-
ναι όντως άλλο ήταν αυτό αλλα μοιάζουν αρκετά http://www.youtube.com/watch?v=bkO8y3AxRps
πάντως στο wikipedia που την είδα η ghibli I μου άρεσε πολύ περισσότερο
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
''Boomerang'' taillights!
Αααααχ....απιστευτα!
δηλwνw ερwτευμενος με την 3200...
και με την GranTurismo εννοειται....Ενω την Gran Cabrio???? την εχεις για φτυσιμο???
Λατρης...Ολες οι μαζε με τρελαινουν...απλως οι παραπανω ενα κλικ περισσοτερο...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτή:
Μολις ειδα μια ασημι στη Δραμα...
-
Karif από μένα ας την ποστάρει κάποιος , την έχει φίλος του πατέρα μου αλλά για ευνόητους δν μου την δίνει βόλτα.
-
Πως πειθεις εναν 65χρονο που δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα η ταχυτητα (παραμονο για ταξιδια),αλλα η ασφαλεια και η ανεση, να αγορασει την gran turismo αντι για την panamera 4S? Ιδου η απορια! Ολες οι γνωμες και αποψεις δεκτες!
-
- Tον πας μια βόλτα στα ξενυχτάδικα για να δει τι κόσμος κυκλοφορεί -συνήθως- με Porsche
- Τον βάζεις να δει τα πρώτα λεπτά από το παρακάτω βίντεο
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτή:
Μολις ειδα μια ασημι στη Δραμα...
και μενα αυτη μου αρεσει σαν φαν των κουτιων
εγω εβλεπα παλια μια κοκκινη, αλλα εξαφανιστηκε -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πως πειθεις εναν 65χρονο που δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα η ταχυτητα (παραμονο για ταξιδια),αλλα η ασφαλεια και η ανεση, να αγορασει την gran turismo αντι για την panamera 4S? Ιδου η απορια! Ολες οι γνωμες και αποψεις δεκτες!
Αμα κάνει test drive και στα δύο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την Maserati......
'H μπορεις να του δειξεις την μιτο που θα του δινουν οταν πηγαινει για σερβις την μαζερατι του.
-
Δηλαδη συγκρινει τη φαλαινα με το κομψοτεχνημα?? αφησε τον να παρει τη παναμερα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αμα κάνει test drive και στα δύο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την Maserati......
Και αν εχει καταρρακτη επισης...
Μεταξυ μας τωρα οκ η ομορφια ειναι σαφως υποκειμενικη ! Και εγω αν ειχα το απαιτουμενο κεφαλαιο και ειχα ηδη πχ μια Ferrari στην ιδιοκτησια μου θα το τολμουσα για το ασχημοπαπο...Αλλα πιστευω οτι αργα ή γρηγορα ο κοσμος θα το αποδεχτει και θα κανει απιστευτες πωλησεις (που ηδη κανει απ'οτι ξερω) οπως και το αλλο ασχημοπαπο η Cayene
-
http://www.youtube.com/watch?v=p0eWhcXb ... re=related
Γιώργο δεν ξέρω τι ακριβώς σε ξενερώνει με την Granturismo αλλά για μένα είναι κόσμημα σε 4 τροχούς. Αν υπήρχε σύγκριση με 911 θα έλεγα ΟΚ υστερεί σε δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά για την περίπτωση που περιγράγει ο φίλος δεν τίθεται σύγκριση με Panamera.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν υπήρχε σύγκριση με 911 θα έλεγα ΟΚ υστερεί σε δυναμικά χαρακτηριστικάAυτό δεν ισχύει. Οι περιπτώσεις GT3 RS κλπ είναι ειδικές.
Η αρχιτεκτονική της Maserati είναι πολύ ανώτερη όπως και η κατανομή του βάρους της. Άρα υπερτερεί σε δυναμικά χαρακτηριστικά....
