-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Χαλαρωστε παλικαρια μου!
Μην μαλωσουμε για το cruze!
Οποιος το εχει, το πηρε γιατι γουσταρει, αν τον καλυπτει οκ.
Εγω ολο λεω, λεω, λεω αλλα μολις παταω το ριμαδι το unlock δεν πιστευω οτι πηρα κατι που μου αρεσε και που εξακολουθει να μου αρεσει πολυ.
Οδηγικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο απλα εχει αυξημενη καταναλωση.
Δεν το πηρα για να το βαζω με 1000 στις στροφες, θα ημουν χαζος αν επελεγα αυτο για να το βαζω με 1000.
Το πηρα γιατι μου αρεσουν οι μαλακες αναρτησεις, εχει χωρους, αξιζε τα λαφτα του και μου αρεσε και σε εμφανιση. Εχει american style που μου αρεσε παντα.
Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο DODGE CALIBER το οποιο απεριψα λογω τιμης και κυβικων.
Ετσι ειναι αυτα, θυσιαζεις κατι για να παρεις κατι αλλο που σου φαινεται πιο καλο στην ζυγαρια των standards σου!ΑΑΑΑ και να μην ξεχασω!
1,8 αυτοματο το ηθελα αλλα τι να κανουμε υπαλληλος ειμαι ακομα!
Οταν θα γινω αφεντικο θα παρω κατι καλυτερο! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο παραλληλισμός που έκανα με το αγωνιστικό είναι για να τονίσω ότι το cruze δεν είναι καμιά μαούνα είναι ένα αυτοκίνητο με αρκετά σπορτιφ προφίλ. Αν διάβασες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι είπα ότι δεν έχει καμιά σχέση παρά μόνο στο σουλούπι.
εκανες παραλληλισμο με το αγωνιστικο για να τονισεις οτι το κρουζ εχει σπορ προφιλ???
θες να μας πεις πως προκυπτει αυτο το σπορ προφιλ?
Για να το χρησιμοποιούν σαν αγωνιστικό δεν σημαίνει ότι έχει ένα σπορ προφίλ;;;;
Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Lacceti.
Η Citroen γιατί δεν χρησιμοποιεί το C6 και η Ford γιατί δεν χρησιμοποιεί το modeo???? Οέοο;;Για να μιλάω προφανώς και το έχω οδηγήσει.
Για τα δικά μου μέτρα είναι γενικά μέτριο στο δρόμο. Είπαμε, εξαιρετικό value for money (το χω πει πολλές φορές άλλωστε) αλλά ως εκεί. Δυστυχώς στα δυναμικά του χαρακτηριστικά υστερεί.
Όσο για την άλλη παρατήρησή σου, εδώ δεν ζητάμε αριθμό πλαισίου για όσους θέλουν να εκφράσουν άποψη.
Yπερστοφικό ή υποστροφικό (λάθος στο γράψιμο), δεν είναι εκεί το θέμα.
Λες ότι το 'χεις οδηγήσει και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι υποστροφικό?
Που το οδήγησες; Σε πίστα και το κατάφερες;; Του έκανες test drive;;
Το πιο πιθανό με αυτά το κιλά να είναι υποστροφικό
Και τι σημαίνει ότι είναι υποστροφικό;;;
Δηλ άμα ήταν υπερστοφικό τι θα άλλαζε;;; (εκτος και αν ήταν πισωκούνα)
Αν ένα αυτοκίνητο το ζορίσεις σε στροφή (και ανάλογα την στροφή) είτε η μούρη θα φύγει , είτε το πίσω μέρος.
Πιο είναι προσόν και πιο ελλάτωμα;;Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια τάση απαξίωσης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από ορισμένους
και θα ήθελα πολύ να μάθω τι αυτοκίνητο έχουν για να τους γράψω μια σελίδα από μειωνεκτήματα.
Η ειρωνεία επίσης ζει και βασιλεύει!!
Δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο. Αν κάπου παίρνει 10 αλλου θα παίρνει 5, και δεν πα να κάνει μισο εκατομύριο ευρώ.
Μια Ferrari πχ (που ακούστηκε πριν) μπορεί να πάρει 10 στην κατηγορία επιδόσεις αλλά αλλού θα πάρει 5 γιατί δεν θα μπορώ να πάω βόλτα και την φίλη της γκόμενας μαζί
Το να λέμε συνέχεια και να τονίζουμε τα όποια ελλατώματα έχει (που έχει) εκφράζει μια αντιπάθεια.
Αντιθέτως όμως αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αντιπαραθέτουμε τα συν με τα πλην και να βγάζουμε έτσι το συμπέρασμά μας πέρα από τις όποιες υποκειμενικές αντιλήψεις έχουμε.
Εγώ είμαι κάτοχος ενός Cruze LT, και η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή του αυτοκινήτου δεν υπήρχε καν το Cruze γιατί δεν το ήξερα.
Αυτά που έψαχνα (γιατί με 2 κουτσούβελα δεν είχα άλλη επιλογή) ήταν το Modeo, C5-6, Insignia, Passat,
κάτι σε τέτοιο στυλ. Τότε κάποια στιγμή είδα ένα Cruze σε ένα πάρκιν και μου άρεσε και έτσι πηγα στην αντιπροσωπεία, το είδα και το έκλεισα.
Η Αλήθεια είναι ότι όλα τα υπόλοιπα με τον αντίστοιχο εξοπλισμό έφταναν και ξεπερνούσαν τα 25.000 ενώ εγώ έδωσα 18.000
Αυτά τα 7.000 είναι ένα μεγάλο προτέρημα για το Cruze.
Ο άλλος έλεγε πριν ότι το πάτωμα του Cruze (Delta II) είναι μόνο στα χαρτιά ίδιο με τα άλλα που χρησιμοποιεί η GM!!!!. Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;;;;
Aν αυτό δεν είναι εσκεμένη απαξίωση τότε τι είναι;;;
By the way το τιμόνι του Astra που είναι πιστή αντιγραφή αυτού του Cruze το έχετε δεί. Αλλά ξέχασα, του Astra το τιμόνι είναι φτιαγμένο με δέρμα από αριστοκράτησες αγελάδες, ενώ του Cruze από κάτι παρακατιανές!!!!!ΥΓ. Δεν είμαι συνταξιούχος (και δεν ξέρω αν θα προλάβω) είμαι 38 χρονών και έχω μια 20ετή εμπειρία στα αυτοκίνητα, πολλή περισσότερη (νομίζω) από ορισμένους ξερόλες εδώ μέσα.
-
Το πιο κέλυφος χρησιμοποιείται για το αγωνιστικό έχει να κάνει και με λόγους Marketing... αναλόγως πιο προϊόν θέλουν να προωθήσουν, με την προυπόθεση ότι αυτό βοηθάει και τους μηχανικούς. Η Citroen π.χ. του χρόνου θα έχει το DS3 στο WRC...
Επειδή ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν μπορεί να καταλάβει διαφορές στην οδική συμπεριφορά, δεν σημαίνει ότι αυτές δεν υπάρχουν κιόλας. Το Cruze δεν διεκδικεί δάφνες, μη τρελαθούμε... Και το Astra που συνέχεια αναφέρεται δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο στον δρόμο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πιο κέλυφος χρησιμοποιείται για το αγωνιστικό έχει να κάνει και με λόγους Marketing... αναλόγως πιο προϊόν θέλουν να προωθήσουν, με την προυπόθεση ότι αυτό βοηθάει και τους μηχανικούς. Η Citroen π.χ. του χρόνου θα έχει το DS3 στο WRC...Επειδή ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν μπορεί να καταλάβει διαφορές στην οδική συμπεριφορά, δεν σημαίνει ότι αυτές δεν υπάρχουν κιόλας. Το Cruze δεν διεκδικεί δάφνες, μη τρελαθούμε... Και το Astra που συνέχεια αναφέρεται δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο στον δρόμο.
