-
Ο χρήστης glko έγραψε:
ακομη φθηνοτερο απο το cruze ειναι το i30-ceed-auris αλλα οχι μονο δεν ειναι φθηνο κρεας αλλα εχουν πολυ καλυτερη αξιοπιστια απο αυτοκινητα με διπλασια τιμη!
Συμφωνω μαζι σου στο ceed που το ειχα κοιταξει τοτε!
Το i30 δεν μου αρεσε ποτε και το auris ηταν ακριβο αρχικη τιμη 17000 το γυμνο!η αξιοπιστια και η συμπεριφορα της αντιπροσωπειας ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν ειναι αναλογη της τιμης του προιοντος......
πιστευω οτι το cruze γενικοτερα προχειροφτιαχτηκε για να προλαβει μεριδιο αγορας απο τους κορεατες αλλα με τιμη ευρωπηςΜαζι σου στο προχειροφτιαχτηκε αλλα η τιμη 12900€ δεν ειναι ευρωπης !
οσο αφορα την τιμη του ka που αναφερεις δεν ειναι ενδεικτικη για την ποιοτητα του cruze αλλα το ka ειναι πανακριβο!
Για το ka δεν θελω να μιλησω!
Πηραμε αμαξι πολης και μας βγηκε PAUGEOT RALLY!
Αναρτησεις για αγωνες! Αισχος!!!εσυ εγραψες οτι το πηρες 17000.......απο τα 12900 ειναι αλλα 4χιλιαρικα
τι διαολο εξτρα του εβαλες για να ανεβει τοσο πολυ;;;;;η βασικη ειναι σπαρτιατικη;;;;;;
οσο για το ka καποιοι θα εχουν να λενε για αυτο που εσυ χαλιεσαι.....ετσι ειναι αυτα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ακομη φθηνοτερο απο το cruze ειναι το i30-ceed-auris αλλα οχι μονο δεν ειναι φθηνο κρεας αλλα εχουν πολυ καλυτερη αξιοπιστια απο αυτοκινητα με διπλασια τιμη!
Συμφωνω μαζι σου στο ceed που το ειχα κοιταξει τοτε!
Το i30 δεν μου αρεσε ποτε και το auris ηταν ακριβο αρχικη τιμη 17000 το γυμνο!η αξιοπιστια και η συμπεριφορα της αντιπροσωπειας ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν ειναι αναλογη της τιμης του προιοντος......
πιστευω οτι το cruze γενικοτερα προχειροφτιαχτηκε για να προλαβει μεριδιο αγορας απο τους κορεατες αλλα με τιμη ευρωπηςΜαζι σου στο προχειροφτιαχτηκε αλλα η τιμη 12900€ δεν ειναι ευρωπης !
οσο αφορα την τιμη του ka που αναφερεις δεν ειναι ενδεικτικη για την ποιοτητα του cruze αλλα το ka ειναι πανακριβο!
Για το ka δεν θελω να μιλησω!
Πηραμε αμαξι πολης και μας βγηκε PAUGEOT RALLY!
Αναρτησεις για αγωνες! Αισχος!!!εσυ εγραψες οτι το πηρες 17000.......απο τα 12900 ειναι αλλα 4χιλιαρικα
τι διαολο εξτρα του εβαλες για να ανεβει τοσο πολυ;;;;;η βασικη ειναι σπαρτιατικη;;;;;;
οσο για το ka καποιοι θα εχουν να λενε για αυτο που εσυ χαλιεσαι.....ετσι ειναι αυτα.Για το ka σιγουρα θα αρεσει σε πολλους, αλλα στην Ελλαδαρα με τις λακουβες το αμαξι εχει αρχισει να τριζει!!!
Το Cruze ειναι το 1,6 LS PLUS/SR.
16600€ εχει αυτη την στιγμη που μπηκα στο Site.
Βαλε και πινακιδες 239€
Μεταλλικο χρωμα 475€
Κοστος προετιμασιας 60€ -
καλημερα παιδια γιατι αυτη η στασιμοτητα? εχει κανεις προβλημα με τον αυτοματο πιλοτο? αλλαξα τιμονι λογω ξεφλισματος και χθες στην εθνικη οδο θελησα να τον χρησιμοποιησω αλλα για 10 λεπτα περιπου δεν ανταποκρινονταν δεν πρασινιζε η ενδειξη στο κατραν μετα ολα ο.κ.
