-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Bγάλαμε και το Cruze ζμπορ... ...ρε τι άλλο θα διαβάσουμε ...
Φιλε 'elteo' πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα????
Διβασες εστω απο εναν οτι το cruze ειναι σπορ???διάβασε πιο πίσω να τα θυμηθείς....
Αλλο το σχεδιαστικο στιλ η υφος ...η οπως θες να το πεις και αλλο το 'σπορ αυτοκινητο'!!!που δεν νομιζω να το εχει χαρακτηρισει κανεις ετσι,η μηπως κανω λαθος???
έχει σπορ στυλ;;
Πως το οριζεις το σπορ;;;Κλασσικη αμαερικ(λ)ανια είναι...
Χοντροκομμενο με έντονα στοιχεία εντυπωσιασμού... -
1)..........Με σχεδίαση, η οποία είναι προϊόν μιας πολυεθνικής ομάδας (με τα μέλη της από την Κορέα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία), τα μηχανικά μέρη της Opel και βάση το νέο πλαίσιο «Delta» (πάνω στο οποίο χτίζεται το νέο Astra) η Chevrolet δημιούργησε το Cruze. Αντίθετα με άλλες πολυσυλλεκτικές προτάσεις, το μικρό-μεσαίο sedan της έχει προσωπικότητα και δεν περνά απαρατήρητο. Η εμφάνισή του διαθέτει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει απέναντι στον ανταγωνισμό. 2)..............το Cruze έχει ήδη κατακτήσει πέντε αστέρια στο Αυστραλιανό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (ANCAP) στην Αυστραλία και στις δοκιμές του αντίστοιχου Κινεζικού Προγράμματος (C-NCAP) στην Κίνα.
Η ασφάλεια του Cruze ξεκινά από τη στιβαρή δομή του αμαξώματος. Το Cruze φέρει νέο αυτοφερόμενο πλαίσιο (BFI) με άριστα ρυθμισμένα εξαρτήματα. Με το σύστημα BFI, η πάνω δομή του αμαξώματος και το πλαίσιο κατασκευάζονται σαν μία μονάδα, προσφέροντας ανώτερη αίσθηση στιβαρότητας και ευστάθειας.αυτό το κείμενο ούτε παιδάκι του δημοτικού δεν πείθει...
Άκου ΕΚΕΙ πολυεθνική ομάδα σχεδίασης ...
Αυτοκίνητο που βγήκε Απο ΠΑΡΤΟΥΖΑ... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
1)..........Με σχεδίαση, η οποία είναι προϊόν μιας πολυεθνικής ομάδας (με τα μέλη της από την Κορέα, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία), τα μηχανικά μέρη της Opel και βάση το νέο πλαίσιο «Delta» (πάνω στο οποίο χτίζεται το νέο Astra) η Chevrolet δημιούργησε το Cruze. Αντίθετα με άλλες πολυσυλλεκτικές προτάσεις, το μικρό-μεσαίο sedan της έχει προσωπικότητα και δεν περνά απαρατήρητο. Η εμφάνισή του διαθέτει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει απέναντι στον ανταγωνισμό. 2)..............το Cruze έχει ήδη κατακτήσει πέντε αστέρια στο Αυστραλιανό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (ANCAP) στην Αυστραλία και στις δοκιμές του αντίστοιχου Κινεζικού Προγράμματος (C-NCAP) στην Κίνα.
Η ασφάλεια του Cruze ξεκινά από τη στιβαρή δομή του αμαξώματος. Το Cruze φέρει νέο αυτοφερόμενο πλαίσιο (BFI) με άριστα ρυθμισμένα εξαρτήματα. Με το σύστημα BFI, η πάνω δομή του αμαξώματος και το πλαίσιο κατασκευάζονται σαν μία μονάδα, προσφέροντας ανώτερη αίσθηση στιβαρότητας και ευστάθειας.Την προμήθειά μου παρακαλώ -ή κατά τη νεα ορολογία τη 'χορηγία' - στον λογαριασμό 0200/0000223562...
Οχι κι ετσι ρε Κωνσταντινε... απλα παραθετω αποσπασματα απο δυο δημοσιευματα!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχει σπορ στυλ;;
Πως το οριζεις το σπορ;;;Κλασσικη αμερικ(λ)ανια είναι...
