-
-
Σε ποια chevrolet πας να παμε κ εμεις.
Εμενα μου αλλαξαν δαγκανες κ ακομα τα ιδια! Μαλλον απλα στα λογια τις αλλαξαν.
Η ερωτηση ισχυει!!!
Δεν αντεχω αλλο με τα φρενα μου!!! Ειμαι ο ρομπας της γειτονιας!
Πες μου οτι εισαι απο Αθηνα δωσε και ενα τηλ της αντιπροσωπειας και εφυγα!
Οταν σου αλλαξαν δαγκανες σε εβαλαν να πληρωσεις τα τακακια???
Αν ναι ποσο σου πηγε? -
Το sprint booster ποσο σου το εβαλαν?
Ο δικος μου μου ειχε πει για 160€.
Αξιζει??
Ειχα οδηγησει το δικου του αλλα δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα!
-
-
το sprind booster δεν το αγορασα απλα το δοκιμασα,τα 160 ειναι με αποδειξη?για τα τακακια δεν θυμαμαι να σου πω γιατι ηταν μαζι με service και πριν αρκετο καιρο.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
-
Σε ποια chevrolet πας να παμε κ εμεις.
Εμενα μου αλλαξαν δαγκανες κ ακομα τα ιδια! Μαλλον απλα στα λογια τις αλλαξαν.
Η ερωτηση ισχυει!!!
Δεν αντεχω αλλο με τα φρενα μου!!! Ειμαι ο ρομπας της γειτονιας!
Πες μου οτι εισαι απο Αθηνα δωσε και ενα τηλ της αντιπροσωπειας και εφυγα!
Οταν σου αλλαξαν δαγκανες σε εβαλαν να πληρωσεις τα τακακια???
Αν ναι ποσο σου πηγε? -
Το sprint booster ποσο σου το εβαλαν?
Ο δικος μου μου ειχε πει για 160€.
Αξιζει??
Ειχα οδηγησει το δικου του αλλα δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα!
το sprind booster δεν το αγορασα απλα το δοκιμασα,τα 160 ειναι με αποδειξη?για τα τακακια δεν θυμαμαι να σου πω γιατι ηταν μαζι με service και πριν αρκετο καιρο.
-
-
Έχω κάνει αλλαγή στα φρένα σχεδόν ένα χρόνο . Έκαναν αλλαγή βάσης και τακάκια γιατί ειχαν στραβώσει.Προς το παρόν είναι μια χαρά χωρίς κανένα ήχο!!!Ήθελαν να μου χρεώσουν τα τακάκια (είχαν στραβώσει !!!! ) αλλά μίλησαν με κεντρικά και δεν έγινε χρεώσει. Μέχρι τώρα όλα καλά...Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι μερικες φορές κλωτσάει όταν πάω να ανεβάσω στροφές στο κινητηρα σε ορισμενες ταχύτητες ..... Ένα άλλο θέμα μου είχε βγάλει αυτό το code 95 και είχε ανάψει το σήμα του αερόσακου και το σήμα για service όπου μου άλλαξαν την πρώτη φορά τα καλώδια και όταν το ξανάκανε μου είπαν ότι δεν τα είχαν δέσει καλά !!!!
-
Ενθουσιασμενος!!!!
Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε GPS στο αυτοκινητο και αν εχετε προσεξει τι διαφορα δειχνει στην ταχυτητα σε σχεση με το κοντερ.
Εμενα πρεπει να δειχνει 5-8 χλμ λιγοτερο το GPS απο την ταχυτητα που δειχνει το κοντερ.
Λοιπον, πηγα Ακρατα το ΣΚ κ βρηκα τον δρομο τελειως αδειο.
Το GPS εδειξε 198χλμ/ω. Εννοειται οτι το εχω αποθηκευσει!
Καποιος μου ειχε πει οτι τα GM αυτοκινητα ανοιγουν μετα τις 20.000χλμ.
Σου βγαζω το καπελο φιλε μου!!! Ξερεις απο κινητηρες OPEL!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ενθουσιασμενος!!!!
Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε GPS στο αυτοκινητο και αν εχετε προσεξει τι διαφορα δειχνει στην ταχυτητα σε σχεση με το κοντερ.
Εμενα πρεπει να δειχνει 5-8 χλμ λιγοτερο το GPS απο την ταχυτητα που δειχνει το κοντερ.
Λοιπον, πηγα Ακρατα το ΣΚ κ βρηκα τον δρομο τελειως αδειο.
Καποιος μου ειχε πει οτι τα GM αυτοκινητα ανοιγουν μετα τις 20.000χλμ.
Σου βγαζω το καπελο φιλε μου!!! Ξερεις απο κινητηρες OPEL!!!Ολα τα κοντερ δειχνουν περισσοτερα απο την πραγματικη ταχύτητα(αρκει να μην εχει αλλαχθει το εργοστασιακο βημα).
