-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Κατι ακουσα οτι ο ecotec παιρνει τσιπ για +15 αλογα ( οχι οτι τα χρειασεται ).Ξερετε κατι?αποκλείεται να δείς τόση μεγάλη διαφορά σε κινητήρα φυσικής αναπνοής μόνο με πρόγραμμα...
2-3 άλογα ίσως... -
βέβαια υπάρχη οχι τσιπ αλλά πρόγραματαάκι που επαναπρογραμματίζεις τον εγκέφαλο και του δίνει περίπου 28 άλογα στο 1.6
-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
βέβαια υπάρχη οχι τσιπ αλλά πρόγραματαάκι που επαναπρογραμματίζεις τον εγκέφαλο και του δίνει περίπου 28 άλογα στο 1.6δίνει +28hp σε ατμοσφαιρικό σύνολο 1600cc??
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι .-
-
Μπορεί και να γίνεται (ίσως όχι 28, αλλά καμιά 15αριά...), γιατί ο μεταβλητός χρονισμός είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος και ελεγχόμενος από την ECU έως +/-30 μοίρες. Μάλλον όμως δεν θα μείνει πλέον σε Euro5, αλλά σε κάνα Euro2...
-
θα σας ποστάρω και λίγες φώτο για αλλαγή ζάντας
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Μπορεί και να γίνεται (ίσως όχι 28, αλλά καμιά 15αριά...), γιατί ο μεταβλητός χρονισμός είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος και ελεγχόμενος από την ECU έως +/-30 μοίρες. Μάλλον όμως δεν θα μείνει πλέον σε Euro5, αλλά σε κάνα Euro2...αν έχει μεταβλητού χρονισμού βαλβίδες αντε να πάρει 5-6 hp μάξιμουμ...
με ότι συνχότητα και να ανοιγοκλείνουν οι βαλβίδες , ο αέρας εισαγωγής είναι πεπερασμένος και συγκεκριμένος στην ίδια μονάδα του χρόνου.
άρα λόγω στοιχειομετρικής καύσης και το καύσιμο είναι συγκεκριμένο...
άρα, μπορείς να παίξεις με την καμπύλη της ιπποδύναμης , όχι όμως και να την αυξήσεις τραγικάάσε που ανα ωθήσεις τις βαλβίδες στις ακρέες τιμές τους θα μεταβάλλεις τον βαθμό παγίδευσεις και θα αρχίσεις να χάνεις αέρα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καιρός ήταν και ο mod να πάρει θέση και να μην υποστηρίζει αυτούς που ειρωνεύονται, με την δικαιολογία ότι είναι δημόσιο φόρου και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του.
**Το φορουμ ειναι δημοσιο και ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει την γνωμη του αρκει να μην παραβαίνει τον κανονισμο.Αν θελετε ολοι να λιβανιζουν το αμαξι που αγορασατε μαλλον είσαστε σε λαθος φορουμ.Μεγαλυτερη αναλυση δεν θα γινει επι του θεματος ,αρχιζουν τα σβησιματα και τα warn[mod] **
Ο κανονισμός λοιπόν μεταξύ άλλων κκ moderators λέει '...... να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό........'
Θα ήθελα να δω λοιπόν που είναι οι συστάσεις σας στα μέλη τα οποία έχουν παραβεί τον κανονισμό επανειλλημένως προσβάλοντας κάποιους συνανθρώπους τους. Αντ'αυτού όμως βλέπω την συνεχόμενη υποστήριξή σας.Ποτέ δεν είπα ότι το αυτοκίνητο που πήρα είναι το καλύτερο, ποτέ δεν είπα ότι δεν έχει ελλατώματα.
Αυτό που πάντα έλεγα είναι ότι τα ειρωνικά σχόλια από κάποιους (που τα λένε απλά και μόνο για να τα πουν ή ίσως να το παίξουν έξυπνοι σε κάποια φιλαράκια τους και να τα συζητάνε όταν θα πίνουν τις μπύρες τους εκεί ...ψηλά) είναι περιττά .
Αν κάπου έχω παραβεί τους κανόνες παρακαλώ να μου το υποδείξετε και να διαγράψετε τα ποστ μου, μαζί βέβαια και όλα τα άλλα που χρήζουν διαγραφής.'Ο σεβασμός είναι προτέρημα των ανθρώπων'
Σε παρακαλω να μεινεις στο θεμα και να αφησεις κατα μερος τις υποδειξεις.Eυχαριστω[mod]
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μπορεί και να γίνεται (ίσως όχι 28, αλλά καμιά 15αριά...), γιατί ο μεταβλητός χρονισμός είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος και ελεγχόμενος από την ECU έως +/-30 μοίρες. Μάλλον όμως δεν θα μείνει πλέον σε Euro5, αλλά σε κάνα Euro2...
αν έχει μεταβλητού χρονισμού βαλβίδες αντε να πάρει 5-6 hp μάξιμουμ...