Το τραγικό για την 911 πέρα από τον κρεμασμένο κινητήρα που και οι ίδιοι ο Πορσάκηδες το παραδέχονται, είναι ότι ένα αυτοκίνητο που θέλει να λέγεται sportscar φέρει εμπρός μια McPherson....
Ναι το ξέρω θα μου πείτε την έκαναν και στρίβει κλπ κλπ κλπ....ΟΚ, όμως στα δυναμικά χαρακτηριστικά είναι κατώτερη από την Mase GT -
Παιδια ουτε εμενα μου αρεσει η Gran Turismo!Απο κοντα ειναι . Οταν ειχε πρωτοβγει ομως μου αρεσε στις φωτο
-
Ο χρήστης Stefanos13 έγραψε:
Πως πειθεις εναν 65χρονο που δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα η ταχυτητα (παραμονο για ταξιδια),αλλα η ασφαλεια και η ανεση, να αγορασει την gran turismo αντι για την panamera 4S? Ιδου η απορια! Ολες οι γνωμες και αποψεις δεκτες!Δεν τον πει8εις, παιρνει οτι του αρεσει.
Εκτος αν ο 65χρονος ειναι ο πατερας σου και εσυ εισαι αυτος που θελει την Gran Turismo oποτε επιστρατευεις καθε πλαγια κ μη μεθοδο που μονο εσυ ξερεις οτι πιανει. Επισης υποπτευομαι οτι και Maserati να κοιταξει, θα παει προς Quattroporte.Δυσκολα τα πραγματα. Προσπαθησε να δωσεις βαρος στο στυλ και οτι πλεον οι 4 πορτες ειναι περιττες.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δεν τον πει8εις, παιρνει οτι του αρεσει.
Εκτος αν ο 65χρονος ειναι ο πατερας σου και εσυ εισαι αυτος που θελει την Gran Turismo oποτε επιστρατευεις καθε πλαγια κ μη μεθοδο που μονο εσυ ξερεις οτι πιανει. Επισης υποπτευομαι οτι και Maserati να κοιταξει, θα παει προς Quattroporte.Δυσκολα τα πραγματα. Προσπαθησε να δωσεις βαρος στο στυλ και οτι πλεον οι 4 πορτες ειναι περιττες.
Μεσα εχεις πεσει, εχω βαλει λυτους και δεμενους να λενε για gran turismo, αλλα αμετανοητος ο πατερας. Ασε που προσφατα ενας συμμαθητης μου στουκαρε με ενα R8 και δεν θελει ουτε να τα βλεπει τα spor coupe. Η quattroporte ουτε εμενα μου αρεσει ασε που ειναι ξεπερασμενη πια, καμια συγκρηση με την panamera.Exω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στη μανα μου, αλλα και αυτη ως αστυνομικος στην τροχαια μονο να μου δωσει γρηγορο αυτοκινητο δεν θελει. Απελπισια!Με πατερα γιατρο που βλεπειτα αποτελεσματα ατυχηματων και μανα στην τροχαια ποτε κανενας δεν πηρε γρηγορο αυτοκινητο! Σκετη αποτυχια...
-
Ασε που εχει βρει δικαιολογια οτι ποναει η μεση του και αυτα ειναι αβολα αυτοκινητα.Αν τον πας στην αντιπροσωπεια να κατσει λες να αλλαξει γνωμη 'η θα ειναι η καταστροφη μου?
-
Ο χρήστης Stefanos13 έγραψε:
Ασε που εχει βρει δικαιολογια οτι ποναει η μεση του και αυτα ειναι αβολα αυτοκινητα.Αν τον πας στην αντιπροσωπεια να κατσει λες να αλλαξει γνωμη 'η θα ειναι η καταστροφη μου?Να τον πας....
Skyhook ανάρτηση....Άσε που στο δρόμο παίζει να είναι πιο άνετη από την Panamera όντας και μαλακή και με πιο touring χαρακτήρα -
http://www.youtube.com/watch?v=DODsQ0zq ... iv-r-11-HM
Πρώτη φορά που μου αρέσει και σε κόκκινο.
-
---> MASERATI FORUM