-
Ρε παιδιά αυτά είναι μικροβλάβες που συμβαίνουν σε όλα. Το πρόβλημα με τη κρίση είναι οτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε κανένα ανταλακτικό και έτσι ταλαιπωρούμαστε όλοι με αναμονές όπως στην παλαί ποτέ δεκαετία του 80 που όλα τα ανταλακτικά ήταν παραγγελία.
-
Εμένα το Cruze μου έχει περίπου 50.000 χλμ και πριν κοντά ένα μήνα μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με σένα Cruzakia. Άναβε ο αισθητήρας ΑΒS/TC/ESP στο ξεκάρφωτο. Οποτε θυμόταν. Πήγα αντιπροσωπία και μου είπαν ακριβώς οτι και σε σένα. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο όταν έχουν το ανταλλακτικό για να αλλαχτεί ο αισθητήρας και ευτυχώς είμαι ακόμα εντός της εγγύησης δεδομένου ότι τελειώνει σε μερικούς μήνες.
Επίσης μαζι με το πρόβλημα του αισθητήρα μετα απο λίγες μέρες τα τίναξε και το κουμπάκι του πορτ-παγκάζ. Για την ώρα το ανοίγω μόνο απο το κουμπάκι του κλειδιού. Μαζι με τον αισθητήρα παραγγείλανε και για το πορτ-παγκάζΑλλά ρε φίλε πραγματικά δηλαδή αν αριθμήσω τι μου έχει τύχει σε σχεδόν τρία χρόνια. Τι στο καλό δηλαδή καινούριο αυτοκίνητο...
- Αλλαγή τακάκια για να σταματήσουν οι πίσω τροχοί να ακούγονται σαν να μην πω τί
- Αλλαγή Θήκης Γυαλιών γιατι χάλασε το ελατηριάκι και ήταν μόνιμα ανοιχτή
- Κουμπί ασφαλείας παραθύρων off
- Αισθητήρας ΑBS κτλ.
- κουμπάκι του πορτ-παγκάζ
Είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο overall.. αλλα όμως τι? Κάθε χρόνο αν έχω και απο μία-δυό βλάβες άστα. Οταν λείξει η εγγύηση τι θα γίνει δηλαδή? θα τσοντάρω 200ευρα για άλλες βλάβες? Τεσπα ελπίζω να μην μου βγάλει κάτι άλλο το επόμενο διάστημα...
-
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό μηχανικά, στο δρόμο και ως σχεδίαση για τα λεφτά του. Τώρα εκτός από το ABS δεν έχω διαβάσει καμιά μεγάλη βλάβη από κανένα. Τώρα για κάποιους απο εμάς που ανησυχούν καλό θα ήταν να διερευνηθεί η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης. Αν δεν προσφέρεται από την αντιπροσωπεία , προσφέρει τέτοια υπηρεσία η MAPFRE ASSISTENCIA (αφού δει το αυτοκίνητο πραγματογνώμονας).
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό μηχανικά, στο δρόμο και ως σχεδίαση για τα λεφτά του. Τώρα εκτός από το ABS δεν έχω διαβάσει καμιά μεγάλη βλάβη από κανένα. Τώρα για κάποιους απο εμάς που ανησυχούν καλό θα ήταν να διερευνηθεί η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης. Αν δεν προσφέρεται από την αντιπροσωπεία , προσφέρει τέτοια υπηρεσία η MAPFRE ASSISTENCIA (αφού δει το αυτοκίνητο πραγματογνώμονας).Δεν μας εξηγεις τι παιζει?
Πρωτη φορα το ακουω αυτο! -
Στην Ελλάδα είναι η μόνη εταιρεία που το προσφέρει αλλά για κάποιο λόγο δεν το διαφημίζει. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα αυτά τα συμβόλαια που είναι ουσιαστικά ασφαλιστήρια συμβόλαια που σε καλύπτουν από ένα ορισμένο σύνολο βλαβών (μηχανικές, ηλεκτρονικές κτλ) για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με κάποιους όρους (λχ να τηρείται η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου, να μπαίνουν γνήσια ανταλακτικά)
λχ εδώ είναι μερικά παραδείγματα από την αγορά της Αγγλίας
http://www.money.co.uk/warranty-insurance.htm
και εδώ της ΜΑΠΦΡΕ
http://www.mapfre.com/mapfreasistencia/ ... nty.shtml#
στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος προσφέρει μόνο το πρώτο πακέτο. -
Σε εσας που αναψαν τα λαμπακια μπορειτε να μας πειτε στα ποσα χλμ συνεβει?
Ετσι για να ετοιμαζομαστε! -
ναι δίνει μόνο την εγγύηση μεταχειρισμένου τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών +30 210 6504000
-
καλησπερα παιδια.
σημερα εμαθα απο εξειδικευμενο συνεργειο οτι οσοι εχουν βαλει υγραεριο στο cruze θα αλλαξουν πολυ πιο συντομα καταλυτη.