-
Λιγοτερο???
Αφου στα 154 του GPS το κοντερ μου εδειχνε 160. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Λιγοτερο???
Αφου στα 154 του GPS το κοντερ μου εδειχνε 160.Αναποδα το εγραψα!
Πιο πολλα δειχνει το κοντερ απο την πραγματικοτητα!Το διορθωσα
-
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
Εζησα μια φρικτη εμπειρια αλλα τα καταφερα ειδα σε ταξιδι Αθηνα - Ακρατα την ενδειξη μεσης καταναλωσης στο 6,7.
Για το ταξιδι μην τα ρωτατε, 90 - 110 χλμ/ω.
Δραματικη κατασταση!
Παντως αν προσπαθησουμε μπορουμε να γινουμε οικονομικοι οδηγοι...
και μετα ξυπνησα!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
!εύγε για το επιτευμα σου
-
Τάπα πηγαίναμε
-
Έβαλες μαγνήτες και υδρογόνο στο 307;
Τι στιγμιαία κατανάλωση σου γράφει με 850;
-
πολυ καλη αυτη η προσφορά...
http://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=1231203384 -
Ενδιαφέρομαι για ζάντες 17'', της εργοστασιακές του cruze. Σε περίπτωσεις που κάποιες τις έχει αλλάξει και δεν τις θέλει ή για κάποιο λόγο ξέρει που να βρώ ας επικοινωνήσου με μήνημα. Φυσικά μιλάμε για αγορά και όχι χάρισμα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
-
Καιρός είναι να γράψουμε κάτι και στο φόρουμ του cruze. Βέβαια το ότι για μεγάλα διαστήματα δεν αναφέρεται κάποια καινούρια ζημιά, είναι καλό.Το κακό είναι ότι εχθές μου έβγαλε μια.
Ξαφνικά ακούγεται στιγμιαία ο προειδοποιητικός ήχος και ανάβουν τα λαμπάκια του ABS του TC και του ESP δηλαδή όλων των ηλεκτρονικών βοηθητικών συστημάτων.Αμέσως σταμάτησα για τσεκάρω τα υγρά φρένων και τον κινητήρα για κάποια διαρροή. Ήταν όμως όλα εντάξει.
Όταν ξαναέβαλα μπροστά το αυτοκίνητο , δεν άναψαν οι ενδείξεις αμέσως αλλά μετά από λίγο.
Αφού λοιπόν δεν ήταν κάτι τυχαίο που συνέβη μια φορά, η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν η επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Εννοείτε ότι δεν μπήκα σε διαδικασία να πάρω τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού. Πήγα κατευθείαν εκεί!
Νάνε καλά οι άνθρωποι αμέσως με εξυπηρέτησαν και το έβαλαν στο διαγνωστικό.
Το πόρισμα είναι, βλάβη στον αισθητήρα του μπροστά αριστερού τροχού. Αυτό είναι η αιτία που απενεργοποιηθήκαν όλα τα σχετικά (με τα φρένα) ηλεκτρονικά συστήματα.
Έγινε αμέσως η παραγγελιά αλλά δυστυχώς το ανταλλακτικό δεν υπήρχε ούτε στα κεντρικά της Αθηνάς, οπότε για καμιά δεκαπενταριά μέρες θα περιμένω και θα είμαι χωρίς το ABS και τα υπόλοιπα συστήματα .
Το ευχάριστο είναι ότι επ’ ευκαιρία της βλάβης του αισθητήρα, τους είπα για το πρόβλημα με τον θόρυβο της όπισθεν και τους υπενθύμισα ότι παρά το γεγονός ότι μου είχαν αλλάξει τις πίσω βάσεις των δαγκανών, το πρόβλημα συνεχίζεται.
Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι μαζί με τον αισθητήρα, παράγγειλαν και αποσβεστήρες θορύβου για τα πίσω φρένα.Ουδέν κακόν αμιγές καλού…
-
Τι πάει κι αγοράζει ο κόσμος
-
Δεν το αγόρασα....Πήρα ένα Ευρωπαϊκό και μου το έδωσαν δώρο μαζί με τα πατάκια...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Δεν το αγόρασα....Πήρα ένα Ευρωπαϊκό και μου το έδωσαν δώρο μαζί με τα πατάκια...Κι εσύ πούλησες τα πατάκια και κράτησες τον cruise?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν το αγόρασα....Πήρα ένα Ευρωπαϊκό και μου το έδωσαν δώρο μαζί με τα πατάκια...
Κι εσύ πούλησες τα πατάκια και κράτησες τον cruise?
Είδες? Την ''πάτησα''!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Κι εσύ πούλησες τα πατάκια και κράτησες τον cruise?
Είδες? Την ''πάτησα''!
Αλλαξ ' το κρούζ κοντρόλ με πατάκια amg και πάρε το κοστούμι του
Chevrolet Cruze