-
και αλλος εγκαθετος mod?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και αλλος εγκαθετος mod?Εγω αγαπαει AVEO
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και αλλος εγκαθετος mod?
Εγω αγαπαει AVEO
αλλο καταπληκτικο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
By the way εσύ πως λες ότι είναι υπερστροφικό;
Έχεις Cruze;Πού ακριβώς είπα ότι είναι υπερστροφικό; Σαφέστατα υποστροφικό είναι με γενικότερο στήσιμο που θυμίζει παλιότερα γιαπωνέζικα.
-
Καλύτερο από Tiida;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλύτερο από Tiida;κλάσεις ανώτερο δεν υπάρχει αμάξι tiida
Επίσης αν και κάτοχος cruze υποστροφή εχω δει μόνο σε μεγάλη πίεση του αυτοκινήτου κάτι λογικό άλλωστε μέχρι ένα σημείο, αλλά καθόλου σε φυσιολογική χρήση ( κάτι που θα διαβάσεις στο σύνολο των reviews πολλών περιοδικών και site σε σχέση με την αυτοκίνηση ) οπότε απορώ που την είδες η έστω αν το έχεις οδηγήσει.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η αγωνία σου να βγάλεις το cruze ένα μέτριο αμάξι όταν το πλήθος των ξένων (μόνο αυτά διαβάζω απο Αγγλία) κορυφαίων περιοδικών το χαρακτηρίζουν αμάξι αποκάλυψη απο την gm (να σου υπενθυμίσω είναι παγκόσμιο μοντέλο) για τα μέτρα της και γι'αυτα που είχε συνηθίσει την Ευρώπη μέσω της Daewoo.
Και σου ξαναλέω δεν είναι το σούπερ αμάξι ούτε το όνειρο καθε νέου οδηγού ούτε θα γίνει ποτέ. Αλλα ενα αμάξι απο 13900 , με αυτό τον εξοπλισμό , αυτό το εσωτερικό , αυτο το σχεδιασμό και αυτούς τους χώρους δεν θα βρεις σε καμία άλλη εταιρία.
Είναι απο τους ορισμού 'value for money' μια φράση που δεν αναφέρετε σε κορυφαία αμάξια αλλα σε σχέση απόδοσης-τιμής και σε αυτο το cruze κερδίζει τι να κάνουμε αρέσει δεν αρέσει.
Όσο για το σπορτίφ χαρακτήρα εξωτερικά καταρχήν τον προδίδει το κουπέ στυλ του που είναι καθαρά σπόρ γραμμή(τι ποιο πασιφανές) και η έντονη μάσκα του που παραπέμπει σε πιο αγωνιστικό στυλ. Αν αυτά δεν τα θεωρείς στοιχεία σπορ αμαξιού οκ περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
ΥΓ: Επίσης μια που είσαι mod αυτό που μου φαίνεται πιο σωστό είναι σε κάθε κατηγορία αμαξιού όσο αναφορά μόνο το θέμα οδηγικής συμπεριφοράς το πιο ορθολογικό και σωστό θα ήταν να λαμβάνουμε υπόψη κατα κύριο λόγο τους κατόχους των αμαξιών που παραθέτουν τις εμπειρίες τους , απο τη στιγμή που έχουν ζήσει το αμάξι σε κάθε του πτυχή σε όλες τις συνθήκες παρά κάποιον που έκανε ένα test drive ένα Σάββατο στην πνιγμένη Κηφισίας.
-
σωστός !!!! Κάτω στην χούντα των mod's !!!
-
Για να μιλάω προφανώς και το έχω οδηγήσει.
Για τα δικά μου μέτρα είναι γενικά μέτριο στο δρόμο. Είπαμε, εξαιρετικό value for money (το χω πει πολλές φορές άλλωστε) αλλά ως εκεί. Δυστυχώς στα δυναμικά του χαρακτηριστικά υστερεί.