Φυσικα και κατα ενα μεγαλο μερος ειναι Marketing ,ομως δεν θα προωθησεις ενα κουτι με ροδες στους αγωνες Η μηπως το cruze δεν εχει αρκετα επιθετικο στιλ για αγωνες??? ( μιλαω για σχεδιαση).
Τα περι οδηγησης... κολοκυθοπιτα, εαν δεν ειναι η δουλεια σου!! -
-
ψυχραιμία σε όλους.
Το marketing μια ζωή εδώ στην Ελλάδα ήταν πάντα με τον Γερμανό και γενικά τον Ευρωπαίο..
ακόμα και τα περιοδικά , όταν αναφέρονται σε ΙαπωνέζικοΚορεάτικά ή άλλης κατασκευής αυτ/τα πάντα τα υποβιβάζουν...
Ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει και στα μάτια του του αρέσει.Όσον αφορά για το θέμα οδήγηση και απόλαυση και τα συναφή αν γίνει ένα τεστ ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης εδώ μέσα , πάνω από το 50% των οδηγών θα κοπούμε...Υ.Γ
Και εμένα μου αρέσει η Ferrari αλλά άστο καλύτερα , δεν την αγοράζω.. Δεν πρέπει να είναι καλό αυτ/το , δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλά στο δρόμο .. -
Bγάλαμε και το Cruze ζμπορ... ...ρε τι άλλο θα διαβάσουμε ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bγάλαμε και το Cruze ζμπορ... ...ρε τι άλλο θα διαβάσουμε ...Αφου τρεχει στο WTCC ,απλα κολλανε τα αυτοκολλητα και ειναι ετοιμο.
-
Τότε το tiida γιατί είναι χειρότερο; Έχει και μακρινό ξάδελφο το GTR.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bγάλαμε και το Cruze ζμπορ... ...ρε τι άλλο θα διαβάσουμε ...Φιλε 'elteo' πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα????
Διβασες εστω απο εναν οτι το cruze ειναι σπορ??? -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πολύ ωραίο video και πολύ καλή εξέλιξη του Cruze , αλλά τι σχέση έχει αυτό το μοντέλο , με το εμπορικό μοντέλο που φθάνει στον καταναλωτή?...
Οτι σχεση μπορει να εχει ενα αυτοκινητο με το αντιστοιχο αγωνιστικο,μαλλον..το ονομα,εμενα ομως αυτο μου αρκει!Ειναι ενα μοντελο που θα αφησει εποχη στους αγωνες και στους δρομους,μπορει για διαφορετικους λογους ,αλλα σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητο απο απο κανεναν ακομα και απο αυτους που'' του τα χωνουν''.
Το Cruz όλα αυτά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πολύ ωραίο video και πολύ καλή εξέλιξη του Cruze , αλλά τι σχέση έχει αυτό το μοντέλο , με το εμπορικό μοντέλο που φθάνει στον καταναλωτή?...
Οτι σχεση μπορει να εχει ενα αυτοκινητο με το αντιστοιχο αγωνιστικο,μαλλον..το ονομα,εμενα ομως αυτο μου αρκει!Ειναι ενα μοντελο που θα αφησει εποχη στους αγωνες και στους δρομους,μπορει για διαφορετικους λογους ,αλλα σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητο απο απο κανεναν ακομα και απο αυτους που'' του τα χωνουν''.
Το Cruz όλα αυτά...
Και που εισαι ακομα...
-
Φιλε 'elteo' πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα????
Διβασες εστω απο εναν οτι το cruze ειναι σπορ???διάβασε πιο πίσω να τα θυμηθείς....
