-
Βαρια κουβεντα ειπες!!!
Για ποσταρε καμια Ε 90 για να δουμε αν μοιαζουν . -
-
Δεν θα το ελεγα οτι μοιαζουν στα φωτα αλλα γενικοτερα στο σενταν-μυωδες-''αγριο'' ''κοψιμο''.Και η bmw ειναι ωραια!
-
Προφανώς με κατάλαβες, καλά βέβαια η συγκεκριμένη στο βίντεο είναι και Μ Pack οπότε είναι ΠΟΛΥ ωραία
Παρεμπιπτόντως, μου αρέσει και το cruze σαν σχέδιο
-
Πάντως ο Cruzakias έχει δίκιο.Το είδα σήμερα και είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.Ελπίζω βέβαια να είναι εξίσου ενδιαφέρον οδηγικά και να μην πέσω από τα σύννεφα.Από περιέργια προς τα που είναι προσανατολισμένο.Εννόω δηλαδή είναι άνετο ή σπορ?Οι αναρτήσεις βαράνε ή όχι?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως ο Cruzakias έχει δίκιο.Το είδα σήμερα και είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.Ελπίζω βέβαια να είναι εξίσου ενδιαφέρον οδηγικά και να μην πέσω από τα σύννεφα.Από περιέργια προς τα που είναι προσανατολισμένο.Εννόω δηλαδή είναι άνετο ή σπορ?Οι αναρτήσεις βαράνε ή όχι?Μπα, ενδιαφέρον οδηγικά δεν είναι. Ένα άνετο οικογενειακό είναι με φοβερό value for money.
-
Thanks.Πείτε με παράξενο αλλά αυτό ήθελα να ακούσώ.
-
...Μια χαρα ταπατε τα συμφωνησατε...και ολα καλα
Λοιπον ακου και αλλα που θελεις ν'ακουσεις : Ειναι χαλια-σερνεται-μπαινει στις στροφες σαν βαρκα ( εξου και οι φωτογραφιες διπλα τους ) δεν στριβει-δεν σταματαει ...γενικα δεεεν.Παντως ειναι καλο οικογενειακο και value for money. -
Λοιπόν Laguna 2 έχεις οδηγήσει ποτέ.Εκεί να δεις βάρκα.Τοσο πολύ αποκλείεται να μπατάρει.Παρ' όλα αυτά είναι ένα φοβερό αυτοκίνητο.Παντώς απ' όσα έχω διαβάσει αλλά και μου έχουν πει τα λάστιχα που τοποθετεί το εργοστάσιο το αδικούν.(όσον αφορά το φρενάρισμα που λες).Αλλά το ότι γέρνει και το ότι έίναι μαλακό δεν είναι απαραιτήτως κακό εάν λάβω υπόψιν μου ένα Golf 4 που οδηγώ το οποίο βαράει σαν τρελό.Δεν νομίζω να υπάρχει ανωμαλία που να μην γίνεται αισθητή μέσα.Άσε που τα καθίσματα είναι φτιαγμένα από γρανίτη
-
Απο κατανάλωση τι λέει το 1.6 με το μηχανικό κιβώτιο?
Όντως καίει πολύ μέχρι να ανοίξει η μηχανή κι εάν ναι πόσο περίπου?
Κυρίως στην πόλη θα ήθελα να μάθω. -
ένα Golf 4 που οδηγώ το οποίο βαράει σαν τρελό.Δεν νομίζω να υπάρχει ανωμαλία που να μην γίνεται αισθητή μέσα.Σινεμπλοκ?
-
Κυρίως στην πόλη θα ήθελα να μάθω.Καταρχην για τα παραπανω,τα περι βαρκας κλπ ....Καμια σχεση!!! Πλακα εκανα!!
Οσο για το καυσιμο,καιει πολυ και δεν ξερω εαν θα καιει λιγοτερο οταν θα ανοιξει καλα ο κινητηρας, αλλα ειδικα μεσα στην πολη εμενα μου παει περιπου στα 12l/100km.Αρκετα πανω απο τα 9 που δινει ο κατασκευαστης. Οι εταιριες Βεβαια κανουν υπο αλλες συνθηκες τις μετρησεις τους!!
Παντως καιει !! -
-
Ωραία σύνθεση!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Κυρίως στην πόλη θα ήθελα να μάθω.Καταρχην για τα παραπανω,τα περι βαρκας κλπ ....Καμια σχεση!!! Πλακα εκανα!!
