-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είπαμε για 15000 και οικογενειακό με μεγάλους χώρους είναι καταπληκτικό ... Για παραπάνω τσου...
μα τι λες τωρα?
και μονο που δινεις 15Κ και νιωθεις ξυπνιος γιατι σε αλλη περιπτωση θα εδινες 25Κ, ειναι απο μονο του αρκετο για να δικαιολογησεις την αγορα του.βαλε και τη ζηλεια στη μουρη των συγγενων λογω σπορ προφιλ...
δινεις 15Κ και καθαρισες φιλε.
ασε τους αλλους να μιλανε για τιμονια, αναρτησεις, πλαισια, στριψιμο και τετοιες βλακειες, λες και κανουμε αγωνες στο δρομο και πρεπει να ειμαστε πρωτοι.και αμα λαχει, πιανει και τα διακοσα
Αυτό είναι το μύνημά σου και εκτός από κοροιδία και ειρωνεία(όχι προς εμένα ) τι άλλο λέει;;;;
Ένα ύφος τουπέ και τίποτα παραπάνω.
Άσε να μιλάνε αυτοί που έχουν το αυτοκίνητο και να λεν τις απόψεις τους, γιατί κανένας δεν το ξέρει καλύτερα εκτος από αυτούς που το οδηγάνε κάθε μέρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σπορ στυλ;;
Πως το οριζεις το σπορ;;;Κλασσικη αμερικ(λ)ανια είναι...
Χοντροκομμενο με έντονα στοιχεία εντυπωσιασμού...Επιτελους το παραδεχτηκες οτι το αυτοκινητο σε εχει εντυπωσιασει
Συμπέθερε για να ξεκαθαρίσω την θέση μου: Το αμαξάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Αλλά μην αυταπατάστε ότι δώσατε 14.000 και πήρατε ότι οι άλλοι πληρώνουν 25.000. Η διαφορά δεν είναι μόνο στο όνομα. Είναι ένα τίμιο, όμορφο σεντανοειδές αλλά ως εκεί. Ούτως ή άλλως εκεί που απευθύνεται καλύπτει κ με το παραπάνω τις απαιτήσεις τους.
Kαλοτάξιδο αλλά ξεκολλάτε μερικοί. Δεν είστε εσείς οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι οι χαζοί που επέλεξαν κάτι ακριβότερο χωρίς λόγο.
Όταν κάτι παρόμοιο βέβαια έλεγα εγώ για Seat, Skoda, VW και Audi, δεν συμφωνούσες!
-
και να φανταστεις οτι προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι πραγματικα δεν εχω προθεση να θιξω προσωπικα καποιον!
πως να το πω? πως να το πω?
κοιτα, πχ εγω δεν εχω ιδεα απο πιανο. Το οτι εχω αγορασει (δεν εχω, λεμε τωρα) ενα και το εχω βαλει στο σαλονι μου, δε σημαινει οτι μπορω να σου αναλυσω την τεχνικη του Σγουρου Ο Σγουρος λοιπον, 'νιωθει'. Εγω δεν 'νιωθω'! Μπορει καποια στιγμη να μαθω και γω να παιζω καμια νοτα, αλλα και παλι δε θα 'νιωθω'. Οταν εγω και ο Σγουρος θα παμε να αγορασουμε ενα νεο πιανο, εγω θα παρω καποιο γιατι ειναι φθηνο & κυμπαρικο, αυτος ομως θα αγορασει με βαση αλλα κριτηρια. Δε σημαινει οτι αναγκαστικα θα ειναι πιο ακριβο απο το δικο μου, αλλα αυτος θα ξερει ακριβως τι πηρε και γιατι.
επισης ο Σγουρος, βλεπωντας το δικο μου, καταλαβαινει αμεσως τα δικα μου κριτηρια αγορας, ειδικα αν με ακουσει να παιζω.
κακο κειμενο μου βγηκε τελικα
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Λίγα λόγια για το megane cc...