Όσο για την άλλη παρατήρησή σου, εδώ δεν ζητάμε αριθμό πλαισίου για όσους θέλουν να εκφράσουν άποψη.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
...κορυφαίων περιοδικών το χαρακτηρίζουν αμάξι αποκάλυψη απο την gm (να σου υπενθυμίσω είναι παγκόσμιο μοντέλο) για τα μέτρα της και γι'αυτα που είχε συνηθίσει την Ευρώπη μέσω της Daewoo.Και σου ξαναλέω δεν είναι το σούπερ αμάξι ούτε το όνειρο καθε νέου οδηγού ούτε θα γίνει ποτέ. Αλλα ενα αμάξι απο 13900 , με αυτό τον εξοπλισμό , αυτό το εσωτερικό , αυτο το σχεδιασμό και αυτούς τους χώρους δεν θα βρεις σε καμία άλλη εταιρία.
Όσο για το σπορτίφ χαρακτήρα εξωτερικά καταρχήν τον προδίδει το κουπέ στυλ του που είναι καθαρά σπόρ γραμμή(τι ποιο πασιφανές) και η έντονη μάσκα του που παραπέμπει σε πιο αγωνιστικό στυλ. Αν αυτά δεν τα θεωρείς στοιχεία σπορ αμαξιού οκ περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
ε μετα απο αυτα δε μπορω παρα να παραδεχθω οτι εχει σπορ στοιχεια, μιας και εχει ...σπορ γραμμη, ειναι αποκαλυψη για την GM και κανει μονο 13900.
αληθεια η GM γιατι θελησε να δωσει σπορ χαρακτηρα σε ενα οικογενειακο μοντελο?
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
...........
..............Να πω κι εγω τη γνωμη μου αναφορικά με το σχεδιασμό και μόνο.
Άλλο 'σπορτίφ χαρακτήρας' και άλλο 'σπορτίφ ύφος'.Το πρώτο πρέπει να συνοδεύεται και από δυναμικά χαρακτηριστικά -απόδοση κινητήρα , στήσιμο κλπ κλπ- , το δεύτερο αρκεί να έχει κάποια στοιχεία ή να μιμείται κάποια στοιχεία εμφάνισης πραγματικών σπορ κατασκευών.
Πιστεύω ότι ούτε η γραμμή της οροφής προσδίδει έναν κουπέ χαρακτήρα , πόσο δε η 'έντονη' μάσκα του δίνει 'αγωνιστικό' style.
Θα έπρεπε να μοιάζει περισσότερο μ αυτό το style σε όγκους και φόρμες...
Κατά τ άλλα ,μια χαρά συμπαθητικό αυτοκίνητο είναι. -
Ακριβώς, έχει διαφορά ο σπορ χαρακτήρας από την ανανεωμένη και πιο σπορ εμφάνιση. Το Κρουζ έχει το δεύτερο, αλλά δεν έχει σπορ συμπερισφορά στο δρόμο και ούτε τη χρειάζεται. Στοχεύει αλλού, ήτοι σε μια ανανεωμένη και νεανικότερη σχεδιαστική εικόνα για την εταιρεία.
-
http://www.youtube.com/user/MyCarChevyC ... HFnPGGB4R8
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Youtube VideoΩραίος!...
-
Πολύ ωραίο video και πολύ καλή εξέλιξη του Cruze , αλλά τι σχέση έχει αυτό το μοντέλο , με το εμπορικό μοντέλο που φθάνει στον καταναλωτή?...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πολύ ωραίο video και πολύ καλή εξέλιξη του Cruze , αλλά τι σχέση έχει αυτό το μοντέλο , με το εμπορικό μοντέλο που φθάνει στον καταναλωτή?...Οτι σχεση μπορει να εχει ενα αυτοκινητο με το αντιστοιχο αγωνιστικο,μαλλον..το ονομα,εμενα ομως αυτο μου αρκει!Ειναι ενα μοντελο που θα αφησει εποχη στους αγωνες και στους δρομους,μπορει για διαφορετικους λογους ,αλλα σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητο απο απο κανεναν ακομα και απο αυτους που'' του τα χωνουν''.
