-
έχω την εντύπωση... ότι υπάρχουν πολύ πιο καγκούρικα αυτοκίνητα από την αλλαγή ζάντας ....
Η καγιέν...βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν εικαστική παρέμβαση...κακόγουστου ιδιοκτήτη No offence
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Η καγιέν...βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν εικαστική παρέμβαση...κακόγουστου ιδιοκτήτη No offenceΠερί ορέξεως.
RUF spoiler
Zero-R
speedART
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η μόνη δική μου εμφανισιακή παρέμβαση είναι η εξής: κλικΚαι όποιος με πει κάγκουρα, να μην αξιωθεί να πάει
Όμορφο και διακριτικό.
(εσύ το έφτιαξες το αυτοκολητάκι?)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η μόνη δική μου εμφανισιακή παρέμβαση είναι η εξής: κλικ
Και όποιος με πει κάγκουρα, να μην αξιωθεί να πάει
Κάγκουρα
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Η μόνη δική μου εμφανισιακή παρέμβαση είναι η εξής: κλικ
Και όποιος με πει κάγκουρα, να μην αξιωθεί να πάει
Κάγκουρα
It takes one, to know one!!!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
(εσύ το έφτιαξες το αυτοκολητάκι?)Όχι, τα πουλάνε εκεί
-
E, ως γνωστόν είναι πρωτοπόροι οι Γερμανοί στις καγκουριές.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Υπάρχουν άνθρωποι που γεμίζουν το αυτοκίνητο με σιδερώστρες, φτυάρια,** λίστες για τα ψώνια στις πόρτες**, λαμπάκια, σκατάκια... αλλά αυτό παίρνει περίοπτη θέση επειδή με μία - απλή - κίνηση, ισοπεδώνει τα ιερά και όσια.Θεϊκη ατακα
-
SV2 διαβασα 2 φορες την αλλαγη για να την βρω στην photo
Nταξ οχι και καγκουρας μην τρελαθουμε.
Photo απο το δικο μου τα τελευταια 2 χρονια δνε εχω, πρεπει να βγαλω ομως!
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
rallye από την μαμά τουαισθητικές καγκούρικες ?????? επεμβάσεις ver1 !!!
σημερινή καγκουρόκατάσταση
Στην πρωτη εισαι Ναυπλιο?
Απο 15ρες πως και γυρισες σε 14ρες? Εβγαλες και τα αυτοκολητα πολυ Gti θυμιζει.
Καγκουρια δεν ειναι αλλα το βαψιμο του τριμ του προφυλακτηρα ηταν χαρακτηριστικο του 8ν....και απο τοτε ΔΕΝ μου αρεσε, περι ορεξεως ομως.... -
οι 15ρες μου φάνηκαν βαριές .... βελτίωσα το κράτημα με 14ρες και σεμι σλικς ...και gti ζάντες για να αερίζονται τα φρένα ....
ναι η 1η είναι Ναύπλιο
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
RUF spoiler
Αυτό μάλιστα! Είναι ωραιότατο για καγιέν...
Δεν έχει σήμα!!!
-
αλήθεια ΤΙ είναι κάγκουράς? ας δώσει κάποιος έναν ορισμό..
αλήθεια αυτός πάντως που έχει στην κατοχή του
-ένα αυτοκίνητο βάρος γύρω στους 2 τόνους (=> εγκληματικό για τους επιβαίνοντες οποιουδήποτε άλλου επιβατικού συγκρουστεί με αυτό το θηρίο)
-εκπομπές CO2 άνω των 300g/km (=>αδιαφορία για το περιβάλλον κάτι που το πληρώνουμε όλοι μας με το global warming)
είναι κάγκουρας?
αν λοιπόν κάγκουρας είναι και αυτός που κοιτάει μόνο την πάρτη και τη μόστρα του και αδιαφορεί για τους υπόλοιπους και για το περιβάλλον, τότε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ κάτοχος οχημάτων τέτοιων προδιαγραφών είναι!
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
αλήθεια ΤΙ είναι κάγκουράς? ας δώσει κάποιος έναν ορισμό..Στην WIKIPEDIA, την ελευθερη εγκυκλοπαιδεια, συμπεριεληφθη πρόσφατα το λημμα ''καγκουρας'' και τα παραγωγα καγκουρια, καγκουρεμενο, καγκουρευω, καγκουρικο.
Η λεξη εναι 100% θεσαλονικιωτικη όπου και άρχισε να χρησιμοποείται απο τις αρχές της δεκατιάς του 80 και αργότερα έγινε γνωστή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κανονικα προφερεται ''κα(ν)γκουρας'' και σημαινει:
Ο επιδειξιας, ο λαικος τυπος ,αυτος που αυτοπροβαλλεται ακομψα, γελοιοποιωντας τον εαυτο του, σε μια προσπαθεια να καταξιωθει,χωρίς όμως ο ίδιος να το καταλαβαίνει. -
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
αλήθεια ΤΙ είναι κάγκουράς? ας δώσει κάποιος έναν ορισμό..Ο οpterios είχε δώσει παλιά έναν σύντομο και περιεκτικό ορισμό του τι είναι κάγκουρας. 'Κάγκουρας είναι αυτός που προσπαθεί να κάνει το αυτοκίνητό του να δείχνει ότι έχει περισσότερα άλογα από αυτά που πραγματικά έχει'. Μπορεί να είναι από ένα Almera sedan με αεροτομή DTM έως και κάτι τερατουργήματα από πλαστικές προσθήκες, που και να ασχολείσαι μια ζωή με το αυτοκίνητο σπας το κεφάλι σου να βρεις από τι μοντέλο προήλθαν.
-
Δεν έχει σχέση μόνο με αμάξια και μηχανάκια...
Δες γενικά τον ορισμό που γράφω πάνω -
Nαι συμφωνώ, απλά απομόνωσα τον τομέα του αυτοκινήτου σαν αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το φόρουμ και το συγκεκριμένο νήμα. Γενικά πάντως ο ορισμός που βρήκες είναι ο πιο ακριβής από όλους.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Nαι συμφωνώ, απλά απομόνωσα τον τομέα του αυτοκινήτου σαν αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το φόρουμ και το συγκεκριμένο νήμα. Γενικά πάντως ο ορισμός που βρήκες είναι ο πιο ακριβής από όλους.προσπάθησα νωρίτερα να βρω αυτόν τον ορισμό αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν τον είχες γράψει εσύ ή ο opterios και εγκατέλειψα γρήγορα τη προσπάθεια
Ιδού:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 269#403269 -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Κανονικα προφερεται ''κα(ν)γκουρας'' και σημαινει:
.Οπως και το κανγκουρο.
-
οι 15ρες μου φάνηκαν βαριές .... βελτίωσα το κράτημα με 14ρες και σεμι σλικς ...και gti ζάντες για να αερίζονται τα φρένα ....ναι η 1η είναι Ναύπλιο
Καλα για το βαρος θα μπορουσες να πας σε σουπερλεγγερα η Κοζει Κ1 που ειναι πιο ελαφριες απο τις 14ρες που φορας! Τεσπα οι 15ρες εινα ιπιο ωρεες στα πατημενα κοματια, οι 14ρες εμενα μου αρεσουν πιο πολυ.
-
ναι η 1η είναι ΝαύπλιοΚαι η 2η Ξυροπηγαδο στα κλασσικα στροφιλικια αλα λιμανακια;
Μήπως είσαι κάγκουρας ?