-
Ρε σεις! ωραία τα καταφέρατε... άνοιξα μία από τις φωτό... την είδε η γυναίκα μου... και νά τα αποτελέσματα
(ξέχασα να σας πώ... έχει μαύρη ζώνη και 2 dan στο Tae Kwon Do ) -
(Άξιζε το ξύλο πάντως...)
-
εμμμ...ναι... το σωστό να λέγεται!
-
δεν εχω παει σε πολλα σαλονια ή εκθεσεις αυτοκινητου (οχι πανω απο 6 αν θυμαμαι καλα εξωτερικο)αλλα παντα τα ιταλικα μοντελα ειχαν τις καλυτερες πιο ομορφες και καλλιγραμες μοντελες....
ειδικα η Αλφα....μια εποχη ειχε μονο μελαχρινες min 1,75 ....
η κοπελα αυτη ειναι ομορφη γιατι εχει το μαλλι ετσι αν το σηκωσει λιγο θα δειτε οτι απο προσωπο απλα ειναι μετρια...
καρα οφφ τοπικ...
θα μου αρεσε ενα Μαζερατι μεχρι 4,6 μετρα...μαζεμενο και ομορφο οπως η 3200GT...
-
η κοπελα αυτη ειναι ομορφη γιατι εχει το μαλλι ετσι αν το σηκωσει λιγο θα δειτε οτι απο προσωπο απλα ειναι μετρια...
Η κοπέλα όπως και να βάλει το μαλλί είναι εκτός από όμορφη και sexy. Πώς λέμε sport και GT μαζί... Θα πας τις βόλτες σου άνετος και κυριλέ αλλά το σκίσιμο σκίσιμο...
-
ΟΤΙ εχει η Maserati στο περιπτερο της ειναι super!
Απο τισ διμετρες κοπελες μεχρι τις... ''διμετρες'' Quattroporte.
-
Κανονικά το βιντεάκι ανήκει στο Καλλονές,τραγουδίστριες κλπ αλλά ελλείψει του τελευταίου το βάζω εδώ...
http://www.italiaspeed.com/2009/motor_s ... _film.html
ΥΓ: Ερώτηση: Έχετε δει ξανά τόσο κ@υλωμένη μοντέλα σε έκθεση αυτοκινήτου;
**Σχόλιο:**Εσύ θα με στείλεις στο τρελάδικο...
Σχόλιο #2: Προσέξτε ότι η κάμερα την έχει χεσμένη τη Maserati... -
-
λες και ειναι απο πλαστελινη
-
Στο φόρουμ αυτό διάβασα πολλούς από εσάς να μιλάτε με αγάπη για τα αυτοκίνητα της maserati όχι μόνο γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί ξέρετε ακριβώς τι είναι και τι μπορούν να κάνουν αυτά.
Εγώ δυστυχώς, όπως και η πλειονότητα των πολιτών αυτής χώρας δεν μπορούν να καυχηθούν για κάτι αντίστοιχο. Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως τα αυτοκίνητα της maserati είναι ιδιαίτερα αυτοκίνητα και δεν είναι απλά για αυτούς που έχουν τα λεφτά αλλά για αυτούς που έχουν και μεράκι.
Όλα αυτά σας τα είπα γιατί έχει πέσει στα χέρια μου ένα από αυτά (quattroporte του 1997) και πραγματικά δεν ξέρω τι να το κάνω. Είναι αμαρτία να το κρατήσω γιατί δεν ξέρω και δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Από την άλλη δεν ξέρω και πώς να το πουλήσω γιατί όπως είπα και πριν είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο και απευθύνεται σε ιδιαίτερους ανθρώπους.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου προτείνει κάποια λύση? Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διαχειριστούν τέτοια αυτοκίνητα?
Παρεμπιπτόντως το αυτοκίνητο είναι σε άψογη κατάσταση και έχει μόνο 70.000 χμ κάτι που κάνει την απόφαση μου δυσκολότερη.
-
Γιατί είναι αμαρτία να το κρατήσεις? Πρέπει οπωσδήποτε να το πουλήσεις?
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να αντέξω ούτε την συντήρηση του αλλά ούτε και την λειτουργία του, 2000cc είναι μεν αλλά μία φορά πήγα στον βόλο και έκαψε 100€ βενζίνη.....
Το σημαντικότερο όμως είναι πως όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ, αυτό το αυτοκίνητο 'δεν μου λέει κάτι'
-
Maserati GranCabrio official photos
Για Riviera και cot d'azur.... animals
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... ml?item=18
-
-
Τι να λέμε τώρα παιδιά...
Οι Ιταλοί πάλι στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τους... -
Απο οτι βλεπω οι φωτο ειναι απο την γειτωνια μου!!!! Καταρ Ντοχα, Pearl Island !!!! Εχει ανοιξει εκει προσφατα εκθεση η ferrari+ Maserati ιδιος αντιπροσωπος... θα παω το βραδυ να μαθω λεπτομερειες!!! τιμη και χρονο παραδωσης!!!
εαν το εχουν ακομα εκει θα βγαλω και φωτο....
Οχι παραγγελια δεν θα βαλλω.... αν δεν δωσω πρωτα το 2.24.v!!!
-
Ταιριάζει πολύ ωραία το καμπριο στην Gran Turismo. Πολύ όμορφη
Αυτό που με φοβίζει πάντως είναι το βάρος
δεν θα είναι πλεον 2 τόνοι;
-
Δεν μου αρέσει... Οι 4 θέσεις είναι για Jaguar, όχι για Maserati.
Γ@μημένο marketing και αμερικανικό καταναλωτικό κοινό... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν μου αρέσει... Οι 4 θέσεις είναι για Jaguar, όχι για Maserati.
Γ@μημένο marketing και αμερικανικό καταναλωτικό κοινό...Και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα δεν άρεσε αλλά ως ιταλόφιλος δεν μίλησα για να μην προκαλέσω την μήνη των ομοϊδεατών μου. Σαν Bentley ή Rolls Royce είναι ρε γαμώτο...
-
Κακίες
---> MASERATI FORUM