-
Όχι δεν έχουν τιμολογιακή ασυλία απλώς προ κρίσης που είχα υπόψη μου τιμές τέτοια ποσά ήταν καλά για φουλ σέρβις. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω κάνει μεγάλο σέρβις και επειδή μέχρι πρόπερσι ήταν και εγγύηση δεν είχε τύχει και να ψαχτώ. Στη Λάιον το πήγα. Αν έχετε να προτείνετε καλό ανεξάρτητο επισκευαστή στην Αθήνα και κατα προτίμηση νότια να πάω εκεί την επόμενη φορά στους καιρούς που ζούμε το ευρώ μετράει. Απλώς σε προηγούμενο αμάξι που είχα είχα κακές εμπειρίες τόσο από τους επίσημους όσο και απο τους εξιδικευμένους και δεν ήξερα τελικά που να πάω...
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο έχουν πέσει οι ανεξάρτητοι τώρα στη κρίση αλλά για επίσημη αντιπροσωπεία μου φάνηκε νορμάλ τιμή , όχι?Για εξουσιοδοτημενο αρκετα λογικη τιμη ειναι.
Αν αυτοι που τους φαινονται τοσα πολλα ξερουν κανα φτηνοτερο εξουσιοδοτημενο, ας σου το πουν.Εγω παντως αν εκανα ολα αυτα στο 207 μου στην αντιπροσωπεια, το 300αρι δεν το γλιτωνα με τιποτα.
Δεν μιλαω καν για την 320 που εχω που ειναι υποτιθεται και premium μαρκα.Παντως για απλα σερβις δεν υπαρχει λογος να πας αντιπροσωπεια.
Σε ενα εξειδικευμενο συνεργειο θα γλιτωνες κανα 60αρι ευρω. -
Καλημερα παιδια,
Ξερει κανεις ποτε αλλαζουμε τακακια? Ακουω ενα τριξιμο αλλα νομιζω οτι ειναι νωρις στις 33.000 χλμ. Ειναι βεβαια 4 χρονια το αυτοκινητο αλλα η χρηση ελαχιστη. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Service 5ετών 250euro
Λάδια, Μάκτρα, υγρά φρένων, συμπλήρωση λαδιών αυτόματου κιβωτίου, μπουζί, φίλτρο αέρα, φίλτρο λαδιού, έλεγχος 50 σημείων ... , εργατικά.Τα μακτρα ποσο στα χρεωνουν?
Τακακια ποτε πρεπει να αλλαξουμε?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Τακακια ποτε πρεπει να αλλαξουμε?
Όταν φαγωθούν;
-
- μπορείτε να το δείτε και μονοι σας πολυ ευκολα αν ειναι φαγωμενα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν εχουν οριο για καποια χλμ?
-
Όχι, αλλάζουν όταν φαγωθούν.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
ΕΓΩ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ 26.000ΧΛΜ.ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΣΕ 3 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.
ΜΕ 60ΕΥΡΩ ΕΒΑΛΑ JAPANESE -
Ο χρήστης cruze2009 έγραψε:
ΕΓΩ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ 26.000ΧΛΜ.ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΣΕ 3 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.
ΜΕ 60ΕΥΡΩ ΕΒΑΛΑ JAPANESEΠατάς καθολου γκάζι ή μόνο φρένο;
Γράφε με μικρά καθώς τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις
-
140 € το ετησιο.
Μια χαρα μου φανηκε.
Τακακια δεν χρειαστηκε, μου εβαλε καλυτερα μπουζι ιριδιου και ανεβηκε λιγο το κοστος.
Μακτρα και φιλτρο καμπινας αλλαζω μονος μου οποτε νομιζω μια χαρα ειναι. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Service 5ετών 250euro
Λάδια, Μάκτρα, υγρά φρένων, συμπλήρωση λαδιών αυτόματου κιβωτίου, μπουζί, φίλτρο αέρα, φίλτρο λαδιού, έλεγχος 50 σημείων ... , εργατικά.Μακτρα παλιου τυπου η νεου?