Χοντροκομμενο με έντονα στοιχεία εντυπωσιασμού... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η ασφάλεια του Cruze ξεκινά από τη στιβαρή δομή του αμαξώματος. Το Cruze φέρει νέο αυτοφερόμενο πλαίσιο (BFI) με άριστα ρυθμισμένα εξαρτήματα. Με το σύστημα BFI, η πάνω δομή του αμαξώματος και το πλαίσιο κατασκευάζονται σαν μία μονάδα, προσφέροντας ανώτερη αίσθηση στιβαρότητας και ευστάθειας.αυτό το κείμενο ούτε παιδάκι του δημοτικού δεν πείθει...
Άκου ΕΚΕΙ πολυεθνική ομάδα σχεδίασης ...
Αυτοκίνητο που βγήκε Απο ΠΑΡΤΟΥΖΑ...Λες το ιδιο πραγμα με αλλες λεξεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σπορ στυλ;;
Χοντροκομμενο με έντονα στοιχεία εντυπωσιασμού...Επιτελους το παραδεχτηκες οτι το αυτοκινητο σε εχει εντυπωσιασει
-
Σε ποιο πλαίσιο βασίζεται το κρουζ;;;
To Κρουζ εγκανίασε το νέο πλαίσιο Δέλτα 2 της Τζιέμ. Eίναι η ίδια βάση που θα αξιοποιηθεί στα Άστρα, Βολτ/Αμπέρα, τον Ζαφείρη κ.α. που ακολουθούν. Να θυμίσω ότι η Τζιέμ κάνει (χοντρές) μπίζνες παγκοσμίως.
Ο αντιπρόεδρος της Τζιέμ, Μπομπ Λάτς τα λέει όλα πολύ περιγραφικά για το όχημα :
“in the past, compact cars were seen [by domestic automakers] as a commodity that people drove because they couldn’t afford anything better.” Lutz says the Chevy Cruze is “the first time we have taken this segment seriously,” which is a pretty damning indictment of how GM in the past produced substandard products at a price that didn’t do anyone any favors, least of all itself.
http://www.caranddriver.com/reviews/car/10q2/2011_chevrolet_cruze_u.s._spec-first_drive_review
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Ο παραλληλισμός που έκανα με το αγωνιστικό είναι για να τονίσω ότι το cruze δεν είναι καμιά μαούνα είναι ένα αυτοκίνητο με αρκετά σπορτιφ προφίλ. Αν διάβασες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι είπα ότι δεν έχει καμιά σχέση παρά μόνο στο σουλούπι.
εκανες παραλληλισμο με το αγωνιστικο για να τονισεις οτι το κρουζ εχει σπορ προφιλ???
θες να μας πεις πως προκυπτει αυτο το σπορ προφιλ?
Για να το χρησιμοποιούν σαν αγωνιστικό δεν σημαίνει ότι έχει ένα σπορ προφίλ;;;;
Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Lacceti.
Η Citroen γιατί δεν χρησιμοποιεί το C6 και η Ford γιατί δεν χρησιμοποιεί το modeo???? Οέοο;;τι να πω εγω μετα απο αυτο?
-
έχει σπορ στυλ;;
Χοντροκομμενο με έντονα στοιχεία εντυπωσιασμού...Επιτελους το παραδεχτηκες οτι το αυτοκινητο σε εχει εντυπωσιασει
μα δεν έγραψα πουθενά ότι δεν μου αρέσει...
Ίσα ίσα το βρίσκω αρκετά ξεχωριστό κσι σε συνδυασμό με την τιμή του την καλύτερη επιλογή...Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αρχίζουν οι υπερβολές...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο παραλληλισμός που έκανα με το αγωνιστικό είναι για να τονίσω ότι το cruze δεν είναι καμιά μαούνα είναι ένα αυτοκίνητο με αρκετά σπορτιφ προφίλ. Αν διάβασες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι είπα ότι δεν έχει καμιά σχέση παρά μόνο στο σουλούπι.
εκανες παραλληλισμο με το αγωνιστικο για να τονισεις οτι το κρουζ εχει σπορ προφιλ???
θες να μας πεις πως προκυπτει αυτο το σπορ προφιλ?
Για να το χρησιμοποιούν σαν αγωνιστικό δεν σημαίνει ότι έχει ένα σπορ προφίλ;;;;
Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Lacceti.