που θα μου το συγκρίνεις με το έκτρωμα τον τομ κρουζ...Λες για το megane? αυτο που μοιαζει με τα διστημικα αμαξιδια που συλλεγουν πετρες???
τελικα κανω λαθος και αγνοω μερικα θεματα
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
που θα μου το συγκρίνεις με το έκτρωμα τον τομ κρουζ...Ορέ παιδιά, στραβοί είστε ή δεν ξέρετε να διαβάζετε;;;;;
Σύγκρινε κανένας το Cruze με το Megane;;;;
Θα με τρελλάνετε τελείως;;;Πλάκα κάνει ο redmonster, μην αρπάζεσαι. Το megane cc έχει αφήσει ιστορία στο forum. Αν κάνεις μια αναζήτηση θα το διαπιστώσεις και μονος σου!
-
Δεν υπάρχει εργοστασιακό αυτοκίνητο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, για γήινα δεδομένα μιλάω, γιατί και ένα Ferrari εργοστασιακό είναι) που να είναι το τέλειο που αναζητάτε.
Αν δεν του βάλεις φρένα δεν θα φρενάρει, αν δεν του αλλάξεις αναρτήσεις θα μετράς τα χιλιόμετρα σε κόμβους κ.ο.κ.
Και εγώ μπορώ να το κάνω το Cruze τούμπανο, και τι έγινε;; Θα στρίβει καλύτερα αλλά όταν θέλω να πάω μια χαλαρή βόλτα θα πρέπει να μην έχω φάει πριν.
Το θέμα από ότι έχω καταλάβει, δεν είναι πως βλέπεις εσύ το αυτοκίνητό σου, το θέμα είναι τι λέει ο άλλος για το αυτοκίνητό σου. Δεν πα να είναι το πιο μάπα, δε πα να χαλάει κάθε τρεις και λίγο, αν ο γείτονας το κοιτάει με θαυμασμό, τότε είμαστε ευτυχισμένοι.PS. Όταν εγώ μίλαγα για τιμόνια αναρτήσεις και άλλες βλακείες κάποιοι άλλοι δεν ήξεραν καν τι σημαίνει αμορτισερ.
εδω εχεις λαθος σε ο,τι λες..
το τελειο δε μπορει να ειναι τιποτα, ισως ουτε και η φερραρι, αλλα αν θες το καλο θα πρεπει να το πληρωσεις
δε σημαινει βεβαια οτι καποιοι δε θα σου πιασουν το κωλο , αλλα το καλο κοστιζει
αλλο να λες (και κυριως να ξερεις ) οτι το αυτοκινητο σου ειναι ενα value for money εργαλειο για να κανεις τη δουλεια σου και αλλο να θεωρεις οτι επιασες τον παπα απο τα @ρχιδι@
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και να φανταστεις οτι προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι πραγματικα δεν εχω προθεση να θιξω προσωπικα καποιον!πως να το πω? πως να το πω?
κοιτα, πχ εγω δεν εχω ιδεα απο πιανο. Το οτι εχω αγορασει (δεν εχω, λεμε τωρα) ενα και το εχω βαλει στο σαλονι μου, δε σημαινει οτι μπορω να σου αναλυσω την τεχνικη του Σγουρου Ο Σγουρος λοιπον, 'νιωθει'. Εγω δεν 'νιωθω'! Μπορει καποια στιγμη να μαθω και γω να παιζω καμια νοτα, αλλα και παλι δε θα 'νιωθω'. Οταν εγω και ο Σγουρος θα παμε να αγορασουμε ενα νεο πιανο, εγω θα παρω καποιο γιατι ειναι φθηνο & κυμπαρικο, αυτος ομως θα αγορασει με βαση αλλα κριτηρια. Δε σημαινει οτι αναγκαστικα θα ειναι πιο ακριβο απο το δικο μου, αλλα αυτος θα ξερει ακριβως τι πηρε και γιατι.