-
Έχει ένα κουμπάκι που μπορείς να τον θέτεις εκτός και γίνεται κάπως καφέ στα όργανα επίσης μήπως προσπάθησες να τον ανοίξεις και ήσουν αρκετά μακριά από την ταχύτητα που είχες ορίσει? Νομίζω οτι έχει ένα όριο +- 20 χλμ από την ορισθείσα ταχύτητα για να μην επιταχύνει ή επιβραδύνει απότομα όταν ενεργοποιηθεί.
-
Στο κρουζ για πανω απο 40χιλ για να ενεργοποιησεις τον πιλοτο πατας το κουμπι ενεργοποιησης αριστερα στο τιμονι και οταν επιλεξεις την επιθημιτη ταχυτητα στο δρομο ανεβαζεις η κατεβαζεις μια φορα το κουμπακι σαν ρολερ που ειναι στο αριστερο μερος του τιμονιου μαζι με τα κουμπια ενεργοποιησης απενεργοποιησης και αυτοματα απο καφε χρωμα η ενδειξη στο κατραν γινεται πρασινο.Εμενα δεν πρασινιζε για 10 λεπτα που προσπαθουσα μετα ολα Ο.Κ.
-
οντως γιατι τετοιο χασιμο απο ολους μας;
εγω παιδια σκεφτομαι να βαψω τις ζαντες μου μαυρο ματ-εχω το cruze μου σε λευκο με φιμε.και στην οροφη να βαλω ταινια 3Μ σε μαυρο γυαλιστερο.εχει κανει καποιος απο σας καποια αλλαγη εξωτερικα για καμια ιδεα;
εχω βρει ενα μαγαζακι στη ΘΗΒΩΝ -
Είδα στο σέρβις πρόσφατα ένα με μαύρες ζάντες όπως αυτές που είχε το βελτιωμένο με το κομπρέσορ και του πάνε η οροφή είναι αρκετά φιμέ από μόνη της καλύτερα ίσως να έβαζες μεμβράνες στα πλαϊνά. Άσχετο σήμερα μου χάλασε το κλειδί , σκίστηκε το πλαστικό γύρω από το κουμπί του πορτμπαγκάζ και υποχώρησε προς τα μέσα! δουλεύει ακόμη αλλά είναι ευάλωτη η πλακέτα σε τυχόν βροχή πλέον και είναι αντιαισθητικό. Τετάρτη θα πάω από Σεβρολέ μήπως μου το αλλάξουν τσάμπα αν και χλωμό το βλέπω.
-
-
Ο χρήστης cruze2009 έγραψε:
οντως γιατι τετοιο χασιμο απο ολους μας;
εγω παιδια σκεφτομαι να βαψω τις ζαντες μου μαυρο ματ-εχω το cruze μου σε λευκο με φιμε.και στην οροφη να βαλω ταινια 3Μ σε μαυρο γυαλιστερο.εχει κανει καποιος απο σας καποια αλλαγη εξωτερικα για καμια ιδεα;
εχω βρει ενα μαγαζακι στη ΘΗΒΩΝγιατι να το καγκουρεψεις;;;
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατω;Ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να επικοινωνισω μαζι του κατι δεν μου αρεσει στο αμαξι μου
Οταν λες κατι δεδν σου αρεσει τι εννοεις?
Τι σου παρουσιαζει?
Ποσα χλμ εχεις κανει?Εχω 27500. Οταν ξεκιναω απο σταση τρεμει το αμαξι κατι σαν σκοτσαρισμα. Φιλος μηχανικος μου ειπε ειναι πλατο μιλησα και στο φορουμ με τον φιλο kourtembeu και ειχε τα ιδια συμπτωματα και μπορω να πω πως με βοηθησε πολυ με τις συμβουλες του.Καλο ειναι οποιος εχει το προβλημα η ακουσει κατι να ενημερωσει το φορουμ για να απανταμε με επιχειρηματα στην CEVELLAS ΑΘΗΝΩΝ οταν μας λενε οτι δεν εχει προβλημα το αμαξι αλλα επειδη ειναι βαρυ σκαφος να μαρσαρουμε παραπανω στο ξεκινημα.Εμενα επισης κλοτσαει και η οπισθεν και ολα αυτα οταν ζεσταθει το αμαξι και γιαυτο το θεμα μου ειπαν να περιμενω 2-3 δευτερολεπτα και μετα να βαζω οπισθεν.Περιμενω ενημερωση ευχαριστω.
