-
johnkyr
τα αυτοκόλλητα που ειχε καινούριο ηταν πολύ καλά
και οι ακτινωτες ζαντες μαμάτες ηταν -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
johnkyr
τα αυτοκόλλητα που ειχε καινούριο ηταν πολύ καλά
και οι ακτινωτες ζαντες μαμάτες ητανοι ακτινώτες ΟΖ όμορφες ... αλλά πολύ πολύ βαριές !!!
-
-
johnkyr
Αυτό δε ήταν καγκούρεμα, μετατροπή σε Gti ήτανΚουκλί
-
johnkyr
Ξαναβάλε τα αυτοκόλλητα -
-
Αντρέα τι εννοείς ως καγκουριά; Το... πλύσιμο;
( Άντε και τις ζάντες, και τους βαμμένους καθρέπτες!)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αντρέα τι εννοείς ως καγκουριά; Το... πλύσιμο;Πλύσιμο;:hmmm: Μαλλον θα εβρεξε:lol:
( Άντε και τις ζάντες, και τους βαμμένους καθρέπτες!)
Ζαντες,καθρεφτες,προφυλακτηρες,καπώ,πίσω τζαμόπορτα.Ε,πόσα παραπάνω μπορει να αλλάξει καποιος;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αντρέα τι εννοείς ως καγκουριά; Το... πλύσιμο;( Άντε και τις ζάντες, και τους βαμμένους καθρέπτες!)
Όχι, οτι το έκανε να μυάζει με Tigra
Ανδρέα, το μεσαίο δεν είναι το δικό σου;
-
Το μεσαίο ρε Θαναση;
(οι ζαντες ειναι οι ίδιες στις δυο παραπάνω φωτο τελικά,τωρα το εντοπισα)
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δείξε μας τις αισθητικές αλλαγές που έκανες στο αυτοκίνητό σου και άφησε τους συνφορουμίτες σου να αποφασίσουν αν είσαι κάγκουρας ή όχι.
Αν οι περισσότεροι χαρακτηρίσουν κάποιον κάγκουρα τότε αυτός θα προσθέσει στην υπογραφή του το ΄΄είμαι κάγκουρας΄΄ ας πούμε για έναν μήνα.[
SV2 παλιοτερα αρωτιοσουν αν εισαι μαλακας που οδηγεις ferrari, τωρα αν εισαι καγκουρας.
Μηπως ηρθε η ωρα να ξαπλωσεις σε ενα ανάκλινδρο και να τα πεις ολα αυτα σε εναν ποιο ειδικο διοτι εδω μεσα θα βγεις χειροτερα? επιδη θα ακουσεις σωρεια διαφορετικων αποψεων!
Y.Γ. Αστειευομαι! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα ξεκινήσω με τον εαυτό μου.Πρόσθεσα στην μάσκα μια αυτοκόλλητη μαύρη ταινία ώστε να μεγαλώση η μάσκα και να δείχνει πιό άγριο..???εμένα φίλε μού, μου αρέσει αυτό που έκανες...
οι σχεδιαστές άνθρωποι είναι, κ κάνουν κ σφάλματα... πολύ ωραιότερο μου φαίνεται τώρα...
θα μου φαινόταν καγκούρικο αν άρχιζες κ έκοβες τον προφυλακτήρα... τότε θα νόμιζα πως παρεμβαίνεις υπερβολικά... όμως με ένα αυτοκόλλητο είσαι οκ.
καλή σκέψη. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Tιποτα δεν ειναι καγκουρια...
Δεν θα μας δείξεις το δικό σου....?
pasxo ο λαός απαιτεί...
Εγώ πάντως που το έχω δει δε θα το χαρακτήριζα καγκούρικο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Tιποτα δεν ειναι καγκουρια...
Δεν θα μας δείξεις το δικό σου....?
pasxo ο λαός απαιτεί...
Εγώ πάντως που το έχω δει δε θα το χαρακτήριζα καγκούρικο.
Ούτε και εγώ.
-
Την επέμβαση της Cayenne δεν τη θεωρώ καγκουριά, αλλά μ' αρέσει πιο πολύ original.
Η μόνη δική μου εμφανισιακή παρέμβαση είναι η εξής: κλικ
Και όποιος με πει κάγκουρα, να μην αξιωθεί να πάει
-
too much
pasxos perimenoume 2 selides twra...
-
δεν ειναι καγκουρικη η ταινία που προσθεσες απλα δεν μου αρεσει...το προτιμώ χωρίς!
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
too muchpasxos perimenoume 2 selides twra...
Δεν εχω φωτο στο πιτσι ωρε... Ας βαλει φωτο ο Ταυρος που το ειχε βγαλει 'μυστικα'...
-
ετσι το ειχα παρει.
ετσι ειναι τωρα
Μήπως είσαι κάγκουρας ?