-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Για τα ηχεία έχω νέα γύρω στα 150 σε καλή μάρκα για τα μπροστά και 250 για όλα. Μείον 50 ευρώ για χειρότερες μάρκες.Δεν εχω προβλημα με τα ηχεια μου αλλα ενδιαφερομαι για αλλαγη γιατι μπουκωνουν.
Αυτα που ρωτησες τι χαρακτηριστικα εχουν?
Αν θες πες μας και που για να το κοιταξω κ εγω στο μελλον. -
Θα σας απαντήσω απο βδομάδα με λεπτομέρειες αλλά μου είπαν για focal και κάποιες άλλες μάρκες audiophile οτι βγάλαν πρόσφατα ηχεία με μεγάλη ευαισθησία και μικρή αντίσταση ώστε να οδηγούνται απο εργοστασιακές πηγές που έχουν συνήθως αδύναμους ενισχυτές.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Θα σας απαντήσω απο βδομάδα με λεπτομέρειες αλλά μου είπαν για focal και κάποιες άλλες μάρκες audiophile οτι βγάλαν πρόσφατα ηχεία με μεγάλη ευαισθησία και μικρή αντίσταση ώστε να οδηγούνται απο εργοστασιακές πηγές που έχουν συνήθως αδύναμους ενισχυτές.για τα focal πρέπει να εννοείς αυτά http://www.drwoofer.com/focal-130-vr-p-493.html
-
Δεν μου είπε μοντέλο ! Θα ξαναπεράσω απο βδομάδα απο το μαγαζί και θα σου πω.
-
Καλημερα παιδια,
λοιπον εφτασε ο καιρος για το 2ο ετησιο service.
Τα φρενα ενω μου ειχαν αλλαξει δαγκανεσ εξακολουθουν να τριζουν.
Ξερετε κανεναν εντος Αττικης που να κανει καλη δουλεια?
Επισης θα ηθελα οποιος εχει κανει το 2ο ετησιο να μου πει τι αλλαγες του εκαναν για να μην παω αδιαβαστος.
Ευχαριστω πολυ!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα παιδια,
λοιπον εφτασε ο καιρος για το 2ο ετησιο service.
Τα φρενα ενω μου ειχαν αλλαξει δαγκανεσ εξακολουθουν να τριζουν.
Ξερετε κανεναν εντος Αττικης που να κανει καλη δουλεια?
Επισης θα ηθελα οποιος εχει κανει το 2ο ετησιο να μου πει τι αλλαγες του εκαναν για να μην παω αδιαβαστος.
Ευχαριστω πολυ!!!ΛΟΙΠΟΝ:
191 € ΤΟ 2ο ΕΤΗΣΙΟ
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ:
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ
ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ
ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ (ΑΣΠΡΑ ΦΩΤΑ) (20€)
ΥΓΡΟ ΠΑΡ ΜΠΡΙΖ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΝΟΗΤΑΙ)
ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ebay 11€ΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35€. -
glko Μάλλον είσαι από τους πρώτους που έκαναν το δεύτερο σέρβις.Τα επιπλέον από το πρώτο σου σέρβις θα πρέπει να είναι στην αλλαγή του φίλτρου αέρα (τιμή?),και η λάμπα.
Στο πρώτο τι είχες πληρώσει? Για να δούμε την διαφορά. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
glko Μάλλον είσαι από τους πρώτους που έκαναν το δεύτερο σέρβις.Τα επιπλέον από το πρώτο σου σέρβις θα πρέπει να είναι στην αλλαγή του φίλτρου αέρα (τιμή?),και η λάμπα.
Στο πρώτο τι είχες πληρώσει? Για να δούμε την διαφορά.Αν θυμαμαι καλα 110€ ηταν το 1ο SERVICE.
Θα κοιταξω να παραγγειλω κ το φιλτρο αερα απο το Net.
Δεν ειναι βιολι αυτο.
Φυσικα οταν θα περασω τα 3 χρονια αντιο σε ολα αυτα.
Μεχρι και λαδια θα αγοραζω μονος μου.
Τα εχουν 13-15€ το λιτρο.
Θα δω αποδειξη και θα ενημερωσω λεπτομερως. -
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ????
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!! -
αφου αλλαξα βασεις δαγκανων και τακακια και επιδη τα τακακια της αντιπροσωποιας ειναι αχρηστα γιαυτο τα ξυσαμε στις ακρες με γυαλοχαρτο δημιουργησαμε καναλι στην μεση και ο θορυβος σταματησε πρεπει κανονικα να δωσουν οριστικη λυση πριν λυξουν οι εγγυησεις μας
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
αφου αλλαξα βασεις δαγκανων και τακακια και επιδη τα τακακια της αντιπροσωποιας ειναι αχρηστα γιαυτο τα ξυσαμε στις ακρες με γυαλοχαρτο δημιουργησαμε καναλι στην μεση και ο θορυβος σταματησε πρεπει κανονικα να δωσουν οριστικη λυση πριν λυξουν οι εγγυησεις μαςΤο αυτοκινητο φρεναρει το ιδιο?
