες και χτύπησε κανένα σκύλο???Με πόση επιτάχυνση μπορεί να ξεκίνησε μια φορτωμένη μπετονιέρα ώστε να προλάβει να διανύσει τόση απόσταση και η μοτοσυκλέτα να κτυπήσει στο πίσω μέρος της; Η δε σταμάτησε καθόλου στο κόκκινο η μπετονιέρα ή η μοτοσυκλέτα πέρασε με αρκετά χιλιόμετρα και 'βαθύ πορτοκαλί'.
Προσοχή δε λέω ότι έχει δίκιο ο οδηγός της μπετονιέρας, από τη στιγμή που έφυγε ακόμη και αν δεν έφταιγε χάνει όποιο δίκιο έχει, αλλά κάτι δε κολλάει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]