με ότι συνχότητα και να ανοιγοκλείνουν οι βαλβίδες , ο αέρας εισαγωγής είναι πεπερασμένος και συγκεκριμένος στην ίδια μονάδα του χρόνου.
άρα, μπορείς να παίξεις με την καμπύλη της ιπποδύναμης , όχι όμως και να την αυξήσεις τραγικάάσε που ανα ωθήσεις τις βαλβίδες στις ακρέες τιμές τους θα μεταβάλλεις τον βαθμό παγίδευσεις και θα αρχίσεις να χάνεις αέρα...
Δηλαδη..δεν αξιζει τον κοπο
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Καιρός ήταν και ο mod να πάρει θέση και να μην υποστηρίζει αυτούς που ειρωνεύονται, με την δικαιολογία ότι είναι δημόσιο φόρου και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του.
**Το φορουμ ειναι δημοσιο και ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει την γνωμη του αρκει να μην παραβαίνει τον κανονισμο.Αν θελετε ολοι να λιβανιζουν το αμαξι που αγορασατε μαλλον είσαστε σε λαθος φορουμ.Μεγαλυτερη αναλυση δεν θα γινει επι του θεματος ,αρχιζουν τα σβησιματα και τα warn[mod] **
Ο κανονισμός λοιπόν μεταξύ άλλων κκ moderators λέει '...... να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό........'
Θα ήθελα να δω λοιπόν που είναι οι συστάσεις σας στα μέλη τα οποία έχουν παραβεί τον κανονισμό επανειλλημένως προσβάλοντας κάποιους συνανθρώπους τους. Αντ'αυτού όμως βλέπω την συνεχόμενη υποστήριξή σας.Ποτέ δεν είπα ότι το αυτοκίνητο που πήρα είναι το καλύτερο, ποτέ δεν είπα ότι δεν έχει ελλατώματα.
Αυτό που πάντα έλεγα είναι ότι τα ειρωνικά σχόλια από κάποιους (που τα λένε απλά και μόνο για να τα πουν ή ίσως να το παίξουν έξυπνοι σε κάποια φιλαράκια τους και να τα συζητάνε όταν θα πίνουν τις μπύρες τους εκεί ...ψηλά) είναι περιττά .
Αν κάπου έχω παραβεί τους κανόνες παρακαλώ να μου το υποδείξετε και να διαγράψετε τα ποστ μου, μαζί βέβαια και όλα τα άλλα που χρήζουν διαγραφής.'Ο σεβασμός είναι προτέρημα των ανθρώπων'
Σε παρακαλω να μεινεις στο θεμα και να αφησεις κατα μερος τις υποδειξεις.Eυχαριστω[mod]
Μπερδεύεις τα σχόλια που γίνονται για αυτοκίνητα (ειρωνικά ή μη) με τα προσωπικά σχόλια που απευθύνονται προς άτομα.
Λήψη μέτρων πχ θα έπρεπε να γίνει στον κύριο που με αποκάλεσε Troll (ασχέτως του ότι δεν με νοιάζει και δεν δίνω σημασία) καθώς είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και όχι για το αν κάποιος είπε ένα αυτοκίνητο κακό ή καγκούρικο ή Daewoo (που είναι) ή οτιδήποτε άλλο.
Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα
-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
θα σας ποστάρω και λίγες φώτο για αλλαγή ζάνταςΑυτές οι φώτο είναι από δικό σου αυτοκίνητο ή τις βρήκες έτοιμες; Γιατί πιο πρίν το αυτοκίνητο με την μπούκα ήταν γκρί χρώμα
-
τσάμπα λεφτά θα σου φάνε...
δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις όσο άλογα σου τάζουν, όχι μόνο στο κρούζ, σε κανένα ατμοσφαιρικό 1600αρι... -
τσάμπα λεφτά θα σου φάνε...
δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις όσο άλογα σου τάζουν, όχι μόνο στο κρούζ, σε κανένα ατμοσφαιρικό 1600αρι...οκ σε ευχαριστω.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Αυτές οι φώτο είναι από δικό σου αυτοκίνητο ή τις βρήκες έτοιμες; Γιατί πιο πρίν το αυτοκίνητο με την μπούκα ήταν γκρί χρώμα
Από Ελλάδα είναι οι φωτο όπως φαίνεται από την πινακίδα. Πρέπει να είναι 'παιχνίδι του φακού μέσα στο άσπρο γκαράζ.
stoilas πού είδες να επεμβαίνω σε 'κακά' σχόλια για το Cruze;;;;;;
Να μην διαστρεβλώνουμε την αλήθεια σε παρακαλώ.
