-
Η πορεια της μεσης καταναλωσης ειναι σταθερα πτωτικη
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Η πορεια της μεσης καταναλωσης ειναι σταθερα πτωτικηΜάλλον αυτό που έλεγα είναι τελικά.
-
Η πορεια της μεσης καταναλωσης ειναι σταθερα πτωτικηΠαρ ολα αυτά συνεχίζει να είναι υψηλή η κατανάλωση.....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:yahoo:
Μάλλον αυτό που έλεγα είναι τελικά.ΝΑΙ ΝΑΙ μπορεις να πανηγυριζεις ...Το δικαιουσαι
Παρ ολα αυτά συνεχίζει να είναι υψηλή η κατανάλωση.....
Ναι δυστυχως , αλλα ειμαστε σε καλο δρομο
-
Cruzakia από προχθές που συζητούσαμε πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?
-
Το πεντάθυρο στο Παρίσι...
http://www.autoguide.com/gallery/galler ... 0.JPG.html
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Cruzakia από προχθές που συζητούσαμε πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?Περιπου 120χλμ.
-
Ωραία εσύ απο προχθές 120χλμ και εγώ απο τον Αύγουστο του 2009 που το πήρα 4780...
-
Στο γκαραζ το εχεις ξεχασει?
-
Στο πεζοδρόμιο... με τη μείωση μισθών και την αύξηση της βενζίνης πάω στη δουλειά με λεωφορείο και το χρησιμοποιώ μόνο ΣΚ, απογεύματα και ταξίδια (τα τελευταία σπανίζουν επίσης λόγω των παραπάνω λόγων και επειδή ο μικρός μας είναι πολύ μικρός). Παρόλα αυτά έκανα το πρώτο σέρβις.
-
Εγω μαλλον θα κανω το πρωτο σερβις στα 15,000χλμ.Τωρα ειμαι στα 10,387.
Με την βενζινη ,αστα καλυτερα....
Μηπως μπορεις να μου πεις πόσο σου πηγε το σερβις ? Γιατι εμενα ενω ο πωλητής οταν το αγορασα μου ειχε πει 120ευρω,τωρα μου ζητανε 150 +15 για καρτα καυσαεριου = 165ευρω. -
Πολύ όμορφο το πεντάθυρο, από τα ομορφότερα της κατηγορίας τολμώ να πω!
Για το σερβις, ν' αγοράζετε τα δικά σας λάδια από το www.trade-wind.gr που τα έχει στην μισή και παρακάτω τιμή...
-
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ(CRUZAKIA)
-
Η πορεια της μεσης καταναλωσης ειναι σταθερα πτωτικηΣε μ'ενα πάντως στα τελευταία περιπου 2000χλμ που έχω να το μηδενίσω με μέση ωριαία ταχύτητα στα 34 χλμ/ω η κατανάλωση που μου δείχνει είναι στα 9,7.
Μήπως θα πρέπει να τσεκάρεισ με τον παλιο καλό τρόπο το πόσο καίει;
Εμένα πάντως που το έχω τσεκάρει σε 3-4 γεμίσματα δουλεύει σωστά. -
Κρουζάκια αν θυμάμαι καλά κάνανε το τυπικό έλεγχο και αλλαγή λαδιών (Δεν θυμάμαι για κάρτα καυσαερίων) καθώς και τις εργασίες για την ανάκληση για το σωληνάκι για τα 1.8 (δωρεάν αυτό) και πήγε με ΦΠΑ περί τα 130 ευρώ (Αύγουστος 2010). Φτηνά μου φάνηκε για επίσημη αντιπροσωπεία αν και μικρό σέρβις. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι δεν έχω καταφέρει να πουλήσω το προηγούμενο αυτοκίνητο (όλοι φοβούνται τα 2λιτρα τώρα) και η ψυχολογία δεν είναι για κάμπριο... ωραίο αυτοκίνητο ήταν 206cc RG 2.0 ειδικά αφού του έβαλα μπλοκέ κρίμα που απο τα 30χιλιάρικα διαφαίνεται οτι θα πουληθεί κάνα 7άρι αν πουληθεί.
-
Η διαφορά πρέπει να είναι λόγω της αύξησης του ΦΠΑ
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ(CRUZAKIA) -
Σοβαρα προβληματα δεν μου εχει βγαλει.Εχω αλλαξει πλατωδισκο , αλλα ηταν απο δικη μου μ@λ@κια.
Επισης υπαρχει και αυτο,http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=45798 που με σφιξιμο στις βιδες ειναι μεχρι στιγμης ο.κ.
Άλλα που εχω παρατηρησει, οχι καλης ποιοτητας δερματα στο τιμονι και στον λεβιε ταχυτήτων ,πολυ ευκολη χάραξη στα εσωτερικα πλαστικα,και τελος στην οπιστεν βγαζουν τριξιμο τα πισω τακακια.
Αυτά -
ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ;
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ;http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=44079 ...Αλλα μετα απο μερικες μερες σε ενα ανοιγμα βγηκε η βλαβη.
Chevrolet Cruze