Ειναι ασφαλες αυτο? -
κανενα προβλημα
-
Άλλαξα μπροστά ηχεία και τουίτερ με Focal IS 265 16 πόντους 80 W RMS 4 Ω 93db πολύ ωραία ηχεία και μελωδικός ήχος 159€ τα ηχεία και 30€ τοποθέτηση τώρα ψήνομαι να αλλάξω και τα πίσω με άλλα 120 € με ηχεία της ίδιας σειράς.
-
Πολύ βελτιωμένος ο ήχος τόσο σε καθαρότητα όσο και σε ισχύ (περιέργως αφού μιλάμε για την ίδια πηγή). Το συστήνω για βελτίωση!
-
Καλημέρα σας,
Πρώτο μου μήνυμα εδώ και… είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς ενδιαφερόμενους για το Chevrolet Cruze. Υπάρχουν όμως κάποιες, εύλογες θα έλεγα, απορίες. Για τα ζητήματα μάλιστα που με απασχολούν, ούτε ο τοπικός αντιπρόσωπος έδωσε απαντήσεις (συγκεκριμένα έδωσε, αλλά μου φάνηκαν παραπλανητικές), ούτε και το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλα πήρε ποτέ κάποια απάντηση.
Προκαταβολικά να αναφέρω πως ενδιαφέρομαι για το Chevrolet Cruze sedan με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (εκτός του ότι δεν μου αρέσουν τα χειροκίνητα κιβώτια, με φοβίζει πολύ η αντοχή των CVT και των αυτοματοποιημένων μηχανικών κιβωτίων και γι’ αυτό δεν στράφηκα εκεί).
Τα ερωτήματα λοιπόν είναι τα εξής:- Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο αρμόδιος αντιπρόσωπος της Chevrolet το ότι τα τέλη κυκλοφορίας δεν καθορίζονται, πλέον, βάση των κυβικών αλλά βάση των εκπομπών διοξειδίου, για όσα οχήματα ταξινομούνται από τον Οκτώβριο του 2010 και μετά;;; Όταν του το είπα έμεινε έκπληκτος!!!
- Πώς είναι δυνατόν να μου λέει πως ο νέος κινητήρας των 1600 κυβικών και 125 ίππων με αυτόματο κιβώτιο υπάρχει μόνο στο νέο πεντάθυρο Cruze ;;; Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους αρέσουν τα hatchback!
- Πώς είναι δυνατόν να λένε στην ιστοσελίδα τους πως οι εκπομπές διοξειδίου του Cruze sedan στα 1800 κυβικά με αυτόματο κιβώτιο είναι 184 γραμμάρια, όταν όλες οι Ευρωπαϊκές ιστοσελίδες το έχουν στα 174 γραμμάρια;;;
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν είχα μια βοήθεια έστω επάνω σε κάποια από τα παραπάνω ερωτήματα!
Ευχαριστώ!
-
Η λυση είναι απλή,σκέψου κατι άλλο.Πότε μα πότε δεν θα αγοράζα ξανά εξωτικό μοντέλο,όρεξη έχεις να κολλήσει το αυτόματο και να κανουν πειράματα πάνω σου?Προφανώς οι τύποι ούτε σε φωτογραφία δεν το έχουν δει το αυτόματο,πόσο μάλλον να το πιάσουν στα χέρια τους,για αυτό λοιπόν μακριά και αγαπημένοι,στο λέω σαν πρώην κάτοχος εξωτικού αυτόματου το οποίο είχε όμως και 4-5 άτομα να το ξέρουν,το δικό σου ούτε καν η αντιπροσωπεια δεν το ξέρει.Υπάρχουν στην αγορά ένα καρο ωραία και δοκιμασμένα αυτόματα μοντέλα.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Φίλε nosferatu_gr,
σ’ ευχαριστώ για την απάντηση.
Έλεγα για το συγκεκριμένο μοντέλο, μιάς και, από ότι γνωρίζω, είναι αυτόματο με μετατροπέα ροπής, άρα το πιο εύκολο να επισκευαστεί σε περίπτωση, τυχόν, βλάβης.
Τώρα, αναφορικά με άλλες επιλογές, έχω σκεφτεί και το mazda 3 sedan, αλλά κάπου διάβασα πως φοράει 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της… Ford και δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό και φυσικά το Toyota Corolla sedan, αλλά για το ΜΜΤ δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια.
Μία άλλη επιλογή θα ήταν το 5θυρο Civic (το μόνο 5θυρο που κατάφερε να μου αρέσει) ή το υπέροχο Civic sedan, αλλά έβγαλαν από την ιστοσελίδα τους την αυτόματη έκδοση (για την έκδοση με το i-shift τα σχόλια είναι όμοια με εκείνα για το ΜΜΤ), ενώ το 5θυρο Civic που θα έλθει το 2012 είναι μεν βελτιωμένο αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων αλλά, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν υπάρχει σύγκριση, σχεδιαστικά, με το τωρινό.