Βρές μου άνα ποστ μου τέτοιο και εγώ αποχωρώ και θα ζητήσω και συγνώμη, αλλιώς ζήτα εσύ. -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Αυτές οι φώτο είναι από δικό σου αυτοκίνητο ή τις βρήκες έτοιμες; Γιατί πιο πρίν το αυτοκίνητο με την μπούκα ήταν γκρί χρώμα
Από Ελλάδα είναι οι φωτο όπως φαίνεται από την πινακίδα. Πρέπει να είναι 'παιχνίδι του φακού μέσα στο άσπρο γκαράζ.
stoilas πού είδες να επεμβαίνω σε 'κακά' σχόλια για το Cruze;;;;;;
Να μην διαστρεβλώνουμε την αλήθεια σε παρακαλώ.
Βρές μου άνα ποστ μου τέτοιο και εγώ αποχωρώ και θα ζητήσω και συγνώμη, αλλιώς ζήτα εσύ.το ένα είναι γκρι και το άλλο άσπρο...
-
...
Του παει η αποληξη,αλλα μαλλον προεξεχει λιγο παραπανωΚατά τη γνώμη θέλει μεγαλύτερη απόληξη οval και ίσως να έχει και μία ελαφριά κλίση προς τα πάνω (DTM)...
Ωστόσο επειδή κάποιοι έσπευσαν και είπαν για 'σκέτη μπούκα' να υπενθυμίσω ότι πολλές επώνυμες (Sebring/Remus/Supersprint κλπ...) custom fit έχουν αυτή τη συγκεκριμένη απόληξη...
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα universal ανώνυμα ή και επώνυμα.
Επίσης επειδή αναφέρθηκε και το ebay, για όποιον γνωρίζει είναι τίγκα στα τελικά ελεύθερα καζάνια σε απίστευτες τιμές, από διάφορα μέρη του κόσμου, ακόμη και από την Αυστραλία...
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Μπερδεύεις τα σχόλια που γίνονται για αυτοκίνητα (ειρωνικά ή μη) με τα προσωπικά σχόλια που απευθύνονται προς άτομα.
Λήψη μέτρων πχ θα έπρεπε να γίνει στον κύριο που με αποκάλεσε Troll (ασχέτως του ότι δεν με νοιάζει και δεν δίνω σημασία) καθώς είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και όχι για το αν κάποιος είπε ένα αυτοκίνητο κακό ή καγκούρικο ή Daewoo (που είναι) ή οτιδήποτε άλλο.
Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα
Αν σε καλύπτει να ζητήσω συγνώμη που σε αποκάλεσα troll. Αν και είναι φυσιολογική αντίδραση όταν λές ότι παρήγγειλες μπούκες από Αυστραλία .... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα σε εσένα αρέσει σε εμένα όχι
Κάτοχος ενός από τα πιο καγκουρεμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα ....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Του παει η αποληξη,αλλα μαλλον προεξεχει λιγο παραπανωΚατά τη γνώμη θέλει μεγαλύτερη απόληξη οval και ίσως να έχει και μία ελαφριά κλίση προς τα πάνω (DTM)...
Ωστόσο επειδή κάποιοι έσπευσαν και είπαν για 'σκέτη μπούκα' να υπενθυμίσω ότι πολλές επώνυμες (Sebring/Remus/Supersprint κλπ...) custom fit έχουν αυτή τη συγκεκριμένη απόληξη...
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα universal ανώνυμα ή και επώνυμα.
Επίσης επειδή αναφέρθηκε και το ebay, για όποιον γνωρίζει είναι τίγκα στα τελικά ελεύθερα καζάνια σε απίστευτες τιμές, από διάφορα μέρη του κόσμου, ακόμη και από την Αυστραλία...
μπούκα είναι.. είχε παραθέσει και άλλες φωτογραφίες στις οποίες το έβλεπες.. τώρα δεν ξέρω γιατί τις έβγαλε στο edit
-
Εννοείται ότι μπορεί να είναι και μία απλή μπούκα...και μάλιστα και βιδωτή...
Οπότε όλα ok...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εννοείται ότι μπορεί να είναι και μία απλή μπούκα...και μάλιστα και βιδωτή...Οπότε όλα ok...
άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο ...
-
Εννοείται ότι μπορεί να είναι και μία απλή μπούκα...και μάλιστα και βιδωτή...
Οπότε όλα ok...
άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο ...
Ανάλογα ποιος το βλέπει...και ανάλογα πως το βλέπει...
Για παράδειγμα στο δικό μου χώρο ανθρώπων όπου κινούμαι κανείς δεν ξέρει έννοιες τύπου μπούκα, απόληξη, universal, custom fit, tip κλπ...κλπ...
Όλοι έχουν για όλα αυτά μία λέξη: εξάτμιση...και αυτό τους αρκεί.Λάθος; Ναι. Αλλά δεν θα τους κρεμάσω, ούτε θα τους πάρω από τα μούτρα, ούτε θα ξεκινήσω αναλύσεις επί αναλύσεων... Εκτός αν μου ζητήσουν άποψη ή πληροφόρηση.
Αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις, γιατί να το κάνω εγώ σε άλλους;...
Σόρυ για το ...
Chevrolet Cruze