ειδε οτι εχω βαλει και μου ειπε οτι δυστυχως καποια στιγμη θα σκασω την 500αρα για αλλαγη καταλυτη,διοτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν το ''σηκωνει'' το κιτ υγραεριου.Του το ειπαν λεει μεσα απο την Chevrolet...
Επηξα τρελα γιατι εχω σκασει 1200ευρω κι ακομα δεν εχω κανει αποσβεση.
Μου εχει αναψει ηδη δυο φορες το λαμπακι κινητηρα με διαγνωση ''φτωχο μειγμα στον ενα κυλινδρο και σφαλμα στον αισθητηρα λ''.
εχετε ακουσει κατι αναλογο για να ψαχτω;εχει κανεις να μου συστησει καποιο πολυ καλο στο θεμα υγραεριο για να παρω δευτερη γνωμη;
οσον αφορα τον θορυβο πισω,το συνεργειο μου ειπε οτι με τακακια εμποριου καλης ποιοτητας(80ε) ο θορυβος ελαττωνεται πολυ.υπαρχει και η επιλογη βεβαια με τακακια GM (140E) χειροτερης ποιοτητας -
παιδια αν ξερετε να μου πειτε-εβαλα το κιτ υγραεριου εκτος αντιπροσωπειας πριν ληξει η εγγυηση των 3ετων.
αν ζητησω να μου αλλαξουν τα πισω τακακια θα με καλυψει η εγγυηση ή οχι;εχει σχεση αυτη η επισκευη με την εγγυηση μηχανικων μερων -
Αυτό με το υγραέριο δεν ισχύει γιατί το Κρουζ έχει αναμονές για τοποθέτηση κιτ υγραερίου από το εργοστάσιο, η αντιπροσωπεία παρέχει πλήρη υποστήριξη στο υγραέριο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Αν δεις στο πίνακα οργάνων υπάρχει και λαμπάκι για LPG. Η Σεβρολέτ στο εξωτερικό συνεργάζεται εργοστασιακά με την BRC.
-
Ο χρήστης karveli έγραψε:
Εμένα το Cruze μου έχει περίπου 50.000 χλμ και πριν κοντά ένα μήνα μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με σένα Cruzakia. Άναβε ο αισθητήρας ΑΒS/TC/ESP στο ξεκάρφωτο. Οποτε θυμόταν. Πήγα αντιπροσωπία και μου είπαν ακριβώς οτι και σε σένα. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο όταν έχουν το ανταλλακτικό για να αλλαχτεί ο αισθητήρας και ευτυχώς είμαι ακόμα εντός της εγγύησης δεδομένου ότι τελειώνει σε μερικούς μήνες.
Επίσης μαζι με το πρόβλημα του αισθητήρα μετα απο λίγες μέρες τα τίναξε και το κουμπάκι του πορτ-παγκάζ. Για την ώρα το ανοίγω μόνο απο το κουμπάκι του κλειδιού. Μαζι με τον αισθητήρα παραγγείλανε και για το πορτ-παγκάζΑλλά ρε φίλε πραγματικά δηλαδή αν αριθμήσω τι μου έχει τύχει σε σχεδόν τρία χρόνια. Τι στο καλό δηλαδή καινούριο αυτοκίνητο...
- Αλλαγή τακάκια για να σταματήσουν οι πίσω τροχοί να ακούγονται σαν να μην πω τί
- Αλλαγή Θήκης Γυαλιών γιατι χάλασε το ελατηριάκι και ήταν μόνιμα ανοιχτή
- Κουμπί ασφαλείας παραθύρων off
- Αισθητήρας ΑBS κτλ.
- κουμπάκι του πορτ-παγκάζ
Είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο overall.. αλλα όμως τι? Κάθε χρόνο αν έχω και απο μία-δυό βλάβες άστα. Οταν λείξει η εγγύηση τι θα γίνει δηλαδή? θα τσοντάρω 200ευρα για άλλες βλάβες? Τεσπα ελπίζω να μην μου βγάλει κάτι άλλο το επόμενο διάστημα...
Ας ελπίσουμε ότι τις βλάβες τους θα τις βγάλουν εντός εγγυησης.
Η εγγύηση στο δικό μου τελειώνει τον Οκτώβρη, οπότε ότι είναι να χαλάσει ας χαλάσει μέχρι τότε!!
Μετά το πέρας της εγγύησης του απαγορεύω να έχει άλλες ζημιές
Το αυτοκίνητο στα τρία περίπου χρόνια κυκλοφορίας του, έχει αποδειχτεί πολύ αξιόπιστο και η πρώτη ουσιαστικά βλάβη που έβγαλε είναι αυτή με τους αισθητήρες. Όλα τα υπόλοιπα είναι μικροβλαβες που λίγο-πολύ συμβαίνουν.
