-
Όταν έκανα στο δικό μου είδα ότι το γέμισε αντιψυχτικο και μετά το άφησε να δουλέψει ο θερμοστάτης δύο φορές. Πόσο τα βρήκες σε λεφτά και κατά την γνώμη μου βάλε αντιψυχτικο άμεσα γιατί το νερό δεν αντέχει στην θερμοκρασία που θέλουμε και βάλε το γνήσιο το κόκκινο
-
το κολαρο το πηρα 10ε και την βαση του θερμοστατη 80ε.
-
παιδια εχει κανενας καμια ενημερωση τι θα γινει με την ανακληση οχημάτων , και την αντικατασταση των σωληνων υψηλης πιεσεις των φρενων???
-
Ο χρήστης tk1979 έγραψε:
παιδια εχει κανενας καμια ενημερωση τι θα γινει με την ανακληση οχημάτων , και την αντικατασταση των σωληνων υψηλης πιεσεις των φρενων???Η απαντηση τους :
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. -
Καλημέρα η μαλάκια πάει σύννεφο απλό στο στέλνουν να σε τρομάξουμε και να πας να το κάνεις μόνος σου απλά τα πράγματα παιδιά.
-
Όντως δεν έχουν τα ανταλακτικά ακόμη αλλά μπορείς να πας στο συνεργείο να ζητήσεις δωρεάν φρενομέτρηση για να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να περιμένεις χωρίς άγχος...
-
Ανάκληση ........χωρίς ανταλλακτικά!
πάει και πιο κάτω;;; -
Παιδιά Καλησπέρα ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε μπορούσαν να κάνουν τα κορόιδα αλλά τόλμησαν και μας το είπαν εδώ η volkswagen με μεγάλο πρόβλημα και δεν δέχεται τίποτα και πότε δεν έκανε ούτε μια ανάκληση.
-
να ρωτησω κατι? και εμενα μου εστειλαν αυτη την επιστολη αλλα διαρροες απο τα σωληνακια δεν ειχα ποτε.η ηπαρχη καποιο αλλο προβλημα και δεν καταλαβα.
-
εμενα δεν μου εχουν στειλει επιστολή. αλλα από ότι ειχα δει είμαι μεσα στα νουμερα των αριθμων πλαισιου
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Παιδιά Καλησπέρα ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε μπορούσαν να κάνουν τα κορόιδα αλλά τόλμησαν και μας το είπαν εδώ η volkswagen με μεγάλο πρόβλημα και δεν δέχεται τίποτα και πότε δεν έκανε ούτε μια ανάκληση.Εγκληματίες θα ήταν αν κάνανε τα κορόιδα. Θα έβγαινε αργά ή γρήγορα το πρόβλημα και ειδικά στα φρένα είναι σαν να στέλνεις τον άλλο αδιάβαστο. Δεν ξέρω αν θα τους περνούσε σε άλλη χώρα να κάνουν ανάκληση χωρίς να κάνουν ανάκληση γιατί δεν έχουν....ανταλλακτικά. Μια ομαδική αγωγή αν τους κάνετε θα έρθουν στο σπίτι σας και θα σας φτιάξουν το αμάξι σας.
-
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Ναι, άλλη δουλειά δεν είχαμε. Εγώ πάντως με το Αβέο που ανακλήθηκε πριν δύο μήνες για το γνωστό θέμα με το διακόπτη ανάφλεξης, έκανα σέρβις πριν 10 μέρες και μου το άλλαξαν...Σε αυτό το πνεύμα πατάνε όλοι στην Ελλάδα και μας πελεκάνε. 'έλα μωρέ, άστο τώρα'. Καλή αναμονή στα ανταλλακτικά (αν έρθουν κάποτε)
Ο διακόπτης ανάφλεξης που τον άλλαξες μετά από δύο μήνες από την ανάκληση είναι από αυτούς που σκότωσαν στην Αμερική πάνω από 80 ανθρώπους;
http://www.autoblog.gr/2015/04/21/stoys-87-oi-nekroi-apo-toys-problhmatikoys-diakoptes-anaflekshs-ths-gm/ -
Δεν το είδα αυτό με το Aveo!! έπρεπε να με ενημερώσουν ή πρέπει να το τρέξω μόνος μου για να μάθω αν πρέπει να μου αλλάξουν κάτι??
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ναι, άλλη δουλειά δεν είχαμε. Εγώ πάντως με το Αβέο που ανακλήθηκε πριν δύο μήνες για το γνωστό θέμα με το διακόπτη ανάφλεξης, έκανα σέρβις πριν 10 μέρες και μου το άλλαξαν...
Σε αυτό το πνεύμα πατάνε όλοι στην Ελλάδα και μας πελεκάνε. 'έλα μωρέ, άστο τώρα'. Καλή αναμονή στα ανταλλακτικά (αν έρθουν κάποτε)
Ο διακόπτης ανάφλεξης που τον άλλαξες μετά από δύο μήνες από την ανάκληση είναι από αυτούς που σκότωσαν στην Αμερική πάνω από 80 ανθρώπους;
http://www.autoblog.gr/2015/04/21/stoys-87-oi-nekroi-apo-toys-problhmatikoys-diakoptes-anaflekshs-ths-gm/ -
καλησπέρα! μπορειτε να μου πειτε τι λαδακια φορατε στο 1800cc?
-
Castrol 5w-40w Magnatec Fully Synthtetic....
-
εγω βρηκα τα 5w-30 GM dexos 2 με 26 ευρω και λεω να τα παρω
-
Κρουζ 2009/8 30.000 χλμ και το πρώτο σοβαρό πρόβλημα άναψε το κίτρινο λαμπάκι του κινητήρα κωδικός OBD2 P2096 fuel trim too lean bank 1 το αμάξι έχει φορέσει εδώ και 6 μήνες υγραέριο και έχει κάνει πρόσφατα σέρβις και κανονικό και υγραερίου. Όταν έβγαλε το μύνημα λάθους κινούταν μόνο με βενζίνη (ήθελα να κάψω βενζίνη που είχε παλιώσει στο ντεπόζιτο). Τι προτείνετε να κάνω? Να το πάω στον εγκαταστάτη ή στη Σεβρολέ?
-
Αύριο πάω να βάλω τα ανταλακτικά της ανάκλησης! Ήρθαν επιτέλους, επίσης μετά από επίσκεψη σήμερα στον εγκαταστάτη του υγραερίου τα έχει φτήσει ο ένας λάμδα οπότε θα αλλάξω και ένα αισθητήρα λάμδα.
-
Μου ήρθε και άλλη επιστολή από τη Σεβρολέ για τα φρένα !! Έγινε δεύτερη ανάκληση ή απλά ξαναστείλανε τώρα που ήρθαν τα ανταλακτικά?
Chevrolet Cruze