-
Παρακαλουνται οσοι cruzakides πασχουν απο καρδιαγγειακα προβληματα να ΜΗΝ κατεβασουν !!!!!!! αυτο το video!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ?????????
Youtube Video -
Asian-NCAP crash test ?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Παρακαλουνται οσοι cruzakides πασχουν απο καρδιαγγειακα προβληματα να ΜΗΝ κατεβασουν !!!!!!! αυτο το video!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ?????????
Youtube VideoΣαν να το μισούν ένα πράγμα ρε παιδί μου....
Ε δεν αξίζει και τέτοια τύχη! -
Κωνσταντινε μαλλον εχει βαλει ο elteo το χερακι του....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Asian-NCAP crash test ?Ακομα και ετσι ειναι καλυτερο απο πολλα αλλα .....
-
Asian-NCAP crash test ?
Ακομα και ετσι ειναι καλυτερο απο πολλα αλλα .....
δεν αμφιβάλλω ...
-
Περα απο την πλακα σαν ανθρωπος μου αρεσει η δημιουργια αντι της ( ευκολης ) καταστροφης.Το αυτοκινητο
το θεωρω πολλα περισσοτερα απο απλη μεταφορα .Οταν εβλεπα να συνθλιβεται το ibiza μου στην πρεσα της αποσυρσης ηταν σαν να εφυγε ενας καλος φιλος που δεν με ειχε πουλησει ποτε! Δενεσαι οσο και αν το θεωρεις λαμαρινες.... -
Περα απο την πλακα σαν ανθρωπος μου αρεσει η δημιουργια αντι της ( ευκολης ) καταστροφης.Το αυτοκινητο
το θεωρω πολλα περισσοτερα απο απλη μεταφορα .Οταν εβλεπα να συνθλιβεται το ibiza μου στην πρεσα της αποσυρσης ηταν σαν να εφυγε ενας καλος φιλος που δεν με ειχε πουλησει ποτε! Δενεσαι οσο και αν το θεωρεις λαμαρινες....+1
-
Παιδιά μόλις ήρθε η εξάτμιση που παράγγειλα μέσο ebay από την Αυστραλία ακούω σχόλια.
-
Γιατί μοιάζει με μπούκα?
-
Είναι από την Αυστραλία είπες ?
-
Δεν γίνεται είναι troll ....
-
Φίλε tsolia προς τι τα γέλια? Δεν την έχεις ξανακούσει την Αυστραλία ρε καραμίτρο? Πέφτει κάπου στο νότια ημισφαίριο………….
-
-
Αμέ, πως δεν την ξέρω. Ολόκληρο θέμα υπάρχει εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
Φίλε tsolia προς τι τα γέλια? Δεν την έχεις ξανακούσει την Αυστραλία ρε καραμίτρο? Πέφτει κάπου στο νότια ημισφαίριο………….Είναι η χώρα των καγκουρώ.
-
Φίλε μου καλέ ανέβασα μια φωτο για να την σχολιάσουν τα παιδιά που έχουν και ασχολούνται με το Cruze τώρα αν εσύ θέλεις να ειρωνευτείς να μας πεις ότι ανακάλυψες την Αυστραλία αυτό είναι δικός σου θέμα και μάλλον διάλεξες λάθος topic.
Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο για το δικό σου αυτοκίνητο για αυτό και μπαίνεις εδώ δεν σε παρεξηγώ. -
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
Φίλε μου καλέ ανέβασα μια φωτο για να την σχολιάσουν τα παιδιά που έχουν και ασχολούνται με το Cruze τώρα αν εσύ θέλεις να ειρωνευτείς να μας πεις ότι ανακάλυψες την Αυστραλία αυτό είναι δικός σου θέμα και μάλλον διάλεξες λάθος topic.
Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο για το δικό σου αυτοκίνητο για αυτό και μπαίνεις εδώ δεν σε παρεξηγώ.Που τα βρίσκεις τόσο μοναδικά και τεχνολογικά εξελιγμένα μαραφέτια βρε κατεργαράκο?
-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο για το δικό σου αυτοκίνητο για αυτό και μπαίνεις εδώ δεν σε παρεξηγώ.Η αλήθεια είναι φίλε μου αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω (δε χρειάζεται παραπάνω) θα δεις ότι εδω μέσα η ειρωνεία πάει σύννεφο.
Δυστυχώς για το φόρουμ εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι, που από τότε που τους έδωσε ο μπαμπάς τους να οδηγήσουν για πρώτη φορά το αυτοκίνητό του, έγιναν οι ελιτ της οδήγησης, οι ειδήμωνες της αυτοκίνησης, οι Νο1 ειδικοί, οι πιο περιζήτητοι test drivers από όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου ανά τον κόσμο.
Το feeling που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στην οδήγηση δεν περιγράφεται!
Ποιος Χάμιλτον και πιος Βέτελ (τι μ@λ@κια έκανε χτες) τώρα;Και εσύ ποιος είσαι που νομίζεις ότι μπορείς να έχεις άποψη;;
Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαχειριστές (ενεργοί) εδώ, νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει.
Αν ξέρεις αγγλικά, υπάρχουν και άλλα φόρουμ, που θα μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου και να πεις την γνώμη σου ελεύθερα χωρίς να πετάγονται κάποιοι ( που κακώς έκανες και δεν τους συμβουλεύτηκες πριν αγοράσεις αυτοκίνητο) που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @ρχ*δια;;;;
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο για το δικό σου αυτοκίνητο για αυτό και μπαίνεις εδώ δεν σε παρεξηγώ.Η αλήθεια είναι φίλε μου αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω (δε χρειάζεται παραπάνω) θα δεις ότι εδω μέσα η ειρωνεία πάει σύννεφο.
Δυστυχώς για το φόρουμ εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι, που από τότε που τους έδωσε ο μπαμπάς τους να οδηγήσουν για πρώτη φορά το αυτοκίνητό του, έγιναν οι ελιτ της οδήγησης, οι ειδήμωνες της αυτοκίνησης, οι Νο1 ειδικοί, οι πιο περιζήτητοι test drivers από όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου ανά τον κόσμο.
Το feeling που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στην οδήγηση δεν περιγράφεται!
Ποιος Χάμιλτον και πιος Βέτελ (τι μ@λ@κια έκανε χτες) τώρα;Και εσύ ποιος είσαι που νομίζεις ότι μπορείς να έχεις άποψη;;
Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαχειριστές (ενεργοί) εδώ, νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει.
Αν ξέρεις αγγλικά, υπάρχουν και άλλα φόρουμ, που θα μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου και να πεις την γνώμη σου ελεύθερα χωρίς να πετάγονται κάποιοι ( που κακώς έκανες και δεν τους συμβουλεύτηκες πριν αγοράσεις αυτοκίνητο) που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @ρχ*δια;;;;
+1
υπάρχουν και τα ειδικευμένα φορουμ...
εκεί αισθάνεσαι οτι έκανες την καλυτερη αγορά του αιώνα αγοράζοντας ένα σούπερντουπερ 4πορτο οικογενειακό...
Chevrolet Cruze