επισης ο Σγουρος, βλεπωντας το δικο μου, καταλαβαινει αμεσως τα δικα μου κριτηρια αγορας, ειδικα αν με ακουσει να παιζω.
Ωραια...και για πες μας τωρα ποιος ειναι ο αντιστοιχος Σγουρος
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
που θα μου το συγκρίνεις με το έκτρωμα τον τομ κρουζ...Λες για το megane? αυτο που μοιαζει με τα διστημικα αμαξιδια που συλλεγουν πετρες???
αυθαδη νεανια το megane cc μοιάζει με UFO γιατί είναι φτιαγμένο με διαστημική τεχνολογια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και να φανταστεις οτι προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι πραγματικα δεν εχω προθεση να θιξω προσωπικα καποιον!πως να το πω? πως να το πω?
Ωραία και καλά όλα αυτά που λες, αλλα΄από την στιγμή που δεν ξέρεις τι έιναι ο καθένας που έχει πάρει cruze, που δεν ξέρεις με ποια κριτήρια το έχει πάρει, πως βγάζεις συμπέρασμα;;;;
Ημουν στο τσακ να κλείσω το insignia. Tι λες γι'αυτό το αυτοκίνητο;;;
Με όσα έχεις πει τα ίδια σκατά είναι με το Cruze. Oύτε για γκάζια είναι, ούτε για στροφιλίκια είναι ούτε για τίποτα από όλα αυτά που εσύ (υποθέτω) θες από ένα αυτοκίνητο.
Άρα;;;
Ή μήπως επειδή είναι Opel και κάνει 25000 είναι καλύτερα στα μάτια μας από ότι το Cruze;;PS Tο αν μίλαγες υποτιμητικά τουλάχιστον προηγουμένως δεν χρειάζεται να το πω εγώ, όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει. Δυστυχώς όμως θείγεις και το κάνεις επανειλημμένως, που σημαίνει ότι δεν είναι κατά λάθος.
-
Oδήγησες δλδ το ινσιγκνια (στα 25k υποθέτω εννοείς το 1,6Τ) και το θεωρείς ισάξιο σε δυναμικά χαρακτηριστικά με το κρουζ;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλο να λες (και κυριως να ξερεις ) οτι το αυτοκινητο σου ειναι ενα value for money εργαλειο για να κανεις τη δουλεια σου και αλλο να θεωρεις οτι επιασες τον παπα απο τα @ρχιδι@
Πότε είπα ότι έκανα την αγορά του αιώνα;;
Μπορείς να μου δείξεις το ποστ που το είπα αυτό;;; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oδήγησες δλδ το ινσιγκνια (στα 25k υποθέτω εννοείς το 1,6Τ) και το θεωρείς ισάξιο σε δυναμικά χαρακτηριστικά με το κρουζ;το ιδιο αμαξι ειναι ΡΕ με αλλο σημα, και φουσκωμενη τιμη
-
Πότε είπα ότι έκανα την αγορά του αιώνα;;
Μπορείς να μου δείξεις το ποστ που το είπα αυτό;;;δε μπορεις να λες οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια με εξαιρεση τις φερραρι
τα περισσοτερα ειναι αυτο που κοστιζουν
-
οχι....
...ειναι σχεδον παντου διαφορετικο...
τι ακαμψια εχει το insignia? , σε ποια πλατφορμα στηρίζεται,τι αναρτησεις εχει, τι κιβώτια, τι ενισχύσεις στο αμαξωμα?
Το Cruz πιο πολυ ειναι ενα ASTRA χωρις συνδεσμο watts πισω και χωρις τις ηλεκτρικες αναρτησεις του.. -
και να φανταστεις οτι προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι πραγματικα δεν εχω προθεση να θιξω προσωπικα καποιον!
πως να το πω? πως να το πω?