Καλησπερα σας ειμαι κι εγω cruzakias εχω στην κατοχη μου το 1.8 LT σε λευκο.
Θελω να επισημανω δυο πραγματα..- Το τριξιμο στους πισω τροχους στην οπισθεν (το αντιμετωπιζουν αρκετοι απο οτι διαβασα σε προηγουμενες δημοσιευσεις) το ελυσα με αντικατασταση των δαγκανων.συγκεκριμενα στην chevrolet μου ειπαν οτι ειναι εργοστασιακο προβλημα το εχουν αντιμετωπισει πολλες φορες και τις καλυψε η εγγυηση.
- Οσο αφορα τωρα το σκορτσαρισμα στην πρωτη και στην οπισθεν ξεκινησα να το αντιμετωπιζω μολις κι εγω με μονο 15000χλμ.στην chevrolet το αντιμετωπισαν σαν κατι συνηθισμενο και μου προτειναν να τοποθετησουν ενα sprind booster δοκιμαστικα λεγοντας μου οτι ειναι η μονη λυση για το προβλημα μου(το εχουν επαναλαβει σε πολλα cruze).
Οντως το προβλημα λυθηκε αμεσως .μου ειπαν βεβαια (τις μπουρδες κατα τη γνωμη μου)περι βαρους αυτοκινητου μαρσαρισματος και ηλεκτρονικου γκαζιου.
Ερχομαι τωρα να σκεφτω μηπως ειναι μια λυση του ποδαριου που θα κρυψει ενα κατασκευαστικο λαθος και θα οδηγησει αρκετους σε προωρη αλλαγη δισκο πλατο επισης διολου αναξιο λογου το κοστος του booster στα 200 euro το οποιο το πληρωνουμε εμεις μιας και δεν δεχονται οτι ειναι προβλημα της εταιριας.
Περιμενω τους σχολιασμους και τις αντιστοιχες περιπετειες σας........
-
- ισως ενα καθαρισμα της πεταλουδας να βοηθαγε.
-
μου το εκανε κι εμενα και οταν εκλεισα ραντεβου κανα 2μερες πριν σταματησε και περιπου για 1.5 μηνα δεν κανει το παραμικρο μακαρι να ειναι η πεταλουδα η πιθανον νοθευμενη βεννζινη
-
Μου άλαξαν κλειδί τιμόνι και κάτι που δεν κατάλαβα ακριβώς στα πίσω φρένα στα πλαίσια της εγγύησης! Μαζί με τον επαναπρογραμματισμό κιβωτίου και κινητήρα καινούργιο έγινε!
-
Πόσο πήγε τελικά το κλειδί???
(Άλλη φορά το κουμπί το πατάμε με το δάχτυλο και όχι με το νύχι!) -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Μου άλαξαν κλειδί τιμόνι και κάτι που δεν κατάλαβα ακριβώς στα πίσω φρένα στα πλαίσια της εγγύησης! Μαζί με τον επαναπρογραμματισμό κιβωτίου και κινητήρα καινούργιο έγινε!τι ενοεις επαναπρογραμματισμο κιβωτιου?
-
Τον εγκέφαλο του αυτομάτου κιβωτίου.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης ian.tsat έγραψε:
Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατω;Ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να επικοινωνισω μαζι του κατι δεν μου αρεσει στο αμαξι μου
Τι σου παρουσιαζει?