-
Χαλαρωστε παλικαρια μου!
Μην μαλωσουμε για το cruze!
Οποιος το εχει, το πηρε γιατι γουσταρει, αν τον καλυπτει οκ.
Εγω ολο λεω, λεω, λεω αλλα μολις παταω το ριμαδι το unlock δεν πιστευω οτι πηρα κατι που μου αρεσε και που εξακολουθει να μου αρεσει πολυ.
Οδηγικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο απλα εχει αυξημενη καταναλωση.
Δεν το πηρα για να το βαζω με 1000 στις στροφες, θα ημουν χαζος αν επελεγα αυτο για να το βαζω με 1000.
Το πηρα γιατι μου αρεσουν οι μαλακες αναρτησεις, εχει χωρους, αξιζε τα λαφτα του και μου αρεσε και σε εμφανιση. Εχει american style που μου αρεσε παντα.
Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο DODGE CALIBER το οποιο απεριψα λογω τιμης και κυβικων.
Ετσι ειναι αυτα, θυσιαζεις κατι για να παρεις κατι αλλο που σου φαινεται πιο καλο στην ζυγαρια των standards σου! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Χαλαρωστε παλικαρια μου!
Μην μαλωσουμε για το cruze!
Οποιος το εχει, το πηρε γιατι γουσταρει, αν τον καλυπτει οκ.
Εγω ολο λεω, λεω, λεω αλλα μολις παταω το ριμαδι το unlock δεν πιστευω οτι πηρα κατι που μου αρεσε και που εξακολουθει να μου αρεσει πολυ.
Οδηγικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο απλα εχει αυξημενη καταναλωση.
Δεν το πηρα για να το βαζω με 1000 στις στροφες, θα ημουν χαζος αν επελεγα αυτο για να το βαζω με 1000.
Το πηρα γιατι μου αρεσουν οι μαλακες αναρτησεις, εχει χωρους, αξιζε τα λαφτα του και μου αρεσε και σε εμφανιση. Εχει american style που μου αρεσε παντα.
Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο DODGE CALIBER το οποιο απεριψα λογω τιμης και κυβικων.
Ετσι ειναι αυτα, θυσιαζεις κατι για να παρεις κατι αλλο που σου φαινεται πιο καλο στην ζυγαρια των standards σου!Σωστός!
-
φιλε glko δεν μαλωνει κανεις
Εγω παντος ρε παιδια αυτο το αυτοκινητο με το που το ειδα το καραγουσταρα!!! και αφου το τσεκαρα αμεσως το αγορασα...ενταξει αν ειχε λιγη ιπποδυναμη ακομα δεν χαλαγε ο κοσμος ,αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτες -
Εγω παντος ρε παιδια αυτο το αυτοκινητο με το που το ειδα το καραγουσταρα!!! και αφου το τσεκαρα αμεσως το αγορασα...**ενταξει αν ειχε λιγη ιπποδυναμη ακομα δεν χαλαγε ο κοσμος **:oops: ,**αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτες **:lol:Πολύ σωστά τα λες....τα άτιμα τα άλογα , ακόμα και αν δεν ανέρχονται σε μεγάλο νούμερο , θέλουν τάισμα και αυτό πλέον κοστίζει ακριβά...
-
Εγω παντος ρε παιδια αυτο το αυτοκινητο με το που το ειδα το καραγουσταρα!!! και αφου το τσεκαρα αμεσως το αγορασα...ενταξει αν ειχε λιγη ιπποδυναμη ακομα δεν χαλαγε ο κοσμος ,αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτεςΜου αρέσει το cruze, είναι κιμπαρολιμουζινάτο
Chevrolet Cruze