Ωραία και καλά όλα αυτά που λες, αλλα΄από την στιγμή που δεν ξέρεις τι έιναι ο καθένας που έχει πάρει cruze, που δεν ξέρεις με ποια κριτήρια το έχει πάρει, πως βγάζεις συμπέρασμα;;;;
Ημουν στο τσακ να κλείσω το insignia. Tι λες γι'αυτό το αυτοκίνητο;;;
Με όσα έχεις πει τα ίδια σκατά είναι με το Cruze. Oύτε για γκάζια είναι, ούτε για στροφιλίκια είναι ούτε για τίποτα από όλα αυτά που εσύ (υποθέτω) θες από ένα αυτοκίνητο.
Άρα;;;
Ή μήπως επειδή είναι Opel και κάνει 25000 είναι καλύτερα στα μάτια μας από ότι το Cruze;;PS Tο αν μίλαγες υποτιμητικά τουλάχιστον προηγουμένως δεν χρειάζεται να το πω εγώ, όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει. Δυστυχώς όμως θείγεις και το κάνεις επανειλημμένως, που σημαίνει ότι δεν είναι κατά λάθος.
το Οπελ ειναι σαφως καλυτερο αμαξι, αλλα τι να πω? Γιατι δε το πηρες? Μπορει να μην ειχες τα λεφτα, να σε κρινω γιαυτο? Οχι βεβαια!
επισης, οταν κρινουμε ενα αυτοκινητο, δε σημαινει οτι κρινουμε και τους κατοχους. Οταν γραφω ειρωνικα, τα σχολια πανε στα λεγομενα καποιου, οχι στο προσωπο του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oδήγησες δλδ το ινσιγκνια (στα 25k υποθέτω εννοείς το 1,6Τ) και το θεωρείς ισάξιο σε δυναμικά χαρακτηριστικά με το κρουζ;Υπέθεσες λάθος.
Το μοντέλο που είχα επιλέξει ήταν to 1.8 το ίδιο μοτέρ που έχει και το Cruze που τελικά πήρα, απλά μετά πρόσθεσα ότι εξτρα έχει το Cruze στο Insignia και η τιμή του έβγαινε περίπου στα 24500 αν θυμάμαι καλά.
Όλα τα μηχανιθκά μέρη και τψν είναι περίπου ίδια,οπότε το θεώρησα ηλιθιο να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οχι.......ειναι σχεδον παντου διαφορετικο...
τι ακαμψια εχει το insignia? , σε ποια πλατφορμα στηρίζεται,τι αναρτησεις εχει, τι κιβώτια, τι ενισχύσεις στο αμαξωμα?
Το Cruz πιο πολυ ειναι ενα ASTRA χωρις συνδεσμο watts πισω και χωρις τις ηλεκτρικες αναρτησεις του..για να ενημερωθω κι εγω, ποιο αστρα το τελευταιο?
-
Εφόσον θεωρείς ότι το cruze είναι rebadged insignia, οκ, εγώ σταματάω εδώ.
-
Oδήγησες δλδ το ινσιγκνια (στα 25k υποθέτω εννοείς το 1,6Τ) και το θεωρείς ισάξιο σε δυναμικά χαρακτηριστικά με το κρουζ;
Υπέθεσες λάθος.
Το μοντέλο που είχα επιλέξει ήταν to 1.8 το ίδιο μοτέρ που έχει και το Cruze που τελικά πήρα, απλά μετά πρόσθεσα ότι εξτρα έχει το Cruze στο Insignia και η τιμή του έβγαινε περίπου στα 24500 αν θυμάμαι καλά.
Όλα τα μηχανιθκά μέρη και τψν είναι περίπου ίδια,οπότε το θεώρησα ηλιθιο να δώσω τόσα λεφτά παραπάνωγια τι εξτρα μιλας και πηγε τοσο?
να αξιολογησουμε βεβαια και ποια απο αυτα αξιζουν ενα μικροτερο αυτοκινητο
-
Chevrolet Cruze