Για κιβώτια τύπου dsg και cvt το μόνο που έχω να πω είναι πως, αν και προσφέρουν αξιοζήλευτα επίπεδα άνεσης, έχουν αναδειχτεί σε πρωταθλητές αναξιοπιστίας και μεγάλος πονοκέφαλος για τους κατόχους τους, όταν τα χιλιόμετρα γίνουν πολλά….
Φυσικά να συμπληρώσω πως με ενδιαφέρει ένα καλό αυτόματο σε τιμές όμως που δεν ξεφεύγουν πολύ (γύρω στις 21 με 22.000 το μέγιστο) και βεβαίως έχω περιέργεια να δω μια λίστα με.... προτεινόμενα δοκιμασμένα αυτόματα! -
Έχω το 1800 το αυτόματο και το έχω καταευχαριστηθεί είναι μετατροπέα ροπής (κλασσικό) εξατάχυτο και πολύ ομαλό στις αλλαγές του. Φαντάζομαι το ίδιο θα βάζει και στο 1600 εγώ σου λέω προχώρα!
-
Φίλε 206xs,
πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;
Ποιά είναι η μέγιστη και ποιά η ελάχιστη κατανάλωση που είχες; και τέλος
πόσο δίνεις σε τέλη κυκλοφορίας;
ΥΓ: έχω την εντύπωση πως ο αντιπρόσωπος που ρώτησα μου έδωσε λανθασμένες πληροφορίες με στόχο να πουλήσει ότι είχε άμεσα διαθέσιμο (εάν διαβάσεις πιό πάνω τί γράφω θα δείς πως υποστήριζε- ανάμεσα στα άλλα- πως η φορολόγηση για όλα τα οχήματα γίνεται βάση των κυβικών και όχι των εκπομπών διοξειδίου...). Το πρόβλημα είναι πως εδώ που μένω είναι ο μόνος αντιπρόσωπος της chevrolet. Στο δε e-mail που τους έστειλα με τις απορίες (που εκφράζω και πιό πάνω) δεν έλαβα καμία απάντηση.... -
Καλύτερα να έπαιρνες τηλέφωνο στην Αθήνα ή σε άλλη αντιπροσωπεία το ίντερνετ δεν το έχει πιστέψει ο κλάδος στην Ελλάδα ακόμη!! Έχω 11.000 χλμ γιατί η δουλειά είναι κοντά στο σπίτι και το παίρνω κυρίως για βόλτες και όταν βγαίνουμε οικογενειακώς εκτός Αθήνας. Εντός Αθηνών η μέση κατανάλωση είναι μεταξύ 8,5-10 λίτρα αναλόγως και των συνθηκών , συνήθως όμως κυμαίνεται στα 9, 9 παρά. Στην Εθνική και σε ταξίδι πέφτω στα 7,5 λίτρα . Τέλη κυκλοφορίας πλέον πληρώνω 300 ευρώ αλλά εγώ επειδή το αγόρασα το 2009 πληρώνω με κυβικά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το αυτόματο έχει 184 γραμμάρια τόσο στα 1600 όσο και στα 1800 κεκ οπότε εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το 1800 γιατί το αμάξωμα είναι σχετικά βαρύ. Με τις τιμές που έχουν ανακοινωθεί για το 2012 αυτό μεταφράζεται σε 469,20 € τέλη κυκλοφορίας. To δίλιτρο diesel έχει 167 γραμμάρια στο αυτόματο και είναι και πιο δυνατό οπότε ίσως είναι αυτό και μια επιλογή καθώς τα τέλη πέφτουν στα 375,75 αλλά θα έχεις πιο ακριβή ασφάλεια και πιο φτηνό κόστος ανα χλμ λόγω οικονομίας καυσίμου. Το κιβώτιο είναι το ίδιο σε όλα τα μοντέλα ένα 6άρι με μετατροπέα ροπής με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργείας και δυνατότητα απενεργοποίησης του ESP για εκίνηση στο χιόνι / πάγο. Εγώ το έχω συνεχώς στο D και είναι αρκετά έξυπνο. Με μισό ή λιγότερο γκάζι αλλάζει νωρίς μεταξύ 1600-2500 στροφές ενώ αν δόσεις γκάζι αλλάζει από τις 4500-κόφτη ανάλογα πόσο γκάζι θα δώσεις (στο τέρμα γκάζι κάνει και kickdown για καλύτερη προσπέραση). Οπότε είναι καλός σύμμαχος για την κατανάλωση. Τα σέρβις είναι σχετικά φτηνα περί τα 150-180€ και η συμπεριφορά στο δρόμο πολύ καλή με έμφαση στην άνεση.
Chevrolet Cruze