Ποσα χλμ εχεις κανει?Εχω 27500. Οταν ξεκιναω απο σταση τρεμει το αμαξι κατι σαν σκοτσαρισμα. Φιλος μηχανικος μου ειπε ειναι πλατο μιλησα και στο φορουμ με τον φιλο kourtembeu και ειχε τα ιδια συμπτωματα και μπορω να πω πως με βοηθησε πολυ με τις συμβουλες του.Καλο ειναι οποιος εχει το προβλημα η ακουσει κατι να ενημερωσει το φορουμ για να απανταμε με επιχειρηματα στην CEVELLAS ΑΘΗΝΩΝ οταν μας λενε οτι δεν εχει προβλημα το αμαξι αλλα επειδη ειναι βαρυ σκαφος να μαρσαρουμε παραπανω στο ξεκινημα.Εμενα επισης κλοτσαει και η οπισθεν και ολα αυτα οταν ζεσταθει το αμαξι και γιαυτο το θεμα μου ειπαν να περιμενω 2-3 δευτερολεπτα και μετα να βαζω οπισθεν.Περιμενω ενημερωση ευχαριστω.
Θελω να επισημανω δυο πραγματα..- Το τριξιμο στους πισω τροχους στην οπισθεν (το αντιμετωπιζουν αρκετοι απο οτι διαβασα σε προηγουμενες δημοσιευσεις) το ελυσα με αντικατασταση των δαγκανων.συγκεκριμενα στην chevrolet μου ειπαν οτι ειναι εργοστασιακο προβλημα το εχουν αντιμετωπισει πολλες φορες και τις καλυψε η εγγυηση.
- Οσο αφορα τωρα το σκορτσαρισμα στην πρωτη και στην οπισθεν ξεκινησα να το αντιμετωπιζω μολις κι εγω με μονο 15000χλμ.στην chevrolet το αντιμετωπισαν σαν κατι συνηθισμενο και μου προτειναν να τοποθετησουν ενα sprind booster δοκιμαστικα λεγοντας μου οτι ειναι η μονη λυση για το προβλημα μου(το εχουν επαναλαβει σε πολλα cruze).
Οντως το προβλημα λυθηκε αμεσως .μου ειπαν βεβαια (τις μπουρδες κατα τη γνωμη μου)περι βαρους αυτοκινητου μαρσαρισματος και ηλεκτρονικου γκαζιου.
Ερχομαι τωρα να σκεφτω μηπως ειναι μια λυση του ποδαριου που θα κρυψει ενα κατασκευαστικο λαθος και θα οδηγησει αρκετους σε προωρη αλλαγη δισκο πλατο επισης διολου αναξιο λογου το κοστος του booster στα 200 euro το οποιο το πληρωνουμε εμεις μιας και δεν δεχονται οτι ειναι προβλημα της εταιριας.
- Σε ποια chevrolet πας να παμε κ εμεις.
Εμενα μου αλλαξαν δαγκανες κ ακομα τα ιδια! Μαλλον απλα στα λογια τις αλλαξαν.
2)Sprint Booster μου ειχε πει κ εμενα να βαλω αλλα απλα για να αλλαξει συμπεριφορα το αμαξι.
Λες να το χτυπησω?? -
Το κλειδί μου το αλλάξαν δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης (τα 3 έτη λήγουν τον Αύγουστο)
-
Κύριοι πολύ προσοχή στα κλειδιά σας. 280€ η αντικατασταση του!
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Τι σου παρουσιαζει?
- Σε ποια chevrolet πας να παμε κ εμεις.
Εμενα μου αλλαξαν δαγκανες κ ακομα τα ιδια! Μαλλον απλα στα λογια τις αλλαξαν.
2)Sprint Booster μου ειχε πει κ εμενα να βαλω αλλα απλα για να αλλαξει συμπεριφορα το αμαξι.
Λες να το χτυπησω??φιλε μου δωσε μου λιγες μερες ακομα για να σου πω την γνωμη μου,
η αληθεια ειναι οτι το αυτοκινητο μεταμορφωθηκε με το sprint booster,αλλα φανταζομαι οτι το ιδιο θα κανει κι ενα απλο προγραμμα στον εγκεφαλο(να σου ρυθμιση το μειγμα,πεταλουδα,χαμηλες κ.τ.λ.)μην ξεχναμε οτι εχουμε παντρευτει το canbus και δεν μπορουμε ουτε συναγερμο να βαλουμε εκτος αντιπροσωπειας,οποτε για το sprint booster ακομα δεν ειμαι πολυ ζεστος αν και μ αρεσε,το ψαχνω ακομα......
Chevrolet Cruze