-
Ο χρήστης salonikaCruze έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα.
Κάτι παράξενο. Cruze 1600 2009. Το καλοριφέρ φέρνει κανονικά ζεστό αέρα στους αριστερούς αεραγωγούς και χλιαρό προς κρυο στους αεραγωγούς του οδηγού.
Ξέρει κανείς τι γίνεται;δεξιοτίμονο έχεις;;;
αν έχεις διζωνικό κλιματισμό,ανέβασε τη θερμοκρασία στην πλευρά που θες ή βγάλε εκτός την επιλογή του διζωνικού. -
όχι απλό είναι. Απο μόνο του έγινε διζωνικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Μου το είχε ξανακάνει το καλοκαίρι με το αιρκοντίσιον. Έφερνε κρύο μόνο στου συνοδηγού Έβγαλα το καπάκι στα πόδια του οδηγού να δω τι γίνεται στις σωληνώσεις κι έφτιαξε μόνο του. ΄Τώρα το ξανάκανα αλλά τίποτε.
-
και μια άλλη ερώτηση. Cruze 1600 2009 LS.
Παίρνει cruize control? Έχει βάλει κανένας; -
Θα κόλλησε κάνα κλαπετο.... ή χάλασε κάνε μοτεράκι που το κινεί.... βγάλε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας για λίγο....και βάλε τόν μετά από 10 λεπτά... μήπως και ξεκολλήσει...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά, εσείς με τα Cruze (όσοι έχετε απομείνει!) έχετε καμιά λίστα με εξειδικευμένα συνεργεία Chevrolet/Daewoo της Αθήνας;
Το εξουσιοδοτημένο που είχα στο νου μου, κόπηκε λόγω 'Γαλλικών' τιμών...
-
storm , επειδή σε συμπαθώ, θέλω να σε κάνω σχετικό με την μάρκα, σε οποιοδήποτε καλό εξειδικευμένο opel πας, οφείλουν να ξέρουν κι' από chevrolet,! όποιος σου πει δεν μπορεί, δεν είναι 100% γνώστης ούτε στα opel. ▼!
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είχα καιρό να γράψω πως και οι περισσότεροι.
Έχω ένα 1800 του 2009 με 80χιλ χλμ.
Εγώ παιδιά τρέχω εδώ κι έναν χρόνο με το σωληνάκι βενζινης,κάθε φορά είχα διαρροή σε διαφορετικό σημείο. Μου το έχουν φτιάξει τουλάχιστον τρεις μαστοροι.μικρό κόστος, μεγάλη ταλαιπωρία!
Εδώ και θέμα με τους αεραγωγους-σε ό,τι mode να το βάλω, μου βγάζει αέρα μόνο στους 4 του ταμπλω,πόδια καθόλου.
Μου είπαν θέλει ψάξιμο-από απλό μηχανικό κλαπε μέχρι ηλεκτρονικη πλακετα.
Έχει κανείς τετοιο πρόβλημα; -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
storm , επειδή σε συμπαθώ, θέλω να σε κάνω σχετικό με την μάρκα, σε οποιοδήποτε καλό εξειδικευμένο opel πας, οφείλουν να ξέρουν κι' από chevrolet,! όποιος σου πει δεν μπορεί, δεν είναι 100% γνώστης ούτε στα opel. ▼!Συνεργείο Opel; Ενδιαφέρον.
Θα το κοιτάξω αυτό που λες. Θα ψάξω για συνεργεία Opel στην περιοχή μου.
Ευχαριστώ ρε φίλε. -
Καλησπερα παιδια,
Ερωτηση: απο φρενα πως παει το cruze σας?
Τελευταια φορα αλλαξα φρενα στον Μουστακα κ εχω προβλημα (οχι στο φρεναρισμα αλλα στον θορυβο).
Στα τελευταια 2-3 μετα του φρεναρισματος ακου θορυβο σαν γδαρσιμο.
Πηγα σε συνεργειο μονο φρενων κ μου ειπε οτι ειναι λογω της κακης ποιοτητας.Επισης θα χρειαστω αμορτισερ γιατι το πισω δεξι εχει διαρροη.
Εχει αλλαξει κανεις?
Ξερουμε τιμες? -
Καλημέρα σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα chevrolet cruze .μέχρι δεν έχω βρει κάτι που να αφορά την αξιοπιστία του . Θα μπορούσανε οι κάτοχοι του εν λόγω αυτοκινήτου να μου πουν μέχρι στιγμής τι προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει; Επίσης έχει κάποια σχέση με την opel ή είναι κορεάτικο ( τους θεωρώ αξιόπιστους κατασκευαστές,βλ. Hyundai Kia Daewoo) . Σας ευχαριστώ πολύ
-
Cruze δεν έχω, αλλά έχω Aveo εδώ και 8 μήνες. Αξιόπιστο μηχανικά και ηλεκτρικά αλλά το πρόβλημα είναι αλλού. Υπάρχει πρόβλημα με ανταλλακτικά και τα συνεργεία που ασχολούνται σοβαρά είναι ελάχιστα.
Στο δικό μου πριν 2 μήνες τα έφτυσε το κλιματιστικό. Μάλλον διαρροή. Μάλλον. Πήγα σε κάποια συνεργεία και ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του. Επιπλέον μου έλεγαν ότι αν είναι ο κομπρέσορας θέλει ψάξιμο να βρεθεί άλλος ακόμη και στα μεταχειρισμένα. Άλλος μου είπε ότι μπορεί να είναι το ψυγείο, άλλος ότι θέλει ψάξιμο.