Οσο για το καυσιμο,καιει πολυ και δεν ξερω εαν θα καιει λιγοτερο οταν θα ανοιξει καλα ο κινητηρας, αλλα ειδικα μεσα στην πολη εμενα μου παει περιπου στα 12l/100km.Αρκετα πανω απο τα 9 που δινει ο κατασκευαστης. Οι εταιριες Βεβαια κανουν υπο αλλες συνθηκες τις μετρησεις τους!!
Παντως καιει !!Λογικό ως ένα βαθμό λόγω του μοτέρ...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Παντως καιει !!Πολύ μεγάλη διαφορά όμως .Εγώ είχα ένα Laguna 2 και τώρα ένα Fluence και με ήρεμο σχετικά οδήγημα δεν μπορούσα με το πρώτο αλλά ούτε με το δευτερο να ξεφύγω πάρα πολύ από την εργοστασιακή κατανάλωση(π.χ. στο Laguna εργοστασιακή είχα εντός πόλης 9,5 λίτρα και περίπου μέχρι τα 8000 χιλιόμετρα έκαιγα 10,2 με 10,5 τα οποία σταδιακά πέφτωντας έφτασαν στα 61000 που με τράκαραν και το αυτοκίνητο πήγε για πέταμα στα 9,7 με 9,9 εντός πόλης).Ξέρετε ρωτάω γιατί ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου και στις αντιπροσωπίες που πήγαμε μας είπαν οτι μέχρι τα 8000 με 10000 χιλιόμετρα καίει γύρο στα 10 και μετά κατεβαίνει.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ένα Golf 4 που οδηγώ το οποίο βαράει σαν τρελό.Δεν νομίζω να υπάρχει ανωμαλία που να μην γίνεται αισθητή μέσα.
Σινεμπλοκ?
Τα έχω αλλαξει και έχω 71000 χιλιόμετρα+αμορτισερ στα 50000 .Είναι ένα generation του 2001(τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά)και τότε μου είχαν πει ότι είναι πιο σκληρό από το κανονικό αλλά αυτό το πράγμα έχει παραγίνει.Εχω τσεκάρει πάντως ότι όταν είναι φορτωμένο δεν χτυπάει τόσο.Επίσης γνωστός μου με ένα ίδιο έχει πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα.Μπορεί όμως να φταίω κι εγώ.Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον.Άσε που το σύγκρινω με ένα Laguna 2 που είχα και το Fluence που έχω τώρα κα μου φαίνεται κάρο μπροστά στα άλλα δύο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παντως καιει !!Λογικό ως ένα βαθμό λόγω του μοτέρ...
Ναι αλλα τα τελευταια 100χλμ τα εκανα με το clima παντα on και πολλες φορες πολυ φορτωμενο.Ολα εχουν να κανουν.Αν βεβαια ηθελα να κανω ( που δεν εχω κανει ακομα) λεπτομερη μετρηση, θα επρεπε να εξετασω οσο γινεται πολλους παραγοντες οπως τι καυσιμο-ποσο φορτωμα -τι στροφες κινητηρα κ.α.Παντως χονδρικα η τελευταια μετρηση εδειξε σχεδον 12l/100km και ειναι πολυ.
-
Παντως καιει !!Πολύ μεγάλη διαφορά όμως .Εγώ είχα ένα Laguna 2 και τώρα ένα Fluence και με ήρεμο σχετικά οδήγημα δεν μπορούσα με το πρώτο αλλά ούτε με το δευτερο να ξεφύγω πάρα πολύ από την εργοστασιακή κατανάλωση(π.χ. στο Laguna εργοστασιακή είχα εντός πόλης 9,5 λίτρα και περίπου μέχρι τα 8000 χιλιόμετρα έκαιγα 10,2 με 10,5 τα οποία σταδιακά πέφτωντας έφτασαν στα 61000 που με τράκαραν και το αυτοκίνητο πήγε για πέταμα στα 9,7 με 9,9 εντός πόλης).Ξέρετε ρωτάω γιατί ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου και στις αντιπροσωπίες που πήγαμε μας είπαν οτι μέχρι τα 8000 με 10000 χιλιόμετρα καίει γύρο στα 10 και μετά κατεβαίνει.
Το περιπου 12 μπορει να κατεβει λιγο αναλογα τις παραμετρους που το δημιουργουν.Αλλα κατω απο 10 δεν το βλεπω να πηγαινει,τουλαχιστον ακομα.Μετα απο τα 10,000χλμ ελπιζω να κατεβει.
-
Cruzakia στο spritmonitor σε δίνει στα 8.22 lt / 100 km
Chevrolet Cruze