Cruze @ WTCC = ζμπορ Cruze 1.8 .-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τότε το tiida γιατί είναι χειρότερο; Έχει και μακρινό ξάδελφο το GTR.Αυτό είναι αλήθεια!!!
Από ποιο σόι όμως είναι το θέμα! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φιλε 'elteo' πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα????
Διβασες εστω απο εναν οτι το cruze ειναι σπορ???διάβασε πιο πίσω να τα θυμηθείς....
Αλλο το σχεδιαστικο στιλ η υφος ...η οπως θες να το πεις και αλλο το 'σπορ αυτοκινητο'!!!που δεν νομιζω να το εχει χαρακτηρισει κανεις ετσι,η μηπως κανω λαθος???
-
Σε ποιο πλαίσιο βασίζεται το κρουζ;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αφου τρεχει στο WTCC ,απλα κολλανε τα αυτοκολλητα και ειναι ετοιμο.
-
Ας το διερευνήσουμε λίγο.........http://www.yosax.com/chevrolet-cruze-sketches
-
1)..........Με σχεδίαση, η οποία είναι προϊόν μιας πολυεθνικής ομάδας (με τα μέλη της από την Κορέα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία), τα μηχανικά μέρη της Opel και βάση το νέο πλαίσιο «Delta» (πάνω στο οποίο χτίζεται το νέο Astra) η Chevrolet δημιούργησε το Cruze. Αντίθετα με άλλες πολυσυλλεκτικές προτάσεις, το μικρό-μεσαίο sedan της έχει προσωπικότητα και δεν περνά απαρατήρητο. Η εμφάνισή του διαθέτει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει απέναντι στον ανταγωνισμό. 2)..............το Cruze έχει ήδη κατακτήσει πέντε αστέρια στο Αυστραλιανό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (ANCAP) στην Αυστραλία και στις δοκιμές του αντίστοιχου Κινεζικού Προγράμματος (C-NCAP) στην Κίνα.
Η ασφάλεια του Cruze ξεκινά από τη στιβαρή δομή του αμαξώματος. Το Cruze φέρει νέο αυτοφερόμενο πλαίσιο (BFI) με άριστα ρυθμισμένα εξαρτήματα. Με το σύστημα BFI, η πάνω δομή του αμαξώματος και το πλαίσιο κατασκευάζονται σαν μία μονάδα, προσφέροντας ανώτερη αίσθηση στιβαρότητας και ευστάθειας. -
1)..........Με σχεδίαση, η οποία είναι προϊόν μιας πολυεθνικής ομάδας (με τα μέλη της από την Κορέα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία), τα μηχανικά μέρη της Opel και βάση το νέο πλαίσιο «Delta» (πάνω στο οποίο χτίζεται το νέο Astra) η Chevrolet δημιούργησε το Cruze. Αντίθετα με άλλες πολυσυλλεκτικές προτάσεις, το μικρό-μεσαίο sedan της έχει προσωπικότητα και δεν περνά απαρατήρητο. Η εμφάνισή του διαθέτει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει απέναντι στον ανταγωνισμό. 2)..............το Cruze έχει ήδη κατακτήσει πέντε αστέρια στο Αυστραλιανό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (ANCAP) στην Αυστραλία και στις δοκιμές του αντίστοιχου Κινεζικού Προγράμματος (C-NCAP) στην Κίνα.
Η ασφάλεια του Cruze ξεκινά από τη στιβαρή δομή του αμαξώματος. Το Cruze φέρει νέο αυτοφερόμενο πλαίσιο (BFI) με άριστα ρυθμισμένα εξαρτήματα. Με το σύστημα BFI, η πάνω δομή του αμαξώματος και το πλαίσιο κατασκευάζονται σαν μία μονάδα, προσφέροντας ανώτερη αίσθηση στιβαρότητας και ευστάθειας.Την προμήθειά μου παρακαλώ -ή κατά τη νεα ορολογία τη 'χορηγία' - στον λογαριασμό 0200/0000223562...
Chevrolet Cruze