Η Citroen γιατί δεν χρησιμοποιεί το C6 και η Ford γιατί δεν χρησιμοποιεί το modeo???? Οέοο;;τι να πω εγω μετα απο αυτο?
-
έχει σπορ στυλ;;
Συμπέθερε για να ξεκαθαρίσω την θέση μου: Το αμαξάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Αλλά μην αυταπατάστε ότι δώσατε 14.000 και πήρατε ότι οι άλλοι πληρώνουν 25.000. Η διαφορά δεν είναι μόνο στο όνομα. Είναι ένα τίμιο, όμορφο σεντανοειδές αλλά ως εκεί. Ούτως ή άλλως εκεί που απευθύνεται καλύπτει κ με το παραπάνω τις απαιτήσεις τους.
Kαλοτάξιδο αλλά ξεκολλάτε μερικοί. Δεν είστε εσείς οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι οι χαζοί που επέλεξαν κάτι ακριβότερο χωρίς λόγο.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σπορ στυλ;;
Συμπέθερε για να ξεκαθαρίσω την θέση μου: Το αμαξάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Αλλά μην αυταπατάστε ότι δώσατε 14.000 και πήρατε ότι οι άλλοι πληρώνουν 25.000. Η διαφορά δεν είναι μόνο στο όνομα. Είναι ένα τίμιο, όμορφο σεντανοειδές αλλά ως εκεί. Ούτως ή άλλως εκεί που απευθύνεται καλύπτει κ με το παραπάνω τις απαιτήσεις τους.
Kαλοτάξιδο αλλά ξεκολλάτε μερικοί. Δεν είστε εσείς οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι οι χαζοί που επέλεξαν κάτι ακριβότερο χωρίς λόγο.
Ακου συμπεθερε .. το '' Το αμαξάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του.'Ακουγετε καλο,ειναι ομως σχετικο.Εγω εδωσα 16,000 και θα εδινα περισσοτερα για το ιδιο αμαξι!!αφου τα αξιζει...και δεν ειμαι κορο'ι'δο.Εαν το θεωρεις αυτο κολημα τοτε ...ενταξει
Ουτε θεωρισα χαζους αυτους που σκανε περισσοτερα για αμαξια
Και παλι ευχαριστω για το καλοταξιδο. -
έχει σπορ στυλ;;
Ακου συμπεθερε .. το '' Το αμαξάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του.'Ακουγετε καλο,ειναι ομως σχετικο.Εγω εδωσα 16,000 και θα εδινα περισσοτερα για το ιδιο αμαξι!!αφου τα αξιζει...και δεν ειμαι κορο'ι'δο.Εαν το θεωρεις αυτο κολημα τοτε ...ενταξει
Ουτε θεωρισα χαζους αυτους που σκανε περισσοτερα για αμαξια
Και παλι ευχαριστω για το καλοταξιδο.το σχόλιο μου αφορά όλους τους Chevroletisti....
-
Πλακα-πλακα εσυ τι οχημα εχεις
-
είναι πιο έξυπνος αυτός που δίνει 17.οοο για το νέο Polo με τον εκπληκτικό , φινετσάτο και σούπερ αξιόπιστο κινητήρα (1.2 ΤSi) και με σύστημα να σου σβήνει ξαφνικά .....
-
φίλε κρουζάκια είμαι μαζί σου
-
Πλακα-πλακα εσυ τι οχημα εχειςμουλικο εχει και αυτος...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πλακα-πλακα εσυ τι οχημα εχεις
μουλικο εχει και αυτος...
Ελα ρε...καθαροαιμε,εσυ τι Αριο εχεις???
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:slap:
είναι πιο έξυπνος αυτός που δίνει 17.οοο για το νέο Polo με τον εκπληκτικό , φινετσάτο και σούπερ αξιόπιστο κινητήρα (1.2 ΤSi) και με σύστημα να σου σβήνει ξαφνικά .....εάν θες H/Y και πάρεις laptop (=μικρό) αντί desktop (=μεγάλο) είσαι χαζός ;
Μούλικο έχω ...κ εγώ προσέχω την τσέπη μου. Αλλά δεν πετάω στα σύννεφα με το να λέω ότι έχω το καλύτερο 'κάρο' σαν μερικούς εδώ μέσα που ανακάλυψαν την Νέα Γη.
Chevrolet Cruze