Μπορεις να μου πεις ποσο στα χρεωνει? -
Μάκτρα τα κλασσικά της μάνας του. Τώρα για τιμή πρέπει να περιμένεις να βρω που έχω καταχωνιάσει την απόδειξη θα το δω και θα σου πώ.
-
Γιατι δεν δοκιμαζετε αυτα:
http://www.ebay.com/itm/171017846387?ss ... 1439.l2649
http://www.ebay.com/itm/150879735645?ss ... 1439.l2649
Υπαρχουν κι αλλα αν το ψαξεις αλλα ετυχε κ πηρα αυτα!
-
Παιδιά καλημέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση έχει κανένας πρόβλημα με της ανάρτησης γιατί εγώ έχω ένα περίεργο θόρυβο μέσα στην καμπίνα και δεν μπορούν να το βρουν τα έχω παίξει όλα τα έχω ακούσει να μου λεναι ότι είναι αλλά κανένας δεν παίρνει την απόφαση να μου πει τι είναι να το αλλάξουν αν είναι ανάρτηση αν είναι ακρομπαρα. Έχει κανένας από εσάς καμία εμπειρία να μου πει.
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Παιδιά καλημέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση έχει κανένας πρόβλημα με της ανάρτησης γιατί εγώ έχω ένα περίεργο θόρυβο μέσα στην καμπίνα και δεν μπορούν να το βρουν τα έχω παίξει όλα τα έχω ακούσει να μου λεναι ότι είναι αλλά κανένας δεν παίρνει την απόφαση να μου πει τι είναι να το αλλάξουν αν είναι ανάρτηση αν είναι ακρομπαρα. Έχει κανένας από εσάς καμία εμπειρία να μου πει.Ακουω κ εγω θορυβο σε καποιες στροφες σε στενα μεσα στην πολη με χαμηλη ταχυτητα.
Το κοιταξε τωρα που ειχα παει για service και δεν ειδε κατι.
Επειδη το ιδιο ακουγα κ στο KA που εχουμε κ το ειχα παει κ αυτο μου ειχαν πει οτι χρειαζεται απλα καποια λιπανση.
Καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα το παω να μου το ξαναδουν.
Παντως το ειχε βγαλει βολτα κ αυτος μαζι με εμενα μεσα κ δεν τον αγχωσε ο θορυβος.
Ειναι κ το θεμα που εχει ο καθενας με τους θορυβους. Εγω ειμαι ενας απο αυτους. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα καινούρια Saver + ή τα προηγουμενα?Νομιζω τα προηγουμενα.
Εχεις ακουσει κατι? -
Παιδία καλησπέρα μάλλον κάτι έκανα με το θέμα του θόρυβο πού έρχεται μέσα Στην καμπίνα Κάντε ένα έλεγχο στο αμορτισέρ κάντε το κόπο και βγάλτε το πιατάκι από πάνω από το θολό και κάντε ένα έλεγχο στο παξιμάδι που κρατά το αμορτισέρ εγώ το βρήκα λασχα. Ρώτησα γιατί και μου είπαν ότι αυτό είναι φυσικό από τους κραδασμούς !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Παιδία καλησπέρα μάλλον κάτι έκανα με το θέμα του θόρυβο πού έρχεται μέσα Στην καμπίνα Κάντε ένα έλεγχο στο αμορτισέρ κάντε το κόπο και βγάλτε το πιατάκι από πάνω από το θολό και κάντε ένα έλεγχο στο παξιμάδι που κρατά το αμορτισέρ εγώ το βρήκα λασχα. Ρώτησα γιατί και μου είπαν ότι αυτό είναι φυσικό από τους κραδασμούς !!!!!!!!!Καθόλου φυσιολογικό δεν είναι!
-
Ποιός σου είπε τέτοιο πράγμα;
Chevrolet Cruze