Και εγώ θεωρώ τον μέχρι στιγμής απολογισμό, θετικό!! -
Σχετικά με προηγούμενο post μου που σας ρωτούσα αν πουλάει κάποιος τις 17αρες ζάντες του της μαμά, ή αν ξέρει κάπου που μπορώ να αγοράσω, βρήκα αυτήν την αγγελία στο ebay
http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-Cruze ... 3a76c43fd6
Αναφέρει ότι είναι δεν είναι για το μοντέλο βενζίνης γιατί έχουν διαφορετικό τρόπο εφαρμογής.
Εγώ έχω το μοντέλο του 2009 με τις 16αρες ζάντες. Τι είδους μετατροπή μπορεί να χρειάζεται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η αγγελία?
Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί από το άθλημα είμαι ψιλοάσχετος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. -
καλησπερα σε ολους μηπως εβαλε κανεις υγραεριο στο cruze ιδιο με αυτο που βαζει η αντιπροσωπεια στα καινουρια?
-
Η κατάσταση με τα ανταλακτικά λόγω κρίσης γίνεται τραγική... Εμένα το αμάξι είναι μέσα από 25 Ιουνίου για ένα Φανάρι, ένα φτερό και ένα προφυλακτήρα και με ενημέρωσαν χθες οτι θα είναι έτοιμο τελικά την ερχόμενη τετάρτη. 1 μήνα και πλέον δηλαδή για κάτι που παλιά γινόταν σε 3 μέρες.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Η κατάσταση με τα ανταλακτικά λόγω κρίσης γίνεται τραγική... Εμένα το αμάξι είναι μέσα από 25 Ιουνίου για ένα Φανάρι, ένα φτερό και ένα προφυλακτήρα και με ενημέρωσαν χθες οτι θα είναι έτοιμο τελικά την ερχόμενη τετάρτη. 1 μήνα και πλέον δηλαδή για κάτι που παλιά γινόταν σε 3 μέρες.Πίκρα..
Μιλάμε για φτερά, προφυλακτήρες και τα φανάρια, που είναι ότι πιο συνηθισμένο για αλλαγή από μικροτρακαρίσματα και που αν είναι να έχεις ένα στοκ στο μαγαζί σου, δεν θα παρέλειπες να συμπεριλάβεις και αυτά.
Τι να λέμε τώρα....Το στόκ στην εποχή μας είναι πολυτέλεια για την αγορά .
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα με την κρίση, σε λίγο όταν θα πηγαίνουμε για να δούμε κάποιο καινούριο αυτοκίνητο, θα μας το δείχνουν από διαφημιστικά φυλλάδια, από video, και στην καλύτερη περίπτωση σε χάρτινο ή τρισδιάστατο ομοίωμα από φενιζόλ.
Όσο για τεστ ντραιβ.... από εξομοιωτή playstation 2, όχι από 3 είναι ακριβό .
Εύχομαι να μην φτάσουν εκεί τα πράγματα, αλλά με την κατρακύλα που έχει πάρει το εμπόριο, πολύ φοβάμαι ότι τα παραπάνω δεν μοιάζουν και τόσο με μακρινή επιστημονική φαντασία . -
οπως τη δεκαετια του 8ο δηλαδη Το αμαξι το εβλεπες σε φυλλαδια, αντε και κανενος γνωστου που το ειχε παρει πριν, και αναμονη 6μηνο για παραλλαβη. Οπως και ανταλκτικα...
-
Άλλωστε τα νούμερα τείνουν να προσεγγίσουν πωλήσεις της δεκαετίας του 70 οπότε λογικό να έχουμε σέρβις της δεκαετίας του 80 αν και λυπηρό.
-
Μάλιστααα , σκεφτόμουν το cruze σε υγραέριο αλλά αφού επικρατεί αυτή η κατάσταση με τα ανταλλακτικά, η επιλογή διαγράφεται και ο πίνακας περιέχει μόνη τη λέξη toyota .
-
Το θέμα με τα ανταλακτικά δεν είναι μόνο στη Σεβρολέ είναι παντού στην Ελλάδα γιατί δεν δέχονται εγγυητικές ελληνικών τραπεζών, δεν δέχονται πληρωμές επί πιστώσει γενικώς δεν δέχονται τίποτα εκτός από εξόφληση προκαταβολικά για παραγγελίες από Ελλάδα ( για όλους έξω είμαστε ήδη σε χρεοκοπία και έτσι μας αντιμετωπίζουν). Αν σε αυτό συνδιάσεις χαμηλές πωλήσεις και ανύπαρκτες τραπεζικές πιστώσεις θα δεις ότι όλοι πονάνε. Προ κρίσης δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα σε σχεδόν καμμία μάρκα τώρα υπάρχει πρόβλημα σε σχεδόν όλες.
-
Καλησπερα σημερα μου ηρθε επιστολη για ανακληση στην ηλιοροφη γνωριζει κατι κανεις?
Chevrolet Cruze