Γενικά δεν τα καλοβλέπουν τα Chevrolet.
Εδώ πήγα σε εξουσιοδοτημένο (Automotivo Γέρακας) και δεν είχαν ούτε τακάκια. Και φυσικά δεν ήθελαν να κάτσουν να ασχοληθούν.
Οπότε θέλει σκέψη το θέμα.
-
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα με το καλοριφέρ το έφτιαξες εσύ; τι ήταν τελικά. Για να φτιάξεις το κλαπε του καλοριφερ πρέπει να βγάλεις ταμπλό; γνωρίζει κάνεις;
-
Καλησπερες!!! Κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? Έχει ξεκινήσει τελευταία,και δεν ανεβάζει θερμοκρασία στους 90 βαθμούς,δηλ ο ενδείκτης δεν πάει στο κέντρο της ένδειξης,ακόμη και μετά από μισή ώρα οδήγησης... Μένει περίπου στο 1/4 της θερμοκρασίας... Ανεβαίνει μέχρι τους 90 αν έχει φορτίο ο κινητήρας, αλλά πέφτει στο μισό με το που θα πέσουν λίγο οι στροφές.Ενω παλιότερα,με το που ζεσταίνονταν έμενε ο δείκτης θερμοκρασίας καρφωμένος στους 90 βαθμούς. Τι να είναι; Θερμοστάτης; Αισθητήρας θερμοκρασίας; Κάτι άλλο; Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
-
Έχει κολλήσει ο θερμοστατης ανοιχτός και τώρα που οι θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλές,λογικό είναι να βλέπεις τόσο χαμηλά και το δείκτη θερμοκρασίας.
-
Όντως έτσι ήταν.Αλλαγη θερμοστάτη με υγρά ψυγείου φυσικά(g12) και όλα οκ!
-
Καλησπερα γνωριζει κανενας τι αμοτισερ να βαλω σε cruze 1.6 2011 μοντελο
-
Καλησπερα γνωριζει κανενας τι αμοτισερ να βαλω σε cruze 1.6 2011 μοντελο
-
Καλησπέρα παιδία. Απο περσι τον οκτωβριο ειμαι κατοχος ενος cruze 1.8 και απο τον προηγουμενο μηνα εγινε και εγκατασταση υγραεριου. Ευχαριστημενος με το συντομο χρονικο διαστημα αλλα εχω εντοπισει 3 προβληματα.
-
Ο θερμοστατης ενω εινα σταθερος σε ολα τα ειδη οδηγησης(εντος ,εκτος και μικτο) μολις ξεκινας να το πας ή να το ζοριζεις πεφτει τρεις γραμμες και μολις αφησεις γκαζι επανερχεται.ξερει κανεις κατι;ειναι απο κολαρα οπως διαβασα παραπανω;
-
Στον πινακα οργανων πανω απο τα χειρηστιρια του κλιμα ειναι αναμενει μονιμα η κιτρινη ενδειξη του αεροσακου (το πρωτο λαμπακι απο αριστερα)ετσι πρεπει να ειναι;
-
Σε σταθερες ταχυτεδ απο 100 εως 120 με cruise η καταναλωση παιζει πολυ εντονα.το παρατηρησα τον τελευταιο μηνα. Πιο συγκεκριμενα εκει που εισαι 5,9 παει αμεσως 8,2 και ξανα επανερχεται η αποκλιση που θα κανει ειναι παντα της ταξης 2,3λτ οχι μικρη αποκλιση που ειναι λογικη απο τις ανωμαλιες του οδοστρωματος.εχει κανεις ιδεα ή εχει ακουσει κατι παρομοιο;
-
-
- Δε το ξέρω , ίσως χρειάζεσαι αλλαγή θερμοστάτη και υγρά ψυγείου, ή θέλει αλλαγή αισθητήρα θερμοκρασίας.
2.Φυσιολογολικό , είναι εκεί για να σου θυμίζει ότι ο αερόσακος είναι ενεργοποιημένος.
- Φυσιολογικό , ελάχιστα να αλλάξει η θέση του πεντάλ γκαζιού( ακόμα και στο cruise control) , ή το φορτίο του δρόμου (ανηφόρα κατηφόρα) , η στιγμιαία κατανάλωση μεταβάλλεται,ίσως και παραπάνω από το εύρος που αναφέρεις.
-
Sachs, πιο μαλακά από τα αρχικα(φουλ ανεση) , αλλά 'πέφτουν' πιο γρήγορα.
Monroe μαύρα, θα γίνει περίπου όπως ήταν καινούριο στην άνεση και συμπεριφορά
Kayaba μαύρα , θα γίνει λίγο πιο σφιχτό από ότι ήταν καινούριο, αλλά θα βγάλει πιο πολλά χιλιόμετρα σε σχέση με τα παραπάνω 2.
Εγώ έβαλα τα monroe γιατί τα βρήκα πολύ καλή τιμή,( 200 η 220 νομιζω). Πολύ ευχαριστημένος. Το αμάξι πάτησε όπως την πρώτη μέρα(2009) , τραινακι δηλαδή! Ίσως με τα kyb να ήταν ακόμη καλύτερο. Για απλές σειρές μιλάμε πάντα